Online kérdőív – egyszerű pénzkereseti lehetőség

online kérdőív

Nehézség:

pénzkereseti lehetőség

Szükséges idő:

pénzkeresés

Jövedelemszerzési:

pénzkeresés

Àtlag órabér

HUF

PenzNindzsa pontszám:

Egy jó pénzkeresési módszer a PenzNindzsa pontszám-n.

kérdőív kavalkád

A pénzkeresés fizetős kérdőívekkel egy egyszerű és jó módszer. Sokak számára hihetetlen, hogy azért kap bárki is pénzt, hogy kérdőíveket töltöget ki de ez valóban lehetséges.

A te tudásod aranyat érhet a modern vállalkozások számára, ugyanis, ha megismerik a felhasználói igényeket, jobban tudnak fejlődni. Azáltal, hogy fizetnek neked a kérdőívek kitöltéséért, a cég hosszú távon növelheti bevételeit, te pedig pénzt kereshetsz vele. Mindenki jól jár.

Nagyon könnyű elindulni a fizetős kérdőívek nyújtotta lehetőséggel. Néhány portálon már a regisztrációt követő 10 percben elkezdhetsz pénzt keresni kérdőívekkel.

 1. Regisztrálsz egy vagy több ajánlott kérdőíves portálra
 2. Megerősíted a regisztrációdat e-mailben (nézd meg a ‘kéretlen’ mappát, ha nem találod a levelet)
 3. Add meg az információidat a portálon ( név, kor, cím )
 4. Kapj fizetős kérdőíveket e-mailben.
 5. Keress pénzt velük

A legjobb kérdőíves cégek

Rengeteg ilyen cég, portál létezik, és ha nem értesz a témához egy picit sem, meggyűlhet a bajod a rossz oldalakkal.

Itt láthatsz egy listát az oldalakról. Az összeset kipróbáltuk, és a következő szempontok alapján véleményeztük is őket:

 • Felhasználóbarát
 • Milyen gyakran küldenek kérdőíveket
 • A pénzösszeg amit kérdőívenként fizetnek

Azt ajánljuk, hogy csatlakozz az összes portálhoz, ugyanis csak ilyen módon tudod maximalizálni a bevételeidet ebből a forrásból.

Hálózat

Kereseti lehetőség

Leirás

Meglátogatás

online kérdőív

A Median 345-1700 huf-t fizet kérdőivenként!

Látogatás
kérdőív kavalkád

A legjobb jutalmas vállalkozás

online kérdőív

Kereseti lehetőség:

Az egyik legjobb hely ha fizetős kérdőívekről van szó. A Toluna felülete nagyon egyszerű, szépen kidolgozott, és felhasználóbarát. Felhasználóként nagyon könnyen fellelhetők a kérdőívek, és pár perc alatt nekiállhatsz pénzt keresni.

Egy különleges funkció, hogy más Toluna tagokkal beszélgethetsz a főoldalon. Ezáltal ez egy közösségi média is egyben, és szórakoztatóbbá teszi ezt az egészet. Te is elkészítheted a saját kérdőívedet, és megvitathatod azt a többiekkel.

 • Kifizetési módok: Paypal, Skrill, Bank
 • Kérdőivenként kifizetés( körülbelül ): 5 és 10 HUF között.
 • A kérdőivek kitöltésének átlagos időtartama: 10 perc.
 • Weboldal: Toluna

Egy másik funkció mely megkülönbözteti a Toluna-t a többitől, az a mobil/okostelefon alkalmazás. Megvan a lehetőséged arra, hogy az okostelefonodat használva keress pénzt a kérdőívekkel, ezáltal bármikor bárhonnan kereshetsz pénzt. Miután összegyűjtöttél megfelelő mennyiségű pontot a kitöltött kérdőívekből, ajándékkártyát küldenek.

online pénzkeresés

Mennyit kereshetsz online kérdőívek kitöltésével?

kérdőív kavalkád

Fontos az elején leszögezni, hogy nem fogsz meggazdagodni kérdőívek kitöltéséből. Az viszont lehetséges, hogy keresel valamennyi extra pénzt, mivel a véleményedet kell megosztanod a cégekkel.

A szakértőnk ebben a témában, Márkó, az ő rekordja $116 volt egy hónap alatt, de általában $90-t keres havonta kérdőívek kitöltésével.

A kérdőívekkel kereshetsz egy kis pénzt havonta, ha naponta csak pár percet ráfordítasz és keresel $3-t az havonta $90-t jelent.

Jó tudni, hogy mikor fogsz pénzt keresni a kérdőívekkel

Mielőtt nekikezdenél a kérdőívek kitöltéséhez, van néhány dolog melyet jó, ha tudsz.

Jótanácsok a kérdőívekkel való pénzkereséshez:

Ha egy külön e-mail címet hozol létre a kérdőívek részére, akkor könnyedén áttekintheted azokat. Másrészt nem lesz teli kéretlen levelekkel az általad használt e-mail címed.

Ha kérdőívekkel akarsz foglalkozni, akkor egy Gmail vagy Live fiók egy jó döntés lehet, mind a kettő ingyenes.

Néhány kérdőíves vállalkozás nem küld e-mail értesítést az újonnan elérhető kérdőívekről. Néhány ilyen oldalon fellelhető még számos extra kérdőív mely plusz pénzt hozhat.

Azt ajánljuk, hogy legalább hetente egyszer keress fizetős kérdőíveket, ha szép pénzeket szeretnél keresni a kérdőívekkel havi szinten.

Minél több portálhoz csatlakozol, annál több kérdőívet tölthetsz ki és természetesen annál több lesz a jövedelmed is belőlük.

Tehát azt ajánljuk, hogy csatlakozz minden ajánlott portálhoz, ugyanis igy keresheted a lehető legtöbb pénzt belőle.

Olyan oldalaknál, melyeket nem ajánljunk figyelj a következőre:

A portáloknak általában van egy minimum kifizetési összegük, ami felett kifizetnek téged. Mindig vedd ki a pénzed, ha összegyűlt annyi, hogy van rá lehetőséged! Nem lenne túl előnyös, ha rengeteg idő ráfordítás után elvesztenéd a keményen megkeresett pénzed.

Ahol pénz van, ott általában a csalók is felbukkannak. Rengeteg valós kérdőíves cég van, viszont sajnos van néhány kamu átverés is.

Ha egy cég kérdőívenként $30-t ígér, vagy azt mondja, hogy nyerhetsz egy autót ha kitöltöd – nagyjából biztos, hogy átverés. Ha pénzt szeretnél keresni kérdőívekkel, azt ajánljuk, hogy az általunk listázott oldalakon tedd azt.

Ahhoz, hogy biztos légy abba, hogy minden kitöltött kérdőivért megkaptad a fizetést, vezess nyilvántartást róluk. Ha ezzel foglalkozol napi szinten, akkor fejből nehéz lenne megjegyezni.

Készíts képernyőképet mikor elvégezted, írd le a nevét, valamint, hogy mennyit kellene kapnod érte.

Sajnos néhány oldal megpróbál átverni minket a számokkal. Ha ezzel keresel pénzt, fogsz találkozni olyan cégekkel akik fizetés nélkül le akarnak lépni. Ha te ezt észreveszed, ne hagyd őket futni. Először vedd fel a kapcsolatot a kérdőíves portállal. Ha nem kapsz kielégítő választ tőlük, akkor menj közösségi portálokra ( Facebook, Twitter ) és ott a nyilvánosság előtt írj róla. Ez általában megold olyan problémákat, mint pl kevesebb pénzt fizettek ki, vagy nem fizettek semmit.

Lehet, hogy találkozol olyannal, hogy pénzt kérnek a regisztrációért egy-egy portálra, cserébe magasan fizető kérdőíveket ígérnek! A valódi cégek ingyenes regisztrációt kínálnak, és a kérdőíveket is ingyen küldik ki. Gondolj csak bele. Milyen furcsa az, hogy fizetsz azért, hogy pénzt kereshess.

Scroll to Top