Keress pénzt kérdőívekkel

kérdőív kavalkád


Nehézség:


Alacsony

Sværhedsgrad

Szükséges idő:

Ügynök

Tidsforbrug

Jövedelemszerzési:

Nagy

Indtjeningspotentiale

Àtlag órabér

0
HUF.

PenzNindzsa pontszám:

Egy jó pénzkeresési módszer a PenzNindzsa pontszám-n.

kérdőív kavalkád

A pénzkeresés fizetős kérdőívekkel egy egyszerű és jó módszer. Sokak számára hihetetlen, hogy azért kap bárki is pénzt, hogy kérdőíveket töltöget ki de ez valóban lehetséges.

A te tudásod aranyat érhet a modern vállalkozások számára, ugyanis, ha megismerik a felhasználói igényeket, jobban tudnak fejlődni. Azáltal, hogy fizetnek neked a kérdőívek kitöltéséért, a cég hosszú távon növelheti bevételeit, te pedig pénzt kereshetsz vele. Mindenki jól jár.

Hogyan kezdj neki:

Nagyon könnyű elindulni a fizetős kérdőívek nyújtotta lehetőséggel. Néhány portálon már a regisztrációt követő 10 percben elkezdhetsz pénzt keresni kérdőívekkel.

 1. Regisztrálsz egy vagy több ajánlott kérdőíves portálra
 2. Megerősíted a regisztrációdat e-mailben (nézd meg a ‘kéretlen’ mappát, ha nem találod a levelet)
 3. Add meg az információidat a portálon ( név, kor, cím )
 4. Kapj fizetős kérdőíveket e-mailben.
 5. Keress pénzt velük

A legjobb kérdőíves cégek

Rengeteg ilyen cég, portál létezik, és ha nem értesz a témához egy picit sem, meggyűlhet a bajod a rossz oldalakkal.

Itt láthatsz egy listát az oldalakról. Az összeset kipróbáltuk, és a következő szempontok alapján véleményeztük is őket:

Felhasználóbarát
Milyen gyakran küldenek kérdőíveket
A pénzösszeg amit kérdőívenként fizetnek

Azt ajánljuk, hogy csatlakozz az összes portálhoz, ugyanis csak ilyen módon tudod maximalizálni a bevételeidet ebből a forrásból.

Hálózat

Kereseti lehetőség

Leirás

Meglátogatás

A Median 8-40 DKK-t fizet kérdőivenként!Látogatás
Keress akár 25 DKK-t kérdőivenként.Látogatás
spørreundersøkelse på nett Keress 0.25 DKK-t minden egyes alkalommal, mikor megtekintesz egy videó hirdetést.Látogatás
betalte spørreundersøkelser Körülbelül 5 DKK-t fizet kérdőivenként.Látogatás
GlobalTestMarket Körülbelül 5 DKK-t fizet kérdőivenként.Látogatás

kérdőív kavalkád

A 4 legjobb jutalmas vállalkozás

Yougov

Kereseti lehetőség:  

A Yougov már több mint 10 éve a piacon van, és az egyik legnagyobb portállá nőtte ki magát. A felhasználói felület szép és használható. A regisztráció is könnyű, és azonnal kereshetsz pénzt. Hihetetlen sok fizetős kérdőív van, és az online kérdőívek kitöltése nem tart túl sokáig.

Nem csupán a kérdőívek kitöltésével kereshetsz pénzt, hanem az ismerőseid meghívásával is, melyet úgy érhetsz el, hogy megosztod a “meghívói linkedet”. A pontjaidat az oldalon költheted el különböző szerencsejátékokra ahol csodálatos nyeremények várnak rád.

Kérdőívenként 100-500 pontot kapsz. Tehát ha azt mondjuk, hogy 1 pont 1,5 centet ér, akkor ez kérdőívenként $1.5 – $7-t jelent.

 • Kifizetési módok: Paypal, Skrill, Bank
 • Kérdőivenként kifizetés( körülbelül ): 5 és 10 HUF között.
 • A kérdőivek kitöltésének átlagos időtartama: 10 perc.
 • Weboldal: Yougov
 • Olvass többet a Yougov-ról
  Mint már említettük, a Yougov az egyik legnagyobb cég ebben az iparágban. A Yougov 4 különböző országban működik, ezáltal sok embernek nyújt lehetőséget a pénzkeresésre.A többi hasonló oldalhoz hasonlítva, a Yougov adja a legnagyobb jutalmakat.A Yougov platform úgy működik, hogy a felhasználó kap e-mail értesítést arról, hogy új kérdőív elérhető. Átlagban egy kérdőív kitöltése nem tart tovább 5 – 10 percnél, és anoniman is kitöltheted, ezáltal később nem keresnek meg téged hirdető cégek.

Survee

Kereseti lehetőség:  

A Survee egy teljesen felhasználóbarát oldal, kiemelkedő ügyfélszolgálattal . A felhasználói felület nagyon egyszerű, éppen ezért nem tart 2 percnél tovább mig valaki eljut addig, hogy pénzt keressen. A kérdőívekről e-mail értesítést küldenek, általában havonta 10 darabot. Mint sok más kérdőíves portál, a Survee is pénzt ajánl a kérdőívek kitöltéséért, melyet készpénz mellett ajándékkártyák formájában is kikérhetsz.

Tapasztalataink szerint a Survee-vel lehet keresni a legtöbbet, ugyanis $4-t fizetnek kitöltésenként. Tehát csak rajtad áll, hogy akarsz-e pénzt keresni kérdőívek kitöltésével. Nem fizetnek eget rengető összegeket, de legalább egy valós és megbízható céggel állsz szemben. Ha nem kéred a pénzt a kitöltött kérdőivért, dönthetsz úgy, hogy az jótékony célokra adományozzák.

 • Kifizetési módok: Paypal, Skrill, Bank
 • Kérdőivenként kifizetés( körülbelül ): 5 és 10 HUF között.
 • A kérdőivek kitöltésének átlagos időtartama: 10 perc.
 • Weboldal: Survee
 • Olvass többet a Yougov-ról
  A Survee egy nagyon népszerű, kérdőívek kitöltéséért fizető portál. Maga a cég az Egyesült Államokban található, és a tagjaik nagy része is innen származik. Mint már korábban említettük, ez az oldal valós lehetőséget ad arra, hogy pénzt keressünk kérdőívek kitöltésével.

Mitpanel

Kereseti lehetőség:  

A Mitpanel-nél, mindössze 5 perc alatt regisztrálhatsz, és már töltögetheted is ki a fizetős kérdőíveket. Akárcsak a többi portálnál, itt is e-mailben kapod az újabb kérdőíveket. Általában 2-5-ig tart egy-egy kérdőív kitöltése, és körülbelül 70 centet fizetnek egy-egy kitöltésért.

A felhasználói felület használata nagyon egyszerű, és a kérdőívek sem kimondottan bonyolultak. A Mitpanel az egyik legnagyobb cég az iparágban ahol a vicces kérdőívekről, felhasználóbarátsáról, és a jó keresési potenciálokról van szó. Egy különleges funkció, hogy minden kitöltött kérdőivért kapsz egy lottószelvényt. Ezekkel a szelvényekkel nyerhetsz $5000-t 3 havonta.

 • Kifizetési módok: Paypal, Skrill, Bank
 • Kérdőivenként kifizetés( körülbelül ): 5 és 10 HUF között.
 • A kérdőivek kitöltésének átlagos időtartama: 10 perc.
 • Weboldal: Mitpanel
 • Olvass többet a Yougov-ról
  A Mitpanel az egyik legnagyobb játékossá vált az európai piacon, és ennek okai vannak. Az indulásuk óta a felhasználóbarátságra, és a magas kifizetésekre fektették a hangsúlyt. Minden bizonnyal a Mitpanel az egyik legjobb hely arra, hogy pénzt keressünk kérdőívekkel.

Toluna

Kereseti lehetőség  

Az egyik legjobb hely ha fizetős kérdőívekről van szó. A Toluna felülete nagyon egyszerű, szépen kidolgozott, és felhasználóbarát. Felhasználóként nagyon könnyen fellelhetők a kérdőívek, és pár perc alatt nekiállhatsz pénzt keresni.

Egy különleges funkció, hogy más Toluna tagokkal beszélgethetsz a főoldalon. Ezáltal ez egy közösségi média is egyben, és szórakoztatóbbá teszi ezt az egészet. Te is elkészítheted a saját kérdőívedet, és megvitathatod azt a többiekkel.

 • Kifizetési módok: Paypal, Skrill, Bank
 • Kérdőivenként kifizetés( körülbelül ): 5 és 10 HUF között.
 • A kérdőivek kitöltésének átlagos időtartama: 10 perc.
 • Weboldal: Toluna
 • Olvass többet a Yougov-ról
  Egy másik funkció mely megkülönbözteti a Toluna-t a többitől, az a mobil/okostelefon alkalmazás. Megvan a lehetőséged arra, hogy az okostelefonodat használva keress pénzt a kérdőívekkel, ezáltal bármikor bárhonnan kereshetsz pénzt. Miután összegyűjtöttél megfelelő mennyiségű pontot a kitöltött kérdőívekből, ajándékkártyát küldenek.

GlobalTestMarket

Kereseti lehetőség:

Nagyon jó és megbízható portál. Az egyik legnagyobb játékosok ebben az iparágban, és a keresési lehetőségek nagyon jók. Lehetőséged van arra, hogy a keresetedet pénzben fizessék ki neked. A fizetős kérdőívek 1-4 percig tartanak, és általában 75 cent körül fizetnek mindegyikért. Általában naponta 5 fizetős kérdőív válik elérhetővé.

Mindössze másfél héttel az után meg is kaptuk a pénzt, hogy kikértük, ami meglepően gyorsnak számit. Nagyon egyszerű pénzt keresni a GlobalTestMarket-tal, és éppen ezért az egyik legjobb helynek tartjuk őket, ha valaki kérdőívek kitöltésével szeretne pénzt keresni

 • Kifizetési módok: Paypal, Skrill, Bank
 • Kérdőivenként kifizetés( körülbelül ): 5 és 10 HUF között.
 • A kérdőivek kitöltésének átlagos időtartama: 10 perc.
 • Weboldal: GlobalTestMarket

kérdőív kavalkád

Mennyit kereshetsz online kérdőívek kitöltésével?

Fontos az elején leszögezni, hogy nem fogsz meggazdagodni kérdőívek kitöltéséből. Az viszont lehetséges, hogy keresel valamennyi extra pénzt, mivel a véleményedet kell megosztanod a cégekkel.

kérdőív kavalkádA szakértőnk ebben a témában, Márkó, az ő rekordja $116 volt egy hónap alatt, de általában $90-t keres havonta kérdőívek kitöltésével.

A kérdőívekkel kereshetsz egy kis pénzt havonta, ha naponta csak pár percet ráfordítasz és keresel $3-t az havonta $90-t jelent.

Jó tudni, hogy mikor fogsz pénzt keresni a kérdőívekkel

Mielőtt nekikezdenél a kérdőívek kitöltéséhez, van néhány dolog melyet jó, ha tudsz.

Jótanácsok a kérdőívekkel való pénzkereséshez:

Ha egy külön e-mail címet hozol létre a kérdőívek részére, akkor könnyedén áttekintheted azokat. Másrészt nem lesz teli kéretlen levelekkel az általad használt e-mail címed.

Ha kérdőívekkel akarsz foglalkozni, akkor egy Gmail vagy Live fiók egy jó döntés lehet, mind a kettő ingyenes.

Néhány kérdőíves vállalkozás nem küld e-mail értesítést az újonnan elérhető kérdőívekről. Néhány ilyen oldalon fellelhető még számos extra kérdőív mely plusz pénzt hozhat.

Azt ajánljuk, hogy legalább hetente egyszer keress fizetős kérdőíveket, ha szép pénzeket szeretnél keresni a kérdőívekkel havi szinten.

Minél több portálhoz csatlakozol, annál több kérdőívet tölthetsz ki és természetesen annál több lesz a jövedelmed is belőlük.

Tehát azt ajánljuk, hogy csatlakozz minden ajánlott portálhoz, ugyanis igy keresheted a lehető legtöbb pénzt belőle.

Olyan oldalaknál, melyeket nem ajánljunk figyelj a következőre:

A portáloknak általában van egy minimum kifizetési összegük, ami felett kifizetnek téged. Mindig vedd ki a pénzed, ha összegyűlt annyi, hogy van rá lehetőséged! Nem lenne túl előnyös, ha rengeteg idő ráfordítás után elvesztenéd a keményen megkeresett pénzed.

Ahol pénz van, ott általában a csalók is felbukkannak. Rengeteg valós kérdőíves cég van, viszont sajnos van néhány kamu átverés is.

Ha egy cég kérdőívenként $30-t ígér, vagy azt mondja, hogy nyerhetsz egy autót ha kitöltöd – nagyjából biztos, hogy átverés. Ha pénzt szeretnél keresni kérdőívekkel, azt ajánljuk, hogy az általunk listázott oldalakon tedd azt.

Ahhoz, hogy biztos légy abba, hogy minden kitöltött kérdőivért megkaptad a fizetést, vezess nyilvántartást róluk. Ha ezzel foglalkozol napi szinten, akkor fejből nehéz lenne megjegyezni.

Készíts képernyőképet mikor elvégezted, írd le a nevét, valamint, hogy mennyit kellene kapnod érte.

Sajnos néhány oldal megpróbál átverni minket a számokkal. Ha ezzel keresel pénzt, fogsz találkozni olyan cégekkel akik fizetés nélkül le akarnak lépni. Ha te ezt észreveszed, ne hagyd őket futni. Először vedd fel a kapcsolatot a kérdőíves portállal. Ha nem kapsz kielégítő választ tőlük, akkor menj közösségi portálokra ( Facebook, Twitter ) és ott a nyilvánosság előtt írj róla. Ez általában megold olyan problémákat, mint pl kevesebb pénzt fizettek ki, vagy nem fizettek semmit.

Lehet, hogy találkozol olyannal, hogy pénzt kérnek a regisztrációért egy-egy portálra, cserébe magasan fizető kérdőíveket ígérnek! A valódi cégek ingyenes regisztrációt kínálnak, és a kérdőíveket is ingyen küldik ki. Gondolj csak bele. Milyen furcsa az, hogy fizetsz azért, hogy pénzt kereshess.

Ki van mögötte?

Az én nevem Kalle, és én személyesen minden pénzkeresési módszert kipróbáltam

kalle-jensen

Oldal alapitó
Bináris Opciók tanácsadója