facebook pixel

A 20 Leggyakoribb Otthonról Végzett Munka

A 20 leggyakoribb otthonról végzett munka

Ma sok ember törekszik arra, hogy otthonról dolgozzon, vagy találjon egy online munkát, és kutatások bebizonyították, hogy az amerikai munkaerő mintegy 40 százaléka használja az internetet.

Egy nemrég készült tanulmány,melyet a GlobalWorkplaceAnalytics készített, bebizonyította,hogy az otthonról végezhető munkák népszerűek minden iparágban, és 80 százalékkal nőttek 2005 és 2012 között. A legnagyobb növekedést az állami szektorban érték el, ahol az otthonról végezhető állások 122 százalékkal nőttek. 80 százalékkal nőttek a nonprofit, 70 százalékkal a profitot termelővállalkozásoknál, és a helyi önkormányzati állásoknál is 62 százalékkal tudták növelni ezt a számot.

De ki dolgozik otthonról? A FlexJobs egy olyan weboldal, amely segít találni otthonról végezhető állást, és nemrég készített egy kutatást a legelterjedtebb otthonról végezhető állások tekintetében. Itt van a TOP 20-as lista kezdve egy cégnek dolgozótól azok felé haladva, akik szabadúszó munkát végeznek.

20. Virtuális asszisztens

19. Üzletfejlesztési igazgató

18. SEO és Marketing Asszisztens

17. Idegen nyelvi tolmács

16. Grafikus dizájner, vagy grafikus dizájner specialista

15. Biztosítási tanácsadó

14. Utazási tanácsadó

13. UI dizájner vagy UX dizájner

12. Program Menedzser vagy Project Menedzser

11. Rendszerelemző

10. Adjunktus

9. Orvosi kódoló, vagy orvosi kódoló specialista

8. Esetfelelős

7. Szoftverfejlesztő

6. Fiókigazgató, vagy Fiókmenedzser

5. Mérnök

4. Értékesítési munkatárs

3. Ügyfélszolgálati munkatárs

2. Konzultáns

1. Író

A 20 leggyakoribb otthonról végzett munka

Néhány ezek közül kezdőállás, tehát nem igényel semmiféle munkatapsztalatot, míg valamelyik diplomát, középiskolai végzettséget, bakalár diplomát vagy teljes diplomát igényel. Természetesen azok, amelyek nem csupán középiskolai végzettséget igényelnek többet fizetnek.
Az otthonról végezhető munkák minden iparágban megtalálhatóak. A következő üzletágakban a legjellemzőbbek:

5. Adminisztratív munkánk

4. Számítástechnika

3. Értékesítés

2. Oktatás

1. Egészségügy

A legtöbben, akik otthonról dolgoznak teljesen függetlenek, viszont a munkalehetőségek napról napra növekednek. Még arra is van lehetőséged, hogy olyan saját üzleti tevékenységbe vágj bele, mint a kriptovaluta kereskedelem.

Scroll to Top