facebook pixel

Keressen pénzt online Fordításokkal

online forditasokkal ninja ikon

Nehézség

Magas
Magas

Idő

Közepes
Közepes

Jövedelem

Közepes
Közepes
„A PénzNindzsa fő célja az olvasók pénzügyi életének a jobbá tétele. Olyan vállalatokkal dolgozunk együtt, akik hasonló elképzeléssel rendelkeznek. Ebben a cikkben megjelenő linkek a partnereinktől származhatnak. Mi így keresünk pénzt.”

Stabil kereseti módszerek a PenzNindzsa pontszám-n

Annak ellenére, hogy az internet egyre több időnket veszi el és szinte mindenki rendelkezik internet hozzáféréssel, a jó szakemberekre még mindig szükség van. A gépi fordítások ugyanis néha nagyon mellélőnek, szóval, ha jók vagyunk nyelvekből, akkor akár meg is élhetünk ebből a képességünkből.A fordítás remek lehetőség arra, hogy szabadúszóként pénzt keress, ebből a cikkből pedig azt is megtudhatod hogyan tedd meg mindezt.

Fordítsd másoknak és keress pénzt

Az angol a világ egyik legnépszerűbb nyelve az interneten, mégsem mindenki kommunikál zökkenőmentesen idegen nyelven és ez azt jelenti, hogy azok, akik képesek fordítani magyarról angolra és angolról magyarra, jól kereshetnek ezzel a képességükkel. Ha beszélünk még egy nyelvet pl. németet vagy spanyolt az is nagy előny lehet. Persze bármelyik nyelv a hasznunkra lehet, legyen az egy európai vagy ázsiai nyelv, mindegy.

Az olyan oldalak, mint a Tenbux.com, a gigbucks.com vagy a zeerk.com, mind a Fiverr mintáját követik. Ezeken az oldalakon ún. gigeket árulhatunk, amelyek 5 dollárral kezdődnek és minden egyes oldalon van lehetőségünk Írás és kommunikáció témában hirdetni, vagyis korrektúrát, fordítást és egyéb kreatív írásokat elvállalni.

A Fiverr-en 5 perc alatt létre tudunk hozni új profilt, amivel már kezdhetünk is értékesíteni. Így kereshetünk pénzt online fordításainkkal.

Így csináld

Kezdésképpen hozzunk létre egy Fiverr fiókot, vagy más ehhez hasonlót. A bejelentkezési procedúra nagyjából minden oldalon azonos. Mindössze kattintsunk a Csatlakozom gombra, majd töltsük ki a megfelelő mezőket a kért információkkal, ez eddig nagyjából egyszerű.

Ha megvan a fiók, már bele is vághatunk. Készítsünk egy gig-et, vagyis egy ajánlatot. Amennyiben ez egy fordítást ajánló gig, tegyük az Írás és fordítás kategóriába ( a Gigbucks-on Fordítási szolgáltatások, a Tenbucks-on csak Írás név alatt szerepel). A gig leírásában azt is megjelölheted, hogy mely nyelveken vállalod a fordítást, valamint megadhatod a szolgáltatás árát is. Általában 500 szóért 5 dollárt szoktak kérni.

Amint jóváhagyják a gigedet, a vevők máris kontaktálhatnak veled a szolgáltatás megvétele céljából.

Erre nincs egyértelmű válasz, hiszen számos tényezőtől függ, hogy éppen mire van kereslet. Pl. az azonos szolgáltatást nyújtók száma, mennyire népszerű a nyelv, amit ajánlunk és egyebek mint pl. Személyes bemutatkozásunk vagy videónk.

Mennyit lehet keresni?

Ugyanakkor azt is meg kell jegyeznünk, hogy ha arról álmodozunk, hogy a Fiverr segítségével leszünk milliomosok, akkor csalódni fogunk. De az is igaz, hogy ha szeretünk írni vagy fordítani szabadidőnkben, akkor miért is ne csinálnánk ezt egy kis bevételért cserébe.

A sztenderd ár 5 dollár egy ajánlatért. A regisztráció ingyenes az oldalon, viszont a Fiverr a bevételünk 20%-át megtartja, vagyis minden 5 dollárból 4 dollárt kapunk meg. Arra is lehetőségünk van, hogy nagyobb fordításokért extra szolgáltatásokat kínáljunk, pl. 1 napos határidőt. Ha egy gig 500 szavas 5 dollárért, akkor 1100 szót kínálhatunk 10 dollárért és így az elégedett ügyfél 100 szót ingyen kap. Néha gyorsan meg kell lennie a munkának, ilyenkor az extra gyorsaságért extra díjakat is felszámolhatunk, 5-10 dollárral emelhetjük az árat.

A megkeresett pénzünket Paypal számlára utalva kapjuk meg. A Paypal-lal ingyenesen és biztonságosan kezelhetünk pénzt, majd utalhatjuk azt át bankszámlánkra.

Ha ez a kereseti mód elnyeri a tetszésünket, megegyezhetünk a megrendelővel, hogy Skype-on vagy email-ben tartjuk a kapcsolatot, így még a 20% regisztrációs díjat is megspórolhatjuk magunknak.Ha szeretnéd megtudni, hogy hogyan szerezhetsz még munkát a szabadúszó portálokon kívül akkor olvasd el az útmutatónkat a online munkalehetőségekről.

Sok szerencsét !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top
Ne küszködj többé anyagilag. Találj módszert rá, hogy akár még ma keress pénzt.

Csatlakozz azokhoz az ezrekhez, akik már megváltoztatták az életüket az online pénzkereséssel…

15+ különböző módszer, mindegyik kipróbált, mindegyik nyereséges.

legutóbbi hírek
A ProfitFarmers néhány hét alatt mintegy 750.000 Ft-ot hozott nekünk.
Szeretnéd te is megtudni, hogyan keress pénzt a ProfitFarmers-szel?