facebook pixel

Keress pénzt a Clickworker-en

Keress pénzt a Clickworker-en
„A PénzNindzsa fő célja az olvasók pénzügyi életének a jobbá tétele. Olyan vállalatokkal dolgozunk együtt, akik hasonló elképzeléssel rendelkeznek. Ebben a cikkben megjelenő linkek a partnereinktől származhatnak. Mi így keresünk pénzt.”

Egy ideje keresel valamilyen módot arra, hogy pénzt keress online ahhoz, hogy extra bevételed legyen másodállásként, vagy háztartásbeli munkához pluszba? A Clickworker a tökéletes megoldás lehet a számodra. Ez a program hasonló az Amazon mTurk-höz abban, hogy elosztják a munkát a nagy projekteket nagyobb csapatoknak. Viszont ezek a munkák a legtöbb esetben meglehetősen keveset fizetnek. A Clickworker azért egyedi, mert megvan a potenciál benne arra, hogy sokkal többet keress.

Előre látod a Clickworker weboldalán, hogy mennyit fogsz keresni szabadúszó munkával, a fordítástól egészen a szövegírásig. Így rendelkezel azzal a szabadsággal, hogy szabályozd azt, mennyit keresel óránként. A projektekért kapott pénz változó, 3 dollártól 25 dollárig bármennyit kereshetsz óránként. Könnyen dolgozhatsz otthonról a Clickworker-rel, és ez nagyon nagy előny. Nyílván a lehető legtöbbet akarod keresni, és ez az útmutató elmagyarázza, ezt hogyan is teheted meg a Clickworker-rel.

Egy fontos dolog van, amit tudni kell a Clickworker-ről, mielőtt elkezdenéd használni. Ez pedig az, hogy a Clickworker-t nem úgy tervezték, hogy bárkinek is a fő bevételi forrása legyen. Naponta munkások ezrei versengenek a legjobb projektekért, és ezek nem tartanak sokáig. Lehet, hogy egy nap balszerencsés leszel és nem lesz semmilyen elérhető, magas fizetésű munka, de ha használod az ebben a cikkben lévő tippeket, akkor haza tudsz vinni havi 200 dollártól 300 dollárig bármennyit úgy, hogy csak 20 órát dolgozol.

Começando com o Clickworker

Mielőtt elkezdenél dolgozni a Clickworker-nek, menj biztosra, hogy teljesíted a két alapkövetelményt. Először is szükséged lesz az Internet Explorerre. Ha Mac számítógéped van, akkor utánanézhetsz online, hogyan telepíthetsz egy webböngészőt a számítógépeden. Ha Windows számítógéped van, valószínűleg már rajta van a gépeden az Internet Explorer.

Másodszorra folyékonyan kell olvasnod és írnod angolul. Ha nem angol anyanyelvű vagy, akkor egy tesztet kell kitöltened, hogy bebizonyítsd, jól tudsz angolul.

Ha ezt a két követelményt teljesíted, akkor készen állsz a Clickworker-re. Kövesd ezeket a lépéseket, hogy elindulj:

1. Registro no Clickworker

Látogasd meg a clickworker.com weboldalt a regisztrációhoz. Ha az oldal betölt, keresd meg a regisztráció gombot. Kattints rá és várj az oldal betöltésére. Itt válaszd azt az opciót, hogy regisztrálás Clickworkerként.

2. Providenciando Informação Básica

Miután kiválasztottad a Clicworkerként való regisztráció opcióját, egy űrlaphoz továbbítanak. Írd be a neved, email címed, levelezési címed és más kívánt információt. Ha az összes ki lett töltve, akkor küldd be az űrlapot és várj, amíg az email megérkezik. Nyisd meg és kattints a linkre, hogy megerősítsd az email címed és befejezd a regisztrációt.

3. Se prepare para as avaliações

Ahhoz, hogy képzett legyél a jól fizető Clickworker-es munkákhoz, el kell végezned néhány tesztet. A kezdéshez a linket megtalálod az oldal tetején, az Assessments/Tesztek fül alatt. Kattints a linkre és írd be a bejelentkezési adataidat, ha szükséges.

4. Completando o questionário

Ha elérted az Assessment fület, ki kell töltened egy űrlapot, ami 4 lapból áll: Rólam, Nyelvek, Képességek, Hobbik & Egyéb Tudás. Csak nyugodtan töltsd ki az összes lapot olyan részletesen, amennyire csak lehet. Ez fontos, mivel ez fogja meg meghatározni, milyen teszteket teljesíthetsz a munkákhoz, és végül azt, hogy mennyit tudsz keresni.

5. Faça Testes

Miután teljesítetted mind a négy lapot, egy olyan oldalra kerülsz, ahol egy teszt lista lesz. Fent találsz egy olyan címet, hogy „Elérhető Alap Tesztek”. Ezek a szükséges tesztek, amiket el kell végezned ahhoz, hogy a jól kereső munkákra jogosult legyél. Végezd el az összes többi itt található tesztet is. Csak nyugodtan csináld, és a képességeidnek megfelelően töltsd ki.

Miután végzel a teszttel, látni fogod, hogy még két további tesztet találsz az Alap Tesztek között a További Szükséges Tesztek oszlop alatt. Mindegyik tesztet végezd el. Kicsit összetettebbek és nehezebbek, mint az első tesztek, úgyhogy figyelj oda rájuk rendesen.

Van, hogy késés lesz a tesztek publikációja között. Ez normális. Egy napig tarthat, amire megjelenik, úgyhogy nézz vissza 24 órával később.

Valószínűleg 2-3 óráig fog tartani, mire elvégzed az összes tesztet. Győződj meg róla, hogy megbízható internetkapcsolatod van, mert nem tudod abbahagyni és újraindítani a tesztet később. Csak egy esélyt kapsz a teljesítéshez.

Az egyik teszt részeként egy Hotmail email címet kell felállítanod, ha még nem rendelkezel eggyel. Ezt a tesztet nem teljesítheted az email nélkül, úgyhogy regisztrálj egyet.

Tartsd észben, hogy habár dolgozhatsz a Clickworkernek a tesztek elvégzése nélkül, a jól fizető projekteket nem fogod megkapni. Megéri befektetni az időt a tesztekre.

Como começar a ganhar dinheiro com a secção UHRS no Clickworker

Ha átmentél az összes vizsgán, el tudod érni az UHRS szekciót, ahol a jól fizető munkák vannak. Ahhoz, hogy az UHRS-be be tudj lépni, Internet Explorer böngészőt kell használnod

A belépéshez menj ide:

https://prod.uhrs.playmsn.com/Judge/Views/Login. Itt be kell jelentkezned. Tedd meg a Live ID-val, amit Hotmail készítésénél kaptál. Miután beléptél, látni fogsz egy HitApps listát, ez a Clickworker elnevezése a projektekre.

A feladatok legtöbbje rendelkezni fog egy kék linkkel, amin az lesz, hogy képesítés. Mielőtt megcsinálhatod a feladatot pénzért, el kell végezned a kötelező képesítést. Amint elvégezted és képesítve vagy, nem kell többé újracsinálnod a tesztet a jövőben.

A képesítések afféle mini tesztek. Újracsinálhatod néhányukat, de csak néhányszor. Nem dolgozhatsz egy HitApp-en, amíg nincs meg a képesítés. Amint megvan, egyszerűen kattints a „Start Judging” linkre a munkához.

Seuraa näitä neuvoja, kun valitset HitApps ja työskentelet vaatimusten parissa:

  1. Tudásod legjobbja szerint töltsd ki a tesztet gyorsan. Ha bizonytalan vagy, ugord át a kérdést.
  2. Nézd meg az előnézeti linket, ha van. Néha a vizsga válaszai bent vannak az előnézetben.
  3. A HitApps 0,03 dollárt fizetnek feladatonként, és nagy kereset van rájuk. Fontos, hogy elvégezd az összes vizsgát, hogy ne hagyd ki ezeket a feladatokat.
  4. Rendszerhibák előfordulhatnak. Néha vizsgaírásnál hibásan kiírhatja, hogy rossz a válasz. Ne pazarold ilyenkor az időd. Csak menj tovább a következő kérdésre.
  5. Ne írj véletlenszerű dolgokat válaszként. A rendszer ezt észre tudja venni, és kitilthatnak egy munkából, vagy kitilthatják az egész fiókodat.
  6. Amikor dolgozol, ügyelj arra, hogy gyorsan teljesítsd a feladatokat, pontossággal. Minél több feladatot végzel, annál többet keresel.
  7. Légy változatos. Több kategóriából válassz feladatot, hogy megismerd. Amikor nincsenek magas fizetésű munkák, dolgozz az alacsonyabb fizetésű munkák vizsgáján.
  8. A magas fizetésű munkák nehezebbek, ezért sokszor lassabban kell dolgoznod. Idővel azon találhatod magad, hogy az alacsonyabb fizetésű munkákkal többet keresel, mert gyorsabban dolgozol. Mindenki különböző ebből a szempontból. Ami számodra a legjobb módja lehet a bevételszerzésnek, másnak nem biztos, hogy az.

Obtendo o pagamento

Keress pénzt a Clickworker-en

Az első fizetésedet az UHRS rendszerben való munka után 3 héttel kapod. Majd hetente kapod, már ha heti rendszerességgel dolgozol. Először a pénz az UHRS fiókodba kerül hétfőn. Majd szerdán a pénzt átutalják az UHRS fiókodból Paypal-ra. A pénzzel vásárolhatsz online, vagy átutalhatod a bankszámládra. Sok szabadúszót érdekel, hogy vajon megtudják-e kapni a keresetüket bitcoinban vagy más kriptovalutában, ha úgy szeretnék. Ez egy olyan szempont, amelyet sok online munkát kínáló oldal figyelembe fog venni a jövőben.

Ha kevesebb, mint 600 dollárt keresel egy év, nem kell adóznod utána. Akik ennél többet keresnek, azoknak adózniuk kell. Konzultálhatsz egy könyvelővel, mi a legjobb eljárás a számodra. Ha más módot keresel a pénzkereséshez, akkor itt találsz egy listát a különböző bevételszerzési módokról.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top