Keress pénzt a Clickworker-en

Keress pénzt a Clickworker-en
„A PénzNindzsa fő célja az olvasók pénzügyi életének a jobbá tétele. Olyan vállalatokkal dolgozunk együtt, akik hasonló elképzeléssel rendelkeznek. Ebben a cikkben megjelenő linkek a partnereinktől származhatnak. Mi így keresünk pénzt.”
Ninja Metric Ikon

Nehézség

Közepes
Alacsony

Idő

Alacsony
Alacsony

Jövedelem

nagy
nagy

Egy ideje keresel valamilyen módot arra, hogy pénzt keress online ahhoz, hogy extra bevételed legyen másodállásként, vagy háztartásbeli munkához pluszba? A Clickworker a tökéletes megoldás lehet a számodra. Ez a program hasonló az Amazon mTurk-höz abban, hogy elosztják a munkát a nagy projekteket nagyobb csapatoknak. Viszont ezek a munkák a legtöbb esetben meglehetősen keveset fizetnek. A Clickworker azért egyedi, mert megvan a potenciál benne arra, hogy sokkal többet keress.

Előre látod a Clickworker weboldalán, hogy mennyit fogsz keresni szabadúszó munkával, a fordítástól egészen a szövegírásig. Így rendelkezel azzal a szabadsággal, hogy szabályozd azt, mennyit keresel óránként. A projektekért kapott pénz változó, 3 dollártól 25 dollárig bármennyit kereshetsz óránként. Könnyen dolgozhatsz otthonról a Clickworker-rel, és ez nagyon nagy előny. Nyílván a lehető legtöbbet akarod keresni, és ez az útmutató elmagyarázza, ezt hogyan is teheted meg a Clickworker-rel.

Egy fontos dolog van, amit tudni kell a Clickworker-ről, mielőtt elkezdenéd használni. Ez pedig az, hogy a Clickworker-t nem úgy tervezték, hogy bárkinek is a fő bevételi forrása legyen. Naponta munkások ezrei versengenek a legjobb projektekért, és ezek nem tartanak sokáig. Lehet, hogy egy nap balszerencsés leszel és nem lesz semmilyen elérhető, magas fizetésű munka, de ha használod az ebben a cikkben lévő tippeket, akkor haza tudsz vinni havi 200 dollártól 300 dollárig bármennyit úgy, hogy csak 20 órát dolgozol.

Começando com o Clickworker

Mielőtt elkezdenél dolgozni a Clickworker-nek, menj biztosra, hogy teljesíted a két alapkövetelményt. Először is szükséged lesz az Internet Explorerre. Ha Mac számítógéped van, akkor utánanézhetsz online, hogyan telepíthetsz egy webböngészőt a számítógépeden. Ha Windows számítógéped van, valószínűleg már rajta van a gépeden az Internet Explorer.

Másodszorra folyékonyan kell olvasnod és írnod angolul. Ha nem angol anyanyelvű vagy, akkor egy tesztet kell kitöltened, hogy bebizonyítsd, jól tudsz angolul.

Ha ezt a két követelményt teljesíted, akkor készen állsz a Clickworker-re. Kövesd ezeket a lépéseket, hogy elindulj:

1. Registro no Clickworker

Látogasd meg a clickworker.com weboldalt a regisztrációhoz. Ha az oldal betölt, keresd meg a regisztráció gombot. Kattints rá és várj az oldal betöltésére. Itt válaszd azt az opciót, hogy regisztrálás Clickworkerként.

2. Providenciando Informação Básica

Miután kiválasztottad a Clicworkerként való regisztráció opcióját, egy űrlaphoz továbbítanak. Írd be a neved, email címed, levelezési címed és más kívánt információt. Ha az összes ki lett töltve, akkor küldd be az űrlapot és várj, amíg az email megérkezik. Nyisd meg és kattints a linkre, hogy megerősítsd az email címed és befejezd a regisztrációt.

3. Se prepare para as avaliações

Ahhoz, hogy képzett legyél a jól fizető Clickworker-es munkákhoz, el kell végezned néhány tesztet. A kezdéshez a linket megtalálod az oldal tetején, az Assessments/Tesztek fül alatt. Kattints a linkre és írd be a bejelentkezési adataidat, ha szükséges.

4. Completando o questionário

Ha elérted az Assessment fület, ki kell töltened egy űrlapot, ami 4 lapból áll: Rólam, Nyelvek, Képességek, Hobbik & Egyéb Tudás. Csak nyugodtan töltsd ki az összes lapot olyan részletesen, amennyire csak lehet. Ez fontos, mivel ez fogja meg meghatározni, milyen teszteket teljesíthetsz a munkákhoz, és végül azt, hogy mennyit tudsz keresni.

5. Faça Testes

Miután teljesítetted mind a négy lapot, egy olyan oldalra kerülsz, ahol egy teszt lista lesz. Fent találsz egy olyan címet, hogy „Elérhető Alap Tesztek”. Ezek a szükséges tesztek, amiket el kell végezned ahhoz, hogy a jól kereső munkákra jogosult legyél. Végezd el az összes többi itt található tesztet is. Csak nyugodtan csináld, és a képességeidnek megfelelően töltsd ki.

Miután végzel a teszttel, látni fogod, hogy még két további tesztet találsz az Alap Tesztek között a További Szükséges Tesztek oszlop alatt. Mindegyik tesztet végezd el. Kicsit összetettebbek és nehezebbek, mint az első tesztek, úgyhogy figyelj oda rájuk rendesen.

Van, hogy késés lesz a tesztek publikációja között. Ez normális. Egy napig tarthat, amire megjelenik, úgyhogy nézz vissza 24 órával később.

Valószínűleg 2-3 óráig fog tartani, mire elvégzed az összes tesztet. Győződj meg róla, hogy megbízható internetkapcsolatod van, mert nem tudod abbahagyni és újraindítani a tesztet később. Csak egy esélyt kapsz a teljesítéshez.

Az egyik teszt részeként egy Hotmail email címet kell felállítanod, ha még nem rendelkezel eggyel. Ezt a tesztet nem teljesítheted az email nélkül, úgyhogy regisztrálj egyet.

Tartsd észben, hogy habár dolgozhatsz a Clickworkernek a tesztek elvégzése nélkül, a jól fizető projekteket nem fogod megkapni. Megéri befektetni az időt a tesztekre.

Como começar a ganhar dinheiro com a secção UHRS no Clickworker

Ha átmentél az összes vizsgán, el tudod érni az UHRS szekciót, ahol a jól fizető munkák vannak. Ahhoz, hogy az UHRS-be be tudj lépni, Internet Explorer böngészőt kell használnod

A belépéshez menj ide:

https://prod.uhrs.playmsn.com/Judge/Views/Login. Itt be kell jelentkezned. Tedd meg a Live ID-val, amit Hotmail készítésénél kaptál. Miután beléptél, látni fogsz egy HitApps listát, ez a Clickworker elnevezése a projektekre.

A feladatok legtöbbje rendelkezni fog egy kék linkkel, amin az lesz, hogy képesítés. Mielőtt megcsinálhatod a feladatot pénzért, el kell végezned a kötelező képesítést. Amint elvégezted és képesítve vagy, nem kell többé újracsinálnod a tesztet a jövőben.

A képesítések afféle mini tesztek. Újracsinálhatod néhányukat, de csak néhányszor. Nem dolgozhatsz egy HitApp-en, amíg nincs meg a képesítés. Amint megvan, egyszerűen kattints a „Start Judging” linkre a munkához.

Seuraa näitä neuvoja, kun valitset HitApps ja työskentelet vaatimusten parissa:

  1. Tudásod legjobbja szerint töltsd ki a tesztet gyorsan. Ha bizonytalan vagy, ugord át a kérdést.
  2. Nézd meg az előnézeti linket, ha van. Néha a vizsga válaszai bent vannak az előnézetben.
  3. A HitApps 0,03 dollárt fizetnek feladatonként, és nagy kereset van rájuk. Fontos, hogy elvégezd az összes vizsgát, hogy ne hagyd ki ezeket a feladatokat.
  4. Rendszerhibák előfordulhatnak. Néha vizsgaírásnál hibásan kiírhatja, hogy rossz a válasz. Ne pazarold ilyenkor az időd. Csak menj tovább a következő kérdésre.
  5. Ne írj véletlenszerű dolgokat válaszként. A rendszer ezt észre tudja venni, és kitilthatnak egy munkából, vagy kitilthatják az egész fiókodat.
  6. Amikor dolgozol, ügyelj arra, hogy gyorsan teljesítsd a feladatokat, pontossággal. Minél több feladatot végzel, annál többet keresel.
  7. Légy változatos. Több kategóriából válassz feladatot, hogy megismerd. Amikor nincsenek magas fizetésű munkák, dolgozz az alacsonyabb fizetésű munkák vizsgáján.
  8. A magas fizetésű munkák nehezebbek, ezért sokszor lassabban kell dolgoznod. Idővel azon találhatod magad, hogy az alacsonyabb fizetésű munkákkal többet keresel, mert gyorsabban dolgozol. Mindenki különböző ebből a szempontból. Ami számodra a legjobb módja lehet a bevételszerzésnek, másnak nem biztos, hogy az.

Obtendo o pagamento

Keress pénzt a Clickworker-en

Az első fizetésedet az UHRS rendszerben való munka után 3 héttel kapod. Majd hetente kapod, már ha heti rendszerességgel dolgozol. Először a pénz az UHRS fiókodba kerül hétfőn. Majd szerdán a pénzt átutalják az UHRS fiókodból Paypal-ra. A pénzzel vásárolhatsz online, vagy átutalhatod a bankszámládra. Sok szabadúszót érdekel, hogy vajon megtudják-e kapni a keresetüket bitcoinban vagy más kriptovalutában, ha úgy szeretnék. Ez egy olyan szempont, amelyet sok online munkát kínáló oldal figyelembe fog venni a jövőben.

Ha kevesebb, mint 600 dollárt keresel egy év, nem kell adóznod utána. Akik ennél többet keresnek, azoknak adózniuk kell. Konzultálhatsz egy könyvelővel, mi a legjobb eljárás a számodra. Ha más módot keresel a pénzkereséshez, akkor itt találsz egy listát a különböző bevételszerzési módokról.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top