facebook pixel

Hogyan keress pénzt online, a ProfitFarmers-t használva (2020-as ismertető)

Isten hozott a Pénznindzsánál. Az alábbi videóban az egyik legújabb, legkönnyebb és legizgalmasabb 2020-as online pénzszerzési módszerről beszélünk.

A Pénznindzsa egy független átfogó áttekintést nyújtó oldal, amely nem rendelkezik jogosítvánnyal vagy felhatalmazással arra vonatkozóan, hogy bármilyen típusú befektetéssel kapcsolatban szakmai tanácsot adjon. A felhasználó a kockázatok ismeretében teljes felelősséggel tartozik a kriptovaluták kereskedelmével és más hasonló tevékenységekkel kapcsolatban. Mint bármely pénzeszköz esetében, csak olyan pénzt fektessen be, amely elvesztését megengedheti magának.

Ha még nem hallottál a kriptovalutáról: ez egy új és nagyon népszerű formája a „digitális valutáknak”. Pont úgy, mint az amerikai dollárral vagy az euróval, a kriptovalutával is lehet kereskedni, és a megfelelő eszközökkel sok pénzt szerezhetsz vele!

A kriptovaluták (egyszerűen „coin”-oknak is nevezik) – mint a Bitcoin és Ethereum – ajtót nyitottak a látszólag korlátlan pénzügyi lehetőségeknek.

Mindezek között a kriptovaluta-kereskedelem kínálata rendelkezik a legmagasabb profitszerzési potenciállal. Viszont sokáig ez túl komplikált és időigényes volt az „átlagembernek”.

Mindannyiunknak van egy elképzelt álommunkája (akár űrhajós, orvos, ügyvéd) de a megfelelő tapasztalat nélkül, vagy megfelelő képzés nélkül ezt megpróbálni elérni olyan, mintha strandpapucsban indulnál megmászni a Mount Everestet.

Nos, kereskedőnek lenni is ehhez hasonló feladat. Legalábbis az volt… mostanáig!

Szerencsére a technológia lassan felzárkózik az igényeinkhez, és van olyan eszköz, ami lehetővé teszi bárkinek, hogy nemcsak PROFITOT termeljen, de több tízezer, sőt akár több százezer forintot keressen havonta PASSZÍVAN mindenféle tapasztalat nélkül!

Mivel nagy érdeklődés övezi, ismertetünk egy megoldást, amelyet ProfitFarmers-nek hívnak, és ami pont erre szolgál.

Az alábbi videóban megosztjuk a programmal kapcsolatos tapasztalatainkat.

Nézd meg, hogyan kerestünk csaknem 750.000 Ft-ot egy hónap alatt a ProfitFarmers-t használva
Videó lejátszása

Májusi frissítés!

A ProfitFarmers annyira jó, hogy folyamatosan használjuk, a korai hozzáférés-ismertetőnk óta. A rendszer még tovább fejlődött, és az eredmények elképesztőek.

Nézd meg ezt a képet néhány folyamatban levő kereskedelemről az irányítópultunkról…

A ProfitFarmers műszerfal jelei

Nem csinálunk semmi különöset, csak próbálunk lemásolni mindent, amit lehet, más feladatok közben!

Közel az összes jelzéssel, amit követtünk, elértük a legelső célkitűzést, a „profitszerzést”. A nyereség %-ok gyorsan felmennek.

A javaslatunk, hogy kipróbáld a ProfitFarmers-t, idővel sokkal megalapozottabb lett. Nézd meg az alábbi teljes ismertetőt!

Mi is az a ProfitFarmers

A ProfitFarmers egy egyedülálló software által futtatott platform, amely mögött kereskedelmi szakemberek profi csapata áll. Ezek a szakemberek a kriptovaluta piacot analizálják több ezer kereskedelmi ötletet adva.

Ezen ötletek közül a legígéretesebbeket kiválasztják úgynevezett kereskedelmi „jelzések”-nek.

Te pedig kiválaszthatod az irányítópultjukról a legjobb „jelzéseket”, és egyetlen kattintással, automatikusan átmásolhatod a profik ötleteit.

Ennek köszönhetően úgy kereshetsz pénzt, mint egy profi kereskedő… anélkül, hogy a kereskedelemmel külön foglalkoznod kellene!

Hogyan működik

Ezeket a tranzakciókat a piacon vagy a „tőzsdén” hajtják végre, ahol az emberek a világ minden pontjáról adás-vételt bonyolítanak le.

A ProfitFarmers esetében, minden kereskedelem automatikusan történik a Binance-on keresztül, ami a legnépszerűbb kriptovaluta értéktőzsde mind a mai napig. Egy Binance fiók elkészítése alig 2 percbe telik, nagyon biztonságos, és ami a legjobb, teljesen ingyenes.

A legbonyolultabb része a kereskedelemnek megállapítani, hogy mikor vegyél, és mikor adj el. Évekbe telik tökéletesíteni ezt a képességet.

A ProfitFarmers ezt úgy oldja meg, hogy mindenkinek (a kezdőknek is) egyenlő esélyt nyújt a kriptovalutával való pénzszerzésre csekély idő alatt.

Lényegében véve nagyon hasonló a „copy-trading”-hez – ahol kiválasztasz egy neked tetsző kereskedőt, és leutánozod, amit ő tesz, és így akkor szerzel nyereséget, amikor ők szereznek nyereséget.

A ProfitFarmers-szel egyszerűen csak rákattintasz egy jelzésre, beállítod az „auto trade”-et és készen is vagy.

Itt egy példa egy jelzésre az irányítópultról:

Mindegyik jelzés kiválaszt egy ígéretes kriptovalutát, és egy jó árat javasol a megvételre és az eladásra.

Mindegyik jelzés kiválaszt egy ígéretes kriptovalutát, és egy jó árat javasol a megvételre és az eladásra.

Nézzük meg a jelzés részeit

1 Javasolt Coin / Kriptovaluta

Ajánlott érmeSzó szerint több száz kriptovaluta coin létezik. Szerencsére a rendszer megmondja, hogy pontosan melyik az érdekesebb az adott pillanatban!

2 Belépő / Az ár, amivel megveszed a coinjaidat

BelépésEz az az árterjedelem, amelyben meg kell próbálj coint vásárolni. Ha lemásolod a jelzést az „auto trade”-el, a rendszer figyelni fogja a coint és automatikusan megvásárolja, amikor ebbe az árterjedelembe kerül!

3 Célkitűzés / Az ár, amelyen a coinokat eladod

CélNyereségre megy a játék és nézd csak, hogyan szerzed meg… úgy, ha eladod később a coinokat egy magasabb áron. Ismét elmondjuk, „auto-trade”-del, a rendszer megfigyeli a coinokat és automatikusan eladja helyetted, amikor a célösszeget eléri.

4 Auto-trade gomb

Automatikus kereskedelem gombEgyetlen kattintásodba kerül. Azok, akik nem ismerik a kereskedelmet, higyjétek el, hogy ez a kis gomb órákat és több órányi energiát spórol meg nektek.

Ez valóban lenyűgöző! Az „auto-trade” gondoskodik a vásárlásról, az eladásról, és a kettő közti folyamat megfigyeléséről. Ez a funkció biztosítja mindenkinek a pénzszerző képességet a kereskedelemben.

Miért könnyű

1 Nem kell megtanulj semmit

Tanulj bármit

Először is, nem kell semmit sem megtanulnod a kriptovalutákról, vagy a kereskedelemről. Ahogy már mondtuk, mindkét témakör a könyvtárban tartana évekig, mielőtt mindent elsajátítanál róluk.

2 Ez a leginkább kezdő-barát kereskedelmi program – csak egy gombra kell kattintani

Barátságos szoftver

A nyereségszerző kereskedelmek kiválasztása normális körülmények között nagyon nehéz… De ha eléggé tájékozott vagy a számítógéped használatában ahhoz, hogy Netflix fiókot készíts magadnak, hogy megkeresd a kedvenc műsoraidat, és kiválaszd, amit szeretsz…. Akkor könnyen elboldogulsz a ProfitFarmers-szel is!

A kettő szinte ugyanaz, kivéve, hogy sorozatok és filmek helyett jelzések vannak. Válaszd ki azt, amelyik neked tetszik (vagy ami ajánlott számodra). Dőlj hátra és élvezd a műsort!

3 A kereskedelem előnyei hátulütők nélkül

A kereskedelem előnyei

Ne veszítsd el az eszed, maradj higgadt. Általában a kereskedelem része, hogy hosszú napokat és éjszakákat (a pénzügyi piac szinte állandóan nyitva van) töltesz el azzal, hogy a híreket figyeled, grafikonokat tanulmányozol és azon stresszelsz, hogy vajon mi fog történni… Szerencsére nem ez a helyzet a ProfitFarmers-szel.

A rendszer teljesen automatikus… Tehát a mindennapjaidat ugyanúgy élheted tovább. Ha valami megjelenik, a ProfitFarmers rendszere gondoskodik róla. Ez hasonló ahhoz, amikor a házőrző kutyád ügyel a lakásodra.

4 Mindened meg lesz ahhoz, hogy elkezdj dolgozni a ProfitFarmers-szel

kezdje el a ProfitFarmers szolgáltatással

Megtekinthető egy rövid lépésről lépésre magyarázó oktató anyag, ami megmutatja, hogyan kell használni a programot, valamint videók és cikkek, amelyek további információkat tartalmaznak, ha szükséged lenne rá.

Őszintén, ezt bárki használhatja!

Hogyan gyűlik a pénzed: Kriptovaluta vs. bankok

A legtöbb bankban a pénzed átlagosan 1-5%-al növekszik egy évben (ha szerencsés vagy!). De a kriptovalutával megvan a lehetőség arra, hogy a többszörösére nőjön az összeg csupán néhány hónap alatt (néha csupán néhány óra alatt)

Itt látható egy rövid összehasonlítás, hogy jobban megértsd.

Cryptocurrency vs bankok

Ahogy látod, a kriptovaluta lényegesen jobb lehetőségekkel kecsegtet, ami a pénzügyi gyarapodásodat illeti.

Miért kedveljük a ProfitFarmers-t

Jelzések

A „copy-trading” funkciója „jelzésekre” alapszik, amelyek szakértőktől vagy okos programoktól származnak. Ezek olyanok, mint az ablakok, amelyek a kereskedelmi szakértők agyába nyílnak, hogy lássuk, ők hogyan képzelik el a piac alakulását. Ezek a jelzések tudatják, hogy mikor kell vásárolni, mikor kell eladni, és mikor kell továbblépni.

Az Etoro (egy jól ismert copy trading platform), például többszáz átlagos kereskedőt listáz, akik közül válogathatsz, és lemásolhatod őket. Az ő programjaik ezután gondoskodnak minden másról számodra. Egyszerű, de nem túl rugalmas, mivel kevés teret hagy számodra, hogy irányítsd, mi történjen a pénzeddel, mert követned kell automatikusan, amit az általad másolt kereskedő tesz.

 De mi van, ha a szakértődnek rossz napja van? Ők is csak emberek végül is.

A ProfitFarmers nagyon hasonló, kivéve, hogy te választod ki az egyéni jelzéseket, azokat, amelyek a legígéretesebbnek tűnnek, ahelyett, hogy mindent vakon követnél.

Ez azt jelenti, hogy eldöntheted, hogy követsz-e minden egyes ötletet, amit neked mutatnak, vagy egyiket sem, vagy válogatsz közülük.

Az elején, persze, valószínűleg követni fogod az összes top javaslatod, de idővel mi azt tapasztaltuk, hogy nagyon tetszett nekünk az a lehetőség, hogy választhattunk, hogy a preferenciáinknak megfelelő helyre kerüljön a pénzünk.

A legjobb jelzésekkel is, nagyjából neked kellene lebonyolítanod a kereskedelmet, és folyamatosan figyelemmel kellene tartanod!

Ez kiemeli a következő csodálatos sajátosságát a ProfitFarmers-nek.

Auto Trade

Autókereskedelem

Mindenki tudja, hogy a kereskedelem az egyik legnehezebb, de legjövedelmezőbb karrierek egyike.

Mindemellett fárasztó időbeosztással, kevés alvással, érzelmi hullámvölgyekkel és rengeteg tanulással jár, ami miatt sok kereskedő abbahagyja a kiégés miatt.

A ProfitFarmers ezeket úgy oldotta meg, hogy létrehoztak egy „auto-kereskedelem”-nek nevezett megoldást.

Hogyan is működik ez?

Amikor lemásolsz egy jelzést a rendszerben, a ProfitFarmers létrehoz egy ahhoz passzoló útbaigazítást a Binance kereskedelmi fiókon keresztül. Ez azt jelenti, hogy nem kell te külön kitaláld, hogy hogyan csináld mindezt magadtól, hanem így elkerülöd a hibákat, és megspórolsz egy csomó időt.

Mindezeken túl, a rendszer folyamatosan figyeli a piacot, hogy tudd, mikor van itt a megfelelő idő arra, hogy elvégezd a kiválasztott utasítást, behajtsd a hasznot, vagy hogy akár lezárd a kereskedelmet, ha éppen a mérleg veszteséget mutat.

Szinte semmit nem kell dolgozz, a rendszer tényleg szinte mindent önmagától csinál! Nincsenek álmatlan éjszakák, nincs stressz, kiégés számunkra!

Ez a legjobb funkciója a ProfitFarmers-nek. Csak állítsd be, és feledkezz meg róla.

Szabad vagy, hogy bármi mással foglalkozz napközben.

Árazó modell

A ProfitFarmers, amikor ezt leírjuk, jelenleg kedvezményesen érhető el 100.000 Ft helyett, most 30.000 Ft-ért havonta, egy limitált időszak erejéig.

Nincsen semmilyen más rejtett díj felszámítva a szolgáltatások igénybevételéért.

Lépésről lépésre történő bemutató arról, hogy hogyan kezdj el mindent a ProfitFarmers-el

Gyakran Ismételt Kérdések

Bárkinek! Legyél akár otthon ülő anyuka vagy tapasztalt kereskedő, pénzt kereshetsz a ProfitFarmers-t használva.

Ez a szépsége, egyáltalán nem szükséges a tapasztalat.

ProfitFarmers is open for everyone, however only a limited number of people are able to use the program.

This is because the software works best when it hits the right numbers… ensuring that the customers get the highest quality trading signals.

That means, if you manage to qualify for a spot, then you’re one of the lucky ones.

A lehetőségek határtalanok.

A nyereséged százalékban van számítva. Például, egyetlen jelzést követve lehet 10%-os a profitod. Ha 350.000 Ft-tal kezdtél, akkor a profitod 35.000 Ft lenne. Ha 3.500.000 Ft-tal kezdtél, akkor a profitod 350.000 Ft. Ez színtiszta matematika!

Bármennyit keress, a ProfitFarmers nem vesz el ebből semmit, csak a havi díjat.

Mint mindenféle kereskedelem során, pénzre lesz szükséged, hogy pénzt keress vele. Természetesen kezdhetsz pár ezer forinttal, de nem tudnád kihasználni az adott lehetőségeket maximálisan.

Ezért a ProfitFarmers azt javasolja, hogy kezdj legalább 350.000 Ft-tal (1.750.000 Ft-tal, ha biztosra akarsz menni) a Binance fiókodban. Emlékeztető: Ez biztonságosan tárolva van és a tiéd, ha bármikor ki szeretnéd venni.

Ennek nagyon egyszerű oka van. Minél több pénzzel kezdesz, annál kevesebb idő kell ahhoz, hogy elérd a pénzügyi célkitűzéseidet.

Ne aggódj, a ProfitFarmers nem vág le semmit a nyereségedből. A te fiókod, ami azt jelenti, hogy 100%-ban a te pénzed.

A ProfitFarmers-t BÁRHOL használhatod a világban.

De olyan helyeken, ahol a Binance korlátozott (mint az Amerikai Egyesült Államok, vagy Kína) nem tudod használni az olyan fő funkciókat, mint az Auto Trade.

A ProfitFarmers-t a legújabb szabványosított online biztonsági protokoll védi, tűzfalak és adat titkosítás technológia.

Emellé még kapsz egy extra réteg védelmet a Binance-szal. A nemzetközileg elismert biztonsági akkreditációs ügynökség, az ISO / IEC 27001 egyetemes biztonsági akkreditációjával rendelkezik.

 Bekapcsolhatod a 2-tényezős hitelesítést és az API-kulcsokat is, hogy fiókodhoz újabb szintű védelmet rendelj.

A Binance rendelkezik egy olyan standard funkcióval is, amely megakadályozza a pénzed szoftver révén történő jogosulatlan kivételét. Ez azt jelenti, hogy CSAK TE tudsz közvetlen hozzájutni a pénzedhez.

A kereskedelem szempontjából a fő kérdés a piaci volatilitás (amely minden piacon jelen van). Az árak felfelé és lefelé ingadozhatnak, és egy kezdő számára ezek általában kemény tanulóleckék.

A ProfitFarmers alkalmazásával azonban jól átgondolt kereskedési jelzéseket követsz, amelyek szakemberektől származnak.

Ráadásul észrevettük, hogy szinte minden jelzés tartalmaz egy „Stop Loss” funkciót, amely megakadályozza, hogy a vártnál többet veszíts.

Teljesen normális, ha vesztesz néhány kereskedelemmel, valójában ez várható is. A nyertes kereskedelmi jelzéseket úgy tervezték, hogy sokkal többet nyerjenek, mint amennyit el lehet veszíteni a vesztes ügyletek során.

Természetesen ettől függetlenül csak olyan pénzt szabad felhasználnod, amelyet hajlandó vagy elveszíteni, ugyanúgy, mint bármely más befektetésnél.

Nincsen semmilyen rejtett extra kifizetnivaló díj. A ProfitFarmers csupán a szerény havidíjért cserébe a tiéd. Kedvezményes áron ez szinte ingyen van, és ha rendelkezésedre áll a minimális ajánlott kezdő pénzösszeg, akkor bolond lennél, ha nem próbálnád ki.

Igen, egy másik csodás sajátossága, hogy találhatsz olyan jelzéseket, amelyek pénzt nyernek neked akkor is, amikor csökkennek az árak. Ez azt jelenti, hogy nyereséget termelsz, nem számít, mi történik a világban.

Következtetés: ProfitFarmers… WOW

Ha online pénzkeresésre és a megtakarításaid bővítésére keresel lehetőséget, akkor ne keress tovább. A ProfitFarmers lehetőségei rendkívüliek, és úgy hozták létre, hogy a hátrányokat és kockázatokat minimálisra csökkentse neked.

Azzal együtt, hogy valóban nincs szükséged tapasztalatra a használatához, ez az év legjobb döntése lehet számodra!

Az egyetlen hátránya, hogy az induláshoz szükséged van kezdőtőkére, az ajánlott összeg pedig legalább 350.000 Ft.

Te magad kell kipróbáld, hogy megértsd mit hozott létre a ProfitFarmers csapata ennek a platformnak a megalkotásával. Ezért azt ajánljuk, hogy feltétlenül használd ki az alacsony tagsági díjat, ameddig még lehet! Ne felejtsd el megnézni az ismertető videónkat is, amely bemutatja, hogy miként keress sok pénzt a rendszerrel.

Videó lejátszása
“A PenzNindzsa munkatársai személyesen érdekeltek anyagilag, ezen termék népszerűsítésében. Ennek ellenére, mindent megtettünk azért, hogy a lehető legőszintébb leírást készítsük róla.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top