Keress pénzt a Twitch.tv-n

Keress pénzt a Twitch.tv-n
„A PénzNindzsa fő célja az olvasók pénzügyi életének a jobbá tétele. Olyan vállalatokkal dolgozunk együtt, akik hasonló elképzeléssel rendelkeznek. Ebben a cikkben megjelenő linkek a partnereinktől származhatnak. Mi így keresünk pénzt.”
Ninja Metric Ikon

Nehézség

Alacsony
Alacsony

Idő

Alacsony
Alacsony

Jövedelem

Közepes
Közepes

Az internet korában lehetőség van arra, hogy a hobbinkból, vagy olyan dolgokból keressünk pénzt ami iránt elhivatottak vagyunk. Ha egy megszállott játékos vagy, a Twitch.tv lehet a te belépőjegyed az Internetes pénzkeresés világába.

A Twitch.tv egy online közvetítő szolgáltatás, mely leginkább az videojátékra specializálódott. Ez a legelterjedtebb platform, ha saját magadat közvetíted a játékoddal együtt, általában olyanoknak, akik hátradőlnek egy kis popcornnal és azt nézik, ahogy mások játszanak. Sok népszerű játékos teszi közzé a játékmenetét vagy a reakció videóikat, hogy pénzt keressenek a YouTube csatornájukkal. Az oldalon kereshetsz az élő közvetítések között játék, vagy eladó szerint, és élvezheted a kommentárjaikat, amit a játék közben tesznek. A Twitch valószínűleg egyike a legjobb, online videojátékokkal való pénkereső módszereknek! De nem csak játékosok vannak a Twitch-en, hanem még kriptovaluta kereskedők is streamelnek.

Ha az eSport híve vagy, akkor a Twitch.tv számodra egy aranybánya. Profi játékosok felmennek a Twitch-re közvetíteni a játékukat, és pénzt keresnek a népszerűségükből, valamint az oldalon elhelyezett hirdetésekből. Ezek a játékosok több órát fektettek a Twitch.tv csatornájuk feljesztésébe, és ha te is sikereket akarsz elérni neked is ezt kell tenned.

A Twitch felhasználói táborának nagy része átlagosan napi 3 órányi közvetítést néz a Twitch-en. Nyerd el ezeknek az elhivatott felhasználóknak a figyelmét, és keress pénzt gyorsan. Ha aktív vagy, van PayPal-ed, nő a nézőid száma, akkor nagyon szép pénzeket vihetsz haza havonta. Itt megmutatjuk, hogyan kezdj hozzá.

Szerezd be a kellő eszközöket

Ahhoz, hogy közvetíts (vagy csak ha nem akarsz egy nagyot ütni a képernyődbe a rossz FPS miatt) természetesen szükséged lesz egy gamer gépre. Egy olyasmire, melyben van egy Intel’s Core i5 Sandy Bridge –hez hasonló processzor, és legalább 8 GB memória. Akár közvetíthetsz PlayStation 4-ről, vagy xBox One-ról is, de ehhez szükséged lesz egy külső felvevő eszközre, melyet be tudsz nyomni a TV-dbe és a számítógépedbe is.

Számítógépre létezik egy ingyenes közvetítő szoftver, melynek neve Open Broadcaster Software (OBS), vagy egy fizetős néhány extra funkcióval, XSplit néven. Konzolos közvetítéshez az Elgato HD60 az ajánlott opció.

Minden készen áll… De, hogyan keressünk pénzt?

Mint minden munkánál, itt is a folyamatosság a legfontosabb. Ha soha nem vagy online, soha nem játszol, akkor nem lesznek nézőid, és ezáltal pénzt sem fogsz keresni. Nézők hiányában nem győzöl meg másokat sem, hogy nyomják meg azt az előfizetés gombot havi $5-ért ( 1500 ft ). Előfizetéssel megosztod a pénzt a Twitch-csel fele-fele arányban, de természetesen ez csak bizonyos nézőszám után mutatkozik meg.

Ha PayPal felhasználó vagy, akkor ajánlott berakni egy “Adományozás” gombot a leírásba. Ha előfizetésre teszel szert, és Twitch partnerré válsz, akkor ez egy másik mód az extra jövedelemre. Jó kapcsolatok kiépítésével, és a személyesség fenntartásával felkeltheted a Twitch felhasználók figyelmét, és ezáltal lehet, hogy a PayPal-en keresztül adományoznak is neked.

Válj Twitch Partnerré

Ha felépítesz egy jelentős nézőbázist, akkor jelentkezhetsz Twitch Partner-nek, amely lehetőséget biztosít arra, hogy banners hirdetést helyezz el a csatornád oldalán, ezzel extra jövedelemre szert téve. A Twitch nem kontrollálja, hogy melyik csatornán milyen hirdetés jelenik meg. A készítőn múlik teljes mértékben, hogy hová helyezi a hirdetéseket, és hogy milyeneket.

Ahhoz, hogy Twitch.tv partner lehess legalább heti 3 alkalommal közvetítened kell. Emellett minden egyes közvetítésedet legalább 500 nézőnek kell néznie. Alternatív megoldás az, ha hires YouTuber vagy, legalább 100,000 feliratkozóval, és 15,000 megtekintéssel minden videódon, ugyanis ebben az esetben is Twitch Partnerré válhatsz.

Kapj fizetést a megtekintésekért

Egy másik fontos dolog, ami miatt jó, ha nagy nézőtáborra teszel szert az a Twitch kifizetési rendszere. A Twitch egy effektív összeget fizet 1000 megtekintésenként (eCPM). Az eCPM növelése kemény feladat, de nem lehetetlen—ha folyamatosan játszol és tudósítasz, és ez tetszik a nézőidnek. A nézőkkel való jó kapcsolat ápolása a kulcs, és ezáltal arra is ráveheted őket, hogy kikapcsolják a hirdetést blokkoló szoftvereiket. Ha kikapcsolják a hirdetésblokkolóikat, akkor te még több pénzt kereshetsz.

Amint elfogadják a Twitch partnerkérelmedet, $0.70 ( 210 Ft ) és $1.40 (420 ft ) között kapsz 1000 megtekintésenként. Ez általában növekszik $1.00 és $2.50 közé ha már egy jelentős nézői táborod. Ezzel, és a havonta beérkező adományok összegéből a Twitch.tv egy egész jó jövedelmi forrássá válhat. Miután népszerűséget és elismerést szereztél, akkor megtárgyalhatod az eCPM-edet a Twitch-csel, és talán kaphatsz nagyobb kifizetést is.

Szeretnél plusz pénzt keresni?

Van egy listánk a legjobb Online Pénzkeresési módszerekkel.

Csak annyit kell tenned, hogy kiválasztasz egyet, és el is kezdhetsz pénzt keresni, még ma.

ninja a metrikák ikonnal

Ne küszködj többé anyagilag. Találj módszert rá, hogy akár még ma keress pénzt.

Csatlakozz azokhoz az ezrekhez, akik már megváltoztatták az életüket az online pénzkereséssel…
15+ különböző módszer, mindegyik kipróbált, mindegyik nyereséges.

ninja hulló pénzzel

Tippek a sikerhez

Kövesd a következő tippeket annak érdekében, hogy a Twitch-en való pénzkeresés esélyét növeld:

  • Légy nyílt a nézőid előtt. Minél többet beszélgetsz a követőiddel, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy nézni fognak téged.
  • Folyamatosan beszélj, még akkor is ha nincs túl sok ember becsatlakozva. Soha nem tudhatod, hogy mikor csatlakozik be valaki. Lehet, hogy azon a néhány másodpercen múlik.
  • Írj nagyon jó leírást a csatornádhoz, mellyel felkelted az érdeklődést.
  • Nézz egy kicsit utána, hogy hogyan kapj közvetítés közbeni értesítéseket arról, ha valaki adományozott, vagy új követőd lett. Ha személyesen megköszönöd nekik, az mindenképpen egy jó pont.
  • Említsd meg a követőidet és a támogatóidat a közvetítés során. Ez arra ösztönözhet más embereket is,hogy feliratkozzannak vagy támogassanak.
  • Készíts egy “menetrendet” a közvetítésekről, és tartsd magad hozzá. Ez nem csak arról ad tanubizonyságot, hogy folyamatos közvetítő vagy, de az emberek tudatják, hogy mikor kell feljönniük ha látni szeretnék azt.

Kerüld ezeket a hibákat

A következő hibákat gyakran elkövetik az újoncok a Twitch.tv-n. Te ne tedd:

  • Nyereményjátékokkal szerezni nézőket. Ezáltal a promóció ideje alatt megnövekszik a nézők száma, de utána az emberek egyszerűen továbbállnak.
  • Nem reagálni az emberekre a chat-ben. Minél többet beszélgetsz velük, annál szívesebben jönnek vissza.
  • Csak semmi poén. Ha csupán bizniszként tekintesz a Twitch.tv-re, akkor a videóid nem lesznek érdekesek és szórakoztatóak.

A legalsó vonal

Keress pénzt a Twitch.tv-nA Twitch.tv-n való pénzkeresés egy folyamat eredménye. Az első hónapokban csupán $100 ( 30 000 Ft)és $250(75000 Ft) között kereshetsz, de az idő teltével és kemény munkával további közönségre tehetsz szert. Az olyanok, akiknek 20 000 körüli nézőtáboruk van körülbelül $1600(900000 Ft)-t keresnek hetente, ami éves szinten $76000(22800000 Ft). Tehát igazán nagy esély van a meggazdagodásra ezen a platformon.

A legfontosabb dolog, melyet érdemes észben tartan, hogy a Twitch.tv nem fogja felváltani a teljes munkaidős állásodat egy ideig. Folyamatosan minőségi tartalommal kell feltöltened azt, hogy a végén pénzt tudj belőle keresni.

Ha érdekelnek más internetes pénzkeresési módszerek, akkor a gyűjteményünket itt érheted el.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top