facebook pixel

Online Kérdőív – Egyszerű Pénzkereseti Lehetőség

online kérdőív

Nehézség:

pénzkereseti lehetőség

Szükséges idő:

pénzkeresés

Jövedelemszerzési:

pénzkeresés

Àtlag órabér

HUF
PenzNindzsa pontszám:
„A PénzNindzsa fő célja az olvasók pénzügyi életének a jobbá tétele. Olyan vállalatokkal dolgozunk együtt, akik hasonló elképzeléssel rendelkeznek. Ebben a cikkben megjelenő linkek a partnereinktől származhatnak. Mi így keresünk pénzt.”

Egy jó pénzkeresési módszer a PenzNindzsa pontszám-n.

kérdőív kavalkád

Fizetnek 1 és 3,3€ között a vizsgaért

Látogatás
kérdőív kavalkád

A Median 345-1700 huf-t fizet kérdőivenként!

Látogatás
kérdőív kavalkád

Keress akár 50 dollárt az első napján,
10–20 dollárt azután minden nap

Látogatás

kérdőív kavalkád

A pénzkeresés fizetős kérdőívekkel egy egyszerű és jó módszer. Sokak számára hihetetlen, hogy azért kap bárki is pénzt, hogy kérdőíveket töltöget ki de ez valóban lehetséges.

A te tudásod aranyat érhet a modern vállalkozások számára, ugyanis, ha megismerik a felhasználói igényeket, jobban tudnak fejlődni. Azáltal, hogy fizetnek neked a kérdőívek kitöltéséért, a cég hosszú távon növelheti bevételeit, te pedig pénzt kereshetsz vele. Mindenki jól jár.

Nagyon könnyű elindulni a fizetős kérdőívek nyújtotta lehetőséggel. Néhány portálon már a regisztrációt követő 10 percben elkezdhetsz pénzt keresni kérdőívekkel.

kérdőív kitöltés

1. Regisztrálsz egy vagy több ajánlott kérdőíves portálra

kérdőív minta
2. Megerősíted a regisztrációdat e-mailben (nézd meg a ‘kéretlen’ mappát, ha nem találod a levelet)
kérdőív kavalkád

3. Add meg az információidat a portálon ( név, kor, cím )

online kérdőív
4. Kapj fizetős kérdőíveket e-mailben.
online kérdőív

5. Keress pénzt velük

A legjobb kérdőíves cégek

Rengeteg ilyen cég, portál létezik, és ha nem értesz a témához egy picit sem, meggyűlhet a bajod a rossz oldalakkal.

Itt láthatsz egy listát az oldalakról. Az összeset kipróbáltuk, és a következő szempontok alapján véleményeztük is őket:

 • Felhasználóbarát
 • Milyen gyakran küldenek kérdőíveket
 • A pénzösszeg amit kérdőívenként fizetnek

Azt ajánljuk, hogy csatlakozz az összes portálhoz, ugyanis csak ilyen módon tudod maximalizálni a bevételeidet ebből a forrásból.

kérdőív kavalkád

A legjobb jutalmas vállalkozás

1
Kereseti lehetőség:

Az egyik legjobb hely ha fizetős kérdőívekről van szó. A Toluna felülete nagyon egyszerű, szépen kidolgozott, és felhasználóbarát. Felhasználóként nagyon könnyen fellelhetők a kérdőívek, és pár perc alatt nekiállhatsz pénzt keresni.

Egy különleges funkció, hogy más Toluna tagokkal beszélgethetsz a főoldalon. Ezáltal ez egy közösségi média is egyben, és szórakoztatóbbá teszi ezt az egészet. Te is elkészítheted a saját kérdőívedet, és megvitathatod azt a többiekkel.

Egy másik funkció mely megkülönbözteti a Toluna-t a többitől, az a mobil/okostelefon alkalmazás. Megvan a lehetőséged arra, hogy az okostelefonodat használva keress pénzt a kérdőívekkel, ezáltal bármikor bárhonnan kereshetsz pénzt. Miután összegyűjtöttél megfelelő mennyiségű pontot a kitöltött kérdőívekből, ajándékkártyát küldenek.

 • Kifizetési módok: Paypal, Skrill, Bank
 • Kérdőivenként kifizetés( körülbelül ): 5 és 10 HUF között.
 • A kérdőivek kitöltésének átlagos időtartama: 10 perc.
 • Weboldal: Toluna
felső két ikon

Kereseti lehetőség:

A Mobrog.com a Hamburgból (Németország) származó Splendid Research GmbH kutató cég ajánlata. A klasszikus piackutatási szolgáltatások és a szabadalmaztatott online felmérési panel kombinációja több mint 70 országban, több mint 2,5 millió regisztrált felhasználóval teszi a társaságot kitűnővé. A MOBROG-nál a felhasználók különféle témákban részt vehetnek online felmérésekben, és szempontjából könnyen kereshetnek.

A MOBROG ismert alacsony kifizetési korlátjáról (5,00 EUR) és a generált egyenleg gyors kivonásáról PayPal vagy Skrill útján. Virtuális pontokat vagy valutákat nem kínálnak. Ez biztosítja a mobrog.com felhasználók lojalitását és elégedettségét. Ezt erősíti egy átlagos értékelés, amely 10-ből 10-et tartalmaz több mint 17 000 vélemény (trustpilot.com) alapján.

Végül a Splendid Research az ESOMAR tagja. Ezért a társaság betartja az ICC / ESOMAR Nemzetközi Marketing- és Társadalomkutatási Kódexet, és betartja az MRS, CASRO, MRA és ARF nemzetközi piaci kutatásokra vonatkozó irányelveit.

 • Kifizetési módok: Paypal, Skrill, Bank
 • Kérdőivenként kifizetés( körülbelül ): 5 és 10 HUF között.
 • A kérdőivek kitöltésének átlagos időtartama: 10 perc.
 • Weboldal: Mobrog

Ne küszködj többé anyagilag. Találj módszert rá, hogy akár még ma keress pénzt.

Csatlakozz azokhoz az ezrekhez, akik már megváltoztatták az életüket az online pénzkereséssel…
15+ különböző módszer, mindegyik kipróbált, mindegyik nyereséges.

Szeretnél plusz pénzt keresni?

Van egy listánk a legjobb Online Pénzkeresési módszerekkel.

Csak annyit kell tenned, hogy kiválasztasz egyet, és el is kezdhetsz pénzt keresni, még ma.

Egyéb fizetett társaságok

online pénzkeresés

Mennyit kereshetsz online kérdőívek kitöltésével?

kérdőív kavalkád

Fontos az elején leszögezni, hogy nem fogsz meggazdagodni kérdőívek kitöltéséből. Az viszont lehetséges, hogy keresel valamennyi extra pénzt, mivel a véleményedet kell megosztanod a cégekkel.

A szakértőnk ebben a témában, Márkó, az ő rekordja $116 volt egy hónap alatt, de általában $90-t keres havonta kérdőívek kitöltésével.

A kérdőívekkel kereshetsz egy kis pénzt havonta, ha naponta csak pár percet ráfordítasz és keresel $3-t az havonta $90-t jelent.

Jó tudni, hogy mikor fogsz pénzt keresni a kérdőívekkel

Mielőtt nekikezdenél a kérdőívek kitöltéséhez, van néhány dolog melyet jó, ha tudsz.

Jótanácsok a kérdőívekkel való pénzkereséshez:

1

Készíts egy külön e-mail címet, melyet csak a kérdőívekhez használsz

Ha egy külön e-mail címet hozol létre a kérdőívek részére, akkor könnyedén áttekintheted azokat. Másrészt nem lesz teli kéretlen levelekkel az általad használt e-mail címed.

Ha kérdőívekkel akarsz foglalkozni, akkor egy Gmail vagy Live fiók egy jó döntés lehet, mind a kettő ingyenes.

2

Ellenőrizd az e-mailed és a portált is

Néhány kérdőíves vállalkozás nem küld e-mail értesítést az újonnan elérhető kérdőívekről. Néhány ilyen oldalon fellelhető még számos extra kérdőív mely plusz pénzt hozhat.

Azt ajánljuk, hogy legalább hetente egyszer keress fizetős kérdőíveket, ha szép pénzeket szeretnél keresni a kérdőívekkel havi szinten.

3

Csatlakozz a lehető legtöbb ajánlott portálhoz

Minél több portálhoz csatlakozol, annál több kérdőívet tölthetsz ki és természetesen annál több lesz a jövedelmed is belőlük.

Tehát azt ajánljuk, hogy csatlakozz minden ajánlott portálhoz, ugyanis igy keresheted a lehető legtöbb pénzt belőle.

Olyan oldalaknál, melyeket nem ajánljunk figyelj a következőre:

1

Ne tarts túl sok pénzt az oldalon belüli egyenlegeden

A portáloknak általában van egy minimum kifizetési összegük, ami felett kifizetnek téged. Mindig vedd ki a pénzed, ha összegyűlt annyi, hogy van rá lehetőséged! Nem lenne túl előnyös, ha rengeteg idő ráfordítás után elvesztenéd a keményen megkeresett pénzed.

2

Tartsd magad távol olyan ajánlatoktól, melyek túl szépen hangzanak, hogy igazak legyenek

Ahol pénz van, ott általában a csalók is felbukkannak. Rengeteg valós kérdőíves cég van, viszont sajnos van néhány kamu átverés is.

Ha egy cég kérdőívenként $30-t ígér, vagy azt mondja, hogy nyerhetsz egy autót ha kitöltöd – nagyjából biztos, hogy átverés. Ha pénzt szeretnél keresni kérdőívekkel, azt ajánljuk, hogy az általunk listázott oldalakon tedd azt.

3

Vezess nyilvántartást a már kitöltött kérdőívekről

Ahhoz, hogy biztos légy abba, hogy minden kitöltött kérdőivért megkaptad a fizetést, vezess nyilvántartást róluk. Ha ezzel foglalkozol napi szinten, akkor fejből nehéz lenne megjegyezni.

Készíts képernyőképet mikor elvégezted, írd le a nevét, valamint, hogy mennyit kellene kapnod érte.

4

Jelentsd, ha úgy érzed átvertek

Sajnos néhány oldal megpróbál átverni minket a számokkal. Ha ezzel keresel pénzt, fogsz találkozni olyan cégekkel akik fizetés nélkül le akarnak lépni. Ha te ezt észreveszed, ne hagyd őket futni. Először vedd fel a kapcsolatot a kérdőíves portállal. Ha nem kapsz kielégítő választ tőlük, akkor menj közösségi portálokra ( Facebook, Twitter ) és ott a nyilvánosság előtt írj róla. Ez általában megold olyan problémákat, mint pl kevesebb pénzt fizettek ki, vagy nem fizettek semmit.

5

Soha ne fizess azért, hogy kitölthess egy kérdőívet

Lehet, hogy találkozol olyannal, hogy pénzt kérnek a regisztrációért egy-egy portálra, cserébe magasan fizető kérdőíveket ígérnek! A valódi cégek ingyenes regisztrációt kínálnak, és a kérdőíveket is ingyen küldik ki. Gondolj csak bele. Milyen furcsa az, hogy fizetsz azért, hogy pénzt kereshess.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top