Hogyan keress pénzt Bitcoinnal: 5 lépés az anyagi szabadság felé

bitcoin
„A PénzNindzsa fő célja az olvasók pénzügyi életének a jobbá tétele. Olyan vállalatokkal dolgozunk együtt, akik hasonló elképzeléssel rendelkeznek. Ebben a cikkben megjelenő linkek a partnereinktől származhatnak. Mi így keresünk pénzt.”

A Bitcoin a jövő fizetőeszköze. Úgy tervezték, hogy sokféleképpen megkereshető és elkölthető legyen. Eltekintve attól a módszertől, hogy közvetlenül a piacról vásárolj belőle, tulajdonképpen milyen úton-módon szerezhetsz pénzt Bitcoinnal?

ninja bitcoinokkal

Nehézség

Nehézség alacsony
Alacsony

Idő

Idő közepes
Közepes

Jövedelem

Jövedelem nagy
Nagy

Ebben a cikkben a PénzNindzsa mutat neked 5 lehetőséget arra, hogy hogyan keress pénzt Bitcoinnal és milyen egyszerűen vághatsz bele akár már ma. Íme:

bitcoin pénzre váltása
FEJEZET 4

Bitcoin kereskedelem

bitcoin pénzre váltás
FEJEZET 5

Írj cikket a Bitcoinról

FEJEZET 1

Termékek és szolgáltatások értékesítése

A termékek és szolgáltatások értékesítése Bitcoinért volt az eredeti cél, ami miatt létrehozták a kriptovalutát, és amivel sok ember keresett pénzt online.

bitcoin

Miért is ne adhatnád el az alkotásaidat, kedvelt könyveidet vagy szolgáltatásodat online, és használhatnád a Bitcoint fizetőeszközként? Ez csak egy apró változtatást igényel ahhoz képest, amit az Ebayen, az Amazonon vagy a Craiglisten teszünk. Néhány közülük már a Bitcoint is elfogadja fizetőeszközként, tehát miért is ne használhatnánk a kriptovalutával való pénzszerzés hatékony módszereként?

Ha kiegészítő jövedelmet szeretnél és nem bánod ha Bitcoinnal fizetnek neked, akkor találhatsz olyan oldalakat, amelyek segítenek potenciális ügyfeleket találni.

Számos helyen használhatod már fizetőeszközként Magyarországon is, itt és itt is találsz listát néhány elfogadóhelyről és Bitcoin ATM-ről. A nemzetközi Coinmap.org pedig térképen mutatja meg neked, hol használhatod világviszonylatban a kriptovalutádat. De ha esetleg először szeretnéd magad megkeresni a Bitcoinodat, tudunk néhány remek lehetőséget arra, hogy otthonról dolgozz.

Gondolkoztál már azon, hogy a szaktudásod szolgáltatásáért cserébe Bitcoint fogadj el? Akár ezt is megteheted. A Bitcoin, mint fizetőeszköz meglehetősen elterjedt a szabadúszók körében. Miért is ne lenne teljesen törvényes és szabályos, hogy Bitcoinért cserébe foglalkoztassanak? Ha hagyományos fizetőeszközt szeretnél kapni, akkor az Upwork vagy a Freelancer.com való neked, a BitGigs és a  Coinality pedig olyan oldalak, ahol Bitcoint is kereshetsz.

Nincs semmi ok arra, hogy a hagyományos módszerek, mint például a vásárlás és értékesítés nem lennének használhatóak arra, hogy megtapasztald, hogyan keress pénzt Bitcoinnal. Sőt, valójában ez az egyik leghatékonyabb mód az ilyen típusú pénzkeresésnek, és annak, hogy megtudd valójában mi a Bitcoin. Ezen kívül még ez alkalmas a legmagasabb hozam generálására is.

FEJEZET 2

Pénzcsapok, mikro feladatok, hirdetések és kölcsönök

Ha plusz pénzt szeretnél keresni, más kreatív módszerek is a rendelkezésedre állnak. Azt érdemes tudni ezekről, hogy vagy minimális hozamot érnek csak el, vagy magasabb összegű kezdeti befektetést igényelnek. Nézzük melyek is ezek a módszerek, amelyek alkalmasak Bitcoin bevétel generálására:

bitcoin pénzre váltása

Bitcoin pénzcsapok és mikro feladatok

A Bitcoin pénzcsapok és mikro feladatok által szerzett összeget általában a “mini-bevétel” kategóriába sorolhatjuk, hiszen kevés Satoshi (Bitcoin egység) kereshető az online hirdetések által. Azok számára, akik most vágnak bele, és tanulni szeretnének még a Bitcoinról ez egy remek választás lehet. Többféle feladat létezik: hirdetésekre kattintás, rövid videó hirdetések megtekintése vagy mini játékok használata.

Ennek a hátránya, hogy nem tudsz túl sokat keresni vele, és így eltarthat egy ideig, amíg a Bitcoin pénzcsapokkal és a mikro feladatokkal megfelelő jövedelemre teszel szert. Ha azonban rászánsz néhány percet rendszeresen az idődből, akkor ez egy kicsit felgyorsíthatja a bevételszerzés folyamatát a Bitcoinból.

Íme néhány példa a Bitcoin pénzcsapokra és mikro feladatokra:

Pénzcsapok

moon bitcoin

Moon Bitcoin

bitcoin pénzre váltása

Bitcoin Aliens

btc clicks

BTCclicks

Mikro feladatok

bituro

Bituro

bitcoin

Bitcoin Reward

coinbucks

Coin Bucks

Paid-to-Click Bitcoin Faucets

Amennyiben rendelkezel egy honlappal, vagy azt tervezed, hogy indítani fogsz egyet, akkor érdemes Bitcoin pénzcsapot is adni hozzá, hogy növeld a bevételedet. Ez valószínűleg egy sokkal hatékonyabb módja annak hogyan keress pénzt Bitcoinnal, mivel passzív jövedelemmel többet kereshetsz. A Bitcoin pénzcsapok beépített hirdetések a honlapodon, amik fizetnek neked a hely biztosításáért; alkalmazol egy kattintásonkénti fizetés opciót, a partner pedig Bitcoinnal fizet neked a hagyományos fizetőeszköz helyett.

Fontos azzal a tényezővel is számolni, hogy mennyit kell majd azoknak az olvasóknak fizetni, akik kattintanak, de összességében marad tiszta haszon a bevételben.

Ha szeretnél többet megtudni a Bitcoinos pénzcsapokról, nézd meg ezt az összefoglalót.

Peer-to-Peer kölcsön

Amennyiben van már Bitcoinod, de szeretnéd még növelni a befektetéseidet, a peer-to-peer kölcsön jó lehetőség arra hogyan szerezz profitot a Bitcoinból továbbra is. Hasonlóan működik, mint egy hagyományos kölcsön: te leszel a bank szerepében és más embereknek kölcsönzöl Bitcoint, akik kamattal együtt fizetik azt vissza neked.

Érdemes mérlegelni a módszer előnyeit és hátrányait mielőtt elkezdesz Bitcoint kölcsönözni. Az egyik előny, hogy mivel a kriptovalutát és annak kölcsönzését nem vonták szabályozás alá, ezért a kamat meglehetősen magas lehet – ez a kölcsönadónak kedvez. Bár a törvény hiánya azt is jelenti, hogy fennáll annak a kockázata, hogy nem fizetik neked vissza a pénzedet. Ez azonban egy szabályozott rendszerben is előfordulhat, ilyen a kölcsönzés természete.

Fontos szem előtt tartani, hogy a peer-to-peer kölcsönzés egy izgalmas lehetőség a kriptovaluta rendszer számára. Mivel az vállalkozások és a magánszemélyek más módszereket is keresnek, hogy vállalkozást indítsanak és fejlesszenek a Bitcoinon keresztül, a peer-to-peer kölcsönzés egy jövedelmező lehetősége lehet a Bitcoin osztalékok generálására.

Az egyik ilyen peer-to-peer felület a Bitbond.

legutóbbi hírek
A ProfitFarmers néhány hét alatt mintegy 750.000 Ft-ot hozott nekünk.
Szeretnéd te is megtudni, hogyan keress pénzt a ProfitFarmers-szel?
ProfitFarmer jelkártyája
ProfitFarmers: Az online pénzkeresés könnyű módja.
Mi magunk próbáltuk ki, kíváncsi vagy az eredményekre?
Szinte 750.000 Ft nyereség. Kevesebb, mint 25 perc naponta.
Nézd meg az ismertető videót, hogy megtudd te is, hogyan kereshetsz pénzt vele.

FEJEZET 3

Bitcoin bányászat

Kereshetsz és kölcsönözhetsz is Bitcoint, de mi lenne, ha te is része lennél a bitcoin blokkláncnak?

bitcoin pénzre váltása

A másik módszer arra, hogy hogyan keress pénzt Bitcoinnal, az a bányászat. Ennek a módszernek az a lényege, hogy először nagyteljesítményű számítógépekbe kell befektetni, amelyek aztán a Bitcoin blokklánc megerősítésén és biztosításán dolgoznak; azon, ami a Bitcoint ilyen sikeressé tette.

Azt azonban fontos tudni, hogy hacsak nem rendelkezel nagy teljesítményű számítógépekkel és egy ezekhez szükséges hellyel, akkor a Bitcoin bányászatot a hátsó kertben elég nehéz elkezdeni. De ha van néhány számítógéped és csatlakozol egy Bitcoin bányász közösséghez, akkor együtt dolgozva ez egy remek lehetőség arra, hogy pénzt keress a Bitcoinból.

Fontos tudni, hogy mivel ez egy már működő folyamat, lesznek egyéb felmerülő költségek és működtetési kiadások, amelyek befolyásolni fogják a hasznodat.

NiceHash
Használd a Nicehash -t, hogy elkezdd a kriptovaluta bányászatot percek alatt.

Amikor a blokklánc elfogadásra kerül, a nyertes bányász 1 Bitcoint kap (ami mostanában 5,5 millió forint körül mozog). Ha bányász közösségben dolgozol, akkor a nyereményt el kell osszátok egymás között. Tehát a bányászközösség sikerétől függően ez a módszer valóban hatékony mód lehet arra, hogy megtudd, hogyan keress pénzt Bitcoinnal.

Ha távolról szeretnél részt venni egy Bitcoin bányász centerben, akkor neked a felhő alapú bányászat javasolt, ahol az adatközpont eltérő helyen van, de a közösségben mindenki hozzájárul a feldolgozási teljesítményhez.

Ez azonban esetleges magasabb kezdeti befektetést, és kezelési költségeket jelent, hiszen nem kell hardvert vagy szoftvert vásárolnod a közreműködéshez. Ezt feltétlenül fontos figyelembe venni, amikor mérlegeled a költségeket és a bevételt.

Ha további információt szeretnél megtudni a témában, olvasd el ezt a cikket a Bitcoin bányászatról.

FEJEZET 4

Bitcoin kereskedelem

Mint bármelyik másik hagyományos valutával, a Bitcoinnal is kereskedhetsz, hogy pénzt szerezz magadnak. Van néhány lehetőséged erre a hosszú távú befektetéstől kezdve akár a szerencsejátékokig is. Összegyűjtöttük neked őket:
bitcoin

Vásárolj és tartsd meg

Mivel a Bitcoin piaci értéke eltér a hagyományos valutáétól, dönthetsz úgy, hogy vásárolsz és meg is tartod. Mivel a piaci igények sokat ingadoznak, néhányan milliomosok lehetnek egy éjszaka alatt, vagy akár hosszú távú befektetésként is kezelhetik az emelkedéseket és csökkenéseket.

Vásárolj Bitcoint vagy más kriptovalutát mindössze néhány perc alatt ezeken a platformokon!

Természetesen ennek a módszernek is van kockázata, mivel Bitcoin értéke egy éjszaka alatt akár 100-szorosára is nőhet, majd 1000-szeresét veszítheti másnap. De ha tudod, hogy mikor és hogyan kereskedj, akkor ez egy nagyon hatékony módszer arra, hogy profitálj a kriptovalutádból.

Mindössze egy Bitcoin pénztárcára lesz szükséged ahhoz – ahol a Bitcoin számla összegét tartod -, hogy a vásárolj és tartsd meg módszert alkalmazhasd. Válaszd ki a megfelelő időpontot, hogy mikor és mennyit szeretnél Bitcoinba fektetni és tartsd a szemed a piacon.

pénzt kereshet a telefon bitcoin-jával

Kereskedés

A vásárolj és tartsd meg a Bitcoint módszer után a következő lépés a kereskedés. A Bitcoin nem az egyetlen kriptovaluta a piacon! Talán hallottál már az Ethereumról, Litecoinról és egyéb coinokról. Ugyanúgy működnek, mint a hagyományos valuták – az értékük növekszik és csökken egymáshoz képest.

Ha szívesen figyeled a kriptovaluta piacot, ez lehet a tökéletes pénzkeresési módszer számodra a Bitcoinnal. Azonban ne felejts el felállítani egy jó stratégiát! A kriptovaluták értékei nagyon gyorsan változnak, ezért egy jó kereskedési stratégia elengedhetetlen ahhoz, hogy nyerj a befektetéseiden, ne pedig veszíts.

A kereskedés az egyik legismertebb formája a kriptovalutákkal történő pénzkeresési lehetőségeknek. Kereskedj ezeken a platformokon és keress több pénzt!
Profitfarmers
Kedvenc eszközünk
  • Félautomata kereskedelem
  • Másolj szakértőket és algoritmusokat
Binance
  • Kereskedj több mint 150 féle kriptovalutával
  • Lehetőség a hitelkártyával történő kriptovaluta vásárlásra
NAGA
  • Közösségi befektetési hálózat
  • Felhasználóbarát kereskedő platform

Bináris opciók

Bár kockázatosabb, de mindenképpen említésre méltó módszer a bevétel szerzésre a bináris opciók használata. A kereskedésre építve ez az a metódus, ahol fogadásokat kötsz. Tulajdonképpen az egyetlen dolog, amin gondolkoznod kell az, hogy a Bitcoin értéke emelkedni vagy csökkenni fog. Ha jók az előrejelzéseid, akkor pénzt szerzel, ha nem akkor pedig veszítesz.

Nyilvánvalóan ez egy kockázatosabb módszer, hiszen most fogadásokat kötsz. Ha szeretsz kockáztatni, akkor ez igazán neked való! Bár magasabb a rizikó, de azzal az előnnyel jár, hogy magasabb bevételt is szerezhetsz vele; így több Bitcoin lesz a birtokodban, és ha jól játszod ki a kártyáidat, talán még több is összegyűlhet a bináris opciók segítségével.

Ha érdekel egy olyan platfrom, ahol javaslatot kaphatsz a bináris opciókhoz, kattints ide és tudj meg többet az IQ Option-ról.

Szerencsejáték

A magas kockázatú metódusok utolsó lépcsőfoka a szerencsejátékban való részvétel – nézd át ezt is, hogy megtudd, hogyan szerezz pénzt Bitcoinnal. Léteznek online kaszinók, ahol valutaként választhatod a Bitcoint is. Természetesen mondani sem kell, hogy szerencsejátékot mindenki csak a saját felelősségére játsszon.

Mielőtt belevágsz, győződj meg róla, hogy legálisan működik-e a weboldal ahol játszani szeretnél. Nagyon fontos, hogy állíts be limitet, így nem veszítheted el az összes Bitcoinodat.

Íme néhány lehetőség, ha ki szeretnéd próbálni a szerencsejáték módszerét:

startcoin

Starcoin

cryptogames

Crypto Games

betking

BetKing

vdice

vDice

FEJEZET 5

Írj cikket a Bitcoinról

Szeretsz írni? Tetszik a Bitcoin? Miért ne írnál akkor úgy a Bitcoinról, hogy pénzt keress vele, és megélj belőle? A blogoktól kezdve a cikkeken át a fórumokig rengeteg hely van, ahol a Bitcoinért és az írásért való lelkesedésedet pénzre válthatod.

bitcoin pénzre váltása

 pénzt kereshet bloggal a bitcoinról

Az egyik módszer erre a saját blog indítása, majd forgalom generálása. Adhatsz Bitcoin pénzcsapot is a holnaphoz, mint ahogy azt korábban említettük, így még több bevételre tehetsz szert.

A másik lehetőség, hogy Bitcoinnal foglalkozó oldalara írsz cikkeket. A honlap üzemeltetője fizet az írónak a cikkért cserébe. Az ár több tényező miatt is eltérő lehet: számít a szavak száma, a tapasztalat és hogy mennyi hirdetést kell a cikkhez adni. Általában készpénzben fizetnek, de ha szeretnéd esetleg Bitcoinban is kérheted a juttatást. Összességében, ha szeretsz írni, és vonzó számodra a szabadúszó munka, akkor ez egy nagyszerű módja annak hogy hogyan keress pénzt Bitcoinnal.

Összegzés: Hogyan keress pénzt Bitcoinnal

Mindent összevetve, tudva hogyan keress pénzt Bitcoinnal messze túlmutat a vásárolj és tartsd meg módszeren, amit az elmúlt hónapokban láthattunk. A Bitcoint egy digitális valutának hozták létre, hogy mindig “kéznél legyen”, ezért jó néhány módszer van, hogy szert tegyél rá, és természetesen kiváló módok vannak az elköltésére is! Éppenhogy csak súroltuk a felszínt arról, hogyan kereshetsz Bitcoint ahelyett, hogy csupán hagyományos fizetőeszközt váltanál át.

További cikkeket is olvashatsz a digitális coinokról itt (pl. Ethereum, Litecoin, stb.). A kiroptovaluták világa izgalmas hely, amelybe ha belefeledkezel, egészen magával ragad… és ezzel egyidejűleg lenyűgöző jövedelmet is szerezhetsz vele.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top