5 módszer, hogy pénzt keress, miközben alszol

5 módszer, hogy pénzt keress, miközben alszol
„A PénzNindzsa fő célja az olvasók pénzügyi életének a jobbá tétele. Olyan vállalatokkal dolgozunk együtt, akik hasonló elképzeléssel rendelkeznek. Ebben a cikkben megjelenő linkek a partnereinktől származhatnak. Mi így keresünk pénzt.”

Általában azt tanították nekünk, hogy alvással semmit nem érhetünk el. Az igazság az, hogy vannak olyan megoldások, melyek segítségével akár pénzt is kereshetsz alvás közben. A PenzNindzsa.hu pontszám most megoszt veled néhány hasznos trükköt, hogy minden különösebb erőfeszítés nélkül gyarapítsd a pénztárcádat.

Sajnos nem sok legális útja van annak, hogy a semmittevéssel pénzt keressünk. Ki kell, hogy jelentsük azt is, hogy nem most fogod megtudni, hogyan legyél milliomos egyik napról a másikra. Amiről viszont beszélni szeretnénk, az az úgynevezett passzív jövedelem, amit nem fix munkaidős rendszerben kapsz kézhez. Akár azt választod hogy terméket adsz el online, pénzt kezdesz keresni egy saját YouTube csatornával, vagy tanulsz a bitcoinról hogy aztán kereskedj vele, ne feledd, hogy egy kis munka azért lesz előtte.

A passzív jövedelem kicsit olyan, mint mikor az otthoni teendők elvégzéséért kapsz egy kis zsebpénzt: minél többet csinálod, annál többet kereshetsz belőle. Az a jó ebben, hogy semmiféleképpen nem lehet veszteségesen végezni; mindig te magad döntöd el, hogy mennyi időt szeretnél rászánni a munkára és ezáltal mennyi pénzt szeretnél megkeresni.

Az PenzNindzsa.hu 5 fontos módszert emelt ki, amellyel elkezdhetsz egy kis plusz pénzre szert tenni, akár csak az adott projekt kedvéért, vagy akár a saját vállalkozásod elindításához.

1. Adj el kiegészítő termékeket/szolgáltatásokat

Weboldalak, alkalmazások, szabadúszók… Mindegyiknek szüksége van valami pluszra a termékük eladásához, akár képekről, zenéről, grafikáról vagy másról beszélünk. Tehát ha van érzéked a fotózáshoz, az énekléshez, a különböző szövegek felmondásához, a weboldalkészítéshez, ügyes kis blogok írásához, amelyek pénzt hoznak, a grafikus dizájnhoz vagy bármi máshoz, akkor érdemes tehetségedet a piacra dobni!

Hogyan kezdj hozzá: Jó pár weboldal létezik, ahol hirdetheted a szolgáltatásaidat, tehát nem érdemes megelégedni egyetlen hirdetéssel. Mivel gyakran nagyon alacsony hasznot biztosítanak ezek az oldalak, ezért fontos, hogy minél több helyre regisztrálj, hogyha szeretnél több pénzt keresni. Jó ötlet lehet utánanézni, hogy éppen mik az aktuális trendek ezeken az oldalakon, így tudni fogod, hogy milyen jellegű munkára van a legnagyobb kereslet.

Nem kell profi szakembernek lenned ahhoz, hogy hirdesd magad, viszont előny, ha kreatív és szolgáltatásközpontú vagy. A kínálatod tartalmazhat logókat, hanganyagokat, ikonokat vagy bannereket; ennek csakis a képzeleted szabhat határt

Ha elég tehetségesnek érzed magad valamilyen területen és szívesen belevágnál a munkába, akkor ajánljuk a figyelmedbe az alábbi oldalakat:

Shutterstock.com : képek, videók, illusztrációk és zene

Istockphoto.com : képek, videók, illusztrációk és hang.

Dreamstime.com , En.fotolia.com , Picfair.com : képek

Patternbank.com : textiltervezés

Creator.line.me : emojik

Myfonts.com : tipográfia

Themeforest.net : Bármi a grafikus dizájntól kezdve a weboldalsablonokon át a zenéig.

Ha úgy érzed, hogy képességeid meghaladják az előbb felsorolt vagy hasonló oldalak kereteit, akkor még mindig létrehozhatod iTunes vagy soundcloud profilod, de akár a saját weboldalad is.

Jó, ha tudod azonban, hogy néhány oldal referenciaanyag beadását kérheti tőled, ami alapján eldöntik, hogy dolgozhatsz-e nekik vagy nem. Ha mégsem sikerül bejutnod, semmiképpen se csüggedj, mert számtalan hasonló oldal van még a világon.

2. Írj e-könyvet

5 módszer, hogy pénzt keress, miközben alszol

Az előrejelzések szerint 2018-ra az e-könyvek már túlsúlyba kerülnek a hagyományos papíralapú könyvekkel szemben, így ha írói vénával lettél megáldva, akkor érdemes a digitális irodalmat is számításba venni.

Elindíthatod a karrieredet divatjamúlt novellákkal is, viszont ha fontosabb számodra a pénzkeresés, mint az irodalmi érték, akkor érdemes megvizsgálnod azokat a témákat, amelyek a legtöbb bevételt hozzák, és ennek tükrében dönteni. Nem feltétlenül kell a regény műfajában gondolkodnod; akár az ismeretközlő irodalommal is lehetsz sikeres, legyen az politikai témájú vagy a pókerezéssel kapcsolatos iromány. Ki tudja, lehet, hogy van egy témakör, amiben TE vagy a legjobb szakértő.

Nem kell zseninek lenned ahhoz, hogy könyvet adj ki, ezt mindenki tudja, aki ismeri A szürke 50 árnyalatát. Ráadásul, ahogy a mondás is tartja, gyakorlat teszi a mestert, így attól hogy a legelső kiadott irományod nem lesz bestseller, még nem kell feladnod.

A legtöbb kiadó oldal .doc fájlokkal dolgozik, de ha nagyobb beleszólást szeretnél a könyved kinézetébe, akkor segítségedre lehet a Sigil-ebook.com. Ha képregényt vagy gyerekkönyvet szeretnél írni, akkor pedig az Amazon nagy hasznodra válhat.

Amint kész vagy a vázlataiddal, találnod kell egy felületet, ahonnan kapcsolatba tudsz lépni a terjesztőkkel. Az Amazonhoz például a Kdp.amazon.com oldalon tudsz csatlakozni, a legtöbb egyéb terjesztő eléréséhez pedig használhatod a  Smashwords.com-ot. Mindkét oldal használatával optimalizálhatod az eladást és a lehető legtöbb vásárlót tudod majd elérni.

Igazából nem is olyan nehéz piacra dobni egy e-book-ot. Az viszont már nehéz, hogy tudasd az embereket a könyved létezéséről, ezért ezen a téren határozottan megtérül a befektetett munka. Bár a legtöbben ismerik a mondást: „Ne ítélj a külső alapján”, az interneten sajnos mégis ez a tendencia. Tehát fontos, hogy elegendő pénzt és időt szánj arra, hogy a könyvednek megnyerő és profi borítója legyen. Továbbá érdemes a könyvismertető megírására is időt szentelni. Tudsz olyan szöveget írni, amitől a potenciális olvasókat nem hagyja majd nyugodni a kíváncsiság?

Ami persze a legfontosabb a könyved szempontjából az a pozitív fogadtatás. Ne habozz megkérni az olvasót a könyv végén, hogy írja meg a véleményét a jövőbeli olvasók számára.

Ne küszködj többé anyagilag. Találj módszert rá, hogy akár még ma keress pénzt.

Csatlakozz azokhoz az ezrekhez, akik már megváltoztatták az életüket az online pénzkereséssel…
15+ különböző módszer, mindegyik kipróbált, mindegyik nyereséges.

ninja hulló pénzzel
Szeretnél plusz pénzt keresni?

Van egy listánk a legjobb Online Pénzkeresési módszerekkel.

Csak annyit kell tenned, hogy kiválasztasz egyet, és el is kezdhetsz pénzt keresni, még ma.

ninja a metrikák ikonnal

3. Készíts saját applikációt

5 módszer, hogy pénzt keress, miközben alszol

Ahogy az az első két pontnál is igaz volt, itt sem kell szakértőnek lenned a témában. Rengetegféle segítség áll rendelkezésedre.

Ha olyan alkalmazást szeretnél készíteni, ami jó is valamire, akkor nagy valószínűséggel találnod kell majd valakit, aki ért a programozáshoz, és akivel majd a bevételt is meg kell osztanod. Alternatív lehetőségként felkeresheted a Appinventor.mit.edu weboldalt, ahol a programozás helyett egyszerűen „felépítheted” az applikációdat.

Ha kifejezetten a játékok hoznak lázba téged, akkor minimális programozással is elkészítheted saját profi alkalmazásodat. Ebben az esetben is rengeteg oldal létezik, ami segítséged nyújthat a program megtervezésében és fejlesztésében. Az PenzNindzsa.hu a Unity3d.com oldalt javasolja, amely ingyenes és egészen felhasználóbarát. Ha elkészültél a játékod fejlesztésével, akkor az oldal lehetőséget ad a program publikációjára iOS és Android rendszerre, valamit PC-re, ami egyértelműen előnyödre szolgál, ha minél nagyobb közönséget szeretnél elérni.

Többféle módon is bevételhez juthatsz az applikációdból: konkrét árat szabhatsz ki rá, használhatsz alkalmazáson belüli vásárlási lehetőségeket (pl. több élet, segítség vagy pályák), vagy akár reklámokat is tehetsz az applikációdba. Ne feledd, hogy ezek a weboldalak szintén pénzt kérnek a szolgáltatásaikért, ezért nem csak bevételeid lesznek.

Bár nem szükséges a legnagyobb számítástechnikai gurunak lenned, az jó, ha rendelkezel néhány különféle eszközzel, amin majd le tudod tesztelni szükség esetén az alkalmazásodat. Ha komolyabb bevételre szeretnél szert tenni az alkalmazások világában, akkor egy jó párat ki kell dobnod majd a piacra.

4. Segíts be a marketingbe

5 módszer, hogy pénzt keress, miközben alszol

Webshopot üzemeltetnél, de nincs mit eladnod? Legyél közvetítő a fogyasztó és eladó között, amivel szintén kereshetsz egy kis pénzt.

Hogyan kezdj hozzá: Egyedi linkeket kell majd elhelyezned a saját weboldaladon vagy közösségi profilodon, és ha valaki ráklikkel a linkedre, majd arról az adott oldalról vásárol meg valamit, akkor te is részesedést kapsz a bevételből. Így nem kell agyalnod a raktározáson vagy a kiszállítás módján – az adott oldal mindent elintéz majd helyetted. A te egyetlen feladatod a reklámozás lesz.

Egész jó üzletet lehet csinálni ebből, ha már alapból rendelkezel egy oldallal, amelyet sokan látogatnak, így megvan a lehetőséged rá, hogy feltűnés nélkül reklámozz dolgokat az oldalak között. Így többet is kereshetsz akár, mint ami a zsebpénzedet fedezi, viszont ehhez időt kell szánnod a projektre.

Rengeteg oldal van, amely ezt a módszert használja. Hasznos lehet csatlakozni egy oldalhoz amely összegyűjti az oldalakat és az eladókat, így mindkét fél számára egyszerűbb a kommunikáció.Kezdésnek javasojuk, hogy keresd fel a Affiliatewindow.com oldalt.

További jó kiindulópontok:

A legelegánsabb módja a besegítő marketingnek az, ha internetes vásárlásaid után kifejted véleményed az adott termékekről és a cikk végére beszúrsz egy „termék megvásárlása” linket.

lásd még:

5. Nyomtatás

Ha vannak ötleteid illusztrációkhoz vagy vicces idézetekhez, akkor rengeteg lehetőséged van rá, hogy ezzel pénzt is keress. Nem is gondolnád, de a pólóktól és pulóverektől kezdve a babaruhákig és a konyharuhákig bármire lehet mintákat nyomtatni.

Kezdetnek érdemes felkeresni a Cafepress.co.uk-ot, ahol bármire tudsz mintát nyomtatni, amin van egy kis szabad hely. Rengeteg hasonló oldalt találhatsz az interneten, és a legtöbbjükön csak annyi dolgod van, hogy elkészítsd eladói (ez azt jelenti, hogy az adott oldalon keresztül történik az értékesítés), vagy webáruházas profilodat (ebben az esetben saját weboldalad felelős az eladásért).

A két módszerben közös, hogy neked csakis az ötletes illusztrációkat kell biztosítanod, minden másról (nyomtatás, tárolás, házhozszállítás) az oldal gondoskodik. Ha bárki is megvásárolja az általad tervezett mintával ellátott terméket, akkor automatikusan megkapod a részesedésed a bevételből.

Célszerű aranyos vagy vicces képeket, idézeteket választanod, amelyeket sokféle termékre rá lehet nyomtatni; így a legtöbbet ki tudod hozni az illusztrációidból.

A legtöbb fentebb említett ötlet használata kezdetben ingyenes, viszont számíts rá, hogy számos oldalon fizetned kell, ha nem csak minimális haszonnal szeretnél dolgozni. Szánj időt a különböző oldalak összehasonlítására, így ki tudod deríteni, hogy melyik a számodra legkedvezőbb.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top