Hogyan keress pénzt a Bitcoin-nal

online pénzkeresés

Nehézség:

pénzkereseti lehetőség

Szükséges idő:

pénzkeresés

Jövedelemszerzési:

pénzkeresés

Àtlag órabér

PenzNindzsa pontszám:

Nézd meg a videót, hogy lásd David ingyenes bitcoin kereskedési módszerét, és keress €1110 csupán 24 óra alatt

Bitcoin… A digitális pénznem, ami rengeteg átlagos embert milliomossá varázsolt. – PenzNindzsa.hu #1 pénzkeresési módszer 2019-ban

Az elmúlt hónapokban a Bitcoin-os téma hatalmasat ugrott. Sokaknak, a Bitcoin az elsődleges bejövetelük és akár €5000-t is megkeresnek egy héten! Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan követheted te is az ő példájukat!

Nézd meg a videót és lásd:​

  • 0:00 - 0:59 - Hogyan működik a Bitcoin kereskedelmi rendszer
  • 1:00 - 1:27 - Mennyi pénzt kereshetsz 24 óra alatt
  • 1:28 - 4:28 - Hogyan regisztrálhatsz és kezdheted el
  • 4:29 - 5:34 - Hogyan állítsuk be a rendszert a maximális profit érdekében
  • 5:36 - Vége - Dávid megmutatja mennyi pénzt keresett (1,110 € 24 óra alatt)

Mint látod, egyszerű használni a kripto robotot, és nem több mint 10 perc belevágni.
Ragadd meg a lehetőséget amíg lehet!

Hozzászólások:

otthon végezhető munkák
otthon végezhető munkák
Victoria Oláh
Úgy hallottam a bitcoin átverés. Szerintem nem éri meg kockáztatni..
otthoni munkák
David Rácz
Attól függ, mennyire akarod agresszívvá tenni az automatikus kereskedelmi funkciót. Kereshetsz többet, vagy kevesebbet, vagy ugyan annyit! Teljes mértékben attól függ, mit részesítesz előnyben. A brókerek is épp most kezdtek ingyenes tanácsadásba, és segítséget nyújtanak kereskedelmi specialistáik segítségével, akik felhívnak, hogy megválaszolják bármely kérdésed! Victoria
otthoni munkák
Victoria Oláh
Nos rendben, gondolod, hogy én is kereshetek annyi pénzt vele, mint te??
otthoni munkák
David Rácz
Szia Victoria, a bitcoin nem átverés, honnan szerezted ezt az információt? Az általam áttekintent rendszer különféle kriptovalutákkal kereskedik annak érdekében, hogy az alacsony árkülönbségből profitáljon az alternatív csere-helyeken, ami egész jól működik, és az automatikus kereskedelmi funkciónak köszönhetően nem kell manuálisan elvégezned!
otthon végezhető munkák
Franciska Berka Kovács
Dávid Nekem most nem működik…már nem csinál több kereskedést. Visszakapom a pénzem, vagy mi fog most történni?

Ne felejtsd el, ez 100% ingyenes, és a kereskedési módszer csupán 1%-ot vesz el a nyereségedből!

online pénzkeresés

Gyakran feltett kérdések

Mennyi pénzre számíthatok?

A kezdeti €250-os befektetéssel David napi +€800-t keres ezzel a kereskedési rendszerrel. Minimum ugyanennyire számíthatsz, bármi munka nélkül.

Mennyi időmbe fog ez telni?

Körülbelül 10-15 perc, amíg regisztrálsz a rendszerre és felrakod a kezdeti befektetésed. Ezután a kereskedési rendszer intéz minden üzletet, így napi 20 percnél többet ez nem fog elvenni az idődből.

Mennyibe kerül a kereskedési rendszer?

Semmibe! A kereskedési rendszer 100% ingyenes. Azonban, minden üzlet után, le von 1% profitot (csak a te profitodból). Ezzel a módszerrel keres pénzt a kereskedési rendszer ellátója, ami szerintünk teljesen igazságos.

Mit kap a (weboldal) hogy reklámozza ezt?

Mi €10 értékű Bitcoin-t kapunk minden feliratkozó ember után. Azonban a legfontosabb, hogy növeljük a boldog olvasónk számait, akik sikeresen tudnak pénzt keresni.

Ez egy új pénz keresési módszer, azonban már több mint 10-en jeleztek vissza nekünk, miután regisztráltak a rendszerre. Minden ember, aki használta a rendszert egy hét alatt vissza szerezte a kezdeti befektetésének a huszonötszörösét. Az több mint €6000, ha €250-t fektetsz be. De lásd ezt a saját szemeddel, nézz szét a Facebook kommentek között, és olvasd el mit gondolnak a többiek. Lejjebb olvashatsz értékeléseket is a rendszerről.

Vannak díjak? Kell fizetni bármiért is?

Nem, nincsenek díjak és nem kell fizetni semmiért. Amikor feliratkozol, fel kell töltened a kezdeti befektetést, ami min. €250. Ez automatikusan felmegy a te kereskedési számládra. Ez a pénz még mindig a tiéd, és vissza veheted bármikor a bank kártyádra. Alul megnézheted a videót, hogy hogyan tudod levenni a pénzed.

online pénzkeresés

Hogyan lehet a kereskedési rendszerrel pénzt keresni

*Megjegyzés: A kereskedési rendszer 100% ingyenes, de 1% lejön minden profitból, amit keresel. Szóval ha €1000-t keresel meg, akkor €990-t kapsz a végén.

A kereskedési rendszer folyamatosan figyeli a Bitcoin és más kriptográfák árait, 22 különböző kereskedési platformon, a nap 24 órájában. A kereskedési rendszer kihasználja, hogy a Bitcoin és más kriptográfák ára különbözik minden kereskedési platformon. Ez a különbség, ami segíteni fog neked nagyobb összegű pénzt keresni!

Például, az A kereskedési platformon €10 értékben veszel egy kriptográfot, egyidejűleg a B kereskedési platformon eladhatod ugyanazt az érmét €10,1-ért. Ha €100 értékben veszel kriptográfot az A kereskedési platformon, akkor eladhatod ezeket a B platformon. Így kerestél €1-t.

Most azt gondolod, hmm €1, ez semmi. Így is van, ez nem sok pénz, de mivel a kereskedési rendszer automatikusan elvégzi ezeket az üzleteket, 20 kereskedés egy perc alatt sok pénzt kereshet neked!

20 üzlet 1 perc alatt. Ha €1-t keresel egy kereskedéssel, akkor 1 óra alatt €1200-t keresel (Számolás 20 x 60 = 1200). Na ez már jobban hangzik!

A kereskedési rendszer lépésről-lépésre:

  1. A kereskedési rendszer folyamatosan megfigyeli a Bitcoin és más kriptográfok árát 22 különböző kereskedési platformon, a nap 24 órájában
  1. Amikor észreveszi, hogy X kereskedési platform kevesebbért árulja a bitcoint/kriptográfot, mint az Y kereskedési platform, akkor automatikusan üzletet köt
  1. A kereskedési rendszer olcsón megveszi a Bitcoin-t/kriptográfot az X platformról, utána pedig az Y platformon eladja több pénzért
  1. A rendszer profitált neked, és a pénz amit keresett automatikusan bekerül a kereskedési számládra.

Ezek a kereskedések csak akkor jönnek létre, ha a kriptográf ára legalább 1%-al különbözik két kereskedési platformon.

Ne felejtsd el, ez 100% ingyenes, és a kereskedési módszer csupán 1%-ot vesz el a nyereségedből!

online pénzkeresés

Információ a Bitcoinról

Ha 2011 úgy döntöttél volna, hogy veszel €5 értékben Bitcoin-t, akkor ma már €4.4 milliód lenne! Csupán ettől a jó befektetéstől multimilliomos lennél. Bármi munka nélkül!

Lehet, hogy most úgy érzed, lekésted ezt a menetet, de hidd el nekünk, hogy nem, hiszen van módja, hogy csupán pár hónap alatt utolérd a Bitcoin-os milliomosokat!

Számos statisztikai intézet szerint, az amerikaiaknak csupán 2%-a rendelkezik Bitcoin-nal vagy más digitális pénznemmel. Az amerikaiak általában gyorsabban ráugranak az ilyen lehetőségekre, mint mit, magyarok, így Magyarországon kevesebb, mint 1% foglalkozik Bitcoin-nal!

Ezt valószínüleg már tudod, de egy befektetésnél, a legjobb módja a pénz keresésnek az, ha korán beszállsz a játékba. Szóval gratulálunk, meg van a lehetőséged, hogy még ma megváltoztasd az életed azzal, hogy cselekszel!

Mi az a Bitcoin?

A fejlesztő a Satoshi Nakamoto álnév alatt 2018-ban létrehozta a bitcoin-t, ami egy digitális pénznem, más névvel kriptovaluta. Hasonlít minden más pénznemhez, mint például a dollárhoz vagy az euróhoz, abban az értelemben, hogy bárki, aki elfogadja a Bitcoin fizetési módot, használhatja vásárláshoz vagy eladáshoz. Azonban azért jött létre, hogy független legyen a központi hatóságtól vagy kormánytól, ami megkülönbözteti a hagyományos pénznemektől.

Miért Bitcoin?

Decentralizált, így a bankok és a kormányi intézmények nem bírják befolyásolni a Bitcoin értékét.

Ugyanakkor a protokoljainak köszönhetően, miután egy tranzakció rögzítve van a hálózaton, az nem vonható vissza. A tranzakció előzményeit nem lehet megváltoztatni, így a Bitcoin egy biztonságosabb választás.

A Bitcoin rugalmas is. Úgy lett létrehozva, hogy a Bitcoin mikrotranszkedései is forgalmazhatóak. Ez azt jelenti, hogy nem kell 1 egész Bitcoin-nal kereskedned, ha szeretnéd egyszerűen használhatsz 0.0000001 Bitcoin-t is. Ez a Bitcoin rugalmasságát biztosítja, amit a többi pénznem egyszerűen nem képes megtenni.

Végül, a Bitcoin maximum 21 millió érmét tud kaidni. Jelenleg rengetegen vesznek Bitcoin-t, hiszen a az értéke növekedik. Elméletileg, ha valaki 2011-ben úgy döntött, hogy €5 értékben vesz Bitcoin-t, akkor az ma €4.4 milliót érne. A Bitcoin-t ezt teszi annyira vonzóvá a befeketetőknek, hiszen az igény iránta folyamatosan megy fel, de a kínálat ugyanaz marad.

Mi lesz a jövőben a Bitcoin-nal?

Korlátozott kínálatának köszönhetően, sokan úgy gondolják, hogy a Bitcoin az egyik legnagyobb befektetés a jövőben. Szóval ha pénzt teszel a Bitcoin-ba, és okosan fektetsz be, akkor rengeteg pénzt kereshetsz!

Az ideális cél, hogy a kriptovaluták, mint a Bitcoin, lesz a pénz jövője. Néhány nagymenő, mint Bill Gates, úgy gondolja, hogy a ‘a pénz jövője az a digitális pénznem’, hiszen a technológia fejlődése miatt folyamatosan változik, hogy hogyan vesszük és áruljuk a pénzt. Fontos megjegyezni, hogy a Bitcoin-nak nincs tulajdonosa és semmilyen központi hatóság nem tudja manipulálni a pénznem értékét. Mindig ugyanaz marad, és ezért is olyan csábító mindenkinek.

Szóval attól függetlenül, hogy a Bitcoin-e a pénz vagy egy befektetés jövője, itt van a remek lehetőség, hogy ennek jobban utána nézz és Bitcoin-t vegyél! Ki tudja, lehet hogy a következő alkalommal, amikor veszel valamit már a Bitcoin lesz a választott fizetési eszközöd!

Ne felejtsd el, ez 100% ingyenes, és a kereskedési módszer csupán 1%-ot vesz el a nyereségedből!

online pénzkeresés
Scroll to Top