10 mód, ahogy pénzt kereshetsz az okostelefonoddal

10 mód, ahogy pénzt kereshetsz az okostelefonoddal
„A PénzNindzsa fő célja az olvasók pénzügyi életének a jobbá tétele. Olyan vállalatokkal dolgozunk együtt, akik hasonló elképzeléssel rendelkeznek. Ebben a cikkben megjelenő linkek a partnereinktől származhatnak. Mi így keresünk pénzt.”

Gondoltad volna, hogy tudsz pénzt keresni online számítógép nélkül? Az okostelefonoddal is tudsz pénzt keresni, így egy kis extra bevételt szerezhetsz, amelyet használhatsz tartaléknak vagy a számlák befizetésére. Az emberek a nagyvilágban különböző módszerekkel szereznek “mobil pénzt”, a kriptovaluta felületektől kezdve a fizetett kérdőívek kitöltésén át a YouTube-os pénzkeresésig, és akár te is belevághatsz, egyáltalán nem bonyolult. Olvass tovább, hogy megtudd ezt a 10 módot, amellyel pénzt tudsz keresni online az okostelefonoddal, hogy legyen egy kis extra pénz a bankszámládon.

1. Online kérdőív

Kétségtelen, hogy az okostelefonon a legjobb módja az online felmérések kitöltésének. A vélemények nagyon értékesek a vállalatok számára, ha készek fizetni a pénzükért. Ezt a Paid Survey portálokon keresztül teszik, amelyekért ingyenesen regisztrálhat, és nagyon gyorsan kezdhet pénzt keresni, csak a gondolataid megosztására! 

Az általunk javasolt portálok a következők:

Mobrog

Fizetnek 1 és 3,3€ között a vizsgaért

Látogatás
Toluna

A Median 345-1700 huf-t fizet kérdőivenként!

Látogatás
kérdőív kavalkád

Csak 18+ Magyarországon élő férfi felhasználó

Látogatás

2. Bitcoinnal pénzt keresni

Oka van annak, hogy a Bitcoin PenzNindzsa.hu’s 2019 első számú bevételi forrása:

Nem kell szakértőnek lenned vagy bármilyen korábbi tapasztalattal rendelkezned ahhoz, hogy igazán jól megtérüljön a befektetésed. A Bitcoinnal történő pénzkeresés legjobb módja egy automatizált kereskedelmi rendszer használata, amely meghatározza, hogy mikor kell Bitcoint vásárolni és eladni különböző tőzsdéken.

osztó

3. SwagBucks

Az első keresőportál, amelyet ajánlunk, a SwagBucks, amely a Swag Bucks szolgáltatással végzett internetes keresésekért jutalmazza. Ha elég pénzt keres ebből a pénznemből, akkor cserélheti azt valódi pénzre, amely átutalásra kerül a PayPal számlájára, vagy cserélheti azt a SwagBucks áruházban.

Az online keresésekből származó pénzösszeg változik. Ha a keresésre kattint, bárhonnan $ 1 és 100 dollár között jutalmazhat. Ezenkívül a SwagBucks hálózaton keresztül is kínálhat különleges ajánlatokat és vásárolhat több SwagBucks-t.

4. Pactapp

Jó formában akarsz lenni és egy kis pénzt is akarsz keresni? Mindkettőt megteheted a Pactapp segítségével. Ezzel az egyedi alkalmazással regisztrálsz és egyezséget kötsz, hogy rendszeresen edzesz. Amikor edzel, elmondod az app-nek mit edzettél és meddig. Ez után egy kis anyagi jutalmat kapsz, hogy teljesítetted az edzési egyezséget. Ha nem teljesíted a megegyezett edzést, akkor egy kis bírságot kapsz. Ezt a bírságot arra használják, hogy fizessenek azoknak, akik teljesítették az edzésüket. Ha legalább 5$-t kaptál, akkor átutalhatod a PayPal felhasználódra.

Töltsd le az app-et.

5. Locket

Locket fizet neked, hogy feloldd az Android telefonod! Az alkalmazás több fizetett reklámot helyez el a zárolt képernyődön. Amikor bekapcsolod a telefonod, egyik helyre csúsztatod a reklámokért és a másikhoz a feloldáshoz. Egy algoritmus figyeli, mennyi reklámot látsz nap közben, és ez alapján kisebb összegeket küld. Ha elértél legalább 10$-t, akkor átutalhatod Paypal-ra. Ha napközben sokszor oldod fel a telefonodat, akkor többet is kereshetsz.

Töltsd le az app-et.

legutóbbi hírek
A ProfitFarmers néhány hét alatt mintegy 750.000 Ft-ot hozott nekünk.
Szeretnéd te is megtudni, hogyan keress pénzt a ProfitFarmers-szel?
ProfitFarmer jelkártyája
ProfitFarmers: Az online pénzkeresés könnyű módja.
Mi magunk próbáltuk ki, kíváncsi vagy az eredményekre?
Szinte 750.000 Ft nyereség. Kevesebb, mint 25 perc naponta.
Nézd meg az ismertető videót, hogy megtudd te is, hogyan kereshetsz pénzt vele.

6. Receipt Hog

A cégeknek szükségük van piackutatásra, hogy a leghatásosabb módon fejlesszék ki és reklámozzák a saját terméküket, és a lehető legkönnyebben tudják nyomon követni a vásárlóik szokásait. Receipt Hog egy olyan alkalmazás iOS-ra és Androidra, amely adatot gyűjt a vásárlási szokásainkról úgy, hogy a blokkot elemzi. Havonta 20 alkalommal beküldhetsz egy képet a blokkodról, miután vásároltál. Ez lehet egy blokk a benzinkútból, egy élelmiszerboltból, egy kisboltból vagy egy étteremből.

Miután feltöltöd a blokkot, az alkalmazás virtuális érmékkel jutalmaz. Amikor 1000 érmét összegyűjtesz, beválthatod 5$-ért és átutalhatod a PayPal fiókodba.

Töltsd le az applikációt

7. Field Agent

A nagy márkáknak szükségük van információra, hogyan teszik ki a termékeiket a boltokba, és kapcsolatba lépnek a Field Agenttel, hogy ezt az információt megkapják tőled. Target, Tyson és sok más nagy márka használja ezt az applikációt. Ha letöltötted, gyors feladatokat oldhatsz meg, amikor boltokat látogatsz. Olyan feladatokat, mint kirakatok megtekintése, különböző információk megadása, és fényképek készítése. Ezekkel 3$ és 12$ között kereshetsz, és átutalhatod a pénzt a PayPal fiókodra.

Töltsd le az app-et.

8. Kereskedéssel pénzt keresni

Kereskedhetsz részvényekkel, kötvényekkel vagy különböző alaptőkékkel, hogy idővel pénzt keress a piacon. Léteznek kevésbé ismert pénzkeresési módszerek is, amelyek szintén jól működnek, mint például a kriptovalutákkal való kereskedés. Ezek használatát megtanulhatod cikkünkből, melyben eláruljuk hogyan keress pénzt Bitcoinnal.

Szakemberünk Dávid ugyanezt a kereskedelmi rendszert használja, mi pedig készítettünk egy videót, ami megmutatja, hogyan keresett 1110€ mindössze 24 óra alatt!

Ha szeretnél belevágni, kattints a „Kattints ide a kezdéshez” gombra.

osztó

9. PoshMark

A PoshMark segít pénzzé tenniazokat a ruháidat, amelyek már nem jók rád vagy sosem hordod őket! Töltsd le az alkalmazást és fotózd le a ruhát, amelyet el akarsz adni. Írj neki egy rövid leírást és a ruha a PoshMark online boltjába lesz. Amikor valaki megveszi, akkor az ár 80%-át megkapod a boltból, majd elküldöd a ruhát a vevőnek.

Töltsd le az app-et.

10. Shop Kick

Shop Kick fizet neked, hogy adott boltokba menj. Az app partner kapcsolatot köt olyan kereskedőkkel, mint Walmart, Old Navy, valamint különböző étteremláncokkal országszerte, és fizet azért, hogy meglátogasd azokat a helyeket. Pontokat kapsz, amiket pénzzé válthatsz, és extra pontokat kapsz, ha vonalkódot scannelsz vagy egy barátod regisztrál az alkalmazásra. A pénzt a bankszámládra kapod vagy a PayPal fiókodra.

Töltsd le az app-et.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top