Adunk a Véleményére Vélemény

Adunk a Véleményére vélemény

„A PénzNindzsa fő célja az olvasók pénzügyi életének a jobbá tétele. Olyan vállalatokkal dolgozunk együtt, akik hasonló elképzeléssel rendelkeznek. Ebben a cikkben megjelenő linkek a partnereinktől származhatnak. Mi így keresünk pénzt.”

Az online pénzkeresés még soha nem volt ilyen egyszerű, mint manapság, napjainkban. Dolgozhatsz otthonról, indíthatszt és pénzt kereshetsz egy bloggal, tanulhatsz a kriptovalutáról, hogy kereskedj vele, készíthetsz egy YouTube csatornát, hogy pénzt keress általa, és még fizetett online kérdőíveket is kitölthetsz. A számos fizetett online felmérésekkel foglalkozó oldalak között rendkívüli népszerűségnek örvend a Adunk a Véleményére. Sajnos a felmérések világába éppen belecsöppenő emberek nem ismerik a Adunk a Véleményére-t, ami egy egész jól jövedelmező és ígéretes véleménykutató oldal.

Lévén, hogy csak kevesen ismerik a weboldalt, sokan úgy gondolhatják, hogy egy fiktív, csaló oldalról van szó. Elemzésünkkel részleteiben kívánjuk bemutatni a Adunk a Véleményére-t, illetve annak eddigi teljesítményét, hasznos információkkal szolgálva azok számára, akik kipróbálnák az oldalt.

Mennyire valós a Adunk a Véleményére létezése?

Az oldalt a Research Now nevű cég üzemelteti, melynek székhelye Londonban található, és melyet Chris Havemann és Andrew Cooper alapított 2000-ben, Research Now Limited néven. Ezt követően 2009-ben a céget Hal Brierly vezetésével az e-Rewards Inc. vette át. Hal egyébként kiváló szakember a hűségmarketing területén, korábban pedig az EDS Corp és a Perot Systems Corp elnökeként tevékenykedett.

Az e-Rewards Inc tulajdonában lévő másik cég a Peanut Labs Inc, mely közösségi média monetizációval és technológiával foglalkozik és az interaktív reklámokból kovácsol előnyt úgy, hogy az emberek megnézik a cég online hirdetéseit, majd pedig az ezekkel kapcsolatban tanusított viselkedésüket és a reakcióikat különféle tudományos és adatokkal kapcsolatos kutatásokhoz használják.

Adunk a Véleményére vélemény

Az oldal igen népszerűvé vált és csak az USÁ-ban több, mint 600 ezer látogatta meg, illetve havi több mint 13 ezer ember regisztrált a rendszerbe. A cég 37 országban van jelen, és összesen 6 millió ember tölt ki kérdőíveket ennek keretében. Viszont nem hihetünk vakon a számoknak, az ügyfelek magas száma önmagában még nem jelenti azt, hogy a cég egyúttal megbízható is.

Mikor felkerestük a http://internetes-pénzkeresés.hu weboldalt, úgy találtuk, hogy a Adunk a Véleményére kiváló értékelést kapott, ami azt jelenti, hogy a felhasználók igen elégedettek azzal.

A Adunk a Véleményére felhasználói számára 15 nyelven biztosítja a kérdőívek kitöltésének lehetőségét, emellett 20 országból vehetünk részt felmérésekben.

A kitöltött kérdőívekért többféle kupont kaphatunk, melyeket aztán beválthatunk készpénzre. Továbbá a résztvevők indulhatnak a negyedévente rendezett nyereményjátékokon, ahol komoly pénznyereményekre tehetnek szert. A nyereményjátékban azok vehetnek részt, akik az adott negyedévben kérdőíveket töltöttek ki.

Fizetett kérdőívek a Adunk a Véleményére révén

A Adunk a Véleményére rendszerébe való regisztráció nem jár semmilyen extra költséggel, ezt teljesen ingyenesen megtehetjük. Az oldal a regisztráció során kéri a személyes adatainkat, majd ezek kitöltése után kapunk egy visszaigazoló e-mailt, mely közli, hogy sikeresen regisztráltunk.

Ha szeretnénk elkezdeni felkéréseket kapni a kérdőívek kitöltésére, akkor csak annyi a teendőnk, hogy kitöltjük a profilunkat az összes szükséges információval. Ezáltal lehetőségünk nyílik a fizetett felmérésekben való részvételre, mégpedig ún. “mini-felmérések” révén, melyekre a Adunk a Véleményére rendszerén keresztül kaphatunk felkéréseket. Azonban ezekért a mini-felmérésekért még nem kapunk fizetséget, viszont ha válaszaink megfelelnek a követelményeknek, akkor meghívást nyerünk a fő felmérésbe.

Az így elérhetővé váló felmérések általában 20 perc alatt kitölthetők, és átlagban 268-1342 Ft közötti összegeket fizet ezek után a Adunk a Véleményére. Ritkábban akár olyan kérdőívre is kaphatunk felkérést, ami 13422 Ft-ot fizet.

Egy-egy felmérés kitöltése után 28 nap elteltével érkezik meg számlánkra az az után járó fizetség. A kitöltött kérdőíveket és a kifizetett összegeket nyomon követhetjük a Adunk a Véleményére oldalon található felhasználói fiókunkban, így biztosak lehetünk benne, hogy nem maradunk le egy kérdőívről sem, illetve hogy mindig megkapjuk a fizetségünket.

A Adunk a Véleményére jutalomrendszere

A Adunk a Véleményére egy másik ígéretes funkciója, hogy minden tag lehetőséget kap az induló nyereményjátékokra való jelentkezésre. A megszerezhető nyeremények igen vonzóak, a legnagyobb megnyerhető tárgy pl. egy iPod Touch. Mikor azonban részletesebben szemügyre vettük a weboldalt, észrevettük, hogy a következő felmérés időpontja valamikor 2009-re volt kitűzve, ami vagy azt jelenti, hogy az oldalt nem igazán szokták frissíteni, vagy hogy ténylegesen ez volt a legutóbbi időpont, amikor a Adunk a Véleményére nyereményjátékot hirdetett.

Adunk a Véleményére vélemény

Az egyes felmérések után járó jutalom készpénzben van kifejezve. Azonban csak úgy nem tudjuk kikérni ezt az összeget, hanem választanunk kell az oldalon található ajándékkuponok közül vagy beválthatjuk azt a Adunk a Véleményére által kínált különböző ajándéktárgyakra.

Az egyik nagy előnye a Adunk a Véleményére-nek, hogy a fizetségünket Amazon.com ajándékkártyák formájában is megkaphatjuk, melyeket közvetlenül az e-mail címünkre küld a rendszer, ha ezt a lehetőséget választjuk.

A minimális összeg amit online keresnünk kell egy kifizetéshez, az 5379 Ft, melyet ha összegyűjtünk, akkor beválthatjuk azt egy Amazon ajándékkártyára. Ezen kívül pontjainkat beválthatjuk Macy’s, Visa, vagy Blockbuster.com kuponokra is.

A Adunk a Véleményére rendszerében választható ajándékkártyák köre kissé korlátozott, viszont az Amazon ajándékkártyára mindig számíthatunk, ami majdhogynem a készpénzzel egyenértékű, és emellett azonnal megérkezik az e-mail fiókunkba.

Egy másik jutalom

A Adunk a Véleményére bevezetett egy újabb lehetőséget is a megszerzett pontjaink elköltésére. Pontjainkból 13448 Ft értékű Restaurant.com e-card-ot vásárolhatunk, ráadásul ezért csupán 4034 Ft értékű pontot kell kiadnunk.

A Restaurant.com viszonylag új weboldal, ezért nem sokan ismerik. Viszont ebben az a legjobb, hogy az elköltött összegért cserébe sokkal nagyobb értéket kapunk.

Ha igénybe szeretnénk venni ezt a kártyát a Restaurant.com-on, akkor rendelésünknek meg kell haladnia egy alacsonyabb összeget, viszont ezt az a legtöbb rendelés egyébként is eléri. Ezért ez egy remek lehetőség, hogy kapjunk egy 13448 Ft értékű kedvezményt bármilyen étterembe, ahol étkezni szeretnénk. Ezt a lehetőséget választva tehát pénzt takaríthatunk meg, ha étteremben eszünk.

Felhasználói értékelések és kritikák a Adunk a Véleményére-ról

Ha szeretnénk egy céget alaposabban megismerni, akkor a legokosabb döntés, ha megvizsgáljuk, hogy mások milyen véleménnyel vannak arról. Mi azt tapasztaltuk, hogy a felhasználók nagyra értékelték az oldalt és elégedettek voltak a Adunk a Véleményére által nyújtott fizetett kérdőívek minőségével. Az alábbiakban összefoglaltuk kutatásunk eredményeit:

Habár a kifizetések összege igen magas, az emberek nem voltak túl elégedettek az elérhető kérdőívek számával, ugyanis hetente általában nem kaptak egynél több felkérést.

Valamennyi idő eltelik, mielőtt a felmérésekért kapott pénz ténylegesen megérkezik a számlánkra, viszont az emberek alapvetően megbíztak a Adunk a Véleményére-ben és úgy vélték, hogy a cég korrekt módon kezeli a kifizetéseket.

Néhányan arra panaszkodtak, hogy nem volt elérhető az Amazon.com ajándékkártya a pontok beváltása idején. Előfordul, hogy annak ellenére, hogy rendelkezünk a szükséges pontmennyiséggel, a Adunk a Véleményére rendszeréből elfogynak az Amazon ajándékkártyák. A felhasználók arról is beszámoltak, hogy ilyen esetben két napon belül pótolta a kártyákat az oldal.

A kifizetett összegek igen magasnak számítanak a Adunk a Véleményére oldalán. Sokan azt állították, hogy óránként több pénzt kerestek a Adunk a Véleményére-szel, mint bármely más kérdőíves oldallal, ráadásul az itt elérhető felmérések élvezetesek és rövidek, míg máshol gyakran hosszúak és unalmasak.

Amikor ez a lehetőség elérhető volt, a felhasználók azonnal megkapták e-mail címükre az igényelt Amazon.com kártyákat.

Számos felhasználó nagyra becsülte a Adunk a Véleményére-t, állításuk szerint ez a legjobb online felméréseket nyújtó oldal, sőt, az ügyfélszolgálat is kiválóan működik.

Érdemes-e beregisztrálni a Adunk a Véleményére rendszerébe?

Adunk a Véleményére véleményMár számos fizetett online kérdőívekkel foglalkozó weboldalt vizsgáltunk meg és úgy tapasztaltuk, hogy a Adunk a Véleményére ezek között az egyik legjobb. A felhasználók örömmel vesznek részt felmérésekben az oldalon, emellett rendszeresen kapnak felkéréseket jól fizető kérdőívek kitöltésekre. A kifizetés gond nélkül működik, és ha az Amazon ajándékkártyát választjuk, akkor azonnal megkaphatjuk azt az e-mail címünkre. Ha szeretnénk elkezdeni otthonról pénzt keresni online kérdőívekkel, akkor a Adunk a Véleményére remek, megbízható választás. Biztosan állíthatjuk, hogy ez az egyik legjobb elérhető kérdőíves weboldal, ami biztos jövedelemhez juttathat bennünket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top