GlobalTestMarket vélemény

GlobalTestMarket vélemény
„A PénzNindzsa fő célja az olvasók pénzügyi életének a jobbá tétele. Olyan vállalatokkal dolgozunk együtt, akik hasonló elképzeléssel rendelkeznek. Ebben a cikkben megjelenő linkek a partnereinktől származhatnak. Mi így keresünk pénzt.”

A GlobalTestMarket széles körben ismert a fizetett online felmérések világában, ugyanis igen kedvező összegeket kaphatunk az oldal felméréseinek kitöltése révén. Ezek a kifizetések lehet, hogy nem tesznek gazdaggá, de egy kis plusz pénzzel biztosan szolgálnak.

Az alábbiakban a GlobalTestMarket működéséről, a kifizetésekről, illetve az általa kereshető összegekről fogunk szót ejteni. A cikk írását megelőzően mi magunk is regisztráltunk az oldalra és alaposan szemügyre vettük azt ahelyett, hogy az online elérhető kritikákat böngésztük volna.

Mennyire működőképes a GlobalTestMarket?

Aki éppen, hogy belecsöppent az online felméréssel való pénzkeresés világába, az valószínűleg kételkedni fog a GlobalTestMarket megbízhatóságában, főleg a kifizetésekkel kapcsolatban.

Kételyeik ellenére egy igen megbízható és legitim módon működő oldalról van szó. A GlobalTestMarket már 1999 óta működik és teljesen tiszta háttérrel rendelkezik a kezdetek óta. Ezzel kizárhatjuk azt a feltételezést, hogy a GlobalTestMarket valamiféle csaló cég lenne.

GlobalTestMarket vélemény

A GlobalTestMarket-et alapító cég a Global Market Insight Inc, ami 60 országban van jelen, és összesen több, mint 1400 ügyfelet tudhat a magáénak. A GlobalTestMarket az egyik legnagyobb piackutató vállalat a világon.

Ha ez sem győzött meg minket, akkor szemügyre vehetjük a GlobalTestMarket profilját a penzforrasok.com weboldalon. A penzforrasok.com remek értékelést írt a GlobalTestMarket-ről, ami megbízható és elfogulatlan képet ad számunkra, tehát azt egyfajta mutatóként használhatjuk. A GlobalTestMarket regisztrált tagjai gond nélkül kapják a kifizetéseket és a tagok elégedettségi szintje igen magas.

Számos ember már régóta kapcsolatban van a GlobalTestMarket-tel és tökéletesen elégedett azzal, ahogy az oldal megnövelte a pénztárcáját. Ezért ha szeretnénk havi rendszerességgel egy kis extra bevételt szerezni, mindenképpen regisztráljunk a GlobalTestMarket oldalán és kezdjünk el online pénzt keresni akár azonnal. Most, hogy meggyőződtunk a GlobalTestMarket legitimitásáról, néhány véleményt olvashatunk arról, és megtudhatjuk az előnyeit.

Le kell, hogy szögezzük, hogy pusztán a GlobalTestMarket révén nem fogunk meggazdagodni. Viszont egyéb bevételeink mellett remek kiegészítésnek bizonyulhat, anélkül, hogy jelentős időt venne el a családunkkal töltött időből.

Vélemények GlobalTestMarket-ről

GlobalTestMarket vélemény

Ha véleményt szeretnénk alkotni a GlobalTestMarket-ről, akkor a legfontosabb, hogy megismerkedjünk az oldal kifizetési rendszerének működésével. Ez hasonló más felméréssel foglalkozó oldalak kifizetési rendszeréhez: a tagok különböző termékekhez és szolgáltatásokhoz kapcsolódó felmérésekben való részvételért kapnak pénzt.

Fontos tudni azonban, hogy a GlobalTestMarket nem tesz lehetővé közvetlen készpénzes kifizetést, hanem ún. “market point”-okat biztosít a felhasználóknak. A market point-okat egy bizonyos összegyűlt mennyiség után készpénzre válthatjuk. A GlobalTestMarket rendszerében minden 1000 megkeresett pont után 13.736 Ft-ot kapunk kifizetés formájában.

Az, hogy mennyi idő alatt szerezzük meg ezt a 13.736 Ft-ot azon múlik, hogy milyen mennyiségben töltünk ki felméréseket, illetve hogy ezt milyen gyakorisággal tesszük. Ha rendszeresen veszünk részt felmérésekben, akkor gyorsan elérhetjük az 1000 pontos határt és hamarosan ki is vehetjük ennek készpénzes értékét. Tovább olvasva még több tippet és trükköt tudhatunk meg a fizetős felmérések világából.

A felmérésből nyerhető bevétel azon is múlik, hogy hány embert hívnak meg a felmérésben való részvételre. Valószínűleg nem fogunk minden egyes felmérésbe bekerülni, viszont mindig elérhető jópár felmérés, melyekre érdemes minél hamarabb lecsapnunk, hogy minél gyorsabban megszerezzük a szükséges pontokat.

A GlobalTestMarket számos meghívót küld ki minden nap, melyben pénzkeresésre alkalmas felmérések kitöltésére szólítanak fel minket. Átlagban napi több, mint 5 felmérési meghívót kapunk, ami nem olyan rossz. Ha minden felmérést kitöltünk, ami ily módon eljut hozzánk, akkor egész könnyen gyűjthetünk pontokat.

GlobalTestMarket vélemény

El requisito básico para unirse a GlobalTestMarket es que tienes que tener 14 años por lo menos. Sin embargo, esto es una pauta estándar y, obviamente, las personas menores de 14 años no son conscientes de las encuestas en general. Aparte de esto, no hay requisitos adicionales para ser parte de GlobalTestMarket.

GlobalTestMarket tiene su presencia en más de 60 países en todo el mundo como EE.UU., Canadá, Australia, Alemania, Israel, Filipinas, Rusia, Israel, India, Pakistán, Emiratos Árabes Unidos, Reino Unido y Sudáfrica, además de otros países.

Ha szeretnénk megtudni, hogy milyen egyéb országokban tevékenykedik a GlobalTestMarket, látogassuk meg a weboldalát.

Mikor beregisztrálunk a GlobalTestMarket rendszerébe, számos kérdésre kell válaszolnunk, melyeknek az a célja, hogy az oldal tisztább képet alkosson rólunk és a demográfiai hátterünkről. Ezek alapján a GlobalTestMarket személyre szabottan ajánl majd felméréseket, melyek éppen elérhetőek. Győződjünk meg róla, hogy minden adatot pontosan adtunk meg, ugyanis ez létfontosságú az elérhető felmérések kitöltésének érdekében. Számos olyan felmérést kaphatunk, ami csak egy bizonyos csoportot céloz meg. Ezért tehát nézzük át alaposan profilunkat mielőtt véglegesítenénk azt.

Előfordulhat, hogy olyan felmérésben szeretnénk részt venni, amibe több lépcsőn keresztül lehet bejutni. Először egy előzetes felmérést kell kitöltenünk, majd csak ezután kezdhetünk neki a tényleges felmérésnek.

Ha a felmérésbe nem is jutunk be, attól még a GlobalTestMarket nyereményjátékában így is részt vehetünk, méghozzá díjmentesen. Pusztán azzal a néhány perccel, amit egy fizetett felmérésben való részvétellel töltünk, nyerhetünk a sorsolásokon, melyeket rendszeresen tartanak.

Korábban a GlobalTestMarket bónuszpontokkal engesztelte ki azokat a felhasználókat, akik nem jutottak be egy-egy felmérésbe, ám a biztosított pontok mennyisége igen csekély volt. Azóta ezen már változtattak és ma a felmérésbe be nem került emberek is egész jó eséllyel indulnak a nyereményjátékban azzal, hogy a felmérés előtti képernyőn megválaszolnak néhány kérdést.

A GlobalTestMarket ténylegesen foglalkozik a felhasználóival és arra biztatja őket, hogy tovább gyarapítsák a felhasználói közösséget. Az oldal meghívásos programja keretében minden egyes rajtunk keresztül regisztrált felhasználó után 20 market point-ot kapunk, miután az új felhasználó teljesen kitöltötte a profilját vagy részt vett az első fizetett felmérésben, így gyakorlatilag otthonról kereshetünk pénzt anélkül, hogy bármit is tennénk.

Felhasználói vélemények a GlobalTestMarket-ről

A GlobalTestMarket figyelemre méltó cégpolitikája és feltételei alapján egyértelmű, hogy sokan javasolnák annak szolgáltatásait. Azonban úgy döntöttünk, hogy megvizsgáljuk a felhasználók véleményét is, melynek során a következő megállapításokat tettük:

A legtöbb ember pozitív véleményt alkotott a GlobalTestMarket-ről. A tagok elismerésre méltónak találták a számtalan felmérést, melyet kitölthetünk GlobalTestMarket révén, főleg összehasonlítva egyéb online piackutató oldalakkal. A felmérések nagy mennyiségének köszönhetően logikusan következik, hogy azok, akik a GlobalTestMarket-et választják, még több pénzt kereshetnek, ha egy online munkában gondolkodnak.

A véleményt nyilvánító emberek közül rengetegen kiemelték, hogy az oldal egyik nagy előnye, hogy az otthonuk kényelméből tölthetik ki a kérdőíveket. Ez sok olyan embernek, akiket érdekel az otthonról végezhető munka világa, egy szabadúszói pozíció megszerzése vagy egy kis mellékes kereset jelentett extra bevételt úgy, hogy azt a kanapéjukból vagy akár az ágyukból dolgozva szerezték!

Mindemellett többen jelezték, hogy market point-jaik levonásra kerültek a számlájukról. Ez 2007-ben jelentett problémát; azóta a GlobalTestMarket ezt javította és más embereknek nem okozott kellemetlenséget a hiba.

Néhányan azt tapasztalták, hogy a GlobalTestMarket ügyfélszolgálata nem működik felhőtlenül. Mi nem tapasztaltunk semmiféle problémát ezzel kapcsolatban, sőt,minden egyes alkalommal, amikor felvettük a kapcsolatot a GlobalTestMarket ügyfélszolgálatával, kifejezetten gördülékenyen mentek a dolgok.

Az egyetlen gond a GlobalTestMarket kifizetési rendszerével az, hogy csekken keresztül kapjuk meg a fizetségünket, mire pedig kézhez kapjuk a csekkünket, egészen sok idő is eltelhet. A magyarországi lakosoknak általában maximum 6 hetet kell várniuk, mire megérkezik a bevételük. A fizetett felméréseket kitöltő felhasználók ettől mindenképpen gyorsabb kifizetésre számítanának. Ez egy olyan területe a GlobalTestMarket-nek, melyen lenne mit fejeszteni, ezzel is növelve az ügyfelek elégedettségi szintjét.

A cég más piackutatókhoz képest nem biztosít folyamatos kifizetéseket a meghívott felhasználók után. Ezzel csakis egyszer szerezhetünk bevételt: amikor a meghívott ember beregisztrál, akkor is csupán 20 market point-ot. Jobb lenne, ha a GlobalTestMarket jutalék alapú összegeket biztosítana a meghívott felhasználók után.

Végszó a GlobalTestMarket-ről

A GlobalTestMarket-tal kapcsolatos vélemények és a tapasztalatunk alapján mi mindenképpen csak ajánlani tudjuk a GlobalTestMarket-et, ugyanis az nagy mennyiségű fizetett felmérést biztosít, valamint más oldalakhoz képest jelentősen nagyobb kifizetéseket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top