facebook pixel

Keress pénzt Online Pókerezéssel

Keress pénzt online pókerezéssel

Az online póker szórakoztató, és nagyszerű módszer a gyakorlásra, szóval ha máskor kiruccansz a haverokkal egy kicsit játszani, már jobb lehetsz. Amit viszont nem tudsz, hogy sokaknak az online póker a pénzkeresést jelenti.

Az lehet, hogy nem leszel milliomos az online pókerből, viszont nagyszerű másodjövedelmet jelenthet, ha megérted a legjobb módszert amivel pénzt kereshetsz az online pókerrel. Mint a sok pénzkeresési lehetőségnél, ami például a Bitcoin, a bevételszerzés egy blogból és az e-könyvek eladása, a pókernek is a mesterévé kell válj, hogy igazán jövedelmező legyenA legjobb játékosok még meg is tudnak élni belőle, de rengeteg időt töltenek el azzal, hogy az online póker műveszetét tanulják és gyakorolják. Olvass tovább, hogy megtudd a titkokat, amik által pénzt kereshetsz az online pókerrel.

Az online póker játékos potenciális jövedelme

Az első dolog, ami ilyenkor az ember eszébe jut, hogy mennyit kereshet online pókerezéssel. Erre a kérdésre viszont nincs válasz. Az, hogy mennyit fogsz keresni függ attól, hogy milyen játékot játszol, mennyi pénzt kockáztatsz, és mi a tábla limitje.

Sokan úgy gondolják, hogy akik nagy versenyeket nyernek meg azok csomó pénzt nyernek, de ez így nem teljesen igaz. A beugrós versenyek gyakran nagyon drágák, tehát ha nyersz is, a pénz nagy része a beugró fedezésére megy el. Azok számára, akik semmit sem nyernek az ilyen versenyeken a beugró összege elveszett.

Egy példa erre Daniel Negreanu póker játékos, aki rekordot döntött 2013-ban. Összesen 51 versenyt nyert meg, és $944,126-t nyert összesen, viszont a pénz amit zsebre tehetett sokkal kevesebb volt. Ennek az oka az volt, hogy a beugrókra körülbelül $900,000-t költött. Valójában amit megnyert az egyik versenyen, abból finanszírozta a következőt. Ezzel a nyereménnyel kiszálhatott volna; ő azonban elszenvedett egy 12 játékos veszteségsorozatot, ezáltal újra a 0-ra kerülve.

A legjobb módszer a pókerezéssel való online pénzkeresésre

Ha elmész egy kaszinóba, akkor úgy kereshetsz pénzt ha nyersz egy táblánál. Viszont a virtuális táblán nem a legjobb módszer, hogy megpróbálod legyőzni az ellenfeleid. Mint már említettük, a turnék/versenyek beugróval rendelkeznek. Ahhoz, hogy nagyot nyerj, nagyobbat kell befektetned. És ez több költséggel jár.

Sokan úgy gondolják,hogy az online pókerben az ”aprítás” –nak nevezett dolog a legjobb módszer. Az aprítás azt jelenti, hogy a mennyiségra fókuszálsz ahelyett, hogy nagyot kaszálj egyszer. Nagyobb az esélye annak, hogy sok kis játékot megnyerj, és ezáltal könnyebben kaszálhatsz többet. Emellett az aprítás által lehetőséget kaphatsz a különböző visszatérő játékosoknak járó kedvezményekre.

Az egyik legjobb hűségprogrami ajánlat amit kaphatsz az az ún. rakeback . A rakeback által visszakaphatsz valamennyit az elvesztett pénzedből az online kaszinótól. Azoknak a játékosoknak, akik egy időben több táblán is játszanak órákon át, jó profitálási lehetőséget biztosíthat a rakeback. Igaz, hogy a nyerési mutatód jelentősen csökkenni fog azáltal, hogy egy időben több táblán is játszol, de több pénzt kereshetsz ily módon.

Keress pénzt online pókerezéssel

Válaszd a megfelelő játékot

Az egyik legfontosabb dolog, melyet jól meg kell gondolnod ha pénzt akarsz keresni online pókerezéssel, hogy melyik játékot játszd. Olyat kell választanod, mely a te stílusodhoz illik, ugyanis csak így tudsz vele pénzt keresni.

Egy példát mutatok be arra, hogy egy tapasztalt játékos fordult egy nagyot, mert a rosszat választotta. Ő Gus Hansen. Mikor ő először megjelent a versenypóker világában, az egyik legjobbnak tartották. Szinte mindig nyert a pókerversenyeken, de mikor elkezdett online pókerezni valami hihetetlen történt. 2007 májusától 2014 júniusáig Hansen több mint 1.3 millió pókerjátékot játszott, és $15.6 milliót vesztett. A pókerversenyeken $11.2 millió dollárt nyert, éppen ezért a rajongói és sokan mások is értetlenül álltak Hansen valós és az online pókerjátéka közötti különbségek előtt.

Az volt az oka annak, hogy Hansen veszített, hogy nem tudta a megfelelő játékot választani. Soha nem tudta megtalálni önmagát az online póker világában, éppen ezért sokat veszített,még akkor is, ha tapasztalt volt.

Tippek az online pókerezéssel való pénzkereséshez

Ha képes akarsz lenni a folyamatos pénzkeresésre az online pókerezésből, kövesd a következő tippeket:

Barátkozz meg a fogadási trendekkel

Sok kezdő online pókerjátékos nincs tisztában azzal, hogy a trendek csak úgy jönnek-mennek az online póker világában. Lépést kell tartanod a többi versenyzővel, ha jó ellenfél akarsz lenni, és nyerni. A legjobb mód erre, ha az ezzel foglalkozó blogokat követed, melyeket szakértők írnak. A Blogok azért is jók, mert fokozatosan frissítik azokat, és mindig a legfrisebb információkat tartalmazzák az online pókerről.

Ismerj meg több póker oldalat

A következő fontos dolog, ha sikeres akarsz lenni az online pókerben, hogy olyan oldalakat találj, melyek legális online pókerezést biztosítanak a te környékeden. Tájékozódj a különböző hűségprogramokról, és, hogy mivel járnak ezek. Olyan oldalat válassz, melynek a hűségprogramja illeszkedik a te stílusodhoz. Ez után keresd meg azt a játékot az oldalon, amely számodra a legjobbnak tűnik.

Ésszel játssz

Ha érzelmekkel játszol pókert, az károsíthatja a nyerési százalékot. Nyugodtan, harag és félelem nélkül kell megközelítened a játékot. Időbe telhet, míg rá tudod összpontosítani az agyadat erre az egészre. A legjobb módszer talán amit tehetsz, hogy útmutatókat és könyveket olvasol a póker művészetéről, mint pl a Mental Game of Poker melyet Jared Tendler írt.

Konklúzió

Keress pénzt online pókerezéssel

Az online póker nyereséges lehet azok számára, akik nem sajnálják az idejüket és a pénzüket, hogy a virtuális tábláknál üljenek és játsszanak a kezdeti veszteségek ellenére is. Összehasonlítva más pénzkeresési módszerekkel az online pókerezéssel való pénzkeresés gyors, de kockázatos módszer. Ezt a módszert a bináris opciókkal való pénzkereséshez hasonlítanám, mivel a nyereség elég magas lehet viszonylag rövid idő alatt.

Ahhoz, hogy jelentős eredményeket érj el, bele kell merülnöd a póker világába, és tartanod kell a lépést a legújabb trendekkel. Teljesen az online pókernek kell elkötelezned magad, akárcsak egy sport-nál kéne ha azt professzionálisan szeretnéd űzni. Azonban azt se felejtsük el, hogy a tapasztalat és tudás mellett a póker mégiscsak szerencsejáték. Lesz olyan, hogy nagyot vesztesz, vagy veszteségi sorozatod lesz. Ami fontos, hogy ne add fel a nehéz időszakokban sem. Ha olyankor is folytatod, a végén a veszteség nyereségbe csap át.

Scroll to Top