facebook pixel

GYIK

Itt találhatod meg a gyakran ismételt kérdéseket. Meg is próbáltunk választ adni rájuk, amennyire tudtuk. Ha nem találtad meg a választ a kérdésedre, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

Ez változó lehet annak függvényében, hogy milyen módszert használsz. A legjobb módszerekkel, amelyeket itt megtalálsz, akár több száz forint is kereshetsz egy nap alatt.

Kezdő vagy tapasztalt – ez nem számit a módszer megválasztásakor. Azt ajánljuk, hogy a legjobbra értékelt módszert használd kezdőként is és tapasztaltként is.

Az egyetlen módszer amellyel veszíthetsz pénzt, az a mi kedvencünk – a bináris opciók. De egyúttal ez a legjobb pénzkeresési módszer is. Itt a legeslegfontosabb dolog, hogy csak annyi pénzt kockáztass, amelynek az elvesztését megengedheted magadnak.

Jelenleg nem keresünk pénz a hirdetéseken. Azonban tervezzük, hogy a jövőben ellátjuk banneres hirdetéssel a weboldalunkat, amely hozhat nekünk némi jövedelmet.

Szerintünk ez attól függ, hogy számodra mi a gazdag. Milliomossá válni igy nagyon nehéz, de néhány száz extra dán koronát lehet keresni naponta.

Scroll to Top