Hogyan keress pénzt az Instagramon: Az alapvető tudnivalók [2021-es update]

pénzt keresni az instagrammal
„A PénzNindzsa fő célja az olvasók pénzügyi életének a jobbá tétele. Olyan vállalatokkal dolgozunk együtt, akik hasonló elképzeléssel rendelkeznek. Ebben a cikkben megjelenő linkek a partnereinktől származhatnak. Mi így keresünk pénzt.”

Minden nap fantasztikus képeken görgetsz végig az Instagramon. Hallottad a sztorikat, hogy vannak, akiknek fizetik az utazásaikat, vagy szuper márkák szponzorálják őket, és te is be szeretnél kerülni. Meg szeretnéd tanulni, hogyan működik az Instagram pénzkeresés, de azt gondolod, hogy az túl sok idő vagy túl nehéz, ezért számodra soha nem lesz eredményes.

Nekik sikerült, de nem biztos, hogy neked is összejön, ugye?

Szeretnél valami elképesztőt hallani? Az a helyzet, hogy ha van egy jó stratégiád, és tudod, hogy milyen módszereket használj, a pénzkeresés az Instagramon KÖNNYŰ és SZÓRAKOZTATÓ.

Ninja szabadúszó

Nehézség

Nehézség közepes
Közepes

Idő

Idő közepes
Közepes

Jövedelem

Jövedelem nagy
Nagy

Mindössze annyi a dolgod, hogy használd ezeket a módszereket, tartsd be a posztjaid ütemezését, és pénzt kereshetsz otthonról, vagy ahonnan csak szeretnél az Insta fiókoddal. Szó szerint a semmiből indulva több százezer forintot kereshetsz azzal, hogy posztolsz egy képet az Instagram oldaladon.

Ebben a cikkben megmutatjuk neked, hogy miért most van a tökéletes időpont arra, hogy belépj az Instagram játékba, bemutatjuk, hogy a platform milyen gyorsan növekszik, és megismertetünk veled néhány sikersztorit olyan emberekről, akik a nulláról indultak, és most az Instagram profiljuk fedezi a megélhetésüket. Ezután eléd tárjuk azt a 4 módszert (és plusz 1 bónuszt), amit bevétel generálásra ajánlunk az Instán. Végül javaslunk néhány eszközt és taktikát, amitől az emberek azonnal beleszeretnek a profilodba.

A cikk végére tudni fogod, hogyan működik az Instagram pénzkeresés.

instagram pénzkeresés
FEJEZET 1

Instagram sikersztorik – Bárki meg tudja csinálni!

pénzkeresés instagram
FEJEZET 2

Hogyan működik az Instagram pénzkeresés?

instagram pénzkeresés
FEJEZET 3

Az Instagram pénzkeresés 4 módszere

pénzkeresés instagram
FEJEZET 4

Miért is kell belemélyedni annak tanulmányozásába, hogyan működik az Instagram pénzkeresés

pénzkeresés instagram
FEJEZET 5

Mennyi követőre van szükséged ahhoz, hogy pénzt keress?

instagram pénzkeresés
FEJEZET 6

Bónusz: 8 nagyszerű tippel segítünk, hogy megtudd, hogyan működik az Instagram pénzkeresés

FEJEZET 1

Instagram sikersztorik - Bárki meg tudja csinálni!

Talán azt gondolod, hogy elszánt fitnesz modellnek kell lenned, vagy óriási forgalmadnak kell lennie ahhoz, hogy megtanuld, hogyan működik az Instagram pénzkeresés? Hírességnek kell lenned ahhoz, hogy sikeres legyél az Instagramon?

Abszolút nem. Íme 3 sikersztori olyanokról, akik a semmiből indultak és már sokra vitték:

instagram pénzkeresés
instagram pénzkeresés

Talán azt gondolod, hogy elszánt fitnesz modellnek kell lenned, vagy óriási forgalmadnak kell lennie ahhoz, hogy megtanuld, hogyan működik az Instagram pénzkeresés? Hírességnek kell lenned ahhoz, hogy sikeres legyél az Instagramon?

Abszolút nem. Íme 3 sikersztori olyanokról, akik a semmiből indultak és már sokra vitték:

Natasha St. Michael – Egészség-tanácsadó

Natasha a @theclearskinessentials Instagramján keresztül tanítja meg a nőknek, hogyan legyen szép, tiszta bőrük megfelelő táplálkozással, napi rutin kialakításával, és az önmagukról való gondoskodás elsajátításával. Néhány követővel kezdte, és pár nagyszerű eszközzel több, mint 14.000 követőre tett szert 4 hónap alatt. Tovább fejlődött és most 1000-en csatlakoznak hozzá hetente.

Natasha nem tartozott a hírességek közé. Most azonban a saját márkáját értékesíti az Instagram profilján, és pénzt keres a tanácsadással és e-könyvek írásával is. Ha ő meg tudta csinálni, akkor te is képes vagy rá!

instagram pénzkeresés

Jack Moriss and Lauren Bullen – Hivatásos utazók

Jack és Lauren egy olyan pár, akik megmutatják mi minden lehetséges, ha folyamatosan dolgozol az Instagramodon. Hamarosan rájöttek a fortélyra, hogyan működik az Instagram pénzkeresés, és a bevételük mára 8 számjegyű lett, és akár 2,5 millió forintot is elkérhetnek minden egyes szponzorált tartalomért az oldalukon.

instagram pénzkeresés

Pei Ketron – Tanárból lett főállású közösségi média tanácsadó

Pei 2010 októberében posztolt először az Instagramon, szinte azonnal az applikáció indulása után. Főállásban tanárként dolgozott, és emellett esküvőkön fotózott. Miután elkezdett posztolni, cégek keresték meg és ajánlottak neki influenszer munkát; és így hamarosan otthoni munkával keresett pénz. Ma már közel 800.000 követője van.

pénzkeresés instagram

Tez csak 3 kiragadott példa abból a rengetegből, akik az Insta bevételükből élnek. Nem születtek híresnek, vagy bele az Instagram-bizniszbe, semmi különleges plusszal nem rendelkeztek az induláskor…

Mit is csináltak ők?

Használták a kezükben lévő eszközöket, és megtanulták hogyan működik az Instagram pénzkeresés. Ha kíváncsi vagy arra ki van most a csúcson, nézd meg az erről szóló összeállításunkat.

FEJEZET 2

Hogyan működik az Instagram pénzkeresés?

A pénzkeresés az Instagramon nem vicc. Sőt, valóban rengeteget zsebelhetsz be a szponzorált posztokkal.

pénzkeresés instagram

A pénzkeresés az Instagramon nem vicc. Sőt, valóban rengeteget zsebelhetsz be a szponzorált posztokkal.

pénzkeresés instagram

Mi a lényeg?

Általánosságban elmondható, hogy az Instagramon megkereshető összeged nagysága a következőkön múlik: a tapasztalatodon, követőid számán, és a szavahihetőségeden.

Bár mindenki különböző helyzetből indul, azt javasoljuk, hogy nézd át ezt a 4 módszert, hogy átlásd, hogyan működik az Instagram pénzkeresés.

A következőket teheted:

A sikeres pénzkereséshez az Instagramon kiválaszthatsz ezekből egyet, vagy akár mind a négyet is használhatod egyszerre – csak rajtad múlik!

Készen állsz arra, hogy belevágj?

Itt vannak a részletek

Olyan platformot keresel, ahol reklámozásokat (kikiáltásokat) vásárolhatsz, eladhatod a fiókod és influenszer lehetsz az Instagramon?
Azt javasoljuk, hogy regisztrálj ezeken az oldalakon:
Vásárolj reklámozást
Add el az Instagram fiókodat
Influencer Marketing

FEJEZET 3

Az Instagram pénzkeresés 4 módszere

instagram pénzkeresés
1

Partnerprogram

A partnerprogram az egyik legegyszerűbb módszer, hogy megtapasztald, hogyan működik az Instagram pénzkeresés.

Egyszerűen összefoglalva, a partnerprogramban jutalékot kapsz, amikor valaki az Instádról rákattint a partner linkjére, és terméket vásárol. Általában akkor fizet, ha valaki megvásárolja a terméket, de előfordulhat, hogy már a kattintásért is jár pénz.

A partnerprogram nagyon egyszerű, mindössze egy történettel, videóval, rövid sztorival mutasd be a terméket, aztán linkeld az Instagram biódhoz. Ha van saját holnapod, ott is mesélhetsz még az embereknek a termékről.

Fontos, hogy amikor ajánlasz valamit, adod hozzá a nevedet és a jó híredet is, ezért figyelj arra, hogy csak olyasmit ajánlj, amit magad is próbáltál, megbízol benne, és szereted.

A partnerprogram hatalmas témakör, részletesebben olvashatsz róla a Pénznindzsa oldalán.

Nézd át az alábbi partnerprogramokat is; a segítségükkel elkezdhetsz bevételt termelni az Insta profiloddal.

2

Add el a fotóidat

Sok időt és energiát fektettél bele, hogy jó legyen a háttér, a fény, a beállítás… miért ne váltanád át az erőfeszítéseidet pénzre, ami az Insta fiókodba érkezik?

Nagyon sok weboldal van, ahol el tudod adni a képeidet.

Itt is van rögtön néhány:

3

Szponzorált posztok

A szponzorált posztok írása egy másik formája annak, hogy megismerd, hogyan működik az Instagram pénzkeresés, és ez nagyon felkapott a különböző márkák körében.

Részese lehetsz az Insta-körnek, és még pénzt is kereshetsz vele.

Mik is a szponzorált posztok? Növeld a követőid számát, támogass valamilyen jó ügyet, vagy specializálódj valamire, mint például az egészség, női/férfi igények, macskák, vagy bármire, amit jól ismersz. Ha egy szponzornak tetszik, amit csinálsz, meg fog téged keresni, hogy beszélj az ő termékéről is.

De nemcsak azért fognak fizetni, hogy beszélj róluk, hanem általában partnerprogrammal is kombinálják, így azzal is kereshetsz, ha valamelyik látogatód vásárol tőlük.

Hogyan keresnek pénzt az emberek az Instagrammal? Nos, néhányan azt gondolják, hogy szponzorációval már akkor is pénz lehet keresni, ha az embert milliók követik, de ez nem igaz. A szponzorokat nem lehet átverni, tudják, hogy vehetsz “hamis követőket”, hogy magasabbnak számadataid legyenek.

Nekik az igazi, elkötelezett, és hűséges követők kellenek. Egy szponzor inkább szeretne 1000 olyan embert, aki az influenszer hatására kész vásárolni, mintsem 2 millió tétlen felhasználót.

Minden a bizalomról és az elkötelezettségről szól.

Mennyit kereshetsz vele?

Amikor eltervezed, hogy bevételt fogsz termelni az Instagram fiókoddal, biztosan elgondolkoztál rajta, hogy mennyi pénzt kérhetsz egy-egy szponzorált posztért.

Hacsak nem vagy különösen tapasztalt Insta felhasználó és nagy véleményvezér, valószínűleg a szponzor maga fogja ezt meghatározni. Ez persze függhet a videó vagy a sztori hosszától is. Hazai viszonylatban kb. 10-20 ezer követővel már 5000-20000 forint üti a markodat képenként/posztonként.

Így körülbelül már látod, hogy mennyit hajlandóak a szponzorok fizetni, és milyen számokról tárgyalhatsz velük.

Hogyan találjunk szponzort?

A legegyszerűbb módszer a szponzorkereséshez – mely közel visz a célodhoz, hogy megtudd, hogyan működik az Instagram pénzkeresés -, hogy összegyűjtöd azoknak a cégeknek a listáját, akik szimpatikusak neked, és egy bemutatkozó emailben leírod nekik, hogy miért szereted őket, és hogyan tudnád segíteni az üzletmenetüket. Néhány dologra érdemes azonban odafigyelni.

A másik lehetőség, hogy listázod magad egy influenszer piactéren, ahol a márkák körül tudnak nézni, és kiválaszthatják, hogy kit szeretnének szponzorálni.

Íme néhány, akiket mi ajánlunk; nézd meg őket:

Hogyan előzd meg a hiteltelenné válást (avagy miért ne tegyél közzé túl sok szponzorált posztot)

Csábító lehet, hogy minden posztod szponzorált legyen, azonban figyelned kell az egyensúlyra. Emlékezz: a követőid eredetileg a tiszta tartalomért csatlakoztak hozzád, nem pedig azért, hogy minduntalan reklámokat lássanak.

Azt ajánljuk, hogy a #szponzorált hashtag hozzáadásával jelöld az ilyen posztokat. Ha egy picit is aggódsz a szponzorált hashtag használata miatt, mi igazán nem akarunk stresszelni. De az olvasók számára is fontos információ ez, és az Instagram is bevezeti ennek az egyértelmű jelölését.  Az alábbi példában is látható, hogy az influenszer a #szponzorált hashtag használatával hívja fel a figyelmet a támogatott tartalomra:

pénzkeresés instagram

Az Instagram elkezdett használni egy új jelölést is: “ Fizetett együttműködés a partnerrel:..”. Néhány márka meg is követeli a használatát. Bővebben olvashatsz erről itt.

Kezdetben inkább kevesebb szponzorált tartalmat közölj, mint többet. Próbálj ki egy adott mennyiséget (mondjuk heti 1-et), és akár egy élő szavazást is tarthatsz a közönséged körében, hogy elégedettek-e ezzel, és tetszik-e nekik az ajánlott termék.

Mindig inkább túl kevés szponzorált tartalmad legyen, mint túl sok.

legutóbbi hírek
A ProfitFarmers néhány hét alatt mintegy 750.000 Ft-ot hozott nekünk.
Szeretnéd te is megtudni, hogyan keress pénzt a ProfitFarmers-szel?
ProfitFarmer jelkártyája
ProfitFarmers: Az online pénzkeresés könnyű módja.
Mi magunk próbáltuk ki, kíváncsi vagy az eredményekre?
Szinte 750.000 Ft nyereség. Kevesebb, mint 25 perc naponta.
Nézd meg az ismertető videót, hogy megtudd te is, hogyan kereshetsz pénzt vele.
4

Hozz létre saját terméket

Saját termék létrehozása remek módja annak, hogy megtapasztald, hogyan működik az Instagram pénzkeresés. Elképesztően jó móka, és még jövedelmező is.

A termékeid lehetnek:

pénzkeresés instagram
Kézzelfogható tárgyak

például pólók, bögrék a logóddal, egy általad tervezett társasjáték, vagy bármi más

pénzkeresés instagram
Digitális termékek

e-könyvek vagy online kurzusok

instagram pénzkeresés
Fizetős szolgáltatások

tanácsadás vagy konzultációk

Nézzük át őket egyesével:

Fizetős szolgáltatások

Sok Insta felhasználó a fizetős szolgáltatásokkal kezd, hiszen ezt a legkönnyebb elindítani. Kiválasztasz valamit, amiben tehetséges vagy, és szabadúszó tanácsadóként fizetnek neked a tudásodért. Ha többet szeretnél tudni erről, olvasd el a szabadúszó karrierről szóló útmutatónkat.

Digitális termékek

A fizetős szolgáltatások melletti másik lehetőség, hogy létrehozol egy e-könyvet a kedvenc témádról, amit aztán eladhatsz a weboldaladon egy online értékesítő program segítségével.

Az online termékek a kedvenceink, hiszen amint felépíted a weboldalt és beállítod az online értékesítést, a “boltod” mindig nyitva van és pénzt kereshetsz a tudásoddal akkor is, amikor alszol.

A befektetésed megtérülése ÓRIÁSI lesz

Kezdésként azt ajánljuk, hogy regisztrálj a SendOwl online értékesítő program honlapján.

Kézzelfogható termékek

A kézzelfogható termékek eladásához használj olyan szolgáltatásokat, mint a Shopify, amely segít az online boltod kialakításában.

A kézzelfogható termékek, tárgyak kihívást jelenthetnek, hiszen mivel gyárban készülnek, gond lehet a minőségükkel. Az olyan cégek, mint a Pólóparadicsom vagy a DekorÁlom elvégzik a munkát, amikor a pólók, bögrék nyomtatására kerül sor, és minden bizonnyal megbízható gyárakkal dolgoznak együtt.

Ha ezt választod, azt javasoljuk, hogy mindig szerezz be egy mintadarabot, mielőtt egy vásárló megvehetné, hiszen nincs rosszabb annál, hogy silány minőségű terméken szerepeljen a neved.

Spocket

A dropshipping egy könnyű módszerét keresed? A Spocket többféle termékválasztékkal, jó ügyfélszolgálattal és gyors kiszállítással rendelkezik. Szerintünk ők lennének a legjobb választás.

FEJEZET 4

Miért is kell belemélyedni annak tanulmányozásába, hogyan működik az Instagram pénzkeresés

Már olvastunk néhány sikersztorit, láttuk a pénzkeresés különböző módszereit… de talán még mindig nem vagy meggyőzve. Figyelj csak:

instagram pénzkeresés
instagram pénzkeresés

Már olvastunk néhány sikersztorit, láttuk a pénzkeresés különböző módszereit… de talán még mindig nem vagy meggyőzve. Figyelj csak:

Az aktív Instagram felhasználók száma 2018 júniusára elérte az 1 milliárdot, és ez a szám azóta is egyre gyorsabban növekszik.

Ezen az ábrán jól követhető a változás:

instagram pénzkeresés

Ez mit is jelent számodra?

1 milliárd esélyt havonta arra, hogy sok pénzt keress.

2018 közepére 1,2-1,5 millió aktív magyar felhasználó érhető ez az Instagramon, és legtöbbjük a fiatal felnőtt korcsoportba tartozik a következő ábra alapján:

pénzkeresés instagram

Itt más a helyzet, mint a fizetett felméréseknél, ahol a potenciálisan kereshető pénz összege elég alacsony; de az Instagrammal megkereshető bevételed nagyságánál, a határ a csillagos ég. Csupán azon múlik, hogy mennyi munkát fektetsz bele, és mennyi eltérő módszert használsz.

Azért mondjuk el neked ezeket tényeket arról, hogyan működik az Instagram pénzkeresés, hogy tudd, a platform nagyon gyorsan növekszik, így mindig van esély pénzt keresni.

Olyan platformot keresel, ahol reklámozásokat (kikiáltásokat) vásárolhatsz, eladhatod a fiókod és influenszer lehetsz az Instagramon?
Azt javasoljuk, hogy regisztrálj ezeken az oldalakon:
Vásárolj reklámozást
Add el az Instagram fiókodat
Influencer Marketing

FEJEZET 5

Mennyi követőre van szükséged ahhoz, hogy pénzt keress?

Talán már felkeltette a kíváncsiságodat, amiket eddig olvastál, de esetleg ezt gondolod: “Nos, ez jól hangzik, de tényleg tudok pénzt keresni az Instagramon? Lehet, hogy ez rám nem vonatkozik. Nekem nincs sok követőm… Hogyan kereshetnék úgy pénzt, mint a hírességek, akiknek millió követői vannak?”

pénzkeresés instagram
pénzkeresés instagram

Talán már felkeltette a kíváncsiságodat, amiket eddig olvastál, de esetleg ezt gondolod: “Nos, ez jól hangzik, de tényleg tudok pénzt keresni az Instagramon? Lehet, hogy ez rám nem vonatkozik. Nekem nincs sok követőm… Hogyan kereshetnék úgy pénzt, mint a hírességek, akiknek millió követői vannak?”

Íme a válasz:

Igaz, hogy nem rögtön a “rocksztár” státuszban fogsz kezdeni, de nincs is szükség milliónyi követőre. Az, hogy mennyi szükséges, csak azon múlik, hogy mit árulsz, ki a közönséged, és azon, hogy milyen piaci rést találtál meg, és így tovább.

Amire igazán fontos fókuszálni a követők száma helyett, az az ELKÖTELEZETTSÉG: ahogy a hogyan szerezz több Instagram követőt témájú cikkben is említettük, semmit nem jelent plusz követőket gyűjteni a meglévő 2 millió mellé, ha nem reagálnak aktívan a posztjaidra, vagy nem bíznak benned. És ha nem bíznak benned, SOHA nem fognak semmit megvenni, amit ajánlasz.

Sokkal jobb, ha van 1000 hűséges követőd, aki kommunikál veled, bízik benned, és szeret téged. Ezek a hűséges emberek meg fogják venni a termékeket, amiket ajánlasz. A két lehetőséged tehát:

Csak gondold végig:

Ha készítesz néhány rövid írást, és egy szép e-könyv formájában kiadod, a közönséged szívesen megveszi 600 Ft-ért darabját – az 600.000 Ft 1000 hűséges követővel számolva. Ha tudsz írni egyet havonta, akkor az 7.200.000 Ft egy évben.

Mihez tudnál kezdeni 7.200.000 Ft-al a zsebedben?

Képzeld el, ha minden héten írsz egyet, az 31.200.000 Ft évente. Vagy mi lenne, ha tartanál drágább kurzusokat, mondjuk 50.000 Ft-ért fejenként? Gondolom érted hova szeretnénk kilyukadni 🙂

Javasoljuk, hogy olvasd el ezt az összefoglalót, ha további információt szeretnél a követők gyűjtéséről. Koncentrálj arra, hogy minőségi tartalmat posztolj, és hűséges követőkre tegyél szert, mert akkor a pénz áramlani fog hozzád. Ha gyorsítani szeretnél, akkor nézz körül, hogyan tudsz (legálisan és biztonságosan) Instagram like-ot vásárolni.

FEJEZET 6

Bónusz: 8 nagyszerű tippel segítünk, hogy megtudd, hogyan működik az Instagram pénzkeresés

Végül itt van még néhány tipp az, ami az Instagram jövedelem eléréséhez a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy melyik módszert választottad:

instagram pénzkeresés
instagram pénzkeresés

Végül itt van még néhány tipp az, ami az Instagram jövedelem eléréséhez a segítségedre lehet, függetlenül attól, hogy melyik módszert választottad:

1

Instagram üzleti fiók

Ha tényleg szeretnél pénzt keresni az Instagrammal, tekints úgy rá, mint egy üzleti vállalkozásra.

Tudtad, hogy létrehozhatsz kifejezetten üzleti fiókot is a vállalkozásod számára az Instagramon, ahol rengeteg extra segítséget kaphatsz, hogy kideríthesd, ki nézi a profilodat? Ha érdekel, nézd meg a részletes tájékoztatót róla.

2

A biód tartalmazzon egy CTA gombot, és egy jó ajánlatot

Fontos, hogy legyen egy CTA gomb a biódban, ami egy ingyenes vagy nagyon kedvezményes ajánlatodhoz viszi a látogatóidat. Sok Insta felhasználó használja e-mail lista kiépítéséhez is, ami alapján később meg tudja őket keresni az ajánlataival.

Használj emojit is, így a látogató tekintete nagyobb eséllyel irányul a CTA gombra.

3

Ragaszkodj az ajánlott szöveghosszhoz és a hashtagek számához

Kutatások szerint a posztok optimális hossza 138-150 karakter között van, és 9 hashtag használata a legeredményesebb (bár akár 30 db-ot is írhatsz)

Ha túl sok hashtaget használsz, az Instagram “elrejti” a posztjaidat, ami azt jelenti, hogy nem fognak felbukkanni a keresésekben. Ez pedig nyilvánvalóan csökkenti a jövedelemszerzés esélyét.

4

Használd a népszerű szűrőket, hogy a képeid még TÖBB like-ot és megosztást kapjanak

Könnyen tájékozódhatsz arról, hogy éppen melyik a legnépszerűbb szűrő az Instagramon.

Azt javasoljuk, hogy ezeket használd, hogy elnyerd a közönség tetszését, és minél több Instagram like-ot gyűjts be vele.

5

Tanuld meg, hogyan készíthetsz vonzó profilt

Lehetsz a világ legnépszerűbb embere, de ha nincs szuper üzeneted, témád, profilod, akkor nem leszel sikeres abban, hogy az Instagramot pénzforrássá alakítsd.

Szerencsére remek leírásokat találhatsz arról, hogy hogyan készíts vonzó Instagram profilt, amivel nemcsak pénzt tudsz keresni, de bemutatja, hogy valójában ki is vagy te.

Olyan platformot keresel, ahol reklámozásokat (kikiáltásokat) vásárolhatsz, eladhatod a fiókod és influenszer lehetsz az Instagramon?
Azt javasoljuk, hogy regisztrálj ezeken az oldalakon:
Vásárolj reklámozást
Add el az Instagram fiókodat
Influencer Marketing
otthoni munkák

Legyél aktív más platformokon is

Bár nem javasoljuk, hogy nagyon sokfelé megoszd a figyelmedet, amikor beindul az Instagramod, fontold meg, hogy máshol is megjelensz.

Nézz körül; választhatsz a streaming, videó készítés, weboldal készítés és még sok minden más lehetőség közül.

Miután megtanultad, hogyan működik az Instagram pénzkeresés, a két másik platform, amit ajánlunk az a YouTube és a saját blog készítés. Többet is megtudhatsz arról, hogyan indulj el velük az alábbi útmutatókban:

kérdőív kavalkád

Építs egy erős és hűséges követőtábort

Korábban is említettük, hogy követők milliói nem számítanak semmit, ha nem lojálisak hozzád, nem figyelnek rád. Most, hogy nagyjából képben vagy, hogyan működik az Instagram pénzkeresés, már csak arra kell figyelni, hogy erős, hűséges követőket szerezz, akik szívesen olvassák a bejegyzéseket, amiket közzéteszel.

De hogyan építs ki ilyen követőtábort?

Gondolom, arra törekszel, hogy jó kapcsolatban legyél a családoddal és a barátaiddal, ugye? És ezt hogyan éred el? Időt töltesz velük, beszélgetsz velük, és meghallgatod őket!

Az Instagram PONTOSAN így működik.

Ez is a közösségi média egy formája, kezeld úgy, hogy kapcsolatot építesz a követőkkel.

Természetesen nem lesz ugyanaz, mint a családoddal, de fontos, hogy a barátaidként gondolj rájuk, és eszerint kezeld is őket.

otthon végezhető munkák

Posztolj gyakran és a megfelelő időpontokban

Vannak bizonyos időpontok, amikor célszerűbb posztolni, ezt érdemes nyomon követni.

Az alábbi statisztika szerint bár a válaszadók 76,2%-a naponta többször is ránéz az Instagramra, csupán a válaszadók 6, 62%-a tölt fel naponta új tartalmat:

instagram pénzkeresés

Ha belegondolsz ez nagyon fontos, hiszen nem tudsz jó kapcsolatot kiépíteni valakivel, akivel évente csak egyszer beszélsz.

A titok, amivel könnyedén megfejtheted, hogyan működik az Instagram pénzkeresés az, hogy gyakran posztolsz, de figyelsz arra, hogy ez ne menjen a minőség rovására. A minner.hu szerint heti 3 kép feltöltése optimális, a történetbe érdemes napi 1 posztot beletenni. A látogatóid így nem érzik túl soknak, és neked is marad időd minőségi tartalom készítésére.

Végül, íme még egy tanulmány a Sprout Social-tól, hogy szerintük melyik a legjobb időpont posztolásra:

pénzkeresés instagram

Szerintük a legeredményesebb hétfőtől csütörtökig reggel 5 és délután 2 óra között posztolni. De nem kell a fotelben ülve várni ezekre az időpontokra. Itt találsz egy listát azokról a hasznos marketing eszközökről, amik segítenek ezekben a szituációkban.

Következtetés

Láthatod a módszer, amivel megtudhatod, hogyan működik az Instagram pénzkeresés ilyen egyszerű, és akár még ma elkezdheted. Ne félj addig kísérletezni a módszerekkel, amíg meg nem találod a számodra legmegfelelőbbet, és ne feledd, érezd jól közben magad!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top