Keress pénzt Partnerprogrami Marketinggel

Affiliate Marketing Ninja Ikon

Nehézség

Közepes
Közepes

Idő

Közepes
Közepes

Jövedelem

Jövedelem nagy
Nagy
„A PénzNindzsa fő célja az olvasók pénzügyi életének a jobbá tétele. Olyan vállalatokkal dolgozunk együtt, akik hasonló elképzeléssel rendelkeznek. Ebben a cikkben megjelenő linkek a partnereinktől származhatnak. Mi így keresünk pénzt.”

Passziv kereseti módok a PenzNindzsa pontszám-n

Keress pénzt partnerprogrami marketinggelA partnerprogramok nagyon népszerűvé váltak a vállalatok számára, hogy vásárlókat szerezzenek és vitathatatlanul még népszerűbb módja az “átlagembereknek” az internetes pénzkeresetre.

Vannak példák olyan emberek akik tinédzser korukban több mint $5000-t keresnek havonta a szabadidejükben, míg más felnőttek akik dollár százezreket kerestek ily módon.

Az átlaglakosság körében növekvő internethasználat következtében, egyre több cég kezdte el felhasználni a partnerprogramokat. Az ötlet egyszerű: Minden alkalommal amikor ellátod a céget egy látogatóval a honalpjukon, egy eladással vagy bármilyen fajta regisztrációval a szolgáltatásaikra, díjazva leszel egy bizonyos összeggel. 

Ami az egészet ennyire egyszerűvé teszi, az a tény hogy nincs szükség közvetlen kapcsolatra a cégekkel, az úgynevezett “partnerhálózatok” több száz programja közül választhatsz. Az elgondolás ezért relatíve egyszerű és a leglaikusabb számítógéphasználó is pénzt tud keresni partnerprogramokon keresztül. Olvass tovább és tudd meg hogyan keress pénzt gyors.

Mi az a partnerprogram?

Keress pénzt partnerprogrami marketinggel

Ahhoz hogy pénzt keress, meg kell értened hogy mely szereplők részei annak, hogy elérd amit akarsz: a pénzt!

Például:

A cég el szeretne adni egy telefont, ezért érintkezésbe lép a kapcsolati hálózattal, hogy találjon embereket, akik értékesítik a terméket. A kapcsolati hálózat elhelyez egy hirdetést a fórumon, azzal hogy minden egyes látogató után akit biztosítasz, keresel egy dollárt és minden alkalommal amikor egy telefon eladásához hozzájárulsz, $35-t kapsz. Te megkapod a hirdetést és elhelyezed a blogodban, honlapodon és Facebook oldaladon. A vásárló meglátogatja a blogod – látja a hirdetést – rákattint ($1) – megvásárolja a telefont ($35).

Partnerprogram típusok

Keress pénzt az interneten közvetítőként

Minimális alaptudással már most kezdhetsz mint közvetítő. Itt a kulcs a motiváltságon és koncentráción van.

A közvetítőség sok pénzt biztosíthat, tehát a koncentráció kifizetődő.

Találj egy közvetítő hálózatot

Mint már említettük, lehetséges közvetlen módon kapcsolatba lépni egy céggel és kérvényezni egy partner programot. Mi nem ajánljuk ezt, amíg nem vagy tapasztalt közvetítő. A legokosabb megoldás találni egy közvetítő hálózatot. A közvetítő hálózat egy internetes marketing ügynökség, amely lehetőséged ad a cégeknek, hogy értékesítsék honlapjukat/üzletüket közvetítő partnereken (rajtad) keresztül. A hálózat felhalmozott egy átfogó gyűjteményt a különböző cégek hirdetéseiből, amelyeket Te, mint közvetítő partner, hasznosítani tudsz.

Azt javasoljuk hogy iratkozz fel több, valahol egy és öt közötti számú kapcsolati hálózatba, hogy széles körű hirdetéseid legyenek amikből választhatsz. A tagság ingyenes, csatlakozni pedig nagyon egyszerű.

Példák hálózatokra:

Nézd meg a hirdetéseket és találd meg a megfelelőt

Miután regisztráltál mint felhasználó az egyik közvetítő hálózatnál, számos lehetőséget fogsz látni a hirdetésekből. Három meghatározó tényező van, amikor hirdetés(eke)t választasz.

Ha már van egy honlapod jó forgalommal és magas napi látogatottsággal, a megfelelő választás egy olyan hirdetés lehet amelyik kapcsolódik a saját oldaladhoz. A partnerprogram remek módja a bloggal történő pénzkeresésnek.  A releváns hirdetéseket kihasználva pedig bizalmat építesz ki a látogadóiddal szemben, ami mindig több kattintást fog eredményezni. Tegyük fel, hogy van egy telefonokról szóló blogod – ebben az esetben egy olyan partner hirdetés ami tokokat és előfizetéseket árul, nagyszerű volna.

Ha nincs blogod vagy honlapod, ne ess kétségbe. Manapság nagyon egyszerűvé vált honlapokat szerkeszteni az ingyenes programokkal mint a WordPress, Drupal és mások. Emellett nem kerül sokba a saját honlapot feltenni és üzemeltetni.

Kiindulási pontként olyan hirdetések amik érdekelnek, gyakran jó kezdő választásnak bizonyulnak. Ha például létrehozol egy blogot vagy egy honlapot, mindig könnyebb és szórakoztatóbb lesz ha az valami olyanról szól ami érdekel. Ez jobb oldalt eredményez és ennek eredményeképpen több látogatót. Végezetül azt is jelenti hogy a pénzkereseted is megkönnyíti.

Egy másik fontos szempont amit mindig észben kell tartanod a jövedelemszerzési lehetőségek. Olyan hirdetést választani amit ugyan kapcsolni tudsz a blogodhoz, honlapodhoz vagy csak személyes érdeklődésedhez, haszontalan ha nincs jövedelemszerzési lehetősége. Ezért röviden értékelned kell a hirdetést, hogy lásd van-e benne pénzkereseti lehetőség.

Előkészületek

Amint kiválasztottad a terméket vagy hirdetést, a feladatod mint közvetítő, hogy készíts egy honlapot, blogot vagy mást, annak érdekében hogy értékesítsd a terméket. Itt egy rövid leírás a különböző médiumokról:

Honlap

Los sitios webs son indiscutiblemente las formas más conocidas para ofrecer productos afiliados, y por una buena razón también. Un sitio web posee una gran riqueza llena de posibilidades, y las cosas que puedes hacer en un sitio web realmente están limitadas por tus propias inclinaciones y habilidades.

Az egyik dolog ami visszatartja az embereket az a hit, hogy egy jó honlapkészítés közel professzori diplomát igényel az internetes szerkesztés terén. De ez NEM igaz! Manapság nagyon gyorsan megtanulhatod hogy készíts nagyszerű kinézetű weboldalt, oktatóvideókon és cikkeken keresztül. Az eszköz, amelyet az PenzNindzsa.hu ajánl neked (dobpergés…) az a WordPress nevű tartalomkezelő rendszer. Ez a teljesen ingyenes szoftver rendkívül leegyszerűsíti a honlapkészítést. A programot több ezer ember használja világszerte és az egyik legjobbnak és legegyszerűbbnek tartott program honlapkészítéshez.

Ahhoz hogy a WordPress-t használhasd, szükséged van egy domain-re, ahol valójában az egész honlapot tárolni fogod, a nevedtől www.pelda.com, a lapodon szereplő írásig. Egy hely ahol létrehozhatsz úgynevezett domain-t és feltöltheted a saját honlapod, az UnoEuro, amely domain regisztrációt és tárhelyet kínál weboldalak listáján mindössze 1 eurótól havonta. Mi magunk is ezt az internetes tárhelyet használjuk és tudjuk ajánlani!

Ha szeretnéd megtanulni hogyan kell weblapot szerkeszteni, rengeteg leírást találhatsz ami segít létrehozni egyet. Csak keress a “WordPress”-re a Google-n vagy hasonlókon.

Blogolás

Még akkor is ha egy közvetítő még nem rendelkezik egy bloggal, létrehozni egyet nagyon egyszerű. A blogok nagyszerű lehetőséget biztosítanak, hogy sok jó anyagot írj a választott hirdetendő termék témájában és ezek gyakran több olvasót is vonzanak. Blogokat viszonylag olcsón létrehozhatsz, és az egyetlen, amiért ténylegesen fizetned kell, az az úgynevezett domain, például egy honlap tárhely fiókkal. Amikor létrehozod a blogod, erősen ajánluk, hogy használd ki a WordPress előnyeit, egy programét, amely természetesen ingyenes. Az egyik oldal ahol elhelyezheted a honlapod az UnoEuro, ami éppen megegyezik az általunk használt tárhelyszolgáltatóval és a legolcsóbb regisztrációjuk csak 1 euróba kerül havonta.

Értékesítési Videók

Általában ezt a fajta közvetítői tevékenységet olyan honalpokon tudod használni, mint a YouTube vagy a Vimeo. Készíthetsz véleményt a szóban forgó termékről, megmutathatod hogyan működik, beszélhetsz a saját tapasztalataidról, stb.Nézd meg a PénzNindzsa útmutatóját attól hogyan keress pénzt a YouTube-on.

Ha szeretnéd teljesen megérteni, hogyan keress pénzt például a YouTube-on, nézd meg a PenzNindzsa bejegyzését a YouTube videókon.

Facebook

A Facebook használatával ingyenes lehetőséged van oldalak létrehozására, ami segíthet a terméked hirdetésében. Az egyik módja egy olyan oldal létrehozása, amely véleményeket vagy a különböző dolgok használatát tartalmazza. Majd időről időre hirdetésekre és partnerprogramokra hivatkozol, amelyek bevételt biztosíthatnak. A Facebook oldalak jó hirdetést biztosítanak a honlapoknak, tehát ha már van weboldalad vagy blogod, azt ajánljuk használd a Facebookot hogy segíts promótálni az oldalad.

Ha többet szeretnél megtudni arról, hogy hogyan keress pénzt a Facebookon, megnézheted a bejegyzésünket a Facebook oldalakról.

Instagram

Ha van egy Instagram fiókod sok követővel, akkor elkezdheted reklámozni más emberek termékeit vagy ajánlatait amiken keresztül a követőid megvásárolhatják azokat. A partnerprogrammal remekül meg lehet valósítani az Instagram pénzkeresést.

Vélemény

A különböző termkékek véleményezését is használhatod közveítői hirdetésre. Ezzel a módszerrelaz ötlet egyszerűen annyi, hogy kipróbálsz számos terméket az általad közvetített hirdetés kategóriájában. Ezt megteheted egy oldalon, amelyet kifejezetten erre a célra terveztek, vagy más emberek fórumain vagy blogjain. Ez a fajta értékesítési közvetítés éri el a leggyakrabban a célközönséget, azt a vásárlót, aki már az általad hirdetett termék iránt érdeklődik, vagy aki mások tapasztalatairól szeretne hallani vele kapcsolatban.

Nyomonkövetése – ésszerűsítése az oldalnak

Amint az oldal feltöltésre kerül és működik, az a fontos, hogy olyan hatékony legyen, amennyire csak lehet. Ez azt jelenti, biztosra kell menned, hogy a lehető legnagyobb számú ember látogassa az oldalad, kattintson a hirdetésekre és vásároljon vagy “iratkozzon fel” az általad hirdetett termékekre. Ez az úgynevezett nyomonkövetés, amely különböző programokon keresztül vihető véghez.

Ezek a programok, amelyek szintén beépítettek néhány közvetítői hálózatba, vizsgálják hogy hány ember éri el az oldalad, milyen sokáig maradnak ott, mivel töltik ott az idejüket, hány ember kattint a hirdetéseidre, stb. Ezek a rendszerek aztán segítenek felfedezni, hogyan kéne az oldalad tervezni és milyen tartalomnak kéne elérhetőnek lennie, azáltal hogy megmutatja, mi működik a legjobban. A PenzNindzsa.hu erősen ajánlja hogy használd ki ezeknek a programoknak az előnyeit, mert kulcsfontosságúak az oldalad sikerében.

Mi a PenzNindzsa.hu-nál reméljük, hogy élvezted ennek az elolvasását és különösen a tanulást, hogyan keress pénzt az interneten közvetítő értékesítéssel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top