Tesztelj Termékeket és Keress Pénzt

tesztelj termekeket ninja ikon

Nehézség

Közepes
Közepes

Idő

Magas
Magas

Jövedelem

Kicsi
Kicsi
„A PénzNindzsa fő célja az olvasók pénzügyi életének a jobbá tétele. Olyan vállalatokkal dolgozunk együtt, akik hasonló elképzeléssel rendelkeznek. Ebben a cikkben megjelenő linkek a partnereinktől származhatnak. Mi így keresünk pénzt.”

Kapj dolgokat a postaládádba ingyen tesztelésre. Álommunkának hangzik, nem igaz? Szerintem is! Olvass tovább róla, és tudd meg, hogyan lehet ez a te munkád.

Sokszor, főleg diákként a zsebeid üresek lehetnek, és néha jó lenne egy kis munkával is kombinálni a tanulást,vagy akár elindulni a gazdagság felé ám ez nem lehetséges. De van más módja is ennek! Néhány cég azért fizet neked, hogy leteszteld termékeiket. Olvasd el, hogy hogyan is lehetséges ez.

Ebben az útmutatóban az alábbiakat találod:

En introduktion til produkt testing

Léteznek cégek, melyek azért fizetnek neked, hogy teszteld és véleményezd a termékeiket. Vagy a terméket tarthatod meg fizetésként ( melyet aztán eladhatsz ) vagy pedig egyszerűen pénzzel fizetnek. Néhány cég azt kéri, hogy közösségi oldalakon véleményezd termékeiket. Létezik módszer a FacebookosInstagramos es Twitteres pénzkeresésre is.

Itt a PenzNindzsa pontszám-n rengeteg leírást találsz arról, hogy hogyan is kereshetsz pénzt, ebben a cikkben pedig főként a termék tesztelésre fordítjuk a figyelmünket.

Mire számíthatsz cserébe?

Nincs garancia arra vonatkozóan, hogy pénzbeli fizetést kapsz – valójában nagyon kevésszer van ilyen. De akkor megéri ezt csinálni? Kezdetnek IGEN. A munka könnyű, és mindig kapsz valami értékeset. 

Néhány példa, hogy mit kaphatsz fizetségül:

Meg kell jegyezni, hogy semmi sem garantált attól, hogy te tesztelőként jelentkezel be valahová. Több ezer ember csinálja ezt, és egy-egy cég nem engedheti meg magának, hogy mindenkinek küldjön valamit. De soha nem fogsz kapni semmit, ha meg sem próbálod!

Teszteld az ingyenes automatizált kereskedelmi rendszert

Nem csak fizikai termékeket tesztelhetsz, mint például egy új mobiltelefont, hanem digitális termékeket is tudsz tesztelni! Az egyik legjobb digitális termék, amelyet ingyenesen tesztelhetsz és ezzel egyidejűleg pénzt is kereshetsz, egy automata rendszer, amely kriptovalutákkal foglalkozik.

Ez a rendszer bitcoint vásárol az egyik tőzsdéről, ahol alacsony áron lehet őket megvásárolni és eladni, majd egy másik tőzsdén magasabb áron eladja. A különbségből profitálsz majd!

Dávid, a kriptovaluta-szakértőnk, minden nap használja ezt a kereskedelmi rendszert.

Itt van egy videó, amely bemutatja, hogyan használja a
rendszert napi 1,110 € megkereséséhez:

osztó

A jó oldalak terméktesztelésekhez

Ahhoz, hogy megtedd a kezdőlépést a terméktesztelői állás felé, először is be kell regisztrálnod magad egy-egy szolgáltatásba. Nagyon nagy a választék, és ez egyre csak bővül. Mi itt az PenzNindzsa.hu-n ötöt találtunk, melyek megbízhatóak.

Talán a legjobb hely ahhoz, hogy kapj valamit a véleményedért. Csak készitesz egy profilt, és már mondhatod is a véleményedet, és töltheted a kérdőíveket. A Toluna az egyik legjobb weboldal ha pénzt akarsz keresni kérdőívek kitöltésével.

Hogyan csináld: Ha kiválasztod a “tesztelő” opciót, akkor lehetőséged lesz jelentkezni terméktesztelőnek. Ha kiválasztanak, a termékeket elküldik a címedre. Amit tenned kell az az, hogy ha megkapod a terméket, kipróbálod, majd kitöltesz egy kérdőivel róla . Fizetségként megtarthatod a terméket.

Példa a termékeket illetően: A kínálat mindig más, de tipikus termékek a tusfürdők, fogkrémek, és más kozmetikumok.

Esély, hogy téged választanak: Általában 200-500 emberre van szükség egy teszt során, és ezeket véletlenszerűen választják ki.

Egy nagyon jó oldal, mely a weboldalak véleményezéséért fizet. Nem valós termékeket, hanem szórakoztató weboldalakat kell véleményezned.

Hogyan csináld: Profilkészités után egy teszt-véleményezést kell csinálnod. Ha ez jól sikerül, akkor időnként küldenek 1-1 weboldalat, amit véleményezned kell.

Minden véleményezett weboldalért $10 -t fizetnek PayPal-on( egy véleményezés kb 20 percig tart).

Példa a termékeket illetően: Csak weboldalak , amelyeket nem tudsz megtartani.

Esély, hogy téged választanak: Egy teszt véleményezést kell csinálnod, hogy teljes jogosultságot kapj, de kb 1%-ot utasítanak el.

Egy nagyon megbízható oldal, és a legjobban fizető is egyben. Sajnos a tesztfelkérések nem túl gyakoriak.

Hogyan csináld: Készítesz egy profilt, ahol megtalálhatsz különböző kérdőíveket , melyeket ki tudsz tölteni.

Példa a termékeket illetően: Kozmetikumok, étel, ital…

Esély, hogy téged választanak: A tesztelésekre szükséges emberek száma kisebb, mint a többi platformon, viszont kevesebb a versenytárs is..

Anglia egyik legnagyobb piackutató vállalata. Nem fizetnek keveset a véleményekért…

Hogyan csináld: Az egész kérdőívek kitöltéséből, és vásárlási szokásokra vonatkozó kérdések megválaszolásából áll. Néha küldenek egy-egy terméket, hogy ki tudd tölteni a kérdőívet.

Példa a termékeket illetően: ???

Esély, hogy téged választanak: Csak néha küldenek egy-egy terméket, viszont pénzt minden véleményezésért kapsz, ami szerintünk megéri a fáradalmakat.

Ez az oldal a termékek széles skáláját kínálja a tesztelésre: az eszközöktől kezdve a kozmetikumokig és a kirándulásokig..

Hogyan csináld: ???

Példa a termékeket illetően: iPhone 5s, iPadek, TV, kozmetikumok, hétvégi kiruccanások stb.

Esély, hogy téged választanak: Mint a többi oldalon, itt is csak limitált számú tesztelőre van szükség, és őket véletlenszerűen választják ki.

Jó ha tudod

Tesztelj termékeket

1. Ne köss mindent az elvárásaidhoz

Nagyon jó lenne, ha minden termék, amelyre regisztrálsz, elküldésre kerülne a címedre és gyorsan milliomos lehetnél a tesztelésből. Sajnos a legtöbb cég egy adott büdzsével dolgozik, ami megszabja a maximális tesztelők számát. Mivel több százan jelentkeznek egy-egy terméktesztelésre természetesen nem fognak mindig kiválasztani téged.

Tesztelj termékeket

2. Válaszd meg, hogy mire jelentkezel

Könnyed elragadhat ez a dolog, és mindenre jelentkezel ami csak létezik. De állj meg egy pillanatra. Valóban érdekel téged az a termék? Ha nem, akkor keress tovább, míg találsz egy olyan terméket, ami valóban érdekel.

Tesztelj termékeket

3. Soha ne felejts el véleményezni

A valóságban senki nem fog utánad jönni, ha nem véleményezel egy terméket, melyet megkaptál.De ha azt szeretnéd, hogy máskor is kiválasszanak téged tesztelésekre fontos, hogy SOHA NE FELEJTS EL VÉLEMÉNYEZNI. Mivel rengeteg ember van erre a munkára, könnyen kitilthatnak ha nem felelsz meg.

Tesztelj termékeket

4. Térj vissza

Ha készitesz egy profilt, majd sohasem mész vissza az oldalra, valószínűleg sosem fogsz kapni egyetlen egy teszt-terméket sem. Szóval térj vissza sűrűn, és csekkold, hogy mi van épp a teritéken. Hűséges és megbízható tesztelők nagyobb valószínűséggel kapnak újabb termékeket házhoz.

Tesztelj termékeket

5. Készíts több e-mailt a tesztjeidre

A termék teszteléssel megtanulhatod hogyan jelentkezz szabadúszó munkákra és hogyan keress ezekkel pénzt. Fontos, hogy minet kövesd nyomon, így mindig új lehetőségeket és munkákat kapsz majd.

Ha nem szeretnél kihagyni egyetlen tesztlehetőséget sem, akkor készíts egy új e-mail fiókot ezekhez az oldalakhoz, és csak erre használd őket. Akkor is jó ötlet lehet egy új e-mail fiók, ha találsz néhány új oldalt, és nem tudod, hogy megbízhatóak-e.

Tesztelőnek lenni túl szépnek tűnhet, hogy igaz legyen, de az Onlinepznzkeresés IGAZNAK találta.Ha hűséges tesztelőnek bizonyulsz, a cégek elég terméket fognak küldeni a mindennapi élethez, és ezáltal pénzt spórolhatsz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top