Hogyan használd sikeresen a NAGA automatikus másoló eszközét

NAGA Leírás és útmutató Kiemelt kép
„A PénzNindzsa fő célja az olvasók pénzügyi életének a jobbá tétele. Olyan vállalatokkal dolgozunk együtt, akik hasonló elképzeléssel rendelkeznek. Ebben a cikkben megjelenő linkek a partnereinktől származhatnak. Mi így keresünk pénzt.”

Halihó! Ha azért vagy itt, mert egy jó módszert szeretnél találni a kereskedelem elkezdéséhez, akkor jó helyen vagy!

Több tucat különböző kereskedési platformot, robotot és rendszert használtam már a kereskedelem optimalizálására, és a NAGA az egyik kedvencem.

Kipróbálhatod azokat a „hogyan legyél milliomos egyik pillanatról a másikra” módszereket, az automatikus kereskedelmi botokat, vagy a megbízhatatlan kereskedelmi platformokat. DE a helyedben én egy olyan platformot választanék, amelyik könnyebbé, gyorsabbá és még nyereségesebbé teszi a kereskedelmet számodra.

Olvasd el a NAGA-ról szóló leírásunkat, és tudd meg, hogyan használhatod a NAGA automatikus kereskedő másoló platfromját, hogy felhasználhasd más kereskedők tudását, és automatikusan lemásold az általuk folytatott kereskedéseket.

Mi az a NAGA?

Rövid ismertető a vállalatról:

A NAGA egy kereskedési platform és közösségi befektetési hálózat, amely különösen hasznos a kereskedő másolásos kereskedésben (1 kattintással lemásolhatod a tapasztalt kereskedőket).

A céget Benjamin Bilski alapította 2015-ben.

Már a legelejétől kezdve elhatározták, hogy ők diktálják majd az iramot a személyes pénzügyek és befektetések világában, és mindenki számára könnyű hozzáférést biztosítanak a piacokhoz 950-nél is több eszközzel, több mint 500 CFD-vel és 450 feletti számú valós részvénnyel, valamint számos innovatív funkcióval.

Miért bízhatsz a NAGA-ban:

A német szövetségi pénzügyi tanácsadó (BaFin) hatósági jóváhagyását követően a NAGA Group AG szerepel a frankfurti tőzsdén. Az ügyfelei biztonságban érezhetik magukat, mivel védi őket a NAGA Markets leányvállalata működését ellenőrző CySEC szabályozási felügyelete (az EU joghatósága alá tartozik).

A NAGA számos elismerést kapott a Finovate Europe (Legjobb bemutató & előadó 2016), és a 2017-es Red Herring Top 100 Európa győztesei között is szerepelt.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a NAGA egy törvényes platform.

Eszközök, amiket megkapsz

A NAGA 7 egymással összekapcsolt különálló terméket kínál a saját rendszerén belül (kereskedés, befektetés, tranzakció és közösség).

Minden termék egyetlen, közösségileg továbbfejlesztett platformba van integrálva, NAGA néven

Konkrétan, ezek a termékek a következők:

Ezzel minden kereskedő automatikusan lemásolja a tapasztalt kereskedők tevékenységét. Ez egy nagyon intelligens eszköz.

Válassz és kövess különböző profi kereskedőket

Itt a kereskedők a világ minden tájáról több mint 950 eszközzel kereskedhetnek, beleértve a valós részvényeket és a kriptót, de kapcsolatba léphetnek más kereskedőkkel is megosztás, kommentálás, követés és másolás útján – mindezt egyszerűen és intuitív felhasználói élményen keresztül.

A kriptovaluták világába vezető út. Megbízható platformot biztosít, amely lehetővé teszi a kripto- és devizakereskedelmet, mindemellett biztonságosan tárolja és továbbítja is azokat.

NAGA Kripto - pénztárca

Kereskedési ismeretekben gazdag és interaktív platform. A kereskedők tudásának szintjétől függetlenül az Akadémia bárkinek segítséget nyújthat a szükséges készségek megszerzésében ahhoz, hogy a kereskedői tudása a következő szintre lépjen.

NAGA Akadémia

A NAGA natív kriptovaluta és az egész ökoszisztéma üzemanyaga.

NAGA Coin

A NAGA több mint 400 valós részvényt kínál befektetésre, mindenféle jutalék és rejtett költségek nélkül.

NAGA Részvények

A módszer, amely segítségével a kereskedők összekapcsolják kereskedési alapjaikat a valódi világgal. Egy független alkalmazás és egy olyan kihívást keltő banki megoldás, amely teljesen szétválasztja a pénzkezelést és a befektetési élményt.

NAGA Kártya/Fizetés

Az egyik, amelynek használatát ebben a cikkben be fogjuk mutatni, az az Automatikus másolás funkció, amely kiválóan alkalmas kezdőknek.

Miért használd a NAGA-t?

Őszintén, még nem értékeltünk olyan kereskedelmi platformot, amely ennyi érdekes funkcióval rendelkezik.

A NAGA előnye a közösségi elemeiben és a kereskedő másolásban rejlik. Platformjuk nagyon felhasználóbarát, és a kereskedő másoló funkció könnyen használható. Egyszerűen töltsd fel a számládat egy hitelkártyával vagy kriptovaluta átutalással, hozz létre egy kereskedési fiókot a kívánt kereskedési devizával, válassz ki egy vagy több kereskedőt, akiket másolni szeretnél, és már mehet is!

A NAGA végső soron egy dinamikus pénzügyi és közösségi rendszer, amely egyesíti a kereskedési és befektetési tapasztalatokat a „NAGA Feed”-en belül; ez az egyetlen referenciapont, amely mindent, és ami a legfontosabb – mindenkit összefog.

A NAGA meghaladja a szokásos kereskedési platform konstrukcióit. Könnyen használható, és a támogatási rendszerük ragyogó.

Íme, hogyan lehetséges, hogy a NAGA segítségével, a kereskedelem, a befektetés és a pénzkezelés is könnyebbé válhat számodra:

Használd az Automatikus másolás funkciót, és kereskedj olyanokkal, akik sok éves tudással és tapasztalattal rendelkeznek

Lépj kapcsolatba a kereskedők és a világszínvonalú pénzügyi szakértők gyorsan növekvő közösségével.

Használd az intuitív rendszerüket / platformjukat, amely barátságos és könnyen kezelhető.

Másold le a kereskedők tevékenységét automatikusan a Közösségi kereskedés segítségével

A NAGA közösségi befektetéseinek legnépszerűbb jellemzője az automatikus másolás. Ez az innovatív termék lehetővé teszi egy szakértő kereskedési tevékenységének automatikus másolását.

Ez azt jelenti, hogy elindulhatsz a saját utadon a különböző piacokon, csak a tapasztalt kereskedők követésével. Minden, amire szükséged van az egy működő kereskedői fiók, és akár már most elkezdhetsz automatikusan másolni és automatikusan másolhatnak mások.

Összeköti az összes kereskedelmi és pénzügyi terméket a NAGA saját közösségi hálózatán belül, ami kapcsolatokat hoz létre, vitákat és eszmecserét tesz lehetővé a pénzügyi piacokkal kapcsolatban.

Végül, de nem utolsó sorban, létezik egy olyan közösségi környezet, ahol bejegyzéseket tehetsz közzé, megjegyzéseket írhatsz, megoszthatsz és követhetsz más kereskedőket a világ minden tájáról, és a Messenger lehetővé teszi a piac különböző témáinak közös megbeszélését a világ bármely pontjáról csatlakozva.

Olyan, mint a Facebook, csak kereskedőknek.

Hogyan működik a közösségi kereskedelem és az automatikus másolás

A NAGA automatikus másolásával egyszerűen kiválaszthatod a követni kívánt kereskedőket, rákattintasz pár gombra, és kezdheted is. De természetesen meg kell találd azokat a kereskedőket, akiket követni szeretnél.

Kétféle módon lehet megtalálni azokat a kereskedőket, akiket követhetsz.

1. A ranglistán keresztül

Az egyik módja annak, hogy megtalált a megfelelő kereskedőt, hogy átnézed a ranglistát, amelyen minden kereskedőt különböző kategóriákba sorolnak.

Itt egyszerűen rákattinthatsz a kereskedő mellett levő automatikus másolás gombra, és azonnal megkezdheted az illető tevékenységének másolását.

2. A közösségen keresztül, hírfolyamon vagy üzenő felületen keresztül

A megfelelő kereskedő megtalálásának másik intelligens módja a NAGA közösségi funkcióinak használata. Itt láthatod, hogy a kereskedők mit tesznek közzé, milyen kereskedelmet folytatnak, mi a véleményük és milyen kereskedelmi eszközöket használnak, és milyen döntéseket hoznak.

Akár mélyebbre is merülhetsz a témában, ha megvizsgálod a statisztikáikat, a kereskedési tevékenységüket, stb.

Hogyan fogj hozzá az automatikus másoláshoz

Az első kereskedő másolásod lépései az elejétől a végéig:

Első lépés:  Regisztrálj a NAGA oldalán

Csupán 2-3 percet vesz igénybe, hogy elkezd használni a NAGA-t. Egyszerűen csak hozd létre az ingyenes NAGA fiókod ide kattintva.

Második lépés:  Készíts el és töltsd fel a kereskedői fiókod/számlád

Hozz létre egy kereskedői számlát a kívánt pénznemmel (euró, brit font, lengyel zloty, amerikai dollár, tether USD, NAGA coin, Bitcoin és / vagy Ethereum).

Legfeljebb két MT4 és két MT5 számlád lehet összesen 4 működő kereskedői számlához.

Most töltsd fel a kereskedői számlá(i)d. Ez nagyon egyszerű, és megteheted bankkártya vagy kripto-pénztárca utalás segítségével

Harmadik lépés:  Találj egy követhető kereskedőt

Most már szabadon felfedezheted a hírfolyamot és a ranglistát (Legjobb kereskedők), és itt találhatsz egy „vezető” / kereskedőt, akit kiválaszthatsz az automatikus másolásra.

Negyedik lépés:  Automatikus másold a kiválasztott kereskedőt

Miután meghoztad a döntést a követendő személyekről, kattints az Automatikus másolás gombra. Most megjelenik egy felugró képernyő, amely néhány automatikus másolási lehetőséget kínál.

A „Viszonylagosan a másolt kereskedőhöz képest” kiválasztásával a másolt kereskedések a vezető összegének százalékában nyílnak meg. Például. ha a vezető 300.000 forintos összeggel nyitja meg a kereskedelmet, és a százalékot 50%-ra állítod be, akkor a másolt kereskedési összeged 150.000 forint lesz.

A „Fix összeg kereskedésenként” kiválasztásával dönthetsz úgy, hogy a másolt kereskedéseket egy adott összeggel nyitod meg. Például. ha 60.000 forintra állítod az összeget, függetlenül attól, hogy a vezető mekkora összeggel kereskedik, kereskedésenként 60.000 forinttal fogod másolni őket.

Ötödik lépés:  Állítsd be a Veszteség megelőzést és szerezz profitot

Végül kiválaszthatod a NAGA védő funkcióját.

Válaszd ki a „Stop Loss” funkciót, a védelem érdekében, ami automatikusan elad, ha az ár esni kezd. Mindemellett állítsd be a „Take profits” limitet a profitszerzés érdekében történő automatikus eladásoknál, amint elér egy bizonyos célhatár értéket.

Hogyan használd az Automatikus kereskedést a saját hasznod érdekében

Mivel nagyban függsz a lemásolt kereskedő teljesítményétől, fontos, hogy a legmegfelelőbbet válaszd.

Ahhoz, hogy megtaláld a legjobb kereskedőt, elemezned kell:

  • A kereskedő statisztikáit
  • A nyereség és veszteségi mutatóit
  • Kereskedésenkénti ROI mutatót
  • Átlagos kereskedési összeget
  • Legaktuálisabb kereskedői eredményeket
  • Átfogó kereskedői statisztikákat

Ezután el kell döntsd, hogy a „Viszonylagosan a másolt kereskedőhöz képest” vagy a „Fix összeg kereskedésenként” a legjobb módszer számodra és a pénztőkéd számára.

Ha a vezető több nagyértékű kereskedést nyit meg, fontolóra veheted a „Viszonylagosan a másolt kereskedőhöz képest” lehetőséget, ami lehetővé teszi számodra, hogy lemásold őket az ő összegük töredékének a befektetésével.

Ha több kereskedést nyitnak meg különböző összegekkel, akkor válaszd a kereskedésenkénti „fix összeget”, mivel ez egy olyan lehetőség, amely lehetővé teszi, hogy sokkal hatékonyabban ellenőrizhesd kereskedési összegeidet.

Előnyök

Minden egyetlen platformon

Akadémia és oktatási segédanyagok

Nincsen regisztrálási díj

Gyors ügyfélszolgálat

Több Crypto pénztárca

Valós részvények jutalékfelszámítás nélkül

Kriptovaluta váltó használati lehetőség

NAGA coin, amit kereskedésre használhatsz

Legjobb kereskedők / Automatikus másolás szűrési funkciók

Teljesen átlátható kereskedő másoló platform (kereskedői hírfolyam, statisztikák és kereskedések)

Több kereskedői számla és kereskedési számla-pénznemek

Hátrányok/ fontos fejlesztést igénylő területek

Ellenőrzés, KYC

Miután létrehoztad a fiókodat, felkérést kapsz, hogy igazold a személyazonosságod az igazolványod és a lakóhelyedet igazoló okmány feltöltésével. Ez a létfontosságú lépés biztosítja, hogy a NAGA, mint szabályozásoknak megfelelő bróker az AML-előírásoknak megfelelően működjön.

Fizetési mód ellenőrzése (kártyahitelesítés)

A fizetésed ellenőrzése annak biztosítása érdekében, hogy az AML-szabályozás és a szükséges alaposság szerint biztosítsa, hogy az általad megadott fizetési mód tényleges és kizárólagos tulajdonosa te vagy. A NAGA azt állítja, hogy minden szükséges intézkedést megtesz annak érdekében, hogy az adataid mindig és mindenáron biztonságban legyenek.

Tranzakciók feldolgozási ideje

A kifizetések akár 24 órát is igénybe vehetnek, de hosszabb ideig tarthat, amíg a pénzt átutalják a számládra.

Tőkeáttétel

Az alapértelmezés szerint létrehozott kereskedési számlák 1:1000 tőkeáttételt használnak. Ez veszélyes lehet, és drámai lehet olyan kezdők számára, akik nem értik a tőkeáttétel-kereskedelem fogalmát. Szerencsére ezt megváltoztathatod az általad kívánt kereskedési tőkeáttételre, ha kapcsolatba lépsz az ügyfélszolgálattal. Mindamellett ez egy nagyszerű funkció is, ha fejleszteni szeretnéd a pénzügyi-kereskedési tudásodat, képességeidet. Használd a tőkeáttételt okosan.

Miért válaszd a NAGA-t

Ha tapasztalatlan vagy kezdő kereskedő vagy, akkor a NAGA nagyszerű választás lenne a számodra. Használata egyszerű, az ügyfélszolgálat jó, és a platformon is sok segítséget kaphatsz.

Minden kereskedő, tapasztalati szinttől függetlenül tanulhat a pénzügyi piacokról, naprakész lehet a kereskedelemben, kapcsolatba léphet más kereskedőkkel, és végül követheti / automatikusan másolhatja a bevált szakértő kereskedőket.

A NAGA a megoldás, ami tartalmaz minden fontos funkciót!

Véleményünk

A NAGA automatikus másolása funkciója egyszerű és gyorsan használható. Nagyon könnyű elkezdeni a kereskedést a NAGA platformján, sok érdekes funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a folyamatot.

Ha még új vagy a kereskedésben, és nincs túl sok időd rá, akkor a NAGA automatikus másoló kereskedése jó módszer lehet számodra. Egyszerűen csak válaszd ki a megfelelő kereskedőket, és hagyd, hogy a NAGA rendszere elvégezze a nehéz munkát helyetted.

Regisztrálj a NAGA Automatikus kereskedő másoló platformjára és kezdj el profi kereskedőket másolni még ma!

Scroll to Top