Keress pénzt a Google Adsense-n

Keress pénzt a Google Adsense
„A PénzNindzsa fő célja az olvasók pénzügyi életének a jobbá tétele. Olyan vállalatokkal dolgozunk együtt, akik hasonló elképzeléssel rendelkeznek. Ebben a cikkben megjelenő linkek a partnereinktől származhatnak. Mi így keresünk pénzt.”
Ninja Metric Ikon

Nehézség

Alacsony
Alacsony

Idő

Alacsony
Alacsony

Jövedelem

Közepes
Közepes

Egyre több ember fejében megfordul a gondolat, hogy a saját főnökeikké váljanak, vagy extra jövedelmere tegyenek szert. Sok előnye van az online pénzkeresésnek és az otthonról végzett munkának ahelyett, hogy az irodában ülnénk; viszont, ha ebből is akarunk megélni, akkor egy megbízható jövedelmet kell szereznünk.

Az egyik legjobb online pénzkeresési módszera Google AdSense. Sokan képesek arra, hogy másodlagos jövedelmüket a Google Adsense-vel keressék meg, és egy bizonyos idő után az is lehetséges, hogy akár az elsődleges jövedelemként funkcionáljon. Ahhoz, hogy sikeres legyél a Google Adsense-n való pénzkeresésben, nem árt, ha néhány fontos dolgot tudsz. Ez az útmutató megmutat neked minden fontos dolgot, és trükkökkel, tippekkel szolgál annak érdeben, hogy minden szükséges információval rendelkezz az Adsense-n való pénzkereséshez.

Minden a Google Adsense-ről

Az internet marketing minden ipar-, és üzletágban elengedhetetlenné vált manapság, és a vállalkozások egyik legelterjedtebb hirdetési módja a Google Adsense. A vállalkozások egy bizonyos összeget fizetnek azért, hogy ha egy személy különböző kulcsszavakra, vagy termékekre rákeres az ő hirdetésük jelenjen meg. Minden egyes megjelenített hirdetésért a Google kiszámlázza az összeget a vállalkozásnak.

Az olyan embereknek, akik pénzt akarnak keresni a blogolással, weboldaluk van, pénz keresnek egy YouTube csatornával vagy másfajta online tevékenységet űznek, a Google Adsense egy olyasféle pénzkeresi lehetőség, mint a partnerprogrami marketing. Ha regisztrálsz a rendszerükben, akkor megengeded a Google-nak, hogy Google AdWords-ös hirdetéseket jelenítsen meg az általad feltöltött tartalommal egyetemben. Sok online-tartalom készítő sok százezret keres évente a Google Adsense-t tartalmazó bevételekből.

A legjobb dolog a Google Adwords-ben, hogy nagyon egyszerű profitot termelni vele. Emellett a Google egy teljesen megbízható vállalat, aki mindig időben fizet.

Ahhoz, hogy te is regisztrálhass a Google Adsense-re már kell, hogy legyen egy blog-od vagy egy YouTube csatornád. A Google meg fogja vizsgálni a kéremledet, és ha elfogadnak már neki is kezdhetsz a hirdetések importálásának, könnyedén ingyenes bővítmények használatával. Ez után, a Google Adsense csinál mindent. Megjelenítik, menedzselik a hirdetéseket a weboldaladon. Minden alkalommal, mikor valaki rákattint a hirdetésre, akkor kapsz egy szeletet abból az összegből, amit a Google keresett azzal a kattintással.

Ne olyan gyorsan!!

Sokan mikor először hallanak a Google Adsense-ről azonnal azt gondolják, hogy sok pénzt fognak keresni azzal, hogy kattintgatnak a saját hirdetéseikre, és megkérik az ismerőseiket,hogy tegyék ugyan ezt. Egy nagyon jó módszer, ha ki akarod magad tiltatni a Google Adsense-ről. A Google-nak rendkívül fejlett szofverei vannak arra, hogy monitorozzák a weboldalakra, blogokra, YouTube csatornákra érkező látogatókat. Ez a szoftver meg tudja különböztetni a valós és a hamis kattintásokat. Egy-két alkalmi kattintás még nem, de a rendszer kijátszására tett próbálkozások mindenképpen kitiltással végződnek.

Mennyit kereshetsz a Google Adsense-n?

Mindenki más eredményeket ér el az AdSense-n. Az elején ne számíts túl nagy keresetre, ugyanis azidőbe telik, hogy jelentős látógatói táborra legyél szert. A Google Adsense több helyen elhelyezve könnyedén 60 000Ft-ot vagy akár többet is hozhat a konyhára havonta.

Készítsd fel magad a Google Adsense-re

Mint már ez előtt is említettünk, a weboldal vagy YouTube csatorna feltétele a regisztrációnak. Ha még nincs egyiked sem, semmi gond. Egy blog vagy más médiaközlő platform szerzése nagyon egyszerű. Ez az útmutató segít neked elindulni ezen az úton, hogy utána regisztrálhass az Adsense-re.

1. Lehetőség: Készíts egy BlogSpot blogo

BlogSpot egy olyan platform, ami ingyen elkészíti és eltárolja a blogodat. A Google üzemelteti a BlogSpotot is, ezáltal nagyon egyszerű azt összekapcsolni az AdSense-szel. Még akkor is csupán 10 perc egy blog elkészítése, ha ezelőtt soha nem foglalkoztál ilyesfajta dolgokkal. Ez a módszer azoknak ajánlott, akik teljesen újak az Internet Marketingben.

Néhány tipp a BlogSpot-os sikerhez:

1. Válassz megfelelő domain nevet

A BlogSpot-on lehetőség van megadni a blog-odnevét, és fontos, hogy olyat válassz ami összefüggésben van a tartalommal, könnyen megjegyezhető és lebetűzhető.

2. Válassz ki egy témakört

A blogodnak egy bizonyos témával kell foglalkoznia. Bármit választhatsz a divattól a technológiáig, a popkultúrától a főzésig. Ha kiválasztottad a témakört, írj néhány blog bejegyzést. Legalább 400 szavasak legyenek, és tartalmazzanak képeket. A beépített tartalomkezelő a BlogSpot-on egyszerűvé teszi a bejegyzések írását is.

3. Válts sablont

A BlogSpot lehetőséget biztosít arra, hogy számos sablonok közül válassz; viszont ha azt szeretnéd, hogy a blogod kiemelkedjen a többi közül, és, hogy kattintásokat szerezzen neked, akkor jobb, ha egy harmadik fél által készített sablont integrálsz be. Több száz ilyen ingyenes sablon található az interneten.

4. Legyen meg a 2 alapvető oldalad.

Minden BlogSpot blog-nak kell lennie egy “Rólunk” és egy “Kapcsolat” oldalának. Ha megvan ez a 2 oldal, az növeli az oldalad megítélését, és a keresőrendszerekben is jobb helyet érhet el.

2. Lehetőség: Készíts egy WordPress blogot

Ha van némi tapasztalatod a blog-, vagy weblapkészítésben, egy WordPress oldal használata a Google Adsense-szel egy ragyogó ötletnek tűnhet. A WordPress az egyik legelterjedtebb blog motor, és az interneten található weboldalak negyede WordPress-szel készült.

A WordPress egy picit összetettebb, mint a BlogSpot, ezért ajánljuk azoknak, akik már rendelkeznek némi tapasztalattal. Ez a motor hozzáférést nyújt több ezer ingyenes sablonhoz, különböző bővítményekhez, és izgalmas funkcióhoz melyek még jobban segíthetik a weboldalad személyre szabását.

Az interneten sok jó útmutató található, melyek segítenek a WordPress használatában. Ha nagyon tapasztalt vagy a számítógépek terén, akkor akár menet közben is tanulhatsz, ugyanis majdnem minden oldalon találhatóak instrukciók.

Keress pénzt a Google Adsense-n

3. Lehetőség: Indíts egy YouTube csatornát

Ha nem szeretsz írni, akkor is kereshetsz pénzt a Google Adsense-szel. A Youtube által bannerek, és videohirdetések által is szert tehetünk jövdelemre. Rengeteg témában készíthetsz videókat, néhányat felsoroltunk:

 • Termékek és szolgáltatások véleményezése
 • Filmek és sorozatok véleményezése
 • Video blogolás
 • Komédia és kabaré
 • Tanító videók
 • “Hogyan csináld” videók
 • Videojáték közvetítés
 • Animált videók
 • Zenés videók
 • Tehetséget bemutató videók
 • Állatokról szóló videók

Amint kitaláltad a videóid témáját neki is kezdhetsz a YouTube-ozásnak. Regisztrálj egy fiókot és indítsd el a csatornádat ingyen. Felveheted a videóidat a mobiltelefonoddal, vagy webcameráddal, vagy vásárolhatsz képernyőrögzítő szoftverek (pl. Camtasia ), melyekkel a képernyődről készíthetsz videót..

Mielőtt kérvényeznél egy Google AdSense fiókot, tölts fel legalább 4-5 videót a csatornádra. A videók minősége is számít. Ha feltöltesz 10 db néhány másodperces videót, akkor ne is számíts arra, hogy elfogadják a regisztrációdat. Ha feltöltötted az 5-10 videót, várj egy hetet mielőtt regisztrálnál.

Ha megvan a közvetítő felület

A legnehezebb rész a Google Adsense-ben, a kezelőfelület üzembe állítása. Ha ez megvan, a többi már könnyű. Mielőtt tovább mennénk, fontos megjegyezni azt, hogy a Google válogatós olyan tekintetben, hogy milyen közvetítőfelületet fogad el. Ha a weboldalad félkész, nincs rajta tartalom, vagy rossz írások tömkelege található rajta ami maximum SPAM-nak megy el, akkor nem valószínű, hogy elfogadják a kérelmedet. Meg kell mutatnod, hogy a te weboldalad értékes tartalmat biztosít egy bizonyos célközönségnek. Bizonyosodj meg arról, hogy jó tartalom van a weboldalon mielőtt regisztrálnál. Ha biztos vagy abban, hogy megfelelő tartalommal rendelkezik a felületed, és mindent a helyén találsz akkor regisztrálhatsz.

Add be az AdSense kérelmedet

Ha elégedett vagy a webes tartalmaddal, akkor kérelmezz egy AdSense fiókot. Ezt úgy teheted meg, hogy meglátogatod az AdSense weboldalát, és kitöltöd az ott található kérdőívet. Ne sajnáld rá az időt, minden kérdésre megfelelően válaszolj

Ha benyújtottad a kérelmedet, néhány nap múlva a Google eldönti, hogy elfogadják azt, vagy sem. Legtöbbször egy hét,vagy akár még több is lehet, míg hallasz felőlük. Ha viszont elfogadtak, akkor azonnal elkezdheted használni az AdSense-t. Ha nem fogadták el a kérelmed, ne keseredj el. Valakiknek csak a második, vagy harmadik kérelmét fogadják el. Tedd meg a szükséges változtatásokat, melyeket a Google javasol, és nyújtsd be a kérelmed újra. Online rengeteg információt találsz arról, hogy milyen tartalmakat utasít el a Google.

Miután elfogadták az AdSense kérelmedet

Keress pénzt a Google AdsenseHa megkaptad az értesítést, miszerint elfogadták a kérelmedet a Google Adsense-re, nem dőlhetsz egyből hátra a székedben, és élvezheted a pénz áramlását! Keményen kell dolgoznod ez után is, hogy maximalizáld a profitot, melyet a Google Adsense-től kereshetsz.
Az első, és egyben legfontosabb dolog, hogy installáld az AdSense-t a weboldaladon, blogodon, vagy YouTube csatornádon. A módszerek változóak lehetnek annak fényében, hogy milyen platformot használsz. Leellenőrizheted a segítség szekciót, vagy kereshetsz online útmutatókat, melyek lépésről lépésre bemutatják a Google Adsense installálását.

Amint installáltad a Google Adsense-t, 24-48 órát kell várnod mielőtt a hirdetések megjelennének a weboldaladon vagy a videóidban. Amint láthatóak a hirdetések, nekiállhatsz hirdeti a weboldalad. Használhatod a közösségi médiát, üzenetküldő rendszereket, más emberek blogjait, és millió más módszert látogatók szerzésére. Ne feledd- ahhoz, hogy pénzt keress a látogatóidnak rá kell kattintaniuk a hirdetésre. Olyan látogatókat kell szerezned, akik nagy eséllyel megteszik ezt.

Fent kell tartanod a jó minőségű tartalom közlését, hogy az emberek visszajárjanak oda, és kattintsanak a hirdetésekre is. Legyen az a célod, hogy heti egy videót, vagy bejegyzést posztolj ha megengedi az időd. Minden egyes alkalommal, ha valami új dolgot posztolsz, hirdesd meg azt. Meglátod, egy idő után látható eredménye lesz ennek az AdSense-n, és látni fogod, ahogy a jövedelm lassan, de biztosan nő a fiókodon.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top