Hogyan keress pénzt Kriptovalutával (tapasztalat nélkül)

pénzt keresni kriptovalután
„A PénzNindzsa fő célja az olvasók pénzügyi életének a jobbá tétele. Olyan vállalatokkal dolgozunk együtt, akik hasonló elképzeléssel rendelkeznek. Ebben a cikkben megjelenő linkek a partnereinktől származhatnak. Mi így keresünk pénzt.”

Valószínűleg már hallottál a kriptovalutáról (röviden kripto), és talán meg is szeretnéd tanulni, hogyan keress pénzt kriptovalutával. A kriptopénz most az egyik legmenőbb befektetési téma és rengeteg olyan cikkel találkozhatunk, amelynek szerzői elmesélik hogyan lettek milliomosok csupán azzal, hogy Bitcoinba fektettek.

ninja bitcoinokkal

Nehézség

Nehézség közepes
Közepes

Idő

Idő alacsony
Alacsony

Jövedelem

Jövedelem nagy
Nagy

Lehet, hogy már utána is néztél, de nagyon szakmainak vagy bonyolultnak tűnt? Most eláruljuk neked, hogy abszolút nem az! Bárki megtanulhatja a cikk végére, hogy hogyan keressen pénzt kriptovalutával, te is képes leszel önállóan belevágni. A módszereket kategorizáltuk is neked az alábbiak alapján:

hogyan lehet pénzt a kriptovaluta

Olvass tovább és bemutatjuk neked ezeket, valamint néhány további nagyszerű módszert, amelyek segítségével pénzt kereshetsz a kripto valutával.

– 1 – 

Vásárolj és tartsd meg

készítsen pénzt kriptovaluta
készítsen pénzt kriptovaluta

Amikor szóba kerül a pénzkeresés kriptovalutával, valószínűleg ez a módszer lesz a legismerősebb számodra. Vásárolsz valamilyen vagyontárgyat (például részvényeket), megvárod, amíg emelkedik az érdeklődés iránta, majd készpénzre váltod.

Ugyanígy működik a kriptovalutával is, azzal a különbséggel, hogy megvárod, amíg a választott valuta ára felmegy, hogy sikerüljön drágábban eladni, mint amennyiért vetted. Ez az egyik legjobb és legegyszerűbb módja annak, hogy pénzt szerezz a kriptovalutából.

Vásárolj Bitcoint vagy más kriptovalutát mindössze néhány perc alatt ezeken a platformokon!

Például 2013-ban 3500 Ft körüli áron mozgott a Bitcoin, míg a legmagasabb pontot 2018-ban érte el, amikor 5.400.000 Ft-ot ért. Tehát ha mondjuk 50.000 Ft-ért vásároltál Bitcoint 2013-ban, akkor több, mint 77.000.000 Ft-ot ért volna a legmagasabb áron. Ez majdnem 1500-szoros hasznon, ami lényegében páratlannak mondható ilyen rövid idő alatt a tőzsdén. Ez nagyon jól mutatja milyen mértékű bevételszerzési lehetőség a kriptovaluta.

Ha tudni szeretnéd, hogyan keress pénzt kriptovalutával a “vásárolj és tartsd meg” módszerrel, akkor mutatunk néhány cikket, amiből megtudhatod, hogyan szerezd meg a coinokat és hogyan vágj bele!

kriptovalutával
Hogyan vásárolj bitcoint
kriptovalutával
Hogyan vásárolj litecont
kriptovalutával
Hogyan vásárolj ethereumot
kriptovalutával
Hogyan vásárolj ripple-t

kriptovaluta bitcoin
Bár nagyon SOK különböző coinnal találkozhatsz, mi a fenti négyet javasoljuk. Ezek a legbiztonságosabbak és már egy ideje jelen vannak. Ha új coinba fektetsz, meglehet, hogy olcsón megszerzed, és sokat tudsz venni belőle, ám nagy esély van rá, hogy egyszer csak eltűnik. A régóta piacon lévő coinoknál nem kell ettől tartani.

– 2 – 

Vásárolj és tartsd meg jutalékért

pénz kriptovaluta
pénz kriptovaluta

A fentebb említett stratégiával és valutákkal akkor tudsz pénzt szerezni, ha magasabb áron adod el őket, mint amennyiért vásároltad. Ezzel szemben van néhány valuta, ami a birtoklásukért fizet; ez remek módja a pénzkeresetnek: tulajdonképpen nem vásárolod meg vagy birtoklod…csak egyszerűen tartod és hagyod, hogy mozgásban maradjon. Íme néhány példa erre:

– 3 –

Kriptovaluta felhalmozás

hogyan lehet pénzt kriptovaluta
pénz kriptovaluta

Ez a stratégia az első kettőt kombinálja: valutát vásárolsz, megtartod, és a terved szerint a profit fejében a későbbiekben majd eladod, ÉS mindeközben jutalékot kapsz a tartásáért. Ez a kriptovalutából származó jövedelem egyik nagy titka.

Néhány példa valuta erre:

 – 4 – 

Bányászat

pénz kriptovaluta
hogyan lehet pénzt a kriptovaluta

Végiggondolva azt, hogy hogyan keress pénzt kritovalutával, a bányászat módszere mindig felmerül. Ez az egyik legjobb módja, hogy altcoinnal pénzt keressünk, ugyanis ez kifejezetten passzív: csupán befektetsz a felszerelésbe, beállítod és hagyod működni.

Azonban van egy felmerülő probléma… a befektetés a felszerelésbe. Belevághatsz a kriptovaluta bányászatba csúcskategóriás hardver nélkül is, azonban azt fontos tudni, hogy minél gyorsabb a hardver, annál hamarabb szerez több coint neked és annál nagyobb az esélyed a tulajdonképpeni pénzszerzésre. A valutabányászat során a számítógépek komplex matematikai összefüggéseket oldanak meg, és amikor sikerrel járnak kriptovalutát kapsz jutalmul. 

NiceHash
Használd a Nicehash -t, hogy elkezdd a kriptovaluta bányászatot percek alatt.

A helyzet azonban az, hogy minél több kriptovalutát hoznak létre a feladat annál nehezebb lesz, és ha nem rendelkezel kellően erős rendszerrel, akkor nagyon SOK időt vesz igénybe a megoldásuk. Szükséged lehet erősebb hűtésre, extra enegiaellátásra és még néhány dologra ehhez.

SOK különböző ember próbálja meg egyszerre megoldani ugyanazt a problémát. Ha túl lassú a géped és más hamarabb megoldja, akkor te nem kapsz semmit, így egy csúcskategóriás rendszerbe nagyon fontos befektetni.

Ha szeretnél többet megtudni a kriptovaluta bányászatról, akkor olvasd el a témában megjelent cikkünket itt.

– 5 –

Egész napos kereskedelem

hogyan lehet pénzt kriptovaluta
készítsen pénzt kriptovaluta

Ez a módszer egy kicsit több jártasságot igényel, ugyanis nyomon kell követni a pénzügyi kereskedelmi grafikonokat nap mint nap. A kriptovaluta meglehetősen érzékeny, az ára jelentős mértékben változhat akár egy napon belül is, így ha valaki folyamatosan nyomon követi a mozgást egész nap, akkor nagy hasznot szerezhet azzal, hogy az egyik órában megveszi, a másikban pedig eladja a kriptovalutát.

napi kereskedési kriptovaluta

Ezt a módszert nem javasoljuk kezdőknek vagy olyanoknak, akik nem tudják egész nap követni a grafikonokat. Ha ez igaz rád, akkor mindenképpen a többi módszer közül válassz. Azonban ha rutinos vagy a kereskedelemben vagy van korábbi kripto tapasztalatod, akkor a haszonszerzés szempontjából EGY REMEK pénzkeresési módszer számodra a kriptovaluta.

A kereskedés az egyik legismertebb formája a kriptovalutákkal történő pénzkeresési lehetőségeknek. Kereskedj ezeken a platformokon és keress több pénzt!
Profitfarmers
Kedvenc eszközünk
  • Félautomata kereskedelem
  • Másolj szakértőket és algoritmusokat
Binance
  • Kereskedj több mint 150 féle kriptovalutával
  • Lehetőség a hitelkártyával történő kriptovaluta vásárlásra
NAGA
  • Közösségi befektetési hálózat
  • Felhasználóbarát kereskedő platform

– 6 – 

Mikro feladatok

hogyan lehet pénzt a kriptovaluta
hogyan lehet pénzt a kriptovaluta

Ha szeretnél pénzt keresni a kriptovalutával, feltétlenül érdemes figyelembe venned a mikro feladatok elvégzését. Ezek apró szolgáltatások, amelyek elvégzéséért cserébe kriptovalutát kapsz. Esetleg online kutatásban kell részt venni, egy applikációt kell tesztelni vagy egy weblapon hibát keresni.

A Cointasker például átlagban 0.00001426BTC-t, vagy 250 Ft-ot (2018. Júliusi adat) fizet egy feladatért, ami nagyjából 10 perc alatt végezhető el.

Íme néhány weboldal, ahol olyan mikro feladatokat találasz, amelyeket kriptovalutában fizetnek ki:

Vállalhatsz szabadúszó munkát is néhány weloldalon (ilyen például az Upwork), és a fizetést kérheted kriptovalutában. Mielőtt azonban így teszel, feltétlenül olvasd el az adott oldal szabályzatát!

legutóbbi hírek
A ProfitFarmers néhány hét alatt mintegy 750.000 Ft-ot hozott nekünk.
Szeretnéd te is megtudni, hogyan keress pénzt a ProfitFarmers-szel?
ProfitFarmer jelkártyája
ProfitFarmers: Az online pénzkeresés könnyű módja.
Mi magunk próbáltuk ki, kíváncsi vagy az eredményekre?
Szinte 750.000 Ft nyereség. Kevesebb, mint 25 perc naponta.
Nézd meg az ismertető videót, hogy megtudd te is, hogyan kereshetsz pénzt vele.

– 7 – 

Dolgozz kriptovalutáért

hogyan lehet pénzt kriptovaluta
pénzt a kriptovaluta

Mint ahogy azt a mikro feladatok résznél is említettük, néhány munkáltató örömmel fizet kriptovalutával. Ha online dolgozol vagy olyan állásod van, ahol ez engedélyezett, akkor ez egy remek módja annak hogyan szerezz bevételt kriptovalutával.

Azok a blogok például, amelyek kifejezetten a kriptovalutával foglalkoznak, szívesen fizetnek így a számukra cikket íróknak.

Íme néhány weboldal, amit érdemes átnézni:

hogyan lehet pénzt a kriptovaluta
freelance
coinality
bitwage

– 8 –

Kereskedés a tőzsdék között

készítsen pénzt kriptovaluta
hogyan lehet pénzt kriptovaluta

A kriptovaluta tőzsdék egyszerű online felületek, ahol létrehozhatsz számlát magadnak és ezután bejelentkezve vásárolhatsz, eladhatsz, azaz kereskedhetsz a kriptovalutákkal. Azonban egy adott valuta ára eltérő lehet a különböző kereskedési felületeken, és maga a valuta ára is folyamatosan változik.

Ezeknek a számoknak a nyomon követésével szerezhetsz profitot: az egyik tőzsdén megveszed olcsón, és eladod drágán a másikon. Vásárolhatsz akár egy kriptovalutát, majd befekethetsz egy másikba, aminek alacsonyabb a dollár/coin értéke. Így összességében több coint birtokolsz abban a reményben, hogy a több coin profitot termel neked, összehasonlítva azzal, mintha a másikból csak kevesebbet birtokolnál.

– 9 –

Kripto pénzcsapok

pénz kriptovaluta
készítsen pénzt kriptovaluta

Ha sorra vesszük a kriptovalutával történő pénzkeresés lehetőségeit, meg kell említenünk a különböző applikációkat és weboldalakat, amik bitcoint ajánlanak bizonyos feladatok elvégzéséért. Ezek Bitcoin pénzcsapok néven váltak ismertté, és több ezret találhatunk belőlük online. Azonban megvan az a hátránya, hogy nagyon kevés bitcoint adnak; általában csak 100 Satoshi (0,000001 BTC) és 10.000 Satoshi (0,0001 BTC) között.

A feladatok különbözőek lehetnek, lehet, hogy hirdetésre kell kattintani, videót kell nézni vagy kérdőívet kell kitölteni. Nézz meg néhány Bitcoin pénzcsapot itt.

– 10 – 

Affiliate marketing

hogyan lehet pénzt kriptovaluta
hogyan lehet pénzt kriptovaluta

Ha van saját honlapod vagy üzleted, akkor ez nagyon jó módja extra pénz keresésének. Egyszerűen összefoglalva az affiliate marketing (partnerprogram) az, amikor jutalékot kapsz azért, ha egy látogató a honlapodon a partner linkjére kattint, és megvásárol ott egy terméket. Előfordulhat, hogy a cég lehetőséget biztosít coinnal történő kifizetésre; ilyenkor ki tudod ezt választani.

Az affiliate marketing (partnerprogram) nagyon nagy témakör, amiről korábban itt már beszéltünk; olvasd el, és tudd meg, hogyan vágj bele.

– 11 –

Kereskedési robot

hogyan lehet pénzt a kriptovaluta
pénz kriptovaluta

Az olyan módszerekhez, mint az egész napos kereskedelem, folyamatosan a monitort és a grafikákat kell nézni, manuálisan kell végrehajtani a vásárlást és az értékesítést abban az időpontban, amikor szerinted a legjobb.

Ez nagyon sok szellemi erőfeszítést igényel, mert az adatok alapján előrejelzéseket készíteni…nem is említve a grafikonok folyamatos figyelését órákon keresztül. Amikor azon dolgozol, hogyan keress pénzt kriptovalutával, számíts arra, hogy ez a módszer kifejezetten fárasztó és unalmas lehet.

Mint a legtöbb dolgot manapság, ezt a folyamatot is nagyszerűen automatizálták már: a számítógép számítások ezreit végzi el sokkal gyorsabban nálad vagy nálam, és olyan algoritmusokat használ, mint az adattudomány, hogy előrejelezze a kripto valuták árazási stratégiáit.

Ha befektetsz egy kereskedelmi robotba, az automatikus vásárlásokat és eladásokat fog neked generálni a megfelelő időpontban, adatok ezreinek vizsgálata alapján, ahelyett, hogy neked kelljen találgatni, manuálisan irányítani, és a monitort nézni napi 24 órán keresztül. A robot elvégzi a kereskedést helyetted.

Íme 3 kereskedési robot amit használhatsz ha automatikus bevételt szeretnél a kriptovalutából:

legutóbbi hírek
A ProfitFarmers néhány hét alatt mintegy 750.000 Ft-ot hozott nekünk.
Szeretnéd te is megtudni, hogyan keress pénzt a ProfitFarmers-szel?
ProfitFarmer jelkártyája

– 12 – 

Ha üzletember, kereskedő, vagy szabadúszó vagy, fogadd el a kriptovalutát fizetésként

hogyan lehet pénzt kriptovaluta
pénz kriptovaluta

kriptovaluta üzleti célokra

Kereshetsz olyan munkáltatót, aki kriptovalutával fizet neked, ugyanakkor jó ötlet az online értékesített termékek vételárát ebben a fizetőeszközben elfogadni. Sok online felületen már van lehetőség a kriptovaluta pénztárcád adatainak rögzítésére, így rögtön oda kerül az összeg.

Ha még nincs pénztárcád vagy nem pontosan érted hogyan is működik, egy komplett ismertetőt állítottunk neked össze a cikk végén található útmutatóban.

Még nem rendelkezel kriptovaluta pénztárcával? Kezdd el fogadni a kriptovaluta utalásokat a következő online pénztárcák egyikének a segítségével:
Software pénztárca
Hardware pénztárca

– 13 –

Kölcsönzés

hogyan lehet pénzt a kriptovaluta
pénzt a kriptovaluta

Ha vásárolsz coint és megtartod, az remek módja lehet az online pénzkeresésnek. Néhány peer-to-peer hálózat segítségével kölcsönbe adhatod a coinokat. Általában 10% az a mérték, amit kereshetsz vele.

Azonban, mint bizonyára tudod, a kriptovaluta nem áll alkotmányos-, vagy bármilyen hivatalos szabályozás alatt. Ez igaz a kölcsönzési oldalakra is, így nagyon körültekintően kell eljárni, hogy kinek adod kölcsön a pénzedet.

– 14 –

Masternode

pénzt a kriptovaluta
hogyan lehet pénzt kriptovaluta

A masternode úgy hangzik, mintha egy sci-fi filmből származna, pedig nem egyéb, mint egy számítógép, ami egy elérhető teljes másolatot tárol a kriptovaluta blokkláncából, folyamatosan frissítve azt. A blokklánc egy digitális főkönyv ahol az összes tranzakció (vétel és/vagy eladás) rögzítésre kerül időrendi sorrendben, és publikus is.

A masternode hosting remek választás, ha fontolgatod, hogyan tegyél szert pénzre kriptovalutával. Attól függően, hogy melyik hálózatot választod, egy bizonyos számú coint fizet neked a rendszer. Azonban először is rendelkezned kell egy minimum számú coinnal; ez lehet 1.000 vagy akár 25.000 is a választott valuta függvényében.

A masternode hosting igényel némi műszaki ismeretet, amellyel be tudsz üzemelni egy rendszert, így ez a jártas felhasználóknak javasolt módszer. Ha szeretnél többet tudni a masternode-ról, kattints ide.

kriptovaluta masternode

Hogyan keress pénzt kriptovalutával: Bónusz útmutató az induláshoz

Mielőtt sok munkát fektetnél abba, hogy pénzt keress kriptovalutával, azt javasoljuk, hogy nézd át a következő tájékoztatókat, hogy nagyobb tudásod és szilárd háttered legyen a témában:

készítsen pénzt kriptovaluta
pénz kriptovaluta

A kriptovaluta vásárlása a legegyszerűbb módszer a coinok világában.  Az a tanácsunk, hogy akkor is olvasd el ezt a cikket, ha nem szeretnél kriptovalutát vásárolni, mert nagyon sokat tanulhatsz belőle arról, hogyan is működik a kriptovaluta.

hogyan lehet pénzt kriptovaluta

Bár egyszerűen vásárolhatsz kriptovalutát, talán elgondolkodtál már: milyen stratégiát használjak? Kell adóznom a kripto bevételem után? Hogyan tartsam biztonságban a coinokat? Ebben a cikkben átvesszük ezeket, és még sok minden mást is.

hogyan lehet pénzt a kriptovaluta

A kriptovaluta teljesen digitális, így nem egy igazi bankban tárolod. Ehelyett van egy saját biztonságos pénztárcát, ahol tarthatod a coinokat. Ez lehet egy fájl a számítógépeden, egy USB, vagy akár ki is nyomtathatod vonalkódként papírra. Egy pénztárcára feltétlenül szükséged lesz a megszerzett coinok utalásához, így azt javasoljuk, hogy olvasd el ezt a cikket, amelyből megtudhatod, hogyan állítsd be magadnak a pénztárcát.

Összefoglalva

pénzt a kriptovaluta

Íme egy rövid összegzés, hogy milyen módszerekkel lehet a kriptovalutával pénzt keresni:

Bár szót ejtettünk néhány bonyolultabb bevételszerzési módszerről is, abszolút nem bonyolult belevágni, akár ma el is kezdheted. Indulhatsz kisebb befektetéssel, majd fokozatosan növelheted a továbbiak folyamán.

Az útmutatót követve és az említett módszereket használva, most már tudod, hogyan keress pénzt kriptovalutával, vágj bele a beruházásokba és keress magadnak pénzt!

További információért nézd meg a komplett útmutatónkat a kriptovalutáról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top