facebook pixel

Keress pénzt az interneten a Fiverr.com

Fiverr Ikon

Nehézség

Közepes
Közepes

Idő

Alacsony
Alacsony

Jövedelem

Közepes
Közepes
„A PénzNindzsa fő célja az olvasók pénzügyi életének a jobbá tétele. Olyan vállalatokkal dolgozunk együtt, akik hasonló elképzeléssel rendelkeznek. Ebben a cikkben megjelenő linkek a partnereinktől származhatnak. Mi így keresünk pénzt.”

Szórakoztató pénzkereseti módszerek a PenzNindzsa pontszám-n

A Fiverr egy internetes piac apróbb munkákra és szolgáltatásokra (gig), amik átlagos emberek által is kivitelezhetőek, a saját otthonukból dolgozva. A Fiverr nagyon komoly fejlődésen ment keresztül, mostanra 19,9 millió munkát és több mint 4000 új szolgáltatást ajánlva 120 kategóriában.

Keress pénzt a Fiverren

A Fiverr koncepciója egyszerűen annyi, hogy összekösse az apróbb munkák és szolgáltatások eladóit és a vevőit, így biztosítva számodra szabadúszó munkát! Minden alap szolgáltatás a Fiverr-n 5$, de az sem szokatlan a vevőktől, hogy extra megrendelést adjanak le.

Habár az alap gig (meló) ára 5$, több mint a gigek fele a Fiverr-n valahol 10$ és 100$ között kel el. Ez a prémium hirdetések növekvő számának köszönhető, amivel akár 500$-t is kereshetsz hirdetésenként.A Fiverr talán nem a legjobb hely ha milliomossá szeretnél válni, de tervezhető, plusz bevételt jelenthet számodra. Fiverren minden szolgáltatásra a ‘gig’ – meló – szóval hivatkoznak és mindenféle kreatív és őrült giget fogsz találni, a világ minden tájáról.

A Fiverren árult gigek magukba foglalnak grafikus tervező munkát, a céged promócióit, közösségi hálózatot, hirdetést, vicces videókat, fordításokat és írásbeli szolgáltatásokat.

A különböző gig ajánlatokon végigmenve gyorsan tisztázódik, mennyi különböző dolgot és szolgáltatást biztosítanak az emberek a Fiverren. A legjobb dolog a Fiverrben? – bárki feliratkozhat és elkezdheti ajánlani a saját kis melóit.

A kezdeti lépések egyszerűek a Fiverren. Ha követed az alábbi 4 lépést, pillanatok alatt készen leszel:

Mialatt kiötlöd a megfelelő szolgáltatást, amit nyújtanál a Fiverren, nézd meg, hogy más eladók mit csinálnak és írnak, hogy sikeresek legyenek. A Fiverr lehetőséget ad a melók rangsorolására a ‘legnépszerrűbb’ és ‘legtöbbet eladott’ kategóriákban, ami irányt mutathat, milyen típusú szolgáltatásokat keresnek. Ezek között szintén gyűjthetsz néhány ötletet a saját szolgáltatásodhoz.

Ahogy átnézed a különböző melókat a Fiverren, gyorsan észreveheted, hogy némely gigek sokkal ügyesebb profilképpel rendelkeznek mint mások. Menj biztosra és olyat válassz ami kitűnik. Talán jó ötlet megnézni mások profiljait, azokét, akik általánosságban jól teljesítenek. Mindig használhatod a picfont.comot, hogy létrehozz egy profilképet, de miért ne gondolkoznál kreatívan és hagynád hogy valaki a Fiverren készítse el a giged?

Gondolkodás nélkül fordíts időt egy jó leírásra, mert ez a boltod ‘kirakata’, mint a szolgáltatások eladója. A lehetséges vásárlók összezavarása egy gyenge leírással vagy hiányos, létfontosságú információkat nem tartarlmazó írással egyszerűen az egészet meg fogja hiúsítani. Éppúgy, mint a profilképek és inspiráció szerzésével másoktól, a leírással is hasonlóképpen kell eljárni. Ahogy átnézed a különböző profilképeket és gigleírásokat a Fiverren, elég nyilvánvalóvá válik, hogy néhány eladó nem veszi túl komolyan az üzletét – Te ne kövesd el ezt a hibát. Apropó.. csak még egy dolog a profilképedhez és leírásodhoz kapcsolódóan. Mindenképpen azoktól az emberektől szeretnél tanulni, akik sikeresek, de ne másold vagy lopd el az ő leírásukat, mert kizárhatnak vagy még rosszabb.

Nagyon fontos, hogy a megfelelő címkéket és kulcsszavakat használd a melódhoz, hogy biztosítsd, hogy a giged a legjobb osztályzatot kapja, amikor a vásárlók speciális szolgáltatású ajánlatok után kutatnak

Lehetőséged van videót hozzáadnod, hogy kreatív módon hirdesd a melód, amivel kitűnhet a giged. Egy videó használata nagy valószínűséggel növelni fogja az osztályzatod és a rendelések számát. Használhatod például a Video Maker FX-t, hogy egy megkapó videót készíts a melódhoz. A lényeg, hogy a lehetséges vevők gyakran jobban szimpatizálnak olyan eladókkal, akiknek van rövid bemutatkozó videója.

Mennyibe kerül?

Semmibe sem kerül feliratkoznod a Fiverr.comra, de levonnak egy 20%-os részesedést a kereseteidből. Ez azt jelenti, hogy amikor 5$-ért eladsz egy gig-t, a Fiverr levesz magának 1$-t, Te pedig 4$-t kapsz a számládra. Ezután használhatod a pénzed hogy szolgáltatásokat vásárolj másoktól a Fiverren, vagy kiutalhatod a pénzt a PayPal számládra. Ne felejtsd el, hogy a kiutalásért a PayPal is levon egy kis részesedést.

Mennyit kereshetek?

Eleinte talán kisebb 5$-os melókkal kéne tesztelned a terepet, majd fokozatosan felépítve az üzleted és hírneved a bevételeid is követni fogják azt. Új tagként a Fiverren ‘1-es szintű eladó’-vá lépsz elő, amint 30 napig aktív vagy és teljesítesz 10 melót. Ahogy lépsz előre a szinteken, lehetőséged lesz magasabb alapárat kérni a melóidért. Valójában nincs legfelső határ abban a tekintetben, hogy mennyit érhetnek el a bevételeid, mert – többé kevésbé – ez csak két dolgon múlik: Van bárki által kereslet a szolgáltatásaidra? Mennyi erőfeszítést vagy hajlandó beletenni? Megjegyzés: bármikor kiutalhatod a kereseted a bankszámládra a PayPal használatával, amikor csak akarod.

Néhányan a legtehetségesebbek közül a Fiverren, akik sok pénzt csinálnak, egyszerűen másokat alkalmaznak, hogy elvégezzék a munkájukat. Természetesen ezek a fajta munkák nem a legnehezebbek, olyasmik lehetnek, mint logótervezés, kreatív írás, blogírás, stb. Ha szeretnéd megtudni hogyan találj olyan cégeket, akiknek pont a te tudásodra van szüksége, olvasd el az útmutatónkat az online munkákról. Talán meglepetésként ér, de ha hajlandó vagy időt és erőfeszítést áldozni rá, mindenképpen lehetséges tisztességes pénzt keresni ezzel és számos ember ilyen módon él meg. Ki tudja, felső korlát nélküli keresettel talán épp Te leszel a Fiverr következő legsikeresebb eladója?

Sok szerencsét!

1 thought on “Keress pénzt az interneten a Fiverr.com”

  1. Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy ugyan a Fiverr levon egy részesedést, de az után kell-e adót fizetni vagy az adót a Fiverr intézi teljesen abból, amit levon?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top
Ne küszködj többé anyagilag. Találj módszert rá, hogy akár még ma keress pénzt.

Csatlakozz azokhoz az ezrekhez, akik már megváltoztatták az életüket az online pénzkereséssel…

15+ különböző módszer, mindegyik kipróbált, mindegyik nyereséges.

legutóbbi hírek
A ProfitFarmers néhány hét alatt mintegy 750.000 Ft-ot hozott nekünk.
Szeretnéd te is megtudni, hogyan keress pénzt a ProfitFarmers-szel?