Keress pénzt Csomagtovábbítással

Keress pénzt csomagtovábbítással
„A PénzNindzsa fő célja az olvasók pénzügyi életének a jobbá tétele. Olyan vállalatokkal dolgozunk együtt, akik hasonló elképzeléssel rendelkeznek. Ebben a cikkben megjelenő linkek a partnereinktől származhatnak. Mi így keresünk pénzt.”
Ninja Metric Ikon

Nehézség

Alacsony
Alacsony

Idő

Alacsony
Alacsony

Jövedelem

Kicsi
Kicsi

Tanulmányokból kiderül, hogy az online vásárlások egyre népszerűbbek míg a rendes, megszokott, bolti váráslások száma évről évre csökken. Ez azt jelenti, hogy egyre többen használják ki az online vásárlás nyújtotta előnyöket. Ezzel a webshopok tekintetében elkönyvelhető növekedéssel érthetővé válik, hogy miért indítanak egyre többen webáruházat.

Ha te is ilyen ember vagy, akkor érdemes megfontolni azt, hogy csak csomagtovábbítást alkalmazz mintsem egy óriási készletet kelljen felhalmoznod. Egy csomagtovábbítói szerződéssel partnerséget kötsz egy nagykereskedővel és az ő termékeit árusítod. Ha rendelned tőled valamit, akkor azt a nagykereskedő tudtára hozod. Ezek után ő felel azért, hogy a termék eljusson a vásárlóhoz, és, hogy kifizesse neked a részesedésedet.

A csomagtovábbítás legnagyobb előnye, hogy nem szükséges saját készletet beszerezned, és ezzel jelentős anyagi kockázatoktól kímélheted meg magad. Ezen felül csomagtovábbítónak lenni rendkívül egyszerű. Nincs más teendőd, mint egy online áruházat nyitni, hirdetni és menedzselni azt. A rendelések teljesítése teljes mértékben a nagykereskedő felelőssége, ezáltal te a saját vállalkozásodra, és annak bővülésére tudsz koncentrálni.

Ha úgy érzed, hogy ez a pénzkeresési mód neked való, akkor több ezer partnerségre vevő nagykereskedőt találsz a Salehoo-n.

A csomagtovábbítás előnyei és hátrányai

Nézzük meg egy kicsit alaposabban, hogy hogyan is működik a csomagtovábbítás.

Megegyezel a nagykereskedővel, hogy egy független eladója vagy outletje legyél. Ők tárolják a teljes készletet. Te soha nem kerülsz semmi fizikai kapcsolatba a termékkel, ezáltal semmilyen pénzügyi felelősséggel sem tartozol azok iránt. Ez segít abban, hogy te teljes mértékben az online pénzkeresés re tudj koncentrálni!

Ha sikerült megkötni a megállapodást, akkor neki is állhatsz árusítani a termékeket a saját weboldaladon, vagy az online piactereken mint pl az Amazon vagy eBay.

Hogyan is néz ki egy megrendelés

  1. A vevő megtalálja a terméket, melyet vásárolni szeretne a weboldaladon, vagy valamelyik online piactéren. Beteszi a kosarába, és kifizeti azt.
  2. Te megkapod a vásárlással kapcsolatos információkat, és a pénzt. (leszámítva a díjakat, melyeket az online piacterek ilyenkor felszámolnak.
  3. Te elküldöd ezt az információt a nagykereskedőnek, és kifizeted a termék beszerzési árát.
  4. A többi pénzt megtartod, mint jövedelmet.
  5.  A nagykereskedő feldolgozza a rendelést, majd kiküldi a terméket a vásárlónak.
  6. Te tartod a kapcsolatot a vásárlóval, információkkal szolgálsz neki a szállítással kapcsolatban, és kezeled a panaszait az után is, hogy megérkezett a termék.

A legfontosabb dolog, mely szükséges egy csomagtovábbítói megállapodásban az a bizalom. Biztosnak kell lenned abban, hogy a nagykereskedő hibátlan formában, elfogadható időn belül ki fogja küldeni a vásárlónak a terméket. Viszont a nagykereskedőnek is biztosnak kell lennie abban, hogy te kifizeted neki a termék beszerzési árát. Mindkettőtöknél van egy kis kockázat, de ha egy megbízható nagykereskedővel dolgozol, akkor nem kerülhetsz rossz helyzetbe.

A csomagtovábbítás előnyei

Miért is jobb a csomagtovábbítás, mint egy átlagos webáruház? Összegyűjtöttünk néhány okot arra, hogy miért is jobb ez a megoldás számodra:

1. Nem kell semmit vásárolnod előre

Ha csomagtovábbítással dolgozol, akkor anélkül árulhatod a különböző termékeket, hogy meg kéne azokat venned. Ez azt jelenti, hogy az indulási költség így jóval kisebb. Ezáltal nem kell előre azon gondolkoznod, hogy mely termékek fognak jobban tetszeni a vásárlóknak és nem kell azon törnöd a fejed, hogy mikor mit rendelj újra.

A megállapodás értelmében nagyon sok terméket árusíthatsz.

2. Nem kell saját készlet

Egy átlagos áruháznál a készlet/raktár berendezése és fenntartása költséges feladat. Ha nem tudod eladni azokat a bizonyos termékeket, akkor le kell őket áraznod, és néha még veszteséggel kell eladnod őket, hogy megszabadulj tőlük. Csomagtovábbítással ez soha nem történhet meg.

3. Egyszerűség

Áruháztulajdonosként több időd marad a saját webshopod fejlesztésére, és a jó ügyfélszolgálat fenntartására. Nem kell időt fakasztani arra, hogy csomagold a termékeket, tárgyalj a szállítócégekkel, és rendet rakj a raktárban. Az olyan oldalakkal mint az Amazon vagy az eBay még az indulás költsége is 0, és ez az oka annak, hogy gyorsan és könnyen kereshetsz pénztezzel a módszerrel.

4. Legális

A csomagtovábbítói megállapodás teljesen jogszerű közötted és a nagykereskedő között. Egy kicsit furcsa megállapodásnak tűnhet, de nagy valószínűséggel már ezelőtt is részt vettél hasonló dolgokban, mivel a legtöbb Amazon-on, és eBay-en árusító személy ilyesmi módon vezeti vállalkozását.

Csomagtovábbítói vállalkozások keresés

Mint már ezelőtt is említettük a bizalom a legfontosabb egy sikeres csomagtovábbítói megállapodásban. Ezért nagyon fontos az, hogy olyan nagykereskedőt találj, aki megbízható, időben teljesíti a rendeléseket és tárgyalóképes.

Ne feledd, hogy akár egynél több nagykereskedővel is dolgozhatsz. Igazából célszerű egyszerre több nagykereskedővel dolgozni, ugyanis így van választási lehetőség, ha probléma merülne fel az egyikkel

Mennyit kereshetek ezzel?

Keress pénzt csomagtovábbítással

Az az összeg, amit így kereshetsz rendkívül széles skálán változhat. Az elején 60 000 és 150 000 Ft között kereshetsz, de az idők elteltével több nulla is hozzáadódhat az összeg végére. Az, hogy hogyan viszonyulsz a vásárlóidhoz, milyet minőségű ügyfélszolgálatot tartasz fenn, és hogy milyen minősűek a termékeid nagyban meghatározzák a sikerességedet ebben az iparában.

A csomagtovábbítás egy valóban jó módja az internetes pénzkeresésnek, és egy ajánlott módszer ha hosszú távon szeretnél kiegészítő jövedelem re szert tenni. Más, az oldalon található módszerek hez hasonlítva a csomagtovábbítás annyiban különbözik, hogy igényel némi idő és energiabefektetést, de amint belekezdtél, és túl vagy az első néhány vásárlón, ez egy rendkívül hatékony pénzkeresési módszerként fog funkcionálni.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top