facebook pixel

Keress Pénzt Interneten Való Kereséssel

Keress pénzt interneten való kereséssel
„A PénzNindzsa fő célja az olvasók pénzügyi életének a jobbá tétele. Olyan vállalatokkal dolgozunk együtt, akik hasonló elképzeléssel rendelkeznek. Ebben a cikkben megjelenő linkek a partnereinktől származhatnak. Mi így keresünk pénzt.”
internetan valo keresessel ninja ikon

Nehézség

Alacsony
Alacsony

Idő

Alacsony
Alacsony

Jövedelem

Közepes
Közepes

Mennyi időt töltesz el azzal, hogy az interneten keresel különböző tartalmakat a munkádhoz, a tanulmányaidhoz, vagy csupán szórakozásból? Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy mostantól ezzel pénzt is kereshetsz?

Elsőre egy őrült ötletnek tűnhet tudom, de hidd el, ma már lehetséges, hogy az interneten való kereséssel pénzt keressünk. Nem, nem arra gondolok, hogy csak beütsz véletlenszerű dolgokat a Google-ba, és rányomsz a keresésre. Ahhoz, hogy pénzt keress egy fizetős keresőszolgáltatást kell használnod.

A fizetős keresőszolgáltatások olyanok, amelyek fizetnek neked, vagy ajándékokat adnak azért, hogy az ő oldalukon keress. Mindegyik különbözik valamiben a többitől, de regiszrálj egyre és használd azt ahhoz, hogy egy kis extra pénzt keress vagy, hogy kapj néhány cuccot ingyen. Ez remek módja annak, hogy keress egy kis pénzt online anélkül, hogy valami nagyobb elkötelezettséget igényelne mint az Instagram vagy bevételszerzés egy YouTube csatornából. Fontos azonban megemlíteni, hogy fogsz meggazdagodni abból, hogy az interneten keresel. De ez azt jelenti, hogy egy fizetett kereső oldal lehetővé teszi, hogy keress valamennyi pénzt online vagy megkaphatunk olyan termékeket ingyen, amikért amúgy fizettünk volna.

Itt találod a legnépszerűbb fizetős kereső oldalakat egy kis leírással:

A SwagBucks egy olyan oldal, mely fizet neked Swag Buck-okat azért, ha az ő keresőjüket használod. Ha elegendő Swag Buck-ot keresel, azt átválthatod rendes pénzzé a PayPal fiókodra, vagy kaphatsz termékeket a SwagBucks saját boltjából.

Az, hogy mennyit kereshetsz ezzel változó lehet. $1(300 Ft)-tól $100(30000 Ft)-ig terjedő összeget kaphatsz bármikor, mikor megnyomod a kereső gombot. Emellett ha különböző, SwagBucks által kínált akcióban részt veszel, azért is kaphatsz Swag Buck-okat. Emellett kereshetsz pénzt fizetős kérdőívek kitöltésével is a SwagBucks-on. Ha kombinálod ezt a két különböző pénzkeresési módszert, akkor jelentős összegű pénzt tehetsz zsebre havonta, de ez nem ugyanaz a szint, mintha megtanulnád, hogy mi az a kriptovaluta és képes lennél pénzt keresni vele.

A Zoombucks nagyon hasonló a SwagBucks-hoz, azzal a különbséggel, hogy több lehetőséget is kínál a gyors pénzkeresés-re a keresésen kívül. Itt kereshetsz pénzt kérdőívek kitöltésével, játékok kipróbálásával valamint videók nézésével is. Egy jó funkció a ZoomBucks-ben, hogy már akkor kiveheted a pénzed, ha 650 pontod összegyűlt, ezért egyébként $5(1500 Ft)-t kapsz. Csak a regisztrációért jóváírnak neked 150 pontot – ez magáért beszél.

Az InteradMedia pénzbeli juttatásokat folyosít neked ha az ő keresőjüket használod. Akkor veheted ki a pénzed, ha elérted a $25(7500 Ft)-t. Az oldal minden egyes percért amit a kereséssel töltesz el 0.001$-t fizet. Tehát ez az oldal főleg olyanoknak ajánlott, akik sok időt töltenek el kereséssel.

A Scour egy olyan oldal ami a keresési találatokat a Bing-ről, a Google-ról és a Yahoo-ról szedi. Pontokat kapsz azért, hogy a rendszerükön keresztül bonyolítod le a kereséseket, és visszajelzel a Scour-nak, hogy mely kereső adta a legjobb eredményeket.

Minden nap maximum 100 keresést bonyolíthatsz le, és átlagosan 3 pontot kapsz minden keresésért. Ezen felül minden meghívott ismerősöd jövedelmének a 25%-át megkapod. A legjobb a Scour-ban, hogy nagyon hamar gyűlnek a pontjaid ha sokat keresel online. 6500 pont 25$(7500 Ft)-t jelent, amig a PayPal fiókodra küldenek ki, vagy egy Visa ajándékkártya formájában.

A Blingo nem ad pontot, vagy pénzt minden lebonyolított keresésért. Ehelyett esélyt ad arra, hogy ajándékokat nyerj a kereséseid során. Minden sorsolásba legfeljebb 25 alkalommal kerülhetsz be, és ezt úgy tudod megtenni, hogy keresel a rendszerükön keresztül. A rendszer minden órában nyertest választ, aki egy véletlenszerű ajándékot kap ( mozijegy, stb ). Óriási nyereményeket is kínálnak néha, mint pl egy új autó. A regisztrációhoz az USA állampolgára kell, hogy legyél és el kell, hogy múl 13 éves.

Az Irazoo egy olyan fizetős keresőszolgáltatás, mely pontokat és pénzt ad. Minden keresésed alkalmavál esélyt kapsz arra, hogy egy Amazon ajándékkártyát nyerj. Emellett pontokat kereshetsz azzal, hogy a keresőben megjelenített oldalakat értékeled és véleményt írsz róluk. Emellett pontokat kapsz azért is, ha új tagokat hívsz meg az oldalra. És ha a meghívottad szerencsés, és nyer egy Amazon ajándékkártyát akkor te is nyersz egyet.

Az Irazoo-n keresett pontokat ajándékokra válthatod be. A legtöbb ajándék valamilyen elektronikai eszköz, mint pl videojáték-rendszerek, mp3 lejátszók stb.

Keress pénzt interneten való keresésselA SupportingFriends egy nem hagyományos fizetős keresőszolgáltatás. Ez a Yahoo! által kínált szolgáltatás akkor jó, ha van olyan barátod vagy ismerősöd aki anyagi problémákkal küzködik. Az oldal 30 napon keresztül a kereséseiddel generált jövedelem 50%-át annak a személynek folyósítja, akit te megjelölsz. Dönthetsz úgy is, hogy a pénzt valamilyen segélyszervezetnek folyosítsák.

A Bing folyamatosan azon dolgozik, hogy nagyobb részt tudjon szakítani a piacból, és felhasználókat vonzzon el a Google-tól. Ennek eredményeképpen folyamatosan kedvezményekeket és ajándékokat biztosítanak azoknak akik az ő programjukat használják. A feltételek változhatnak, azért érdemes a Bing oldalát csekkolni a legfrissebért.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top