10+ módszer az otthoni pénzkereséshez 2021-ban

pénzt keresni otthonról
„A PénzNindzsa fő célja az olvasók pénzügyi életének a jobbá tétele. Olyan vállalatokkal dolgozunk együtt, akik hasonló elképzeléssel rendelkeznek. Ebben a cikkben megjelenő linkek a partnereinktől származhatnak. Mi így keresünk pénzt.”

Különleges és egyedi vagy!

Mindannyian azok vagyunk, ezért más és más körülmények között teljesítünk a maximumon, és dolgozunk a legboldogabban. Az otthonról történő pénzszerzés lehetősége kulcsfontosságú számodra, ha egy személyreszabott életet akarsz kialakítani teljesen a te igényeidnek megfelelve. Nem pedig más igényeinek.

Mert, képzeld csak…

A reggel 9-től délután 5-ig tartó munkanapok idejétmúltak! Ez nem az iparosodási időszak, már nem dolgozik mindenki olyan gyártósorokban, amelyek napi 100 autót raknak össze. Akkor te miért dolgoznál minden nap 9-től 5-ig, mintha mégis így lenne?

Olvass tovább, és megosztjuk veled azt a 10+ módszert, amelyeket mindenki kipróbálhat, függetlenül életkortól, tapasztalattól, tanulmányi háttértől és minden olyan egyéb tényezőktől, amelyek szükségesek ahhoz, hogy valaki irodai munkát végezzen…

Pontozó módszer

Az alábbi rangsorolási rendszert használva minden módszert értékeltünk. Használd most te is, hogy megtaláld a számodra legjobb módszert!

Teljes Idő

Két tényezőre, Elindulás-ra és Fizetés-re alapozva:

A ‘Elindulás’ segít meghatározni, hogy mennyi ideig tartanak az előkészületek, mielőtt elkezdenéd. Ehhez hasonlóan a „Fizetés”, meghatározza, hogy mennyi időbe telik, amíg pénzt keresel az adott módszerrel.

Nehézség

Ez megmutatja neked, hogy mennyire lesz nehéz sikert elérned ezzel a módszerrel.

Várható Bevétel

Ez megmutatja, hogy mennyit kereshetsz.

A 4 legjobb módszer az otthoni pénzszerzéshez

Bármikor elkezdheted használni ezeket a szabadidődben! Ha megtetszik egy közülük, koncentrálj arra, hogy többet keress!

1. Kereskedj kriptovalutákkal

A kriptovalutákkal ugyanúgy lehet kereskedni, mint a részvényekkel vagy devizával, de sokkal nagyobb a nyereségi potenciálja, köszönhetően annak, hogy gyakran és gyorsan változnak az árak.

ninja bitcoinokkalSokan ódzkodnak attól, hogy kriptovalutával szerezzenek bevételt maguknak, de az az igazság, hogy ez a megfelelő eszközzel, hihetetlenül egyszerű és nyereséges.

Kriptovalutával kereskedni egyszerűen annyit jelent, hogy alacsony áron vásárolsz, és nyereséget szerezve magas áron adsz el.

A sikeres kereskedelem végrehajtása kezdőként eléggé nehéz, de nemrég felfedeztünk egy automatizálva működő kereskedési szoftvert, amit ProfitFarmers-nek hívnak. A kereskedéshez szükséges megfelelő „coin”-ok felkutatásától, azok elhelyezéséig és az automatikus követésig, ez az eszköz szó szerint mindent elvégez helyetted!

Mi magunk próbáltuk ki, megnézheted az ismertetőnket ezen a linken.

A kereskedés az egyik legismertebb formája a kriptovalutákkal történő pénzkeresési lehetőségeknek. Kereskedj ezeken a platformokon és keress több pénzt!
Profitfarmers
Kedvenc eszközünk
 • Félautomata kereskedelem
 • Másolj szakértőket és algoritmusokat
Binance
 • Kereskedj több mint 150 féle kriptovalutával
 • Lehetőség a hitelkártyával történő kriptovaluta vásárlásra
NAGA
 • Közösségi befektetési hálózat
 • Felhasználóbarát kereskedő platform

Előnyök

Hátrányok

Elindulás: Gyors
 • Ha már rendelkezel pénztárcával és kripto-átváltó fiókkal, elkezdhetsz kereskedni a „coin”-okkal.
Fizetés: Gyors
 • Kevesebb, mint egy nap alatt nyereséget érhetsz el, amit elutalhatsz magadnak.

Sok információt kell gyűjts eleinte ahhoz, hogy több legyen a nyereséged, mint a veszteséged. Viszont rengeteg hasznos útmutatót találsz majd, amelyek segítenek infromációt szerezni a kriptovalutákról és a kereskedési szoftverekről, amelyek képesek számodra automatikus sikert biztosítani már a legelső naptól kezdve.

A kriptovaluta piac eléggé változékony, ami azt jelenti, hogy az árak gyakran és gyorsan mozdulnak el. Ez az ingadozás lehetővé teszi, hogy 50-100%+ profitot szerezz egyetlen kereskedelem lebonyolításával alig néhány óra leforgása alatt.

Követelmények:

 • Egy megfelelő útmutató, amely részletesen bemutatja a kriptovalutát
 • Ha kezdő vagy, egy kereskedési szoftver, amely segít neked pénzt keresni
 • Pénz a letéthez, és amit a kereskedelem során felhasználsz (általában csak pár tízezer forint vagy ennek megfelelő értékű euró)
 • Egy fiók bármelyik kriptovaluta átváltó platformon.

2. Tölts ki fizetett kérdőíveket

Az észrevételeid megosztása egy adott termékkel kapcsolatban nem egy nehéz feladat, főleg ha még fizetnek is érte. A vállalatoknak szükségük van a célcsoportjuk véleményére, hogy javítani tudjanak a termékeiken, vagy amikor új terméket dobnak piacra, akkor biztosra menjenek annak sikerességében, és ezekért az észrevételekért hajlandóak fizetni.

ninja gazdaság megafonCsak regisztrálnod kell egy kérdőíves oldalra, néhány információt kell megossz magadról, és el is kezdhetsz kérdőíveket kitölteni! Átlagosan 10-15 percet vesz igénybe a kitöltésük, és ha elvégzed ezt az egyszerű feladatot, lassanként érzékelheted a változást a pénztárcád méretében is.

Miért ne regisztrálnál több oldalra és növelnéd meg a kitöltendő kérdőíveid számát? Itt van néhány általunk tesztelt és a tetszésünket elnyert oldal:

Mobrog

Fizetnek 1 és 3,3€ között a vizsgaért

Látogatás
Toluna

A Median 345-1700 huf-t fizet kérdőivenként!

Látogatás
kérdőív kavalkád

Csak 18+ Magyarországon élő férfi felhasználó

Látogatás

Előnyök

Hátrányok

Elindulás: Gyors
 • Kérdőíves oldalakra regisztrálni és kérdőíveket kitölteni kevés időbe telik.
Fizetés: Lassú
 • Minden fizetős kérdőíves oldal más-más összegtől fizet ki, 1500 Ft körüli a kezdeti összeg, amelyet gyorsan el lehet érni, de a kérdőívekért járó fizetség felmehet 15.000 Ft-ra is, azonban ezeknek a kitöltése már sokkal több időt vesz igénybe.

Nincs szükséged semmilyen különleges képességre vagy tanulmányi háttérre, hogy megválaszold a kérdőíveket.

A legtöbb kérdőíves felmérésért 150 és 1500 Ft között fizetnek, amelyek kitöltése 5-20 percet vesz igénybe, attól függően természetesen, hogy mi a téma.

Követelmények:

3. Végezz szabadúszói munkát

Keress pénzt otthon szabadúszóként
A szabadúszói munkavállalás az egyik legkönnyebb módja az otthonról történő bevételszerzésnek.

Csak a képességeidet kell használd, hogy egy online munkaportálon ügyfeleket találj magadnak, akiknek dolgozhatsz. Sok pénzt kereshetsz neked tetsző projekteken munkálkodva, amelyeken nem mellesleg élvezettel dolgozol.

Íme néhány munkakör, amelyekben szabadúszóként dolgozhatsz:

Még marketinges, mérnöki munkát, jogi és számviteli munkát is végezhetsz szabadszúszóként. Végtelen a lehetőségeid száma!

Előnyök

Hátrányok

Elindulás: Gyors
 • Kevesebb mint egy óra alatt is elkezdheted reklámozni magad a különböző felületeken.
Fizetés: Gyors
 • Te egyezkedsz a fizetésed körülményeiről az ügyfeleiddel.

A legtöbb embernek már van egy olyan eladható képessége, amivel elkezdheti. De a hírneved építése, hogy jobban fizető munkákat kapj meg, eltarthat egy ideig.

A szabadúszók 30.000 és 3.000.000 Ft közötti összeget kereshetnek egy hónapban iparágtól függően.

Követelmények:

 • Olvasd el ezt az útmutatót a sikeres szabadúszói karrier elkezdéséhez.
 • Egy megfelelő munkakörnyezet.
 • Stabil internet-hozzáférés.
 • Portfólió, amely tartalmazza az előző munkáidat.
 • Egy értékes és könnyen értékesíthető jártasság.

4. Blogolj

Szeretnél, egy adott témáról beszélni, vagy írásban megosztani a gondolataidat? Ha igen, akkor a blogolás egy szuper otthoni pénzszerző forrás lehet számodra.

Ninja szabadúszóKezdj el ingyenesen blogolni olyan platformokon, mint a WordPress, és válts prémium funkcióra (legyen saját weboldalad a www.sajatneved.com-on) olcsón.

A bloggerek általában úgy keresnek pénzt, hogy olvasókat gyűjtenek, akiknek termékeket, tanfolyamokat stb. reklámoznak, és ebből jutalékot szereznek.

Itt olvashattok további pénzszerzési módszerekről:

 • Csatlakozz egy affiliate programhoz.. Az affiliate értékesítők reklámok és linkek segítségével népszerűsítenek egy adott terméket, és jutalékot kapnak minden kattintás után.
 • Szerezz szponzorokat, és reklámozd a termékeiket vagy a szolgáltatásaikat.
 • Árusítsd a saját termékeidet vagy szolgáltatásaidat (mint pl. tanfolyamok és felkészítők)
Készíts blogot és alakíts ki egy passzív jövedelemforrást belőle. Ezekkel a szolgáltatásokkal egyszerűen és gyorsan készíthetsz blogot:
Weebly
 • Intuitív és könnyen használható
 • Megfizethető
Wordpress
 • Nagy mértékben testre szabható a kialakítása, eszközei és funkcionalitása
 • Beleépíthetők harmadik féltől származó eszközök
Weblium
 • Keresőmotor-optimalizált weboldal
 • Mobiltelefon képernyőfelbontáshoz alkalmazkodó és költséghatékony

Előnyök

Hátrányok

Elindulás: Közepes
 • A weboldalad létrehozása, az első bejegyzés közzététele és a blogod reklámozása, hogy olvasókat szerezz, az első lépések közé tartozik, és ez a folyamat általában néhány napot vesz igénybe.
Fizetés: Lassú
 • A havi olvasóid száma közvetlen hatással van a bevételed mennyiségére. Fél évnél is több időt vehet igénybe az, hogy gyakran visszatérő olvasókat szerezz, akiknek reklámozhatsz és termékeket adhatsz el.

Bárki elkezdhet blogolni, aki szeret írni, de kell legyen stratégiája is. Elolvashatod az útmutatónkat, amely 10 lépésben írja le, hogy hogyan legyél sikeres blogger.

Ha el tudod érni, hogy 1000 vagy 50.000 olvasód legyen havonta, akkor kereshetsz akár 300.000 vagy 3.000.000 Ft-ot is havonta.

Követelmények:

 • Olvasd el a részletes útmutatónkat a nyereséges blogolási stratégiákról
 • Készíts egy fiókot bármelyik blogkészítő oldalon.
 • Válassz egy érdekes és nyereséges piaci szegmenst, amelyen belül elkezdhetsz írni.
 • Legyen egy következetes és egyenletes tartalom-megosztási- és kommunikációs programod

Egyéb módszerek a közösségi médiát felhasználva

banner a szociális média

Ha jobban érdekelnek a közösségi médiafelületeken keresztül történő pénzszerzési módszerek, akkor olvass tovább!

5. Legyél Instagram „influencer”

Az Instagram a legmenőbb módszer az online pénzszerzésre. Megosztod az életstílusod, hobbijaid vagy érdeklődési köröd fotókon keresztül, követőbázist építesz és elkezdesz szponzorokat nyerni magadnak és márka ajánlatokat. Egy elég nagy számú követői bázissal kaphatsz akár 1.500.000 Ft-ot is egy reklámozó posztért cserébe.

Ahhoz, hogy „influencer” legyél a következőkre van szükséged:

 • Válassz egy szegmenst ami a hobbid is egyben és érdekel.
 • Készíts egy Instagram Business fiókot
 • Hozz létre egy szuper leírást
 • Tanuld meg a megfelelő hashtag-ek használatát
Olyan platformot keresel, ahol reklámozásokat (kikiáltásokat) vásárolhatsz, eladhatod a fiókod és influenszer lehetsz az Instagramon?
Azt javasoljuk, hogy regisztrálj ezeken az oldalakon:
Vásárolj reklámozást
Add el az Instagram fiókodat
Influencer Marketing

Előnyök

Hátrányok

Elindulás: Közepes

 • Üzleti Instagram fiók létrehozása néhány percet vesz igénybe, de hónapokba telik egy nagyobb méretű követőbázis felépítése.

Fizetés: Lassú

 • Hónapokba, sőt évekbe telhet a nagyobb követőszám összegyűjtése, ami szükséges ahhoz, hogy affiliate termékeket reklámozz, vagy szponzorokat szerezz.

Alaposan ki kell ismerd a követőidet – akik a közönséged –, hogy olyan tartalmat tegyél közzé, amellyel azonosulni tudnak, és amibe be tudnak kapcsolódni

Tulajdonképpen minél több követőd van, annál több bevételre számíthatsz.

Követelmények:

6. Legyél YouTuber

A YouTube egy szuper és kreatív módja a pénzszerzésnek a vélemény-nyilvánítással és a tudásod megosztásával.

youtube ninja kardot tartóA videók elég gyorsan a legnépszerűbb internetes tartalmakká váltak, tehát, ha minőségi videókat szeretnél készíteni, a potenciális bevételed határtalan.

A YouTube minden nap egy millió óra nézettséget produkál, ezért jelenleg ez a platform a legalkalmasabb a tartalomgyártásra és a passzív bevételszerzésre.

Pénzt kereshetsz:

Tedd sikeressé a Youtube csatornádat azzal, hogy feliratkozol ezekre a nagyszerű YouTube által nyújtott eszközök használatára.
vidIQ

Segít több megtekintést szerezni a YouTube-on

Canva

Segít létrehozni YouTube indexképeket és sablonokat

Előnyök

Hátrányok

Elindulás: Gyors
 • Bárki készíthet YouTube csatornát percek alatt! Nem szükséges képesítés ahhoz, hogy elkezdd.
Fizetés: Lassú
 • Hónapokba, talán évekbe is telhet, mire pénzt kezdesz keresni a videóiddal.

A legnépszerűbb témák körében nagy a konkurencia, de ez nem jelenti azt, hogy nem készíthetsz ezekben a témakörökben videókat. Az emberek folyamatosan új tartalmakat szeretnének látni, tehát adj bele mindent, hogy kitűnj, vagy válassz olyan témakört, amelyben nem túl nagy a konkurencia.

Azok a YouTuber-ek, akik milliós feliratkozószámmal rendelkeznek több millió forintot is kereshetnek havonta minden egyes feltöltött videóval.

Követelmények:

7. Stream-elj a Twitch-en

A Twitch az egyik legnépszerűbb game-streaming szolgáltatás, amely remek lehetőséget kínál otthoni pénzszerzésre, csak fel kell vedd, ahogy játszol.

Akár teljes munkaidőben is lehetsz „gamer” a Twitch-en, ha eléggé szereted.

Tippek a kezdéshez:

 • Találj egy game streaming szoftvert
 • Fektess be egy minőségi kamerába és mikrofonba
 • Stream-elj rendszeresen

Előnyök

Hátrányok

Elindulás: Gyors
 • A Twitch csatorna készítése egyszerű. Kezdj el stream-elni percek alatt.
Fizetés: Közepes

Nagyon karizmatikus kell legyél, és jól kell játssz, ha a legjobbakkal szeretnél versenyre kelni.

Több követő = nagyobb bevétel! A legnépszerűbb streamer-ek évente több százmillió Ft-nak megfelelő összeget keresnek!

Követelmények:

 • Tudd meg, hogy hogyan keress pénzt a videójátékokkal
 • Egy általad választott eszköz (PC Switch Playstation vagy Xbox)
 • Rendszeresen kommunikálj a közösségeddel.
 • Állítsd be a Twitch chat szabályokat

8. Használd az affiliate marketinget

pénzt otthon banner

Reklámozz kreatív módon egy terméket / szolgáltatást, és kapj jutalékot minden generált eladásért. Dióhéjban ennyi lenne az affiliate marketing.

Hatalmas passzív bevételre tehetsz szert, miután elkezded. Egyszerűen gyűjts össze egy elkötelezett követőtábort, és ossz meg affiliate ajánlatokat az érdeklődési körükön belül.

A blogoktól a YouTube videókig és akár a közösségi média bejegyzésekig könnyedén megtalálhatod az affiliate marketing megvalósításának módját, amely egyaránt érdekes és jövedelmező.

Kezdj el termékeket és szolgáltatásokat reklámozni, és szerezz jutalékot azáltal, hogy csatlakozol egy társult (affiliate) programhoz.
ShareASale
 • Nagyon aktív affiliate marketing portál
 • Új termékeket tesznek fel minden nap
 • A kifizetés mindig időben érkezik
MaxBounty
 • A legismertebb CPA reklámozó vállalatok világszerte
 • Több ezer kampányból és leányvállalatból áll
 • A hirdetők és a leányvállalatok megtérülésének maximalizálására specializálódott

Tippek a kezdéshez:

 • Készíts egy weboldalt, blogot vagy közösségi média felületet, hogy a célcsoportodat bevonzd
 • Jelentkezz több affiliate partnerségi programra
 • Szerezz információkat arról, hogy hogyan lehet jó értékesítési csatornát készíteni

Előnyök

Hátrányok

Elindulás: Lassú
 • Hónapokba telhet, mire nagyobb összegeket zsebelhetsz be az affiliate linkekkel.
Fizetés: Közepes
 • Változó; néhány vállalat, mint a Viglink, Offerwall Ads, és AdPump havonta fizet, míg mások akkor küldenek nyugtát, amikor elérsz egy bizonyos összeget az eladásokban.

Weboldalt, blogot, vagy közösségi média felületet létrehozni könnyű, de megtanulni olyan tartalmat kreálni, amely a látogatókat vevőkké alakítja át, hónapokba telhet.

Egy nagy, elszánt követőbázissal több mint 3.000.000 Ft-ot is kereshetsz havonta affiliate linkekkel.

Követelmények:

Keress pénzt otthonról, termékek online értékesítésével

pénzt keresni otthonokon, amelyek online termékeket árusítanak

Több olyan platform is létezik, amelyeken könnyűszerrel reklámozhatsz termékeket egy nagyobb közönségnek.

Készítettünk egy listát a legjobbakból, olvass tovább!

9. Hozz létre egy online áruházat egy eCommerce weboldalon keresztül

Egy webáruház – amelyet a termékeid értékesítésének céljából hozol létre –, gyorsan bevételforrássá válhat számodra.

Készíthetsz te magad a semmiből egy weboldalt, de használhatsz sablonokat olyan platformokon, mint a:

Vagy olyan magyar oldalakon, mint a:

Ha minden készen áll, elkezdheted közzétenni a termékeidet, és reklámozni őket a célközönséged felé.

Spocket

A dropshipping egy könnyű módszerét keresed? A Spocket többféle termékválasztékkal, jó ügyfélszolgálattal és gyors kiszállítással rendelkezik. Szerintünk ők lennének a legjobb választás.

Előnyök

Hátrányok

Elindulás: Közepes
 • A „fogd és vidd” funkcióval felvértezett weboldal építőt használva nem fog sokáig tartani a weboldalad létrehozása, de a termékeid közzététele és elrendezése eltarthat egy darabig.
Fizetés: Gyors
 • Attól függően, hogy milyen fizetési módszert, feldolgozást használsz az oldaladon, a vásárlásokból származó bevétel azonnal a tied lehet.

Az elektronikus kereskedelem egy nagyon kompetitív iparág. Használnod kell a marketing szaktudásod és optimizálni kell a weboldalad az SEO miatt, hogy látogatókat vonzz a webáruházadba.

Jó termékekkel és okos marketinggel akár milliós nagyságú havi bevételt is el lehet érni

Követelmények:

 • Fiók egy Ecommerce weboldalon.
 • Jó termékek
 • Egyszerű fizetési opciók

További pénzszerzési módok

többféle módon hozhat létre szalaghirdetést

Ha az online pénzkeresést nem neked találták ki, akkor miért ne próbálnád meg a régi jól bevált módszert?

10. Add ki bérbe az autódat

Ha nem használod gyakran az autódat, a bérbeadás egy jó pénzszerzési lehetőség, ahelyett, hogy csak a garázsban állna.

Ha érdekel ez a módszer, itt van néhány tipp, hogy elkezdd:

 • Készíts egy világos és egyértelmű szabálykönyvet a bérlőknek
 • Döntsd el, hogy készpénzt vagy utalást fogadsz-e el.
 • Készíts órarendet a bérlőknek

Használhatsz olyan autó-kiadó platformokat, mint a:

Előnyök

Hátrányok

Elindulás: Gyors
 • Csak tedd közzé a bérleti szolgáltatásaidat a közösségi hálón, aztán várj, hogy megkeressenek a potenciális bérlők.
Fizetés: Gyors
 • Elkérheted a pénzt előre, vagy fizettethetsz előleget.

Amint a bérlő beleegyezik és aláírja a szabálykönyvet és a szerződést, csak átveszed a bérleti díjat és odaadod az autód kulcsát.

Akár több százezer forintot is kereshetsz így havonta. Csak ne feledkezz meg az autód javítási és fenntartási költségeiről.

Követelmények:

 • Egy autó
 • Egy világos, érthető szabályrendszer a bérlőknek
 • Gépjárműbiztosítás

Fektess be, hogy otthonról keress pénzt

Fektess be hogy otthonról keress pénzt

A befektetés nemcsak a milliomosok lehetősége. Ha van némi megtakarításod, sok módja van a befektetéseid elkezdésének.

A legjobb javaslatunk az, hogy használj egy olyan automatizált kereskedési eszközt, mint a ProfitFarmers. Nincs szükséged tapasztalatra, a legnehezebb részek automatizáltak, és nincsenek egyéb fizetnivaló díjak – megtarthatod a teljes nyereséged.

Olvasd el az ismertetőnket, hogy megtudd hogyan működik!

Az alábbiakban bemutatunk néhány egyéb opciót a befektetői portfóliód online történő növelésére.

11. Fektess be a közösségi kölcsönzésbe

Ha van egy nagyobb összeged és érdekelnek a startup cégek, akkor a közösségi kölcsönzés, idegen szóval a „crowdlending” neked való.

Fektess be egy startup projektbe anélkül, hogy bankot vonnál bele, és ha a startup sikeres lesz, akkor a kamaton nyerni fogsz.

A legnépszerűbb „crowdlending” weboldalak a következők:

Előnyök

Hátrányok

Elindulás: Gyors
 • A legtöbb crowdlending platformra könnyen regisztrálhatsz és elkezdhetsz befektetni egyetlen nap leforgása alatt.
Fizetés: Lassú
 • A közösségi befektetők az osztalékból általában havonta, negyedévente vagy évente kapnak pénzt, a platformtól függően.

Egy olyan megfelelő projektet találni, amelyből profitot nyerhetsz, időbe telhet.

A legsikeresebb projektek több mint 3.000.000 Ft-ot is hozhatnak évente a konyhára.

Követelmények:

 • Egy befektetői fiók egy banknál vagy pénzintézetnél.
 • Jelentősebb mennyiségű készpénz.

12. Fektess be részvényekbe

guadagnare soldi extra per gli-investimenti

A részvényekbe történő befektetés bizonyul az egyik legjobb módszernek arra, hogy hosszú távon fektess be pénzt. Sok nagyvállalatba fektethetsz be, amelyek nagy növekedési potenciállal rendelkeznek.

De jobb, ha a pénzedet azokra a társaságokra összpontosítod, amelyek a már bizonyított eszközökkel foglalkoznak. Néhány ezek közül:

 • Energia (fosszilis üzemanyag, geotermikus energia stb.)
 • Egészségügy (gyógyszerek, egészségügyi termékek, stb.)
 • Nyersanyagok (vas, acél vagy réz termékek)
 • Információs technológia (technológiai startup-ok, mesterséges intelligencia kutatás és különböző technológiai megoldások)
naga-logo
Nem tudod hova fektess be? A NAGA, egy nagyszerű alternatíva és nem számolnak fel jutalékot a tőzsdei kereskedésekre.

Előnyök

Hátrányok

Elindulás: Gyors
 • A legtöbb esetben nyitnod kell egy befektetési fiókot egy akkreditált banknál.
Fizetés: Lassú
 • Sok banknál hosszú időt vesz igénybe a személyazonosság ellenőrzése, mielőtt engedi, hogy a pénzedhez hozzáférj. A teljes folyamat napokat, sőt heteket is igénybe vehet.

Befektethetsz részvényekbe akkor is, ha kezdő vagy. Csak annyit kell tenned, hogy találsz egy megbízható befektetési szakértőt és követed a tanácsait.

A befektetési szakértők által felszámolt díjak, a banki díjak és az adók a nyereséged nagy részét elviszik.

Követelmények:

 • Egy tiszta hiteltörténeti múlt.
 • Befektetési fiók egy akkreditált banknál.
 • Pénz, amit befektetsz.

13. Fektess be ingatlanokba

Az ingatlanpiac egy bonyolult, de nagyon nyereséges piac a befektetésekben. A népszerű környékeken a nyereség hatalmas lehet.

A kevésbé népszerű helyek ingatlanai alacsonyabb nyereséget adnak, de a legnagyobb növekedési potenciállal bírnak.

A két fő ingatlan befektetési módszer:

 • Tartsd meg addig, ameddig a lehető legmagasabb vételáron tudod eladni.
 • Add ki bérbe (nyaralásokra, vagy hosszú távú bérletre stb.)

Előnyök

Hátrányok

Elindulás: Lassú
 • Hónapokba telhet megtalálni a megfelelő ingatlant, a megvásárlási folyamatot leszámítva.
Fizetés: Közepes
 • Ha bérbe adod ki az ingatlant, a bérleti díjat előre is elkérheted. De ha eladod, hónapokat is várnod kell, amíg látsz az összegből bármit is.

Ha azon gondolkodsz, hogy eladsz egy ingatlant, várnod kell egy érdeklődőre, aki elfogadható ajánlatot tesz. Ha bérbe szeretnél adni egy ingatlant, tudnod kell melyek a bérbe adó kötelezettségei.

Elsődleges bevételi források a bérlők és a terület fekvésének és ingatlannak az eladási értéke. A lehetséges megtérülést azonban az ingatlan elhelyezkedése befolyásolja, így a népszerű területeken többet számíthatnak fel érte.

Követelmények:

 • Egy ingatlan, amelyet kiadhatsz vagy eladhatsz
 • A tulajdonjogot igazoló dokumentumok
 • Aktuális ingatlanárak ismerete

14. A kézenfekvő döntés - Legyél egyéni vállalkozó

Ha teljes mértékben az ellenőrzésed alatt szeretnéd tartani a jövedelmed és a munkaidő-beosztásod, akkor az egyéni vállalkozás a tökéletes választás a számodra.

A leggyakoribb vállalkozás típusok, amelyeket otthonról végezhetsz:

 • Virtuális asszisztens szolgáltatások
 • Online tanácsadási szolgáltatások
 • E-kereskedelem

Előnyök

Hátrányok

Elindulás: Lassú
 • Beletelhet néhány napba, hétbe, hónapba, vagy akár évbe, amíg az üzleted teljesen beindul.
Fizetés: Közepes
 • Eltelhet egy kis idő, ameddig megtalálod az első fizető ügyfeledet. Általában az ügyfelek előre fizetnek, de ez attól is függ, hogy milyen üzleti vállalkozással rendelkezel.

A legtöbb cégtulajdonos kemény konkurenciával néz szembe. Ez azt jelenti, hogy ha sikert akarsz elérni, akkor meg kell találnod a módját, hogy kitűnj, és hogy szolgáltatásaidat vagy termékeidet az előnyben részesített választássá tedd.

Ha sikeres a vállalkozásod, akkor akár több mint 1.500.000 Ft heti bevételre is számíthatsz.

Követelmények:

 • Egy termék vagy szolgáltatás
 • Internetkapcsolat
 • Fizetési rendszer

Hogyan kerüld el az internetes csalásokat

Az internetnek köszönhetően rengeteg online alapú pénzszerzési lehetőség áll rendelkezésre.

Kerülje el ezt pénzt keresniDe sokan ezt kihasználják, és olyan csalásokkal próbálkoznak, amelyek megfoszthatnak minden vagyonodtól.

Íme 5 tipp, amelyek segíthetnek megvédeni magad a csalásokkal szemben:

 • Tegyél fel minden lehetséges kérdést, mielőtt elvállalnál bármit is
 • Világosan határozd meg a munkaköri leírást
 • Soha ne add ki a személyes adataidat (kártyaszám, jelszavak, cím stb.)
 • Mindig nézz utána az ügyfelednek vagy a vállalatnak.
 • Ha kétségeid vannak, kérj segítséget egy szakembertől

Okok, hogy miért kell elkezdj otthonról pénzt keresni

Nagyon sok ember rájött arra, hogy ha hagyományos állása van, az pénzügyi szempontból elégtelen az álmaik és vágyaik megvalósításához. Plusz pénzkereséshez új munkát találhatnak, túlórázhatnak vagy emelést kérhetnek, de reálisan tekintve ez a három megoldás valószínűleg nem különösebben jó.

Nem lenne szuper, ha csak 100.000 Ft-tal is többet keresnél havonta? Vagy akár ha megszabadulnál a reggel 9-től délután 5-ig tartó munkádtól?

Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszoltál, reméljük, hogy eme cikk segítségével tudtál választani egy módszert! Ezekkel további jövedelemforrást hozhatsz létre, így közelebb kerülhetsz álmaidhoz és vágyaidhoz.

Abban az esetben viszont, ha további érvekre van szükséged az induláshoz, vedd számításba a következőket:

Szerezhetsz extra bevételt

Ahelyett, hogy teljesen a munkahelyedtől függnél, létrehozhatsz egy második jövedelemforrást, különböző feladatokat ellátva.

Pénzt kereshetsz bárhonnan a világon!

A cikk címének ellenére nemcsak az otthonodra korlátozódik az internetes pénzkeresés. Egyes módszereket használhatsz utazás alatt is, akár a vonaton ülsz, vagy a tengerparton lazulsz.

Megélhetsz teljesen az otthoni pénzszerzésből

Nem ajánljuk, hogy azonnal otthagyd a munkát. De ha elkezdesz néhány itt leírt módszeren dolgozni, lehetséges, hogy elég pénzt szerzel majd az otthonod kényelméből és képes leszel ott hagyni a munkahelyed.

Rájössz majd, hogy mennyire élvezetes, izgalmas és kifizetődő

Ezzel a munkafelállással te határozod meg, hogy mennyit keresel. A kihívás, hogy önmagadnak dolgozz, fejleszti a függetlenséged és növekedésnek indít, az irányt pedig te szabod meg.

Nincsenek korlátai annak, hogy mennyi pénzt kereshetsz.

Ha egy átlagos munkahelyed van, bizonyos mértékben korlátozott a bevételed mennyisége. De ez nem érint, ha szabadúszó, esetleg egyéni vállalkozó vagy. Ha folyamatosan fejleszted a képességeidet és kutatod a távmunka lehetőségeket, a bevételeidnek nincsen határa.

Most már csak annyit kell tenned, hogy elkezded!

Reméljük, hogy ki tudtad választani magadnak azt a módszert ebből az útmutatóból, amivel el tudsz kezdeni dolgozni. Ne felejtsd el, hogy nem kell csupán egyetlen módszerre korlátozódnod, mivel vannak olyan módszerek, amelyek jól működnek együtt. Példa erre: A kriptovaluta-kereskedelemmel kapcsolatos tapasztalataid megosztása egy blogon belül.

Akkor is, ha még van munkahelyed, egy másodlagos bevételforrás, amelyet bárhonnan elvégezhetsz, könnyen a megélhetésedet jelentheti… Természetesen mindenről te döntesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top