Hogyan keress pénzt online, a ProfitFarmers-t használva (2021-as ismertető)

profitfarmers attekintes es utmutato
Marco Fisher

Isten hozott a Pénznindzsánál. Az alábbi videóban az egyik legújabb, legkönnyebb és legizgalmasabb 2021-as online pénzszerzési módszerről beszélünk.

A Pénznindzsa egy független átfogó áttekintést nyújtó oldal, amely nem rendelkezik jogosítvánnyal vagy felhatalmazással arra vonatkozóan, hogy bármilyen típusú befektetéssel kapcsolatban szakmai tanácsot adjon. A felhasználó a kockázatok ismeretében teljes felelősséggel tartozik a kriptovaluták kereskedelmével és más hasonló tevékenységekkel kapcsolatban. Mint bármely pénzeszköz esetében, csak olyan pénzt fektessen be, amely elvesztését megengedheti magának.

Az olyan kriptovaluták, mint a Bitcoin és az Ethereum, korlátlannak tűnő pénzügyi lehetőségek előtt nyitották meg a kapukat. Az amerikai dollárhoz vagy az euróhoz hasonlóan a kriptovalutákkal is lehet kereskedni, és megfelelő eszközökkel rengeteg pénzt lehet keresni velük!

Viszont sokáig ez túl komplikált és időigényes volt az „átlagembernek”.

Mindannyiunknak van egy elképzelt álommunkája (akár űrhajós, orvos, ügyvéd) de a megfelelő tapasztalat nélkül, vagy megfelelő képzés nélkül ezt megpróbálni elérni olyan, mintha strandpapucsban indulnál megmászni a Mount Everestet.

Nos, kereskedőnek lenni is ehhez hasonló feladat. Legalábbis az volt… mostanáig!

Létezik egy új eszköz, amely úgy lett megalkotva, hogy mesterséges intelligenciát használva kiiktassa a nehézségeket a kereskedésekből. Ez a szoftver mindenkinek lehetőséget teremt arra, hogy néhány perc alatt nyereséges kereskedéseket bonyolítson le. Nem kell éveket tölteni tanulással vagy hosszú órákat kereskedéssel.

Most azt gondolhatod: „Na, de ez hogyan lehetséges? Nekem is beválhat? Mennyi pénzt kerestek vele mások?”

Tudj meg mindent ebből a ProfitFarmers-ről készült leírásból!

Nézd meg, hogyan kerestünk csaknem 750.000 Ft-ot egy hónap alatt a ProfitFarmers-t használva
Videó lejátszása

November platformfrissítés:

A ProfitFarmers OLYAN JÓL teljesít, hogy a korai hozzáférés során készített leírásunk óta nem is hagytuk abba a használatát.

Az alábbi grafikon a ProfitFarmers weboldaláról származik.

DEC-Stats-Graph-01
DEC-Stats-Graph-02

Csak az előző HÉTEN 86 jelzést követtünk, és közülük 61 jelzéssel nyereséget értünk el! Miután eleget elemeztük ezeket a számokat, arra jöttünk rá, hogy minden nyereséges ügyletnél átlagosan 13,8%-os nyereséget értünk el.

Tehát 25 kereskedésben veszítettünk az előző hét óta, de az automatikus veszteséggátló funkciónak köszönhetően átlagosan csak 4,6%-os veszteséget értünk el ezeken a kereskedéseken.

Gondolj bele:

61 nyereséges kereskedés átlagos nyeresége 13,8%.

25 veszteséges kereskedés átlagosan 4,6%-os veszteséget jelent.

De eleget beszéltünk róla.

osztó

Mi is az a ProfitFarmers

A ProfitFarmers egy kriptovaluta-kereskedő másoló platform. Működését tekintve úgy tudnánk a legegyszerűbben elmagyarázni, hogy az algoritmusuk az ármozgásokban mintákat keres, amelyek egy közelgő nyereséghez jutás lehetőségére mutatnak rá.

A legjobb lehetőségekből úgynevezett „kereskedési jelzések” lesznek. Gondolj ezekre úgy, mint egy szakértő segítségére, hogy nyereséges kereskedést bonyolíts le.

A kereskedési jelzések megjelennek a ProfitFarmers főoldalán, készen arra, hogy néhány kattintással lemásold őket!

Íme, tekintsd meg, hogy hogyan néz ki egy kereskedelmi jelzés követése:
kövesse a kereskedési jelet

Hogyan működik

A kereskedelem fogalma rendkívül egyszerűen meghatározható. Alacsony áron vásárolsz, magas áron adsz el, majd növeled a pénzed mennyiségét, amikor újra befekteted a nyereséged.

Ezeket a tranzakciókat a piacon vagy a „tőzsdén” hajtják végre, ahol az emberek a világ minden pontjáról adás-vételt bonyolítanak le.

A ProfitFarmers esetében az összes kereskedés a Binance-en keresztül történik, amely az eddigi legnépszerűbb kriptovaluta váltó. A Binance-fiók létrehozása 2 percet vesz igénybe, nagy biztonsággal jár, és ami a legjobb benne, hogy teljesen ingyenes.

A kereskedelem legbonyolultabb része az adás-vétel időzítése. E képesség mesterszintű elsajátítása évekig tart.

A ProfitFarmers ezt úgy oldja meg, hogy mindenkinek (még a kezdőknek is) egyenlő esélyt ad, hogy pillanatok alatt elkezdhessenek pénzt keresni a kriptovaluta-kereskedelemben.

Fedezd fel a jelzések különböző részeit:

Nézzük meg a jelzés részeit

szám 1 Javasolt Coin / Kriptovaluta

Szó szerint több száz kriptovaluta coin létezik. Szerencsére a rendszer megmondja, hogy pontosan melyik az érdekesebb az adott pillanatban!

szám 2 Belépő / Az ár, amivel megveszed a coinjaidat

Ez az az árterjedelem, amelyben meg kell próbálj coint vásárolni. Ha lemásolod a jelzést az „auto trade”-el, a rendszer figyelni fogja a coint és automatikusan megvásárolja, amikor ebbe az árterjedelembe kerül!

szám 3 Célkitűzés / Az ár, amelyen a coinokat eladod​

Nyereségre megy a játék és nézd csak, hogyan szerzed meg… úgy, ha eladod később a coinokat egy magasabb áron. Ismét elmondjuk, „auto-trade”-del, a rendszer megfigyeli a coinokat és automatikusan eladja helyetted, amikor a célösszeget eléri.

szám 4 Veszteséggátló funkció

Megesik, hogy a kereskedelem nem mindig a tervek szerint alakul. Ha az árak nagyon rossz irányba mozdulnak el, a veszteséggátló automatikusan eladja a coinokat, hogy a veszteség a lehető legkisebb legyen. Ez a szolgáltatás minden követett jelzésbe beépül, és nyugalmat ad neked minden kereskedés során.

szám 5 Kereskedelem megerősítése gomb

Egyetlen kattintásodba kerül. Azok, akik nem ismerik a kereskedelmet, higyjétek el, hogy ez a kis gomb órákat és több órányi energiát spórol meg nektek.

Ez valóban lenyűgöző! Az „auto-trade” gondoskodik a vásárlásról, az eladásról, és a kettő közti folyamat megfigyeléséről. Ez a funkció biztosítja mindenkinek a pénzszerző képességet a kereskedelemben.

Miért kedveljük a ProfitFarmers-t

Jelzések

ÚJ!!! – Nem tudod pontosan, hogy mi az a „Kereskedelmi Jelzés” és a Kereskedő másolás? Nézd meg Matthew Tansley (a ProfitFarmers alapítója) videóját, amelyben mindkét fogalmat elmagyarázza.

A „copy-trading” funkciója „jelzésekre” alapszik, amelyek szakértőktől vagy okos programoktól származnak. Ezek olyanok, mint az ablakok, amelyek a kereskedelmi szakértők agyába nyílnak, hogy lássuk, ők hogyan képzelik el a piac alakulását. Ezek a jelzések tudatják, hogy mikor kell vásárolni, mikor kell eladni, és mikor kell továbblépni.

Az Etoro (egy jól ismert copy trading platform), például többszáz átlagos kereskedőt listáz, akik közül válogathatsz, és lemásolhatod őket. Az ő programjaik ezután gondoskodnak minden másról számodra. Egyszerű, de nem túl rugalmas, mivel kevés teret hagy számodra, hogy irányítsd, mi történjen a pénzeddel, mert követned kell automatikusan, amit az általad másolt kereskedő tesz.

 De mi van, ha a szakértődnek rossz napja van? Ők is csak emberek végül is.

A ProfitFarmers nagyon hasonló, kivéve, hogy te választod ki az egyéni jelzéseket, azokat, amelyek a legígéretesebbnek tűnnek, ahelyett, hogy mindent vakon követnél.

Ez azt jelenti, hogy eldöntheted, hogy követsz-e minden egyes ötletet, amit neked mutatnak, vagy egyiket sem, vagy válogatsz közülük.

Az elején, persze, valószínűleg követni fogod az összes top javaslatod, de idővel mi azt tapasztaltuk, hogy nagyon tetszett nekünk az a lehetőség, hogy választhattunk, hogy a preferenciáinknak megfelelő helyre kerüljön a pénzünk.

A legjobb jelzésekkel is, nagyjából neked kellene lebonyolítanod a kereskedelmet, és folyamatosan figyelemmel kellene tartanod!

Ez kiemeli a következő csodálatos sajátosságát a ProfitFarmers-nek.

Félautomata kereskedés

Félautomata kereskedés

Mindenki tudja, hogy a kereskedelem az egyik legnehezebb, de legjövedelmezőbb karrierek egyike.

Mindemellett fárasztó időbeosztással, kevés alvással, érzelmi hullámvölgyekkel és rengeteg tanulással jár, ami miatt sok kereskedő abbahagyja a kiégés miatt.

A ProfitFarmers megoldotta ezt azzal, hogy létrehozta az úgynevezett „félautomata kereskedés” megoldást.

Hogyan is működik ez?

Amikor lemásolsz egy jelzést a rendszerben, a ProfitFarmers létrehoz egy ahhoz passzoló útbaigazítást a Binance kereskedelmi fiókon keresztül. Ez azt jelenti, hogy nem kell te külön kitaláld, hogy hogyan csináld mindezt magadtól, hanem így elkerülöd a hibákat, és megspórolsz egy csomó időt.

Mindezeken túl, a rendszer folyamatosan figyeli a piacot, hogy tudd, mikor van itt a megfelelő idő arra, hogy elvégezd a kiválasztott utasítást, behajtsd a hasznot, vagy hogy akár lezárd a kereskedelmet, ha éppen a mérleg veszteséget mutat.

Szinte semmit nem kell dolgozz, a rendszer tényleg szinte mindent önmagától csinál! Nincsenek álmatlan éjszakák, nincs stressz, kiégés számunkra!

Ez a legjobb funkciója a ProfitFarmers-nek. Csak állítsd be, és feledkezz meg róla.

Szabad vagy, hogy bármi mással foglalkozz napközben.

Árazó modell

A tagság ára jelenleg körülbelül $299 1 hónapra, $599 3 hónapra és mintegy $1.999 1 évre. A legésszerűbb a negyedéves tagságot kipróbálni, mivel egy hónapot INGYEN kapsz!

Lépésről lépésre történő bemutató arról, hogy hogyan kezdj el mindent a ProfitFarmers-el

osztó

Miért könnyű

1 A programozással kiiktatták a kereskedés nehézségeit

Tanulj bármit

A ProfitFarmers intelligens algoritmusokkal a kereskedés trükkös oldalával foglalkozik és a Binance-en keresztül kereskedelmet bonyolít le számodra. Nem kell éveket tanulással töltened!

2 Ez a leginkább kezdő-barát kereskedelmi program – csak egy gombra kell kattintani

Barátságos szoftver

A nyereségszerző kereskedelmek kiválasztása normális körülmények között nagyon nehéz… De ha eléggé tájékozott vagy a számítógéped használatában ahhoz, hogy Netflix fiókot készíts magadnak, hogy megkeresd a kedvenc műsoraidat, és kiválaszd, amit szeretsz…. Akkor könnyen elboldogulsz a ProfitFarmers-szel is!

A kettő szinte ugyanaz, kivéve, hogy sorozatok és filmek helyett jelzések vannak. Válaszd ki azt, amelyik neked tetszik (vagy ami ajánlott számodra). Dőlj hátra és élvezd a műsort!

3 A kereskedelem előnyei hátulütők nélkül

A kereskedelem előnyei

Ne veszítsd el az eszed, maradj higgadt. Általában a kereskedelem része, hogy hosszú napokat és éjszakákat (a pénzügyi piac szinte állandóan nyitva van) töltesz el azzal, hogy a híreket figyeled, grafikonokat tanulmányozol és azon stresszelsz, hogy vajon mi fog történni… Szerencsére nem ez a helyzet a ProfitFarmers-szel.

A jel kiválasztása után a szoftver minden kereskedést elvégez számodra! Ha valami felbukkan, a ProfitFarmers rendszere lekezeli, mintha egy őrző-védő kutya vigyázna rád és a tulajdonodra.

4 Mindened meg lesz ahhoz, hogy elkezdj dolgozni a ProfitFarmers-szel

kezdje el a ProfitFarmers szolgáltatással

Megtekinthető egy rövid lépésről lépésre magyarázó oktató anyag, ami megmutatja, hogyan kell használni a programot, valamint videók és cikkek, amelyek további információkat tartalmaznak, ha szükséged lenne rá.

Őszintén, ezt bárki használhatja!

osztó

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyha:

  • Megérted, hogy ez az eszköz NEM FOG téged milliomossá tenni egyik napról a másikra.
  • Már rendelkezel a kereskedésre szánt tőkével (javasoljuk, hogy legalább 1 millió forinttal indulj neki)
  • Tisztában vagy és elfogadod a kriptovaluták kereskedésével járó kockázati tényezőket.

Akkor a ProfitFarmers TÖKÉLETES lehet számodra!

ProfitFarmers is open for everyone, however only a limited number of people are able to use the program.

This is because the software works best when it hits the right numbers… ensuring that the customers get the highest quality trading signals.

Javasoljuk neked, hogy foglalj le egy fiókot a weboldalon található űrlap kitöltésével. Nem árt, ha már MOST foglalod le magadnak, mivel nem kell azonnal fizetned. Ha ezt most megteszed, 1 órás ingyenes webináriumot is kapsz a fiók mellé, amelyben az alapító elmagyarázza, hogyan kell használni a ProfitFarmers-t.

Töltse ki az űrlapot

A lehetőségek határtalanok.

A nyereséged százalékban van számítva. Például, egyetlen jelzést követve lehet 10%-os a profitod. Ha 350.000 Ft-tal kezdtél, akkor a profitod 35.000 Ft lenne. Ha 3.500.000 Ft-tal kezdtél, akkor a profitod 350.000 Ft. Ez színtiszta matematika!

Bármennyit keress, a ProfitFarmers nem vesz el ebből semmit, csak a havi díjat.

Mint mindenféle kereskedelem során, pénzre lesz szükséged, hogy pénzt keress vele. Természetesen kezdhetsz pár ezer forinttal, de nem tudnád kihasználni az adott lehetőségeket maximálisan.

Ezért a ProfitFarmers azt javasolja, hogy legalább 1 millió forinttal a Binance számládon kezdj neki kereskedni (ha biztosra akarsz menni, akkor 1,5 millió Ft-tal) . Emlékeztető: Biztonságosan tárolják a pénzed, és bármikor kiveheted, ha szeretnéd.

Ennek nagyon egyszerű oka van. Minél több pénzzel kezdesz, annál kevesebb idő kell ahhoz, hogy elérd a pénzügyi célkitűzéseidet.

Ne aggódj, a ProfitFarmers nem vág le semmit a nyereségedből. A te fiókod, ami azt jelenti, hogy 100%-ban a te pénzed.

A ProfitFarmers-t BÁRHONNAN használhatod a világon, az Egyesült Államok kivételével!

De az olyan helyeken, ahol a Binance használata korlátozott (ilyen például Kína), nem fogod tudni elérni a legfontosabb eszközöket, mint például a félautomata kereskedés.

A ProfitFarmers-t a legújabb szabványosított online biztonsági protokoll védi, tűzfalak és adat titkosítás technológia.

Emellé még kapsz egy extra réteg védelmet a Binance-szal. A nemzetközileg elismert biztonsági akkreditációs ügynökség, az ISO / IEC 27001 egyetemes biztonsági akkreditációjával rendelkezik.

 Bekapcsolhatod a 2-tényezős hitelesítést és az API-kulcsokat is, hogy fiókodhoz újabb szintű védelmet rendelj.

A Binance rendelkezik egy olyan standard funkcióval is, amely megakadályozza a pénzed szoftver révén történő jogosulatlan kivételét. Ez azt jelenti, hogy CSAK TE tudsz közvetlen hozzájutni a pénzedhez.

A kereskedelem szempontjából a fő kérdés a piaci volatilitás (amely minden piacon jelen van). Az árak felfelé és lefelé ingadozhatnak, és egy kezdő számára ezek általában kemény tanulóleckék.

A ProfitFarmers alkalmazásával azonban jól átgondolt kereskedési jelzéseket követsz, amelyek szakemberektől származnak.

Ráadásul észrevettük, hogy szinte minden jelzés tartalmaz egy „Stop Loss” funkciót, amely megakadályozza, hogy a vártnál többet veszíts.

Teljesen normális, ha vesztesz néhány kereskedelemmel, valójában ez várható is. A nyertes kereskedelmi jelzéseket úgy tervezték, hogy sokkal többet nyerjenek, mint amennyit el lehet veszíteni a vesztes ügyletek során.

Természetesen ettől függetlenül csak olyan pénzt szabad felhasználnod, amelyet hajlandó vagy elveszíteni, ugyanúgy, mint bármely más befektetésnél.

Nincsenek. Mivel a pénzed a Binance-n belül marad, lehetetlen, hogy a ProfitFarmers bármilyen díjat vagy jutalékot számítson fel a kereskedéseid során.

Igen, egy másik csodás sajátossága, hogy találhatsz olyan jelzéseket, amelyek pénzt nyernek neked akkor is, amikor csökkennek az árak. Ez azt jelenti, hogy nyereséget termelsz, nem számít, mi történik a világban.

osztó

Következtetés: ProfitFarmers… WOW

Ha online pénzkeresésre és a megtakarításaid bővítésére keresel lehetőséget, akkor ne keress tovább. A ProfitFarmers hatalmas lehetőségeket kínál, és a kereskedés hátrányait minimalizálja számodra a kialakítása által.

Azzal a ténnyel együtt, hogy valóban csak csekély vagy semmilyen tapasztalatot nem igényel, az év legjobb döntése lehet számodra!

Az egyetlen „hátránya” az, hogy a kezdéshez némi pénzre van szükséged, az ajánlott induló tőke 1 millió és 1,5 millió forint közötti.

Neked is ki kell próbálnod, hogy valóban megértsd, mit ért el a ProfitFarmers csapata az oldal létrehozásával. Ne felejtsd el megnézni az ismertető videónkat, és regisztrálj most!

Videó lejátszása
„A PenzNindzsa munkatársai személyesen érdekeltek anyagilag, ezen termék népszerűsítésében. Ennek ellenére, mindent megtettünk azért, hogy a lehető legőszintébb leírást készítsük róla.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top