Mi a Kriptovaluta és Hogyan Juthatsz Hozzá?

kriptovaluta
„A PénzNindzsa fő célja az olvasók pénzügyi életének a jobbá tétele. Olyan vállalatokkal dolgozunk együtt, akik hasonló elképzeléssel rendelkeznek. Ebben a cikkben megjelenő linkek a partnereinktől származhatnak. Mi így keresünk pénzt.”

Mi a kriptovaluta és vajon miért van ez a nagy hájp az égbe szökő árai körül? A kriptovaluta egy digitális valuta, ami csak online utalható közvetlenül egyik felhasználótól a másikig, titoktartással és teljes szabadságban.

A kriptovaluta egy egyszerű ötletből származik: Mi lenne, ha a pénzed teljesen független lenne és nem kapcsolódna egyetlen szervezethez, bankhoz vagy hitelintézethez sem?

Magától értetődőnek tartjuk, hogy a pénz a “miénk” – habár a hagyományos valuta mindig is a kormány szabályozása alá fog tartozni és pénzügyi intézmények fogják azt biztosítani.

A kriptovaluta decentralizált volta az egyik ok, ami miatt sok ember befektet, nem is említve, hogy milyen magas értéket képvisel, mint például a bitcoin. Ám nem ez az egyetlen ok, és emiatt már nem is a bitcoin az egyetlen jelen lévő szereplő.

Ebben a kriptovaluta útmutatóban elmagyarázzuk mi az a kriptovaluta, milyen fő típusai léteznek, és hogyan lehet számos módon pénzt keresni a kriptovalutával online.

kriptovaluta
FEJEZET 1

Mi a kriptovaluta?

kriptovaluta
FEJEZET 2

Miért használd a kriptovalutát

kriptopénz
FEJEZET 3

Hogyan működik a kriptovaluta?

cryptocurrency
FEJEZET 4

Hogyan keressünk pénzt kriptovalutával

kriptovaluta
FEJEZET 5

A top 5 legnépszerűbb kriptovaluta napjainkban

FEJEZET 1

Mi a kriptovaluta?

A kriptovaluta egy digitális valuta ami, azt jelenti, hogy kizárólag online lehet vele kereskedni, nincs jelen fizikai formában. Ez rendkívül nagy kontraszt a hagyományos valutához képest, aminek általában egy értékes nemesfém szolgál alapjául, mint például az arany.

kriptovaluták

Azonban amíg a hagyományos valutát a kormány vagy közösség alapján generálják, ezt a virtuális pénzt titkosítási technikákkal hozzák létre. A programozása szabályozza a használatát és a kriptovaluta kibocsátási időpontját.

A titkosítási technikák garantálják az értéket és a folyamat megbízhatóságát – attól függően hogyan programozták őket.

A decentralizáció ebben az esetben azt jelenti, hogy a kormányok, bankok és a pénzintézetek sem férhetnek hozzá ehhez a kriptopénzhez… kivéve természetesen azt az esetet, amikor a kormány megtiltja a digitális valutával való kereskedést (erre a továbbiakban visszatérünk).

crypto

A neve a kriptográfia miatt, az angol crypto szóból illetve előtagból származik, ami jelentése szerint a hagyományos szöveget kiismerhetetlenné és titkossá változtatja; ez a folyamata a titkos adat kóddá változtatásának az extra biztonság eléréséhez. Ehhez hasonlóan a kriptovaluta egyenleged bizalmas információt tartalmaz, ami értelmezhetetlen más számára, valamint az elszámolási folyamat sem változtatható meg, ha a bejegyzést már véglegesítették.

Mi a kriptovaluta felhasználási módja?

A kriptovaluta számtalan módon felhasználható amennyiben az eladó elfogadja azt érvényes fizetőeszközként. Többek között ezekre használják a kriptovalutát manapság:

kriptovaluta

Vásárolni és értékesíteni termékeket az interneten

cryptocurrency

Digitális valutát váltani hagyományosra

kriptopénz

Hosszú távú pénzügyi célokba befektetni

kriptovaluta

Profitért kereskedni vele

A kriptovaluta használható a digitális valutát használók egymás közötti fizetésének direkt módszereként is számos online feladat végrehajtásához. Ez különösen kényelmes azok számára, akik otthonról dolgoznak (vagy szeretnék majd ezt tenni).

Egyre több világjáró szabadúszó fogadja el a kriptovalutát fizetésként – kiváltképp a decentralizáltsága és az általa nyújtott szabadság miatt.

Amióta az emberek látóterébe került a kriptovaluta, némileg kétes hírnevet szerzett magának. Vajon miért ez a helyzet, amikor a korábban említett nyilvánvaló előnyökkel rendelkezik?

A titkos mivolta miatt a kriptovaluta esetleg valóban vonzó lehet az illegális tevékenységet folytatók számára. De ez természetesen igaz az összes olyan tevékenységre, amivel magas profitra lehet szert tenni – hogy a pénzt általánosságban ne is említsük.

A jó kérdés az, hogy mi a kriptovaluta eredeti célja? A bitcoint a megalkotója biztosan a valuta értékét közvetlenül befolyásoló erősen centralizált pénzügyi intézmények és kormány cáfolataként hozta létre.

Vásárolj Bitcoint vagy más kriptovalutát mindössze néhány perc alatt ezeken a platformokon!

A Wikipédia szerint “Pénz minden olyan meghatározott értékkel bíró tárgy, amely a kereskedelmi forgalomban hosszabb-rövidebb ideig mint állandó fizetési eszköz használatos, amelynek átadásával dolgokat lehet megvásárolni, illetve adósságokat törleszteni. A pénz szükségszerűen csereeszköz, vagyis a dolog árának megfelelő mennyiségű pénzt egy adott piacon a dologra el lehet cserélni. A pénz attól fizetési eszköz, mert a csereeszköz használata jogilag érvényes tranzakciót hoz létre. Ezen kívül a stabil értékű pénz elszámolási egység és értékőrző funkciót is képes betölteni”.

Hasonló a helyzet a “virtuális” pénz opciókkal is, mint például a Paypal, a Venmo és a Skrill. Ezek technikailag “digitális valuták”, de szorosan kapcsolódnak a hagyományos pénzhez is. Például nem 1000 Paypal coinod van, hanem 1000 Ft-od.

Az érték ugyanaz és az országod hagyományos valutájának értéke szerint változik. A kriptovaluta teljesen önálló, nem kapcsolódik semmihez

FEJEZET 2

Miért használd a kriptovalutát

Számos fő előnnyel rendelkezik a kriptovaluta a hagyományos valutával szemben

Íme néhány:

crypto
kriptovaluták

1. A vásárlás szabadsága

Mi a kriptovaluta ha nem egy teljes pénzügyi szabadság? A kriptovalutával teljesen mentesül a “ Felhasználási feltételek” alól, amihez más digitális valuta szolgáltatók ragaszkodnak. A horror sztorikat olvasva a Paypalról az embernek eszébe jut, hogy a centralizált kereskedelmi szolgáltató használata rejt némi kockázatot.

Ezzel ellentétben a kriptovaluta megadja annak a szabadságát és felelősségét, hogy olyan szolgáltatásra költsd a saját pénzedet, amilyenre szeretnéd. A másik irányba is működik, a szolgáltatásaidért fizethetnek neked kriptovalutával.

kriptovaluta

2. Nincs probléma a fizetésekkel

A decentralizált digitális valutával nem kell befagyasztott tőke vagy a jövedelem visszatartása miatt aggódni. Minden tranzakció végleges. A decentralizáció egyben azt is jelenti, hogy kevesebb az esély a csaló ügyletekre.

cryptocurrency

3. Anonimitás

Online kereskedni biztonságos és anonim. A privát kulcs megléte biztosítja, hogy a virtuális pénztárcádat titkosan lehet csak elérni, a tranzakciók is rejtettek maradnak és harmadik fél nem férhet hozzájuk.

Igaz, hogy manapság sok online pénztárca szolgáltató kér azonosítást és regisztrációt azért, hogy elkezdhessen coinokkal kereskedni, mivel az országok rászálltak a kriptovalutára az adóügyek miatt. Azonban a tranzakciók továbbra is teljesen névtelenek és titkosak.

ProfitFarmers: Az online pénzkeresés könnyű módja.
Mi magunk próbáltuk ki, kíváncsi vagy az eredményekre?
Szinte 750.000 Ft nyereség. Kevesebb, mint 25 perc naponta.
Nézd meg az ismertető videót, hogy megtudd te is, hogyan kereshetsz pénzt vele.
kriptopénz

4. Világszerte elérhető

A kriptovaluta elérhető a legtöbb elterjedt tőzsdén, hacsak nincs kifejezetten kitiltva. A mai napig 10 ország tiltotta ki teljesen a bitcoint. A kriptovaluta különösen hasznos, ha olyan országban tartózkodsz, amely kormányválságon megy keresztül vagy ahol leállították a tőzsdéket. A kriptovalutával határok nélkül kereskedhetsz a pénzeddel.

kriptovaluta

5. Alacsonyabb tranzakciós díjak

Mi a kriptovaluta díja számodra, mint napi felhasználó számára? A tranzakciós díjak nagyon alacsonyak. Valójában ha kriptovalutával kereskedsz, akkor általánosságban sokkal alacsonyabb költségekre számíthatsz, mivel a tranzakciós díjak nem az egész értékre vonatkozó kezelési költségek. A bitcoin pénztárca szolgáltató szabja ki őket, és nagyon alacsony összegű átalánydíjak csupán.

legutóbbi hírek
A ProfitFarmers néhány hét alatt mintegy 750.000 Ft-ot hozott nekünk.
Szeretnéd te is megtudni, hogyan keress pénzt a ProfitFarmers-szel?
ProfitFarmer jelkártyája
crypto

6. 24/7 elérhetőség

A kriptovaluta tranzakciókat emailben vagy SMS-ben küldheted, amikor csak szeretnéd. Offline is tárolhatod a tőkédet, így magabiztosan tudhatod, hogy a titkos kulcs információd biztonságban van. Ha már átutaltad a pénzt, nem is kell többé online lenned, vagy utalási költséget fizetned, mint azt egy bank esetében kellene.

FEJEZET 3

Hogyan működik a kriptovaluta?

A kriptovalutát nem nyomtatják, mint a hagyományos pénzt és nem is engedélyezi egyetlen hatóság sem – automatikusan és pontosan generálódik meghatározott algoritmus szabályok szerint. Az adott valutától függ, hogy milyen algoritmusok ezek.

kriptovaluták

Amikor a felhasználók bitcoint utalnak peer-to-peer hálózatot használnak: közvetlen kapcsolatot a szerverek között, harmadik fél nélkül. A kriptovalutát digitálisan alkották meg, és csak így is lehet őket használni. Megvásárolhatod azokat, amiket már kibányásztak, vagy akár bányászhatsz magadnak is.

Minden tranzakció rögzítésre kerül egy nagy főkönyvben, amit blokkláncnak neveznek. Mivel ez a főkönyv mindig publikus, elérhető és minden egyes coint elszámolnak benne, a csalás ezzel a rendszerrel lehetetlen. Folyamatosan frissül az érték fenntartása érdekében.

Mi a blokklánc?

Sok embert összezavar ez a kérdés, így amikor megkérdezed, hogy mi a kriptovaluta blokklánca, még a témában amúgy igen jártas emberektől is nehéz jó választ kapni.

Mi azonban elmagyarázzuk, ne aggódj.

Néha a blokklánc megértése (ami egyébként az összes kriptovaluta esetében közös) valóban nehéz feladat lehet. Ez egy főkönyv, vagy tulajdonképpen egy hálózat, ami valahol megtalálható? Igen és nem.

A Bitcoinbázis oldalán lévő blokklánc technológia ismertető alapján kijelenthetjük, hogy a blokklánc egy digitális főkönyv, és általában a blokkláncra való hivatkozás a kriptovaluta mögötti technológiára utal.

kriptovaluta

Röviden összefoglalva: Nincs olyan központi hatóság, ami blokkláncot alkalmaz. Valójában, a blokkláncot a hálózat felhasználói tartják karban, peer-to-peer technológiát alkalmazva. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy mindenhol van, és ugyanakkor sehol sincs.

Ez a decentralizáltság teszi a kriptovalutát olyan erőssé és forradalmivá. Soha még nem volt a pénzügyi hatalom ennyire a hétköznapi ember kezében anélkül, hogy a kormány közbe ne avatkozott volna.

De várj, van még valami. Lehetőséged van létrehozni a saját pénzedet, bányászhatsz kriptovalutát.

Mi a kriptovaluta bányászat?

A bányászat tulajdonképpen azt jelenti, hogy jóváhagyod az utolsó sor tranzakciót, majd blokkonként hozzáadod a nyilvános főkönyvhöz. A blokkok egy sorozata után a blokklánc végül automatikusan generál majd egy új kriptovaluta érmét.

Azonban a kriptovaluta bányászok közötti versengés és a tökéletes titkosítás miatt, elég nagy kihívást jelent kibányászni akár egy érmét is, különösen a legrégebbi típust, a bitcoint. A bányászoknak először meg kell oldani egy számításigényes meglehetősen nehéz kirakót (a neve hash) és ehhez nagyon nagy teljesítményű, és megfelelő szoftverrel rendelkező számítógépek kellenek.

NiceHash
Használd a Nicehash -t, hogy elkezdd a kriptovaluta bányászatot percek alatt.

Mint azt a Wikipédia elmagyarázta, eredetileg minden blokkért 50 Bitcoin járt, de 2016. július 9-e óta már csak 12,5 Bitcoin. A jutalom a későbbiekben is csökkenni fog, a protokoll által meghatározott ütemben, azaz minden 210 000. blokk után.

A fizetést az határozza meg, hogy az aktuális szoftver és hardver mennyiben járult hozzá a feladat megoldásához. A virtuális coinok értéke miatt a világon minden ember elsőnek szeretné megoldani a hash-t. A magas teljesítményű számítógépek, amelyek képesek ezzel a hálózattal dolgozni, igényelnek egy speciális ASIC chipet, amit kifejezetten kriptovaluta bányászathoz fejlesztettek ki.

Hogyan tartsd biztonságban a digitális valutát - A kriptovaluta pénztárca

kriptovaluták

Talán gondolkoztál már rajta, hogy mi a kriptovaluta módszere a tolvajok és hekkerek ellen. Természetesen nem muszáj belevágni a bányászatba, ha pénzt szeretnél keresni a kriptovalutával. Mindössze egy pénztárca alkalmazásra vagy weboldalra van szükséged az induláshoz. Ezek a virtuális pénztárcák olyanok, mint a fizikai megfelelőjük, abban az értelemben, hogy titkos pénzügyi információt tartalmaznak. Ebben az esetben azonban a tárcád információkat is szolgáltat neked, hiszen azonnal tudsz pénzt kivenni, növelni a bent lévő összeget, és azonnal megváltoztathatod az egyenlegedet.

Még nem rendelkezel kriptovaluta pénztárcával? Kezdd el fogadni a kriptovaluta utalásokat a következő online pénztárcák egyikének a segítségével:
Software pénztárca
Hardware pénztárca

Mivel ezek a virtuális coinok digitálisak, nem fizikai valuták, nagyon kicsi az online tolvajok megjelenésének esélye, sokkal kevésbé valószínű, mint a hagyományos online csalóké. A többszörös aláírással védett titkosításnak köszönhetően minden pénztárca szolgáltató magas fokú biztonságot garantál ennek az információnak.

kriptovaluta

Létezik egy nyilvános és egy privát kulcs. Az utóbbi szükséges az adatok védelméhez. Hexadecimális kódokat tartalmaz – egy hosszú betű/szám kombinációt.

Ha ésszerű mértékben szeretnéd titkosítani ezt az információt, akkor online tárolod és bevonsz harmadik félként egy céget, aki titkosítással megvédi azt. Extra védelemként a privát kulcsot magadnál is tarthatod, vagy az otthonodban vagy akár egy harmadik félnél. Sok cég ajánlatai között szerepel a kulcs offline tárolása egészen addig, amíg bele nem kezdesz egy tranzakcióba.

Létezik asztali-, online-, mobiltelefon-, papír alapú (QR kóddal elrejtett)- és offline hardver pénztárca. Nagyon egyszerű bejelentkezni egy kriptopénztárca szolgáltatóhoz, szélesebb körben is foglalkozunk a témával a könnyebb érthetőség kedvéért.

Példa egy kriptovaluta tranzakcióra

Tegyük fel, hogy Péter egy szolgáltatást szeretne vásárolni egy megbízható online kereskedőtől. Az eladó elfogad ripple coint, és megadta Péternek a “címet’ vagy a QR kódot a tranzakcióhoz.

cryptocurrency

Az első lépésként Péter megnyitja a pénztárca alkalmazást

kriptopénz

Felvezeti a pénztárcába a kapott címet/kódot

crypto

Ezután jóvá kell hagyni a tranzakciót

kriptovaluta

Majd meg kell adnia, hogy mennyi ripple coint szeretne elkölteni

kriptopénz

Végül csupán a befejez/rendben gombra kell kattintani

A tranzakció átmegy a blokkláncon, az online kereskedő kifizetésre kerül, Péter pedig megkapja a szolgáltatást, amit szeretett volna. Nem is lehetne egyszerűbb!

FEJEZET 4

Hogyan keressünk pénzt kriptovalutával

Sok stratégia és módszer létezik arra, hogy kriptovalutával pénzt tudj keresni. Nem meglepő, hogy több jövedelmező részterület is kiderült a kriptovalutáról, tekintve a benne rejlő növekedési lehetőségeket, innovációt és profitot.

kriptopénz

Íme 5 példa ötletadónak:

crypto

1. Vásárlás és értékesítés

Ez azt az egyszerű folyamatot jelenti, hogy akkor vásárolsz kriptovalutát, amikor alacsony az ára, és akkor adod el, amikor magas. Ugyanaz a stratégia, amit a tőzsdén alkalmaznál. A bitcoin például hírhedten illékony és egy kicsit drága is elkezdeni megvásárolni. Ellentétben a ripple coinokkal, ami kevesebb, mint 150 Ft-ba került, így ezt bárki elkezdheti vásárolni.

Vásárolj Bitcoint vagy más kriptovalutát mindössze néhány perc alatt ezeken a platformokon!
kriptovaluták

2. Vásárolj és tartsd meg az osztalékot

Ez hasonló stratégia, mint a vásárlás és értékesítés, de ez a coinok megtartására fókuszál. Nem adod el őket, hanem megtartod, és hagyod, hogy mozgásban maradjon.

kriptovaluta

3. Valuta felhalmozás

Ez a stratégia az első kettőt kombinálja: valutát vásárolsz, megtartod, és a terved szerint a profit fejében a későbbiekben majd eladod, és mindeközben jutalékot kapsz a tartásáért.

cryptocurrency

4. Bányászat

Ahogy már korábban említettük a bányászat nem könnyű, és nem is olcsó; komoly tervezést igényel a beruházás, különösen a felszerelés megvásárlása és az instrukciók követése. Ám az összefüggés a beruházás és a profit között mindenféleképpen megvan.

NiceHash
Használd a Nicehash -t, hogy elkezdd a kriptovaluta bányászatot percek alatt.
crypto

5. Egész napos kereskedelem

Ez egy kissé összetettebb módszer, a napi kereskedési mintákra fókuszál a havi vagy az éves helyett. Jelentős lehet a mozgás egy nap alatt, és ha megtanulod a mintákat, akkor jelentős bevételre tehetsz szert.

A kereskedés az egyik legismertebb formája a kriptovalutákkal történő pénzkeresési lehetőségeknek. Kereskedj ezeken a platformokon és keress több pénzt!
Profitfarmers
Kedvenc eszközünk
  • Félautomata kereskedelem
  • Másolj szakértőket és algoritmusokat
Binance
  • Kereskedj több mint 150 féle kriptovalutával
  • Lehetőség a hitelkártyával történő kriptovaluta vásárlásra
NAGA
  • Közösségi befektetési hálózat
  • Felhasználóbarát kereskedő platform

FEJEZET 5

A top 5 legnépszerűbb kriptovaluta napjainkban

Ideje figyelembe venni, hogy többféle coin is létezik, és átnézni, hogy mi lehet az előnyük egymáshoz képest. A bitcoin meglehetősen drága, de vannak más valuták, amelyekbe olcsóbban be lehet fektetni; ez egy jó kiindulási alap lehet.

kriptovaluta

Mi a kriptovaluta top 5-ös listája? Íme a legnépszerűbb és legmegbízhatóbb coinok:

kriptovaluta
Bitcoin
cryptocurrency
Ethereum
kriptopénz
Litecoin
kriptovaluták
Ripple
kriptovaluta
Monero

Mi a Bitcoin?

Az első létező sikeres kriptovaluta, amelyet 2009-ben hoztak létre, rejtélyesen indult, ám tartja az értékét köszönhetően a kiváló titkosítási módszerének, ami engedélyezi az új bitcoinok ütemterv szerinti generálását. A bitcoin átváltható hagyományos valutára, vagy a felhasználó vásárolhat vele termékeket és szolgáltatásokat online.

Közel 6 millió online pénztárca felhasználóval ez a legsikeresebb rendszer.

Mi az Ethereum?

Az Ethereum, amit 2013-ban dolgoztak ki, egy olyan kriptovaluta, amit az Ethereum Virtual Machine nevű szoftver felület hozott létre. Ether vásárolható, vagy akár a felhasználók egymás között nemzetközileg át is utalhatják.  Vitalik Buterin programozó indította 2013-ban, 72 millió coin “előbányászatával”.

Az Ethereum nemrégiben két különböző blokkláncra vált szét, az Ethereumra és az Ethereum Classicra. Bár az értéke alacsonyabb, mint a bitcoiné, kezd hasonlóvá válni, elérte a 350.000 Ft / ether értéket. 2018 végén az ára 50.000 Ft volt / ether

Mi a Litecoin?

A litecoin hasonló a bitcoinhoz, jelenleg annak mellékágaként kezelik. 2011-ben indult. A fő különbséget a két kriptovaluta között a litecoin gyorsabb tranzakció feldolgozása adja (2,5 perc a 10-hez képest) valamit az ellenőrzési fázis más algoritmusa. Egy coin ára szintén jóval alacsonyabb a bitcoinnál. 2018 végén kevesebb, mint 13.000 Ft volt.

Mi a Ripple?

A ripple nem csupán egy rendszer, hanem egy hálózat és egy cég, ami digitális valutát szolgáltat. 2012-ben alapították, globális pénzügyi tranzakciókat kínál, és szintén publikus főkönyvvel rendelkezik, mint a többi rendszer. Természetesen bányászható is. Bár létezik a centralizált ripple cég, a hálózat működik a cég közvetlen részvétele nélkül is, így a kriptovaluta decentralizált.

Az átlátszósága miatt néhány bank és vállalat ott is használja a ripplet, ahol a bitcoinnal nem tenné. 2018 végén a ripple ára 150 Ft alatt volt.

Mi a Monero?

A monero is egy decentralizált kriptovaluta, de az összes tranzakció, amit végrehajtanak vele – beleértve a bányászatot, kereskedett összegeket – titkos a kívülállók előtt. Hasonló a titkosítás és a decentralizáció, mint a bitcoin esetében és a rejtett egyenlegek miatt még nagyszerűbb, mint a bitcoin.

A 2018-as év végi ára kevesebb, mint 27.000 Ft volt.

Egyéb altcoinok

cryptocurrency

Mi a kriptovaluta versenytársa az előbb említett 5 coin mellett? Sok egyéb altcoin is vásárolható az interneten, több, mint 1300 a kiszámoló.hu szerint. Többnyire a magas érték és az ismert név miatt választják a felhasználók a top 5 coint. Egy kriptovaluta hírneve legalább annyira fontos, mint a titkosításának módszere, hiszen az értéke emelkedhet és csökkenhet is a közvélemény értékelése alapján.

Sok felhasználó rizikós befektetésnek értékeli a kisebb altcoinokkal való munkát, főként a közösségi támogatás hiánya miatt.

A kriptovaluta jövője

Mi a kriptovaluta jövője? Ez nagyrészt nem ismert – kétségtelen -, mert sok kommentátor erősen kritikus véleménye van a kriptovaluták láthatatlan értékével kapcsolatban, beleértve olyan jól ismert személyiségeket, mint Bill Gates és Warren Buffet. Van egy valós ok az aggodalomra az általánosításokon túl is, ez pedig a kriptovaluta ingatag mivolta. A bitcoin ára kiszámíthatatlanul ingadozik jelen pillanatban, és még nem csillapodott le.

Természetesen van lehetőség azok számára, akik pénzt szeretnének keresni vele.

kriptovaluták

A többi kriptovaluta, mint például a ripple jobban centralizált, legalábbis abban a tekintetben, hogy nyílt cég, szoftver és alapító van mögötte. Néhányan azt gondolják, hogy ez a jövő: nagyobb centralizáltság bankokkal és hitelezőkkel, és kevesebb függetlenség. Azonban a bitcoin maradt egyelőre az egyetlen valuta hat számjegyű értékkel.

Mi a kriptovaluta jövője? A jövő azon múlik, milyen irányba változik a világ és a piac. Addig is nincs kockázat abban, ha megosztjuk a befektetéseinket és visszafogottan kereskedünk kriptovalutával, majd megvizsgáljuk az eredményeket. Meg fogsz lepődni milyen egyszerű szolgáltatásokat, termékeket vásárolni, és hosszú távon fenntartani az értékét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top