Ipsos/ I-say Vélemény

Ipsos/ I-say vélemény
„A PénzNindzsa fő célja az olvasók pénzügyi életének a jobbá tétele. Olyan vállalatokkal dolgozunk együtt, akik hasonló elképzeléssel rendelkeznek. Ebben a cikkben megjelenő linkek a partnereinktől származhatnak. Mi így keresünk pénzt.”

Manapság sokféleképpen lehet pénzt keresni online és egy megbízható internet kapcsolattal sok mindent tudsz csinálni a kriptovaluta megismerésétől kezdve egy pénztermelő YouTube csatornáig, de még fizetett kérdőíveket is kitölthetsz. Az egyik vezető fizetett online felméréseket nyújtó oldal az Ipsos I-say, vagy más néven az I-say az Ipsos-tól, ami rendkívül innovatív és lehetővé teszi, hogy ügyfelei könnyedén pénzt szerezzenek.

Az oldalon számos jól fizető kérdőívet tölthetünk ki, melyekért egyenként akár 25.000 Ft-ot is kaphatunk.

Számos szervezet és cég kizárólagos szerződésben áll az Ipsos-szal annaj felmérési szolgáltatásai kapcsán. Az I-say kifizetési rendszere rendkívül megbízható és eddig még nem fordult elő, hogy valakit ne fizetett volna ki az Ipsos.

Nehezen találunk olyat, aki nem rajong az I-say iránt, ezért elmondhatjuk, hogy igazán megbízható vállalatról van szó.

Ipsos / I-say: túl szép, hogy igaz legyen?

Az Ipsos által kínált remek ajánlatok és kifizetések alapján könnyen gondolhatjuk azt, hogy mindez túl szép, hogy igaz legyen.

Azonban kevesen tudják azt, hogy a felmérések kitöltése valódi bevételt jelent és hogy a cégek jelentős összegeket költenek a felmérésekben való részvételre. A kérdőíveket kitöltő emberek javaslatait, meglátásait a szóban forgó cégek megfontolják, majd beépítik cégük működésébe, ezzel pedig akár többszörös bevételre is szert tehetnek.

Igazán csak azok értik meg, mennyire értékes a piackutatás, akik már régóta a marketing területén tevékenykednek. Mikor a vállalatok felmérésekben való részvételre kérik ügyfeleiket, akkor őszinte, pártatlan véleményt kaphatnak tőlük, aminek segítségével a cég jól megfontolt döntéseket hozhat egy termék vagy szolgálatás piaci bevezetését megelőzően. Éppen ezért a vevők által kitöltött felmérések rendkívül értékesek a cégek számára az őszinte, elfogulatlan kritikából adódóan.

Ipsos/ I-say vélemény

Korábban a cégek terméktesztelés és fókuszcsoportos beszélgetések segítségével próbáltak képet alkotni a termékük piaci fogadtatásáról. Az évek során azonban inkább áttértek az online piackutatásra, melynek segítségével sokkal több vevőhöz képesek eljutni, valamint az egész folyamat is sokkal hatékonyabb, ezért a kérdőíves felmérésnek ez a formája sokkal megbízhatóbb a vállalatok számára.

Az Ipsos platformjának révén a piackutatók őszinte, pártatlan véleményt kaphatnak a fogyasztóktól, ami rendkívül értékes lehet. Az I-say tíz éve működik és ügyfelei ez idő alatt folyamatosan gyarapíthatták vagyonukat a cég kifizetéseinek köszönhetően.

Ha szeretnénk fizetett felmérésekben részt venni, de nem tudjuk, mely oldal lenne a megfelelő a számunkra, akkor az I-say mindenképpen a legjobb online platform, amivel extra bevételhez juthatunk.

Az Ipsos I-say részletes elemzése

Az Ipsos kétségkívül az egyik legjobb piackutató panel. Akik már régóta tagjai az oldalnak, azok csakis az Ipsosra esküsznek és bizonyosak bennek, hogy az I-say az egyike a piacvezető neveknek.

Az Ipsos felméréseiben már régóta részt vevő felhasználók több tucatnyi meghívót láthatnak minden alkalommal amikor felmérést kívánnak kitölteni. Az Ipsos rendszerében számos olyan felmérés is megfordult már, ami akár 26.000 Ft-os kifizetést adott, azonban ez viszonylag ritkán fordul elő. Az átlagos kifizetési összeg a legtöbb Ipsos felmérés esetében 4000 Ft.

Az I-say által nyújtott kifizetések hasonlóan működnek az összes többi fizetett felmérésekkel foglalkozó oldalhoz. A tagok pontokat kapnak, melyeket aztán beválthatnak különféle ajándékkártyákra, vagy elkölthetik az Ipsos-on keresztül elérhető ajándékokra.

Azonban a készpénzes kifizetések mindig jobb lehetőségnek bizonyolnak, ugyanis ebben az esetben nem vagyunk arra kényszerítve, hogy az előre meghatározott jutalmak közül válasszunk. Az I-say pontosan emiatt az egyik legjobb lehetőség az online pénzkeresésre.

Az Ipsos megbízhatósága

Ipsos/ I-say vélemény

Az I-say az egyik legmegbízhatóbb online felméréseket kínáló platform és évente 6 millió felmérést bonyolít le több mint 100 országban. Az Ipsos kitűnő piackutatási stratégiájáról ismert és az országokban, ahol működik, mind a mai napig nem érte kritika az ügyfelek részéről. A cég a felhasználók széles körében elismert.

Akik már régebb óta tevékenykednek a fizetett felmérések területén, azok jól ismerik mind az Ipsos I-sayt és az azt működtető vállalatot, az Ipsos Insight-ot.

Utánanézhetünk a véleménykutatás egyéb területeinek is, illetve annak működésének, valamint még többet tudhatunk meg az I-say segítségével elérhető felmérések típusairól. Az Ipsos megbízhatósága páratlan, ami remek tulajdonság a fizetett online felmérések világában.

Felhasználói vélemények az Ipsos-ról

A felhasználói visszajelzések rendkívül fontosak egy cég megbízhatóságának vizsgálatánál. Listát készítettünk a megbízható oldalakon olvasott véleményekből, melyek alapján levontunk néhány következtetést:

Az I-say-ről írt vélemények nagy része pozitív és a felhasználók szerint az oldal időben fizet, mindenféle probléma nélkül. Az oldal tagjainak elmondása szerint számos meghívót kapnak felmérésekbe, így az oldalon keresztül szerzett bevétel rendszeresnek mondható. Ha van elég szabadidőnk, akkor az Ipsos-nál biztos nem maradunk fizetett kérdőívek nélkül soha sem.

Az Ipsos akkor is jutalmakat biztosít felhasználóinak, ha azok esetleg nem felelnek meg egy adott felmérés előfeltételeinek, viszont kitöltik az előfeltételként szolgáló kérdőívet. Mindössze annyi a teendője a felhasználóknak, hogy megválaszolnak néhány szűrőkérdést, majd ha megfelelnek a követelményeknek, akkor a rendszer átirányítja őket a fő kérdőívhez. Ha nem felelnek meg, akkor is néhány ponttal gazdagabbak lesznek a tagok. Bár az így szerzett pontok száma csekély, mégis jobban járunk, mintha semmit sem kapnánk.

Néhány felhasználó nemtetszését fejezte ki az I-say beváltási rendszerével kapcsolatban. Az ilyen típusú vélemények kivétel nélkül 2016 novemberében születtek. Az ekkoriban panaszt tevő emberek viszont rendkívül elégedettek voltak aztán azzal, ahogy az Ipsos kezelte a problémát, valamint kiemelték, hogy az Ipsos ügyfélszolgálati csapata villámgyorsan cselekedett a helyzetben. Lévén, hogy a cég kezelte a panaszt tevő felhasználók problémáját, bátran mondhatjuk, hogy az I-say-ről alkotott vélemények általánosságban pozitívak, az Ipsos pedig rendkívül megbízható. A korábban elégedetlen felhasználók a legnagyobb elégedettséget fejezték ki azzal kapcsolatban, ahogy az I-say ügyfélszolgálata kezelte a problémákat.

Az Ipsos annak is köszönheti sikerét az ügyfelek körében, hogy rendszeresen biztosít különböző jutalmakat felhasználói részére. Nemrég például egy 5000 dolláros amerikai egyetemi ösztöndíjat kínáltak. Ez a lehetőség már nem elérhető, viszont más nyereményekre, pl. iPad, elektronikai kütyük, stb. még mindig rendszeresen pályázhatunk. A nyereményjátékokra való jelentkezés feltétele az, hogy havonta egy bizonyos mennyiségű felmérésben részt vegyünk, és ki tudja, talán egyszer szerencsések leszünk. Ezért arról is megbizonyosodhatunk, hogy ha felméréseket töltünk ki, akkor akár egy-egy nyeremény gazdái is lehetünk.

Végszó az Ipsos-ról

Ipsos/ I-say vélemény

Az I-say kétségkívül az egyik legjobb fizetett piackutató oldal, ugyanis a felhasználók igen jó kifizetésekben részesülnek és a kérdőívek kitöltése során még jól is szórakoznak. Az összes felmérést kitölthetjük az otthonunk kényelméből, ami lehetővé teszi, hogy az I-say segítségével otthonról keressünk pénzt. A cég felmérései magas összegeket fizetnek, az elérhető jutalmak rendszere és a feltételek pedig átláthatók. Ne várd el az azonnali meggazdagodást a kérdőívek kitöltésével, sok munkát és időt kell belefektetned. Ha még csak kezdők vagyunk a fizetett felmérések kitöltésében, akkor az Ipsos remek választás, amit biztosan ajánlhatunk. Ha már kipróbáltuk más oldalak felméréseit, akkor rájövünk, hogy az I-say egy teljesen más élményt nyújt.

Miért is várnánk tehát? Csatlakozzunk még ma az Ipsos-hoz és kezdjünk el pénzt keresni könnyedén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top