Online Kérdőív – Egyszerű Pénzkereseti Lehetőség

ninja gazdaság megafon

Nehézség

Nehézség alacsony
Alacsony

Idő

Idő közepes
Közepes

Jövedelem

Jövedelem kicsi
Kicsi
„A PénzNindzsa fő célja az olvasók pénzügyi életének a jobbá tétele. Olyan vállalatokkal dolgozunk együtt, akik hasonló elképzeléssel rendelkeznek. Ebben a cikkben megjelenő linkek a partnereinktől származhatnak. Mi így keresünk pénzt.”

Egy jó pénzkeresési módszer a PenzNindzsa pontszám-n.

Mobrog

Fizetnek 1 és 3,3€ között a vizsgaért

Látogatás
Toluna

A Median 345-1700 huf-t fizet kérdőivenként!

Látogatás
kérdőív kavalkád

Csak 18+ Magyarországon élő férfi felhasználó

Látogatás

kérdőív kavalkád

A pénzkeresés fizetős kérdőívekkel egy egyszerű és jó módszer. Sokak számára hihetetlen, hogy azért kap bárki is pénzt, hogy kérdőíveket töltöget ki de ez valóban lehetséges.

A te tudásod aranyat érhet a modern vállalkozások számára, ugyanis, ha megismerik a felhasználói igényeket, jobban tudnak fejlődni. Azáltal, hogy fizetnek neked a kérdőívek kitöltéséért, a cég hosszú távon növelheti bevételeit, te pedig pénzt kereshetsz vele. Mindenki jól jár.

Nagyon könnyű elindulni a fizetős kérdőívek nyújtotta lehetőséggel. Néhány portálon már a regisztrációt követő 10 percben elkezdhetsz pénzt keresni kérdőívekkel.

kérdőív kitöltés

1. Regisztrálsz egy vagy több ajánlott kérdőíves portálra

kérdőív minta
2. Megerősíted a regisztrációdat e-mailben (nézd meg a ‘kéretlen’ mappát, ha nem találod a levelet)
kérdőív kavalkád

3. Add meg az információidat a portálon ( név, kor, cím )

online kérdőív
4. Kapj fizetős kérdőíveket e-mailben.
online kérdőív

5. Keress pénzt velük

A legjobb kérdőíves cégek

Rengeteg ilyen cég, portál létezik, és ha nem értesz a témához egy picit sem, meggyűlhet a bajod a rossz oldalakkal.

Itt láthatsz egy listát az oldalakról. Az összeset kipróbáltuk, és a következő szempontok alapján véleményeztük is őket:

Azt ajánljuk, hogy csatlakozz az összes portálhoz, ugyanis csak ilyen módon tudod maximalizálni a bevételeidet ebből a forrásból.

kérdőív kavalkád

A legjobb jutalmas vállalkozás

1
Kereseti lehetőség:

Az egyik legjobb hely ha fizetős kérdőívekről van szó. A Toluna felülete nagyon egyszerű, szépen kidolgozott, és felhasználóbarát. Felhasználóként nagyon könnyen fellelhetők a kérdőívek, és pár perc alatt nekiállhatsz pénzt keresni.

Egy különleges funkció, hogy más Toluna tagokkal beszélgethetsz a főoldalon. Ezáltal ez egy közösségi média is egyben, és szórakoztatóbbá teszi ezt az egészet. Te is elkészítheted a saját kérdőívedet, és megvitathatod azt a többiekkel.

Egy másik funkció mely megkülönbözteti a Toluna-t a többitől, az a mobil/okostelefon alkalmazás. Megvan a lehetőséged arra, hogy az okostelefonodat használva keress pénzt a kérdőívekkel, ezáltal bármikor bárhonnan kereshetsz pénzt. Miután összegyűjtöttél megfelelő mennyiségű pontot a kitöltött kérdőívekből, ajándékkártyát küldenek.

  • Kifizetési módok: Paypal, Skrill, Bank
  • Kérdőivenként kifizetés( körülbelül ): 5 és 10 HUF között.
  • A kérdőivek kitöltésének átlagos időtartama: 10 perc.
  • Weboldal: Toluna
felső két ikon

Kereseti lehetőség:

A Mobrog.com a Hamburgból (Németország) származó Splendid Research GmbH kutató cég ajánlata. A klasszikus piackutatási szolgáltatások és a szabadalmaztatott online felmérési panel kombinációja több mint 70 országban, több mint 2,5 millió regisztrált felhasználóval teszi a társaságot kitűnővé. A MOBROG-nál a felhasználók különféle témákban részt vehetnek online felmérésekben, és szempontjából könnyen kereshetnek.

A MOBROG ismert alacsony kifizetési korlátjáról (5,00 EUR) és a generált egyenleg gyors kivonásáról PayPal vagy Skrill útján. Virtuális pontokat vagy valutákat nem kínálnak. Ez biztosítja a mobrog.com felhasználók lojalitását és elégedettségét. Ezt erősíti egy átlagos értékelés, amely 10-ből 10-et tartalmaz több mint 17 000 vélemény (trustpilot.com) alapján.

Végül a Splendid Research az ESOMAR tagja. Ezért a társaság betartja az ICC / ESOMAR Nemzetközi Marketing- és Társadalomkutatási Kódexet, és betartja az MRS, CASRO, MRA és ARF nemzetközi piaci kutatásokra vonatkozó irányelveit.

  • Kifizetési módok: Paypal, Skrill, Bank
  • Kérdőivenként kifizetés( körülbelül ): 5 és 10 HUF között.
  • A kérdőivek kitöltésének átlagos időtartama: 10 perc.
  • Weboldal: Mobrog

Ne küszködj többé anyagilag. Találj módszert rá, hogy akár még ma keress pénzt.

Csatlakozz azokhoz az ezrekhez, akik már megváltoztatták az életüket az online pénzkereséssel…
15+ különböző módszer, mindegyik kipróbált, mindegyik nyereséges.

ninja hulló pénzzel
Szeretnél plusz pénzt keresni?

Van egy listánk a legjobb Online Pénzkeresési módszerekkel.

Csak annyit kell tenned, hogy kiválasztasz egyet, és el is kezdhetsz pénzt keresni, még ma.

ninja a metrikák ikonnal

Egyéb fizetett társaságok

1.Ipsos / I-say

ipsos isay weboldal

Az Ipsos az egyik legmegbízhatóbb nemzetközi oldal, amelyik természetesen magyar kérdőíveket fog küldeni neked.

2.Adunk a Véleményére

adunk velemenyere weboldal

Ez az egyszerűen és gyorsan kezelhető felhasználóbarát oldal jutalmakat ígér a kérdőívek kitöltéséért. Leginkább Amazon ajándékkártyát, de egyéb online áruházak kuponjaira is beválthatóak a megszerzett pontok. Ingyenesen és gyorsan lehet regisztráln, majd a profilod teljes kitöltésével elkezdhetsz részt venni a felmérések kitöltésében.

3.Daedalus Online

daedalus online

A Daedalus online, több vállalatnak végez online felméréseket Európában és az Egyesült Államokban. A kérdőívek kitöltéséért a felhasználók pontokat kapnak. 1000 pont elérését követően lehet ezeket pénzre váltani. Azokra a felmérésekre kapnak meghívást a felhasználók, amelyek kitöltésére a megadott adatok alapján alkalmasak.

4.Surveytime

surveytime weboldal

A Survey time egy felhasználóbarát online kérdőíves oldal, amelyre nagyon egyszerűen lehet regisztrálni. Minden kitöltött kérdőív 1 dollárt, azaz körülbelül 300 Forintot ér, és bármikor utalhatod a megszerzett összeget, nem kell megvárd amíg egy bizonyos megadott összeg összegyűl.

5.Univox

univox weboldal

Az Univox egy nemzetközi, fizetett felméréseket végző oldal, egy elég magasnak számító kifizetési limittel, ugyanis 25 dollárt, azaz kicsivel több mint 7,000 forintot kell összegyűjts mielőtt utalhatnád az összeget a számládra. De ennek ellenére egy jó opció, ha több oldalon is regisztrálsz

6.Országos Panel

orszagos panel

Ez egy több országban jelen lévő fizetett felméréseket végző oldal, könnyen és gyorsan tudsz regisztrálni rá. A regisztrációt egy telefonhívás követi amely során ellenőrzik az adataidat. Amint ez megvan el is kezdhetsz kérdőíveket kitölteni, és pontokat szerezni, ugyanis itt is pontrendszer segítségével történik a jutalmazás. 82 pont 100 forintot ér és minimum 2050 pontot kell összegyújts, hogy át tudd utalni a számládra.

7.MarketAgent

marketagent weboldal

A Market Agent nagyon közkedveltnek számít a fizetett online felméréseket végző oldalak között. A megbízhatóságáról ismert, mivel gyorsan fizet és rendszeresen küld fizetős kérdőíveket.

8.TGM Panel

tgm panel weboldal

A TGM Panel Magyarországon egy elég újnak számító fizetett kérdőíves oldal, de megbízhatónak tűnik és rendszeresen küldenek kérdőíveket.

9.Talk Online

talk online weboldal

Könnyen átlátható magyar nyelvű fizetett online felméréseket végző weboldal, egyszerű a regisztráció és egyből jár 100 pont, csak a regisztrációért. A további profilkitöltésért újabb pontokat lehet szerezni.

10.SurveyRewardz

surveyrewards weboldal

A Survey Rewardz kifizetési limitje alacsony a többi oldalhoz képest, mindössze 5 dollár, azaz kevesebb kicsivel mint 1,500 forint, és a magyar oldalakhoz képest többet tudsz keresni vele. Angol nyelvű az oldal, de Magyarországról is lehet regisztrálni és természetesen a kérdőíveket magyar nyelven küldik.

11.ySense

ysense weboldal

A YSense, szintén egy angol nyelvű fizetett kérdőíveket küldő oldal, ezért egy minimális angol tudás szükséges az oldalon való navigációhoz. A kérdőíveket természetesen magyarul küldik és a többi oldalhoz képest gyakrabban küldenek felméréseket.

12.CashKarma

cashkarma weboldal

Egy mobil alkalmazásról van szó, amelyet Androidos telefonra és Iphone-ra egyaránt le lehet tölteni.
A letöltést követően azonnal elkezdhetsz pontokat gyűjteni. Regisztrálni nem kötelező, de ha megteszed 50 pontot kapsz érte. A profilod kitöltésével újabb pontokat szerezhetsz. A kifizetési limit 13,500 pont, ami 10 dollárnak, vagy szinte 3,000 forintnak felel meg.

13.AttaPoll

attapoll weboldal

Az AttaPoll is egy mobil alkalmazás, amely magyar kérdőíveket küld majd neked. Az alkalmazás nyelve angol, de olyan egyszerű használni, hogy nyelvtudás nélkül is simán el lehet igazodni rajta.

14.Populáció

populacio

Egy magyar nyelvű oldal, amely elég pozitív hírnévnek örvend, nagyon megbízhatónak számít.
Ez az oldal Paypal helyett bankszámlaszámot kér, de teljesen biztonságos és kifizetési limit sincs, így egyetlen kérdőív kitöltését követően már utalhatod a keresett összeget.

osztó

Mennyit kereshetsz online kérdőívek kitöltésével?

kérdőív kavalkád

Fontos az elején leszögezni, hogy nem fogsz meggazdagodni kérdőívek kitöltéséből. Az viszont lehetséges, hogy keresel valamennyi extra pénzt, mivel a véleményedet kell megosztanod a cégekkel.

A szakértőnk ebben a témában, Márkó, az ő rekordja $116 volt egy hónap alatt, de általában $90-t keres havonta kérdőívek kitöltésével.

A kérdőívekkel kereshetsz egy kis pénzt havonta, ha naponta csak pár percet ráfordítasz és keresel $3-t az havonta $90-t jelent.

Jó tudni, hogy mikor fogsz pénzt keresni a kérdőívekkel

Mielőtt nekikezdenél a kérdőívek kitöltéséhez, van néhány dolog melyet jó, ha tudsz.

Jótanácsok a kérdőívekkel való pénzkereséshez:

1.Készíts egy külön e-mail címet, melyet csak a kérdőívekhez használsz

Ha egy külön e-mail címet hozol létre a kérdőívek részére, akkor könnyedén áttekintheted azokat. Másrészt nem lesz teli kéretlen levelekkel az általad használt e-mail címed.

Ha kérdőívekkel akarsz foglalkozni, akkor egy Gmail vagy Live fiók egy jó döntés lehet, mind a kettő ingyenes.

2.Ellenőrizd az e-mailed és a portált is

Néhány kérdőíves vállalkozás nem küld e-mail értesítést az újonnan elérhető kérdőívekről. Néhány ilyen oldalon fellelhető még számos extra kérdőív mely plusz pénzt hozhat.

Azt ajánljuk, hogy legalább hetente egyszer keress fizetős kérdőíveket, ha szép pénzeket szeretnél keresni a kérdőívekkel havi szinten.

3.Csatlakozz a lehető legtöbb ajánlott portálhoz

Minél több portálhoz csatlakozol, annál több kérdőívet tölthetsz ki és természetesen annál több lesz a jövedelmed is belőlük.

Tehát azt ajánljuk, hogy csatlakozz minden ajánlott portálhoz, ugyanis igy keresheted a lehető legtöbb pénzt belőle.

Olyan oldalaknál, melyeket nem ajánljunk figyelj a következőre:

1.Ne tarts túl sok pénzt az oldalon belüli egyenlegeden

A portáloknak általában van egy minimum kifizetési összegük, ami felett kifizetnek téged. Mindig vedd ki a pénzed, ha összegyűlt annyi, hogy van rá lehetőséged! Nem lenne túl előnyös, ha rengeteg idő ráfordítás után elvesztenéd a keményen megkeresett pénzed.

2.Tartsd magad távol olyan ajánlatoktól, melyek túl szépen hangzanak, hogy igazak legyenek

Ahol pénz van, ott általában a csalók is felbukkannak. Rengeteg valós kérdőíves cég van, viszont sajnos van néhány kamu átverés is.

Ha egy cég kérdőívenként $30-t ígér, vagy azt mondja, hogy nyerhetsz egy autót ha kitöltöd – nagyjából biztos, hogy átverés. Ha pénzt szeretnél keresni kérdőívekkel, azt ajánljuk, hogy az általunk listázott oldalakon tedd azt.

3.Vezess nyilvántartást a már kitöltött kérdőívekről

Ahhoz, hogy biztos légy abba, hogy minden kitöltött kérdőivért megkaptad a fizetést, vezess nyilvántartást róluk. Ha ezzel foglalkozol napi szinten, akkor fejből nehéz lenne megjegyezni.

Készíts képernyőképet mikor elvégezted, írd le a nevét, valamint, hogy mennyit kellene kapnod érte.

4.Jelentsd, ha úgy érzed átvertek

Sajnos néhány oldal megpróbál átverni minket a számokkal. Ha ezzel keresel pénzt, fogsz találkozni olyan cégekkel akik fizetés nélkül le akarnak lépni. Ha te ezt észreveszed, ne hagyd őket futni. Először vedd fel a kapcsolatot a kérdőíves portállal. Ha nem kapsz kielégítő választ tőlük, akkor menj közösségi portálokra ( Facebook, Twitter ) és ott a nyilvánosság előtt írj róla. Ez általában megold olyan problémákat, mint pl kevesebb pénzt fizettek ki, vagy nem fizettek semmit.

5.Soha ne fizess azért, hogy kitölthess egy kérdőívet

Lehet, hogy találkozol olyannal, hogy pénzt kérnek a regisztrációért egy-egy portálra, cserébe magasan fizető kérdőíveket ígérnek! A valódi cégek ingyenes regisztrációt kínálnak, és a kérdőíveket is ingyen küldik ki. Gondolj csak bele. Milyen furcsa az, hogy fizetsz azért, hogy pénzt kereshess.

osztó

Összefoglaló táblázat a fizetett kérdőíveket küldő oldalakról:

Weboldal neveÁtlagos kifizetett összeg
(kérdőívenként)
Kifizetési módszer
Kifizetési limit
Ipsos/I-say ikon
Ipsos/I-say
4,000 Ft
Banki utalás, Paypal, ajándékkártyák
1,500 Ft
Adunk a véleményére ikon
Adunk a véleményére
268 - 1,342 Ft
Paypal , Banki utalás
5,400 Ft
Daedelus Online ikon
Daedelus Online
1000 pont
Paypal, Banki utalás
3,500 Ft
Survey time ikon
Survey time
150 - 300 Ft
Paypal
300 Ft
Univox ikon
Univox Online
450 Ft
Paypal
450 Ft
Országos Panel ikon
Országos Panel Online
700 Ft
Banki utalás
2500 Ft
Market Agent ikon
Market Agent
200 - 800 Ft
Paypal Skrill
1,700 Ft
TGM Panel ikon
TGM Panel
916 Ft
Paypal
3,500 Ft
Talk Online ikon
Talk Online
220 Ft
Paypal, utalvány, magazin előfizetés
4000 Ft
Survey Rewardz ikon
Survey Rewardz
400-800 Ft
Paypal
1,400 Ft
ySense ikon
ySense
Különböző értékű kérdőívek
Paypal, Skrill, Amazon ajándékkártya
3,000 Ft
Cash Karma ikon
Cash Karma
10000 pont
Paypal
3,000 Ft
AttaPoll ikon
AttaPoll
900 Ft
Paypal, Bitcoin, Ether
1,140 Ft
Populáció ikon
Populáció
-
Banki utalás
Nincs kifizetési limit

GYIK Gyakran ismétlődő kérdések

Röviden: Igen, tudsz pénzt keresni ezekkel a felmérésekkel. A cikkünkben felsorolt fizetett kérdőív-kitöltő weboldalak jelentik a legjobb megoldást a pénzszerzésre amikor megszorulsz anyagilag. Nem ebből fogsz meggazdagodni, de megdobhatja a fizetésed, vagy egyéb bevételforrásod. A legjobb ezekben a kérdőívekben az, hogy a telefonodról is bárhol bármikor kitöltheted.

MINDEMELLETT csak fizetett kérdőívekből nem lehet megélni, nem tudod majd belőle teljesen fenntartani magad. Ha egy biztosabb mellékjövedelmi forrást szeretnél kialakítani magadnak, akkor olvasd el a legjobb mellékkereseti módszerekről szóló cikkünket.

Rengeteg cég, márka és szervezet szerte a világon kíváncsi a célközönsége véleményére, azokkal a termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatban amit piacra akarnak dobni. Szükségük van azoknak az embereknek a véleményére akik használni fogják a terméket. Ezen kérdőívek segítségével olyan információkat szereznek, amelyek segítenek a lehető legoptimálisabb termék kifejlesztésében, amivel elégedettek lesznek majd a felhasználók.

Először is, menj biztosra és csak a legjobb fizetett kérdőíves oldalakra regisztrálj, csak jó hírnévnek örvendő cégekre szánj időt, amelyek stabilan és folyamatosan küldik majd a kérdőíveket, megbízhatóan fizetnek, és megfelelő kifizetési feltételekkel rendelkeznek.

Ha megtaláltad a megfelelő oldalt és céget a következő dolog amire figyelned kell, – és ez nagyon fontos – hogy olyan kérdőíveket válassz amelyek a legtöbbet fizetik és a legkevesebb időt kell a kitöltéssel tölts, tehát nem pazarlod az idődet feleslegesen.

Vedd fontolóra mindegyik kérdőív energia és idő megtérülését, hogy hatékonyabb legyél és több pénzt tudj keresni a lehető legkevesebb időbefektetéssel.

Rengeteg típusú fizetett online kérdőívet tudsz kitölteni: reklámozási hatékonyság felméréseket, márka felismeréssel kapcsolatos kérdőíveket, egy adott termék vonzerejével kapcsolatos kérdőíveket, vagy szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdőíveket.

Lesznek majd olyan kérdőívek amelyek kitöltésére nem leszel majd alkalmas, mert nem tartozol a célcsoporthoz. Ez azt jelenti, hogy megeshet, hogy elpazarlod az idődet néhány kérdőív kitöltésével, mivel nem fogják elfogadni. 

Egyes online kérdőíves oldalak borzalmasak. Elárasztanak majd nem kívánatos spam levelekkel. Továbbá rengeteg indiszkrét kérdést feszegetnek, a politikai irányultságoddal és jövedelmeddel kapcsolatban, ami egy elég gyenge húzás.

Mindezek ellenére, ha a fentiekre összpontosítasz, növelheted a bevételeidet, és esélyt adhatsz magadnak arra, hogy pluszpénzt keress. Ráadásul, ha termékeket is tesztelsz, akkor ingyen megkaphatod azokat, ami nagyon szuper már önmagában is.

Az internetes mellékkereseti lehetőségek korában mindenki, sőt még azok családtagjai is próbálják kihasználni a legjobb online kérdőíves oldalakat, hogy könnyen pénzt keressenek az interneten.

Azért tudom ezt mert kockaként sok időt töltök a Google keresések analizálásával, hogy segítséget tudjak nyújtani a felhasználók igényeinek felismerésében.🙂 Így könnyebben láthatom a milleniumi generáció pénzszerzésről olvasó tagjainak igényeit, így gyorsabban találva megoldást ezekre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top