facebook pixel

Hogyan Szerezzek Pénzt?

Hogyan szerezzek pénzt
„A PénzNindzsa fő célja az olvasók pénzügyi életének a jobbá tétele. Olyan vállalatokkal dolgozunk együtt, akik hasonló elképzeléssel rendelkeznek. Ebben a cikkben megjelenő linkek a partnereinktől származhatnak. Mi így keresünk pénzt.”

Kétségtelen, hogy volt már olyan pillanat az életedben, hogy egy kis extra pénzre volt szükséged. Ha még nem, akkor majd lesz. De ne aggódj, nem vagy egyedül!

Annak ellenére, hogy létezik egy-két jól működő módszer, sokan úgy érzik, hogy a pénzkeresés felemészti az időt, és sok energiabefektetés szükséges.

Gondolkozhattál már egy másodállásban, de mielőtt jobban belemerülnél, olvasd el ezt a cikket. Hidd el, nem jársz vele rosszul.

A következő részben az online pénzkeresésről olvashatsz fontos információkat.

A legjobb ötletek online pénzkereséshez

ninja bitcoinokkal

A mi TOP Választásunk

Bitcoin

  • Legmagasabb jövedelmi potenciál
  • Befektetés a világkereskedelem jövőjébe
  • Korlátlan pénzhatár
JÖVEDELEMSZERZÉS MÓDJARÉSZLETEK
Kezdők Számára
Ideális
FIZETETT FELMÉRÉSEKpénzt keresni a bitcoin segítségével
(Kezdők Számára Ideális)
FIZETETT FELMÉRÉSEK
• Láss hozzá akár 10 percen belül
• A legegyszerűbb módszer kezdőknek
• Rengeteg elérhető felmérés, több pénzkeresési lehetőség
Keress Pénzt
Akár Már ma
SZABADÚSZÁSkeressen pénzt bitcoin módszerrel
(Keress Pénzt Akár Már ma)
SZABADÚSZÁS
• Keress pénzt már ma
• Válaszd ki az ügyfeleket, melyekkel dolgozni szeretnél
• Mondj fel már ma
Csinálj Pénzt abból,
Amit Szeretsz
BLOGOLÁSpénzt keresni blogolással
(Csinálj Pénzt abból, Amit Szeretsz)
BLOGOLÁS
• Keress pénzt azzal, hogy a szenvedélyedről írsz
• Szerezz passzív jövedelmet
• Egyszerű elkezdeni
A Tenni
Vágyók Számára
YOUTUBE VIDEÓKpénzt keresni a bitcoin módszerrel
(A Tenni Vágyók Számára)
YOUTUBE VIDEÓK
• Keress pénzt azzal, hogy a kedvenc témáidról beszélsz és legyél YouTube sztár
• Szerezz passzív jövedelmet
• A legfelkapottabb médiacsatorna, amely napról napra növekszik és egyre több pénzt zsebel be hirdetésekből és szponzoroktól

Rengeteg módszer létezik az online pénzkeresésre, de nagyon sok köztük az olyan, amely túl sok munkával túl kevés pénzt hoz.

Ebből a cikkből kihagytuk az értéktelen módszereket, és csak a legjobbakat mutatjuk be neked! A cikk elolvasása után világos képet kapsz arról, hogy hogyan is kereshetsz pénzt online.

Az internet egyszerűvé tette az extra pénzt keresését, mivel bárhonnan lehetővé teszi a folyamatok végrehajtását. Kereshetsz pénzt akkor is, ha otthon vagy, utazol, vagy bárhol vagy a világon, de van internetelérésed, és egy okos eszközöd ( okostelefon, táblagép, notebook ).

Az online pénzkeresés által egy virtuális másodállásod lehet, amely a nap bármelyik szakában végezhető. Ez azt jelenti, hogy úgy tehetsz otthonról való pénzkeresés, hogy nem kell otthagynod a jelenlegi munkádat, és nem kell a munkaidődet sem lerövidítened.

Nem csupán kézenfekvő az online pénzkeresés, hanem költséghatékony is, ugyanis nem szükséges hatalmas összegeket befektetni ahhoz, hogy elkezdjed. Azonban a kereseti lehetőségek nagyon, és ha a megfelelő eszközöket használod akkor hamarosan pénzt fogsz keresni.

Biztosan fogsz keresni pénzt, ha a következő listán szereplő módszereket használod. Szóval készülj fel arra, hogy a pénztárcád dagadni fog

Keress pénzt otthonról bitcoinnal

otthoni munkák

  A PénzNindzsa első számú módszere a pénzkeresésre 2020-ban

Talán te magad is értesültél már a bitcoinról, amivel teljesen hétköznapi emberek milliomosok lettek. Ha 1500 Ft értékben vásároltál volna bitcoint 2011-ben, mára már 1,5 milliárd forintod lenne! Ilyen kis összegű befektetéssel milliárdos lehetnél!

Cómo Ganar Dinero Extra

hogyan lehet extra pénzt keresni otthonról

Szerezz extra jövedelmet kérdőívekkel

Ha még nem hallottál erről, akkor elárulom, hogy a véleményed közlésével is kereshetsz pénzt online.

Az ügyfelekről, leendő ügyfelekről és felhasználókról való információ sokat ér a vállalkozások számára. A legegyszerűbb módja annak, hogy a vásárlóktól információkat szerezzenek az az, ha megkérdezik, és itt jössz Te be a képbe… valamint a pénz is melyet kereshetsz vele.

Hogyan keress pénzt fizetős kérdőívekkel

  • Csatlakozz egy, vagy több kérdőíves céghez
  • Kapj kérdőíveket e-mailben
  • Töltsd ki őket online
  • Kapd meg a pénzed!

Amint láthatod, kimondottan egyszerű ily módon pénzt keresni. Fontos azonban leszögezni, hogy ezáltal nem fogsz meggazdagodni, de extra jövedelemnek tökéletes. Mi könnyedén tudtunk keresni 45 000 Ft-t egy hónap alatt, tehát szerintünk semmiképpen sem rossz ez a módszer sem.

Itt láthatod a legjobb helyeket, ha a kérdőívekbe szeretnél belevágni. Emlékezz arra, hogy minél több oldalhoz csatlakozol, annál több kérdőívet kapsz, és annál több pénzt is szerezhetsz.

Tovább olvashatsz a kérdőívekről ebben a cikkben.

A legjobb kérdőíves portálok extra pénzkereséshez:

kérdőív kavalkád

Fizetnek 1 és 3,3€ között a vizsgaért

Látogatás
kérdőív kavalkád

A Median 345-1700 huf-t fizet kérdőivenként!

Látogatás
kérdőív kavalkád

Keress akár 50 dollárt az első napján,
10–20 dollárt azután minden nap

Látogatás
elválasztó kép

Extra pénzkeresés fotók árusításával

Extra pénzkeresés fotók árusításával

Manapság a legtöbb embernek van okostelefonja és kamerája is, és ezek tökéletes eszközök az online pénzkereséshez. Rengeteg weboldal, médium jelen van a fotópiacon. Ez azt jelenti számodra, hogy eladhatod nekik a képeidet, méghozzá nagyon egyszerűen.

Ezen a weboldalon feltöltheted a képeidet, és eladásra kínálhatod őket, és ezáltal extra jövedelmet kereshetsz.

Itt olvashatsz többet erről a pénzkeresési módszerről, a cikkünkben.

Szerezz extra jövedelmet YouTube videók készítésével

Igen, vitatható, hogy ez valóban a pénzkeresésekhez-e sorolható, mert ugye itt nyerésről van szó. Viszont bárminek is hívjuk, ha sikeres vagy akkor extra jövedelemhez jutsz.

Tehát hogyan is kereshetsz pénzt versenyekkel? Lehet, hogy szerencsés vagy, és csak úgy nyersz egy kisebb-nagyobb összeget. A PenzNindzsa pontszám-n összegyűjtöttünk néhány olyan helyet, ahol csak az emailed megadásával és pár kérdés megválaszolásával részt vehetsz egy-egy ilyen játékban. A nyereményjátékokat itt találod. Sok szerencsét!

Vegyél részt versenyekben, és keress pénzt

Igen, vitatható, hogy ez valóban a pénzkeresésekhez-e sorolható, mert ugye itt nyerésről van szó. Viszont bárminek is hívjuk, ha sikeres vagy akkor extra jövedelemhez jutsz.

Tehát hogyan is kereshetsz pénzt versenyekkel? Lehet, hogy szerencsés vagy, és csak úgy nyersz egy kisebb-nagyobb összeget. A PenzNindzsa pontszám-n összegyűjtöttünk néhány olyan helyet, ahol csak az emailed megadásával és pár kérdés megválaszolásával részt vehetsz egy-egy ilyen játékban. A nyereményjátékokat itt találod. Sok szerencsét!

Hogyan keress pénzt részvények kereskedésével

Ez az a módszer, mely merőben eltér a többitől abban, hogy hosszútávon hoz profitot. Egy jó ideig nem termel semmiféle bevételt, tehát ha egy gyors módszert keresel, akkor nézelődj tovább.

Ha inkább az értékpapírok és értéktárgyak értékének változása érdekel, akkor nézd meg inkább a bináris opciókról szóló pénzkeresési módszerünket.

másodállás

Keress pénzt online partnerprogrami marketinggel

Ez a módszer egy nagyon népszerű, és széleskörben alkalmazott pénzkeresési módszer. A partnerprogrami marketinggel sok pénzt kereshetsz, ám ennek is vannak különböző fajtái.

Alapvetően a partnerprogrami marketing azt jelenti, hogy mások termékeit vagy szolgáltatásait reklámozzuk. Ezért valamiféle részesedést kapsz. Az ilyen módszerrel szerzett extra jövedelem munkát igényel, de megéri. Itt olvashatod a PenzNindzsa.hu pontszám posztját a partnerprogrami marketingről.

Keress pénzt a Fiverr.com-on a tehetségeddel

A Fiverr.com egy csodálatos portál, akkor is ha te “eladod” a tehetséged, vagy éppen “megvásárlod” mások tehetségét.  Az efféle tehetséggel való kereskedés elsőre furának tünhet, de aztán rájössz, hogy nincs itt szó egyébről.

A Fiverr.com-on regisztráció után lehetőséged van különböző szolgáltatások létrehozására, melyeket mások meg tudnak vásárolni. Ugyanígy te is meg tudod vásárolni mások szolgáltatásait. A Fiverr.com egy rendkívül népszerű portál, mely világszerte nagyon közkedvelt. Többet tudhatsz meg a Fiverr.com-os pénzkeresésről, ha elolvasod a cikkünket róla itt.

hogyan keressek pénzt

Fordíts szövegeket, és keress vele pénzt

A legtöbb ember több nyelven beszél, nem csupán az anyanyelvén és ezzel mostmár pénz is kereshető. Azzal, hogy felregisztrálsz különböző portálokra, mint pl a Fiverr vagy Elance kínálhatsz fordítási szolgáltatást bárki számára. Könnyedén kereshetsz egy kis plusz pénzt ilyen módon. Ha többet szeretnél tudni a fordítással keress pénzről, olvasd el az erről szóló cikkünket itt.

Írj szövegeket más embereknek vagy cégeknek, és keress vele pénzt

hogyan lehet extra pénzt keresni

Mint ahogy kereshetsz pénzt szövegek fordításával, ugyanúgy kereshetsz pénzt szövegek írásával is. Azzal, hogy szövegeket írsz más cégeknek vagy embereknek könnyedén elérheted a 6000-9000 Ft-os órabért  – ha nem többet. Persze attól függ, mennyire vagy jó. Általában szavanként 6 Ft-tól kezdődően, egészen 45 Ft-ot kaphatsz , persze attól függően, hogy mennyire nyújtasz minőségi szolgáltatást.

Mind a Fiverr-en, mind pedig az Elance-n a legtöbb felhasználó szavanként általában 6 Ft-ot számláz fel, ami egész jó, ha extra jövedelemről van szó.

Készíts logókat, és add őket el

Ha egy picit is kreatív vagy, és értesz olyan programokhoz, mint pl a GIMP vagy a Photoshop, akkor könnyedén készíthetsz gyönyörű logókat. A Fiverr.com-on, vagy más hasonló portálokon aztán eladhatod ezeket jó pénzért.

Szerezz extra jövedelmet a Facebook-kal

Ha van Facebook fiókod, akkor már biztosan tapasztaltad, hogy rengeteg vállalkozás próbálja meg eljuttatni üzenetét hozzád általuk. Rengeteg hirdetés lelhető fel a Facebookon, és minden egyes kattintás a hirdetőnek a pénzébe kerül.

Különböző partnerhálózatokon keresztül te is kaphatsz ilyen linkeket, melyeket a Facebookon hirdetve pénzt kereshetsz. Minden egyes alkalommal, ha valaki rákattint a hirdetésre te fizetsz egy bizonyos összeget. Na mármost megvan annak az esélye, hogy az az illető vásárol valamit ott, és ebben az esetben jutalékot kapsz.

Ha ügyesen csinálod, akkor szép összegeket kereshetsz ilyen módon, de vigyázz mert fennáll a vesztés veszélye is. Ha szeretnél olvasni egy kevésbé rizikós Facebook-os pénzkeresési módszert, akkor olvasd el a következő cikkünket: Keress pénzt a Facebookon.

Készíts weboldalt másoknak, és keress vele pénzt

extra jövedelemHa jól tudsz weblapokat készíteni, akkor azokat eladhatod cégeknek és magánembereknek is egyaránt. Ha pedig egyáltalán nem értesz hozzá, akkor itt a tanulás ideje. Nem túl nehéz megtanulni az alapokat egy olyan személynek, aki kicsit is ért a számitógépekhez. Itt többet tudhatsz meg a weblap készítésről.

Több módszer létezik a weblapok árusítására, és néhány közülük valóban említésre méltó. Először is olyan vállalkozásokat kell keresned, akik még nem rendelkeznek weblappal, majd felvenni velük a kapcsolatot, és megkédezni, hogy érdekelné-e őket egy weboldal. Természetesen azonnal nem számlázhatsz ki óriási összegeket referenciák nélkül, de igy is kereshetsz weblaponként több 10 000 Ft-t.

A másik módszer pedig, hogy vállalatok weblapjait vizsgálva mérlegeled, hogy szükségük van-e frissítésre. Ha úgy gondolod, hogy szükséges lenne egy újítás, akkor a tudtuk nélkül elkészítheted az új változatot, és bemutathatod nekik látványtervként. Ez a módszer egy picit veszélyesebb, ugyanis fennáll annak a veszélye, hogy feleslegesen dolgozol.

Készítsd el a saját weblapjaidat, és keress velük pénzt

Ha már megtanultad, hogy hogyan kell weblapot készíteni, akkor megpróbálhatsz néhányat készíteni saját magadnak is. Ez után pedig tehetsz rá partnerprogrami reklámokat, vagy AdSense reklámokat, és igy generálhatsz belőlük jövedelmet. Tovább olvashatsz arról, hogy hogyan kereshetsz pénzt partnerprogrami marketinggel itt.

Blog és a pénzkeresés

A blogok napról napra népszerűbbek a neten, és ha úgy gondolod, hogy tudnál látogatókat szerezni a saját blogodra, akkor jó esélyeid vannak a pénzkereséshez. Azáltal, hogy szerződést kötsz különböző cégekkel, hogy hirdeted őket a blogodon, a látogatóid száma után kapsz pénzt. Természetesen használhatsz partnerprogrami linkeket is, valamint ajánlhatsz, és tesztelhetsz olyan termékeket, melyeket egyébként reklámozol( burkolt reklám ).

Tovább olvashatsz erről a témáról az erről szóló cikkünkben itt.

elválasztó kép

Utolsó szavak a pénzkeresésről

A sok módszer egy kis zavarodást kelthet a fejedben, és lehet, hogy nem tudod eldönteni, melyik módszert válaszd.

Azt javasoljuk, hogy válassz ki 2-5 módszert, és próbáld ki őket mind te magad. Ezáltal megtalálhatod a hozzád legjobban illő módszert.

Ha még mindig nem tudod, hogy hogyan szeretnél pénzt keresni nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon, vagy itt a kapcsolatfelvétel menünél.

Sok szerencsét az extra jövedelemszerzéshez!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top