facebook pixel

Kereskedés Másolás – A nyereséges kereskedés titka

kereskedes masolas kiemelt kep

„A PénzNindzsa fő célja az olvasók pénzügyi életének a jobbá tétele. Olyan vállalatokkal dolgozunk együtt, akik hasonló elképzeléssel rendelkeznek. Ebben a cikkben megjelenő linkek a partnereinktől származhatnak. Mi így keresünk pénzt.”

Kereskedj úgy, mint egy PROFI, anélkül, hogy az lennél. Másold le a sikeres kereskedők által folytatott kereskedéseket, és használd ki szakértelmüket, tapasztalatukat.

Úgy tűnik, mindenki meggazdagodik a részvénypiacon és a kriptovalutákon, talán téged is foglalkoztat, hogy belevágj a kereskedésbe.

A problémát a komplex grafikonok értelmezése, a szaknyelvezet használata jelenti, valamint a tapasztalat hiánya, ami segítene eldönteni, hogy mely kereskedéseket érdemes lebonyolítani. Aggódhatsz amiatt is, hogy egy banális hibád miatt mindent elveszíthetsz.

De mi lenne, ha azt mondanám, hogy van egy módszer, aminek a segítségével lemásolhatod a sikeres és nyereséges kereskedőket? Így, amikor ők nyereséget szereznek, te is nyereséget szerzel. Ez a lényege a kereskedés másolásnak.

A kereskedés másolás sikere attól is függ, hogy melyik kereskedési platformot használod, és milyen stratégiát használsz a kereskedések / kereskedők másolásához.

Szerencsédre, elvégeztük helyetted az információszerzést, és elemeztük a legnépszerűbb és legnyereségesebb kereskedési platformokat (ProfitFarmers, NAGA és PrimeXBT), és lépésről lépésre leírt útmutatásokat készítettünk arról, hogy hogyan kezdj hozzá.

A 3 legjobb kereskedés másoló platform

Válaszd ki a legjobb kereskedés másoló platformot számodra, és olvasd el a tanácsainkat minden egyes útmutatóban, hogy hogyan légy sikeres.

ProfitFarmers

ProfitFarmers

Ajánlott kezdőtőke:

Főbb jellemzők:

legjobb rang 1
#1 Kereskedés másoló választás

Eszköz típusok:

Költségek/Fizetendő díjak:

PrimeXBT Covesting

PrimeXBT Covesting

Ajánlott kezdőtőke:

Főbb jellemzők:

Eszköz típusok:

legjobb rang 2
#2 Kereskedés másoló választás

Költségek/Fizetendő díjak:

Minimális befizetés:

NAGA

NAGA

Ajánlott kezdőtőke:

Főbb jellemzők:

Költségek/Fizetendő díjak:

legjobb rang 3
#3 Kereskedés másoló választás

Eszköz típusok:

Minimális befizetés:

Mi az a kereskedés másolás?

Kereskedés másolásnak vagy közösségi kereskedésnek nevezzük azt, amikor saját pénzt fektetsz be, és lemásolod a kereskedéseket vagy a kereskedési jelzéseket (kereskedési ajánlásokat) pontosan úgy, ahogy más kereskedők teszik vagy javasolják. Többféle piacon is végezhetsz kereskedés másolást, mint például a kriptovaluták, forex és részvények piacán.

A kereskedés másolás 3 típusa

1. Kereskedelmi jelzések másolása (legjobb a 900.000 Ft-nál nagyobb tőkével rendelkező kereskedők számára)

Ez a legpontosabb és gyakran legjövedelmezőbb módja a kereskedés másolásnak. A kereskedési jelzés egy kereskedési javaslat, arra, hogy mikor van itt a legjobb idő a „vétel”-re és „eladás”-ra. Amikor lemásolsz egy jelzést, akkor egy sikeres kereskedés „receptjét” követed.

A Legjobb Platform

2. Kereskedési Stratégiák Másolása

Egyszerűen megfogalmazva, ennek a segítségével lemásolod és követed a kereskedők által készített stratégiákat. Nem a kereskedők teljes portfólióját követed, hanem csak bizonyos stratégiáit.

A Legjobb Platformok

Ha kevesebb mint 300.000 Ft tőkével rendelkezel

Ha több mint 300.000 Ft tőkével rendelkezel

3. Kereskedők másolása/Közösségi kereskedés

Ez a legkézenfekvőbb formája a kereskedés másolásnak; segít lemásolni más kereskedők teljes portfólióját.

A Legjobb Platform
NAGA

NAGA Automatikus másoló

Most már csak választanod kell egyet!

A kereskedés másolás valójában az online pénzkeresés egyik legokosabb és leginnovatívabb módja. Ha jól csinálod, akár igazi vagyonra tehetsz szert, amelyet passzívan építesz magadnak: A pénzed folyamatosan gyarapszik.

Platformok

Típus

Ajánlott tőke

Minimális befizetés

Válaszd ezt, ha

Sign Up

PrimeXBT Covesting

2# PrimeXBT

Kereskedési Stratégiá

90.000 Ft

6000 Ft (vagy 0.001 BTC)

Ha az egyszerűséget kedveled

ProfitFarmers

1# ProfitFarmers

Kereskedési jelzések és stratégiák

900.000 Ft-nál nagyobb

--

Ha a legjobbat akarod

NAGA

3# NAGA

Kereskedés másolás/Közösségi kereskedés

150.000 Ft

--

Ha többféle kereskedési lehetőséget szeretnél

PrimeXBT Covesting

2# PrimeXBT

Típus:
Kereskedési stratégiák

Ajánlott kezdőtőke:
90.000 Ft

Minimális befizetés:
6000 Ft (vagy 0.001 BTC)

Válaszd ezt, ha:
Ha az egyszerűséget kedveled

ProfitFarmers

1# PrimeXBT

Típus:
Kereskedési jelzések és stratégiák

Ajánlott kezdőtőke:
300.000 Ft-nál nagyobb

Minimális befizetés:
--

Válaszd ezt, ha:
Ha a legjobbat akarod

NAGA

3# NAGA

Típus:
Kereskedés másolás/Közösségi kereskedés

Ajánlott kezdőtőke:
150.000 Ft

Minimális befizetés:
--

Válaszd ezt, ha:
Ha többféle kereskedési lehetőséget szeretnél

A Kereskedés Másolás Előnyei és Hátrányai

Míg a kereskedés másolás nagy lehetőséget kínál a sikeres befektetésre, ezek az eszközök nem tökéletesek. Ismerned kell az előnyeit és a hátrányait, mielőtt elkezdesz befektetni.

A Kereskedés Másolás Előnyei

1. Sikeres lehetsz bármiféle tapasztalat nélkül

Sikert érhet el előzetes tapasztalat nélkül

A kereskedés másolásnak köszönhetően már nem kell tapasztalt Wall Street-i kereskedőnek lenned ahhoz, hogy pénzt keress a tőzsdén.

Csak egy kereskedés másoló platformon vezetett számlára van szükséged, némi befektetésre szánt pénzre és a megfelelő kereskedőre, akiről másolhatsz, és akitől tanulhatsz. Ha kezdő vagy, akkor ez a legtökéletesebb mód arra, hogy kereskedéssel foglalkozz.

2. Alacsony befektetési tőkét igényel

Alacsony időre van szükség befektetésre

A kereskedés másolás nem csak újoncok befektetésének a gyarapítását szolgálja, hanem azok számára is tökéletes, akiknek van lehetőségük befektetni, de nincs idejük foglalkozni a kereskedés részleteivel.

A kereskedés másolásnak köszönhetően csak a számládra és a befektetési hajlandóságodra van szükséged. Nem kell rengeteg időt szánnod arra, hogy figyelemmel kövess minden egyes kereskedést.

3. A legjobban működő stratégiát használhatod

a legjobb munkastratégiákat használja

Az egyik legnagyobb kihívás, amellyel az emberek szembesülnek a befektetések során, az az, hogy gyakran úgy érzik, hogy a sötétben tapogatóznak, miközben arra próbálnak rájönni, hogy mi hogyan működik.

A kereskedés másolással csak a legjobb, és legsikeresebb kereskedőket másolod. A munka nehezét ők végzik el neked! Koncentrálhatsz a bevált, nyertes stratégiákra, és nem kell amiatt aggódnod, hogy menet közben kellene megtanulnod mindent. 

Ez azt is jelenti, hogy a sikerhez vezető út sokkal rövidebb így (persze, mindemellett lesznek majd olyan dolgok, amiket meg kell tanulnod).

4. Változatossá teheted a portfóliódat és csökkentheted a pénzügyi kockázatokat

Diverzifikálhatja portfólióját és csökkentheti pénzügyi kockázatát

A NAGA-hoz hasonló kereskedési platformok lehetővé teszik, hogy különböző portfóliókba és piacokba fektess be, beleértve a kriptovalutát és a részvényeket is. Nem kell a teljes tőkédet befektedned egyetlen kereskedőt követve.

Csökkentheted a kockázatot azzal, hogy felosztod a befektetésed több kereskedő között (diverzifikációként ismert) Ez az egyik legokosabb dolog, amit tehetsz a befektetések során.

5. A PenzNindzsas által jóváhagyott ProfitFarmers kereskedés másoló platformja biztonságos

A Penznindzsas által jóváhagyott ProfitFarmers példánykereskedelmi platform biztonságos

Az olyan kereskedés másoló platformok, mint a ProfitFarmers, biztonságosak és megbízhatóak, ezért nem kell attól tartanod, hogy becsapnak, átvernek vagy elveszíted a pénzed kétes kereskedők és tőzsdei ügynökök javára.

A pénzed biztonságban van, ha a megfelelő kereskedéseket választod ki másolásra.

A Kereskedés Másolás Hátrányai

Ez attól függ, hogy milyen típusú kereskedés másolást folytatsz. A kereskedők másolásában az első számú hátrány az, hogy a sikered függ a választott kereskedő eredményeitől: Amikor pénzt keresnek, te is pénzt keresel. Amikor veszítenek, te is veszítesz

Amikor kiválasztottál egy kereskedőt, teljesen tőlük függ a kereskedés kimenetele. Ez egy elkerülhetetlen kockázat, de ezt csökkentheted úgy, hogy a megfelelő kereskedőt választod ki, és mindezt a lehető legkörültekintőbben teszed.

Egy másik hátrány az, hogy egy bizonyos összeget mindenképp be kell fektedned, hogy elkezdhess keresni. Viszont, ha a megfelelő kereskedőt másolod, magas nyereséggel térülhet meg a befektetésed. Ne aggódj, megtanítunk rá, hogyan válaszd ki a megfelelő kereskedőt; tudni fogod ezeknek a kereskedőknek a trükkjeit, amelyek segítségével hatalmas hasznot szereznek folyamatosan.

Hogyan kerüld el a gyakori hibákat

kerülje a gyakori hibát

Kerüld el az alábbi hibákat, ha sikeres szeretnél lenni a kereskedés másolásban:

SP 500 Index

Mint látható, voltak kisebb lefelé irányuló trendek vagy „összeomlások”. Idővel azonban a piac talpra állt és folyamatosan emelkedett. Ne siess kivenni a pénzed, ha gyors összeomlást figyelsz meg. A megfelelő befektetéshez türelmesnek kell lenned, és meg kell értened, hogy idővel – feltételezve, hogy okos kereskedőt választottál – nyereséget fogsz szerezni.

Kerülendő dolgok, amelyeket ne felejtsen el a másolás kereskedés során

Kerülendő / szem előtt tartandó dolgok a kereskedés másolás során:

Következtetés

masolja a kereskedesi cheat kodot a nyereseges kereskedesbe

A kereskedés másolás elképesztő lehetőséget kínál a kripto- és tőzsdei befektetésekre, mindenféle pénzügyi háttér, kereskedési tapasztalat szükségessége nélkül, vagy anélkül, hogy egész nap grafikonokat kellene böngészned. Ezt a kereskedés másoló útmutatót követve profiként fektethetsz be egy biztonságos platformon, és a pénzügyi szabadság útjára léphetsz.

Következő lépések
Válaszd ki a számodra legjobb kereskedés másoló platformot

PrimeXBT Covesting

2# PrimeXBT

Típus:
Kereskedési Stratégiák

Ajánlott kezdőtőke:
90.000 Ft

Minimális befizetés:
6000 Ft (vagy 0.001 BTC)

Válaszd ezt, ha:
Ha az egyszerűséget kedveled

ProfitFarmers

1# Profitfarmers

Típus:
Kereskedési jelzések és stratégiák

Ajánlott kezdőtőke:
300.000 Ft-nál nagyobb

Minimális befizetés:
--

Válaszd ezt, ha:
Ha a legjobbat akarod

NAGA

3# NAGA

Típus:
Kereskedés másolás/Közösségi kereskedés

Ajánlott kezdőtőke:
150.000 Ft

Minimális befizetés:
--

Válaszd ezt, ha:
Ha többféle kereskedési lehetőséget szeretnél

Felelősség kizárása

A meghirdetett platformok több eszközből álló befektetési platformok, és a platform használatával folytatott kereskedés, mint bármely más pénzügyi befektetés, magában rejti a kockázatot. Bármelyik platformmal történő befektetéssel a tőkéjét kockáztatja. Kérjük, mérje fel, hogy el tudja-e viselni az ilyennemű kockázatokat.

Bármely jövedelem- vagy bevételábrázolás csak törekvési kimutatás, és az eredmények jellemzően eltérőek. A PenzNindzsa nem garantálja, hogy bizonyos összegű nyereséget szerezni fog. Nincs rá garancia, hogy ugyanazokat vagy egyáltalán bármilyen eredmény elérhet, mint amelyek a leírásban olvashatóak.

Ez az útmutató csak oktatási célokat szolgál, és nem tekinthető befektetési tanácsadásnak. A szerző és a kiadó nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért vagy kárért, amelyet a jelen útmutatóban, vagy bármely PenzNindzsa termékben vagy kiadványban megadott tanácsok követése okoz.

Scroll to Top
Ne küszködj többé anyagilag. Találj módszert rá, hogy akár még ma keress pénzt.

Csatlakozz azokhoz az ezrekhez, akik már megváltoztatták az életüket az online pénzkereséssel…

15+ különböző módszer, mindegyik kipróbált, mindegyik nyereséges.

legutóbbi hírek
A ProfitFarmers néhány hét alatt mintegy 750.000 Ft-ot hozott nekünk.
Szeretnéd te is megtudni, hogyan keress pénzt a ProfitFarmers-szel?