Hogyan keress pénzt a Bitcoin-nal

online pénzkeresés

Nehézség:

pénzkereseti lehetőség

Szükséges idő:

pénzkeresés

Jövedelemszerzési:

pénzkeresés

Àtlag órabér

HUF

PenzNindzsa pontszám:

Nézd meg a videót, hogy lásd David ingyenes bitcoin kereskedési módszerét, és keress $400-t csupán 2 óra alatt

Bitcoin… A digitális pénznem, ami rengeteg átlagos embert milliomossá varázsolt. – PenzNindzsa.hu #1 pénzkeresési módszer 2019-ban

Az elmúlt hónapokban a Bitcoin-os téma hatalmasat ugrott. Sokaknak, a Bitcoin az elsődleges bejövetelük és akár $5000-t is megkeresnek egy héten! Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan követheted te is az ő példájukat!

Mint látod, egyszerű használni a kripto robotot, és nem több mint 10 perc belevágni.
Ragadd meg a lehetőséget amíg lehet!

Ne felejtsd el, ez 100% ingyenes, és a kereskedési módszer csupán 1%-ot vesz el a nyereségedből!

online pénzkeresés

Gyakran feltett kérdések

Mennyi pénzre számíthatok?

A kezdeti $250-os befektetéssel David napi +$800-t keres ezzel a kereskedési rendszerrel. Minimum ugyanennyire számíthatsz, bármi munka nélkül.

Mennyi időmbe fog ez telni?

Körülbelül 10-15 perc, amíg regisztrálsz a rendszerre és felrakod a kezdeti befektetésed. Ezután a kereskedési rendszer intéz minden üzletet, így napi 20 percnél többet ez nem fog elvenni az idődből.

Mennyibe kerül a kereskedési rendszer?

Semmibe! A kereskedési rendszer 100% ingyenes. Azonban, minden üzlet után, le von 1% profitot (csak a te profitodból). Ezzel a módszerrel keres pénzt a kereskedési rendszer ellátója, ami szerintünk teljesen igazságos.

Mit kap a (weboldal) hogy reklámozza ezt?

Mi $10 értékű Bitcoin-t kapunk minden feliratkozó ember után. Azonban a legfontosabb, hogy növeljük a boldog olvasónk számait, akik sikeresen tudnak pénzt keresni.

Ez egy új pénz keresési módszer, azonban már több mint 10-en jeleztek vissza nekünk, miután regisztráltak a rendszerre. Minden ember, aki használta a rendszert egy hét alatt vissza szerezte a kezdeti befektetésének a huszonötszörösét. Az több mint $6000, ha $250-t fektetsz be. De lásd ezt a saját szemeddel, nézz szét a Facebook kommentek között, és olvasd el mit gondolnak a többiek. Lejjebb olvashatsz értékeléseket is a rendszerről.

Vannak díjak? Kell fizetni bármiért is?

Nem, nincsenek díjak és nem kell fizetni semmiért. Amikor feliratkozol, fel kell töltened a kezdeti befektetést, ami min. $250. Ez automatikusan felmegy a te kereskedési számládra. Ez a pénz még mindig a tiéd, és vissza veheted bármikor a bank kártyádra. Alul megnézheted a videót, hogy hogyan tudod levenni a pénzed.

online pénzkeresés

Hogyan lehet a kereskedési rendszerrel pénzt keresni

*Megjegyzés: A kereskedési rendszer 100% ingyenes, de 1% lejön minden profitból, amit keresel. Szóval ha $1000-t keresel meg, akkor $990-t kapsz a végén.

A kereskedési rendszer folyamatosan figyeli a Bitcoin és más kriptográfák árait, 22 különböző kereskedési platformon, a nap 24 órájában. A kereskedési rendszer kihasználja, hogy a Bitcoin és más kriptográfák ára különbözik minden kereskedési platformon. Ez a különbség, ami segíteni fog neked nagyobb összegű pénzt keresni!

Például, az A kereskedési platformon $10 értékben veszel egy kriptográfot, egyidejűleg a B kereskedési platformon eladhatod ugyanazt az érmét $10,1-ért. Ha $100 értékben veszel kriptográfot az A kereskedési platformon, akkor eladhatod ezeket a B platformon. Így kerestél $1-t.

Most azt gondolod, hmm $1, ez semmi. Így is van, ez nem sok pénz, de mivel a kereskedési rendszer automatikusan elvégzi ezeket az üzleteket, 20 kereskedés egy perc alatt sok pénzt kereshet neked!

20 üzlet 1 perc alatt. Ha $1-t keresel egy kereskedéssel, akkor 1 óra alatt $1200-t keresel (Számolás 20 x 60 = 1200). Na ez már jobban hangzik!

A kereskedési rendszer lépésről-lépésre:

  1. A kereskedési rendszer folyamatosan megfigyeli a Bitcoin és más kriptográfok árát 22 különböző kereskedési platformon, a nap 24 órájában
  1. Amikor észreveszi, hogy X kereskedési platform kevesebbért árulja a bitcoint/kriptográfot, mint az Y kereskedési platform, akkor automatikusan üzletet köt
  1. A kereskedési rendszer olcsón megveszi a Bitcoin-t/kriptográfot az X platformról, utána pedig az Y platformon eladja több pénzért
  1. A rendszer profitált neked, és a pénz amit keresett automatikusan bekerül a kereskedési számládra.

Ezek a kereskedések csak akkor jönnek létre, ha a kriptográf ára legalább 1%-al különbözik két kereskedési platformon.

Ne felejtsd el, ez 100% ingyenes, és a kereskedési módszer csupán 1%-ot vesz el a nyereségedből!

online pénzkeresés

Információ a Bitcoinról

Ha 2011 úgy döntöttél volna, hogy veszel $5 értékben Bitcoin-t, akkor ma már $4.4 milliód lenne! Csupán ettől a jó befektetéstől multimilliomos lennél. Bármi munka nélkül!

Lehet, hogy most úgy érzed, lekésted ezt a menetet, de hidd el nekünk, hogy nem, hiszen van módja, hogy csupán pár hónap alatt utolérd a Bitcoin-os milliomosokat!

Számos statisztikai intézet szerint, az amerikaiaknak csupán 2%-a rendelkezik Bitcoin-nal vagy más digitális pénznemmel. Az amerikaiak általában gyorsabban ráugranak az ilyen lehetőségekre, mint mit, magyarok, így Magyarországon kevesebb, mint 1% foglalkozik Bitcoin-nal!

Ezt valószínüleg már tudod, de egy befektetésnél, a legjobb módja a pénz keresésnek az, ha korán beszállsz a játékba. Szóval gratulálunk, meg van a lehetőséged, hogy még ma megváltoztasd az életed azzal, hogy cselekszel!

Mi az a Bitcoin?

A fejlesztő a Satoshi Nakamoto álnév alatt 2018-ban létrehozta a bitcoin-t, ami egy digitális pénznem, más névvel kriptovaluta. Hasonlít minden más pénznemhez, mint például a dollárhoz vagy az euróhoz, abban az értelemben, hogy bárki, aki elfogadja a Bitcoin fizetési módot, használhatja vásárláshoz vagy eladáshoz. Azonban azért jött létre, hogy független legyen a központi hatóságtól vagy kormánytól, ami megkülönbözteti a hagyományos pénznemektől.

Miért Bitcoin?

Decentralizált, így a bankok és a kormányi intézmények nem bírják befolyásolni a Bitcoin értékét.

Ugyanakkor a protokoljainak köszönhetően, miután egy tranzakció rögzítve van a hálózaton, az nem vonható vissza. A tranzakció előzményeit nem lehet megváltoztatni, így a Bitcoin egy biztonságosabb választás.

A Bitcoin rugalmas is. Úgy lett létrehozva, hogy a Bitcoin mikrotranszkedései is forgalmazhatóak. Ez azt jelenti, hogy nem kell 1 egész Bitcoin-nal kereskedned, ha szeretnéd egyszerűen használhatsz 0.0000001 Bitcoin-t is. Ez a Bitcoin rugalmasságát biztosítja, amit a többi pénznem egyszerűen nem képes megtenni.

Végül, a Bitcoin maximum 21 millió érmét tud kaidni. Jelenleg rengetegen vesznek Bitcoin-t, hiszen a az értéke növekedik. Elméletileg, ha valaki 2011-ben úgy döntött, hogy $5 értékben vesz Bitcoin-t, akkor az ma $4.4 milliót érne. A Bitcoin-t ezt teszi annyira vonzóvá a befeketetőknek, hiszen az igény iránta folyamatosan megy fel, de a kínálat ugyanaz marad.

Mi lesz a jövőben a Bitcoin-nal?

Korlátozott kínálatának köszönhetően, sokan úgy gondolják, hogy a Bitcoin az egyik legnagyobb befektetés a jövőben. Szóval ha pénzt teszel a Bitcoin-ba, és okosan fektetsz be, akkor rengeteg pénzt kereshetsz!

Az ideális cél, hogy a kriptovaluták, mint a Bitcoin, lesz a pénz jövője. Néhány nagymenő, mint Bill Gates, úgy gondolja, hogy a ‘a pénz jövője az a digitális pénznem’, hiszen a technológia fejlődése miatt folyamatosan változik, hogy hogyan vesszük és áruljuk a pénzt. Fontos megjegyezni, hogy a Bitcoin-nak nincs tulajdonosa és semmilyen központi hatóság nem tudja manipulálni a pénznem értékét. Mindig ugyanaz marad, és ezért is olyan csábító mindenkinek.

Szóval attól függetlenül, hogy a Bitcoin-e a pénz vagy egy befektetés jövője, itt van a remek lehetőség, hogy ennek jobban utána nézz és Bitcoin-t vegyél! Ki tudja, lehet hogy a következő alkalommal, amikor veszel valamit már a Bitcoin lesz a választott fizetési eszközöd!

Ne felejtsd el, ez 100% ingyenes, és a kereskedési módszer csupán 1%-ot vesz el a nyereségedből!

online pénzkeresés