facebook pixel

Keress pénzt a Képeiddel Online

Keress pénzt a képeiddel online
„A PénzNindzsa fő célja az olvasók pénzügyi életének a jobbá tétele. Olyan vállalatokkal dolgozunk együtt, akik hasonló elképzeléssel rendelkeznek. Ebben a cikkben megjelenő linkek a partnereinktől származhatnak. Mi így keresünk pénzt.”
Ninja Metric Ikon

Nehézség

Közepes
Közepes

Idő

Közepes
Közepes

Jövedelem

Közepes
Közepes

Te is azok egyike vagy, akik fényképezőgép nélkül nem is mennek sehova és akik mindenben felfedeznek valami művészit?

Nem is tűnik rossz ötletnek, hogy esetleg egy kis plusz zsebpénzt szerezz a képeiddel? A PenzNindzsa.hu pontszám talált néhány remek weboldalt, ahol lehetőséged nyílik erre mindenféle extra erőfeszítés nélkül, csak elegendő a képek szerkesztése és feltöltése.

Ha a képekből komoly bevételre teszel szert, akkor valószínűleg hamar rájössz, hogy bevételed után adózni is kell. Másrészről viszont ez lehetőséget nyújt arra, hogy az ehhez szükséges eszközöket, szerkesztőprogramokat vagy utazások költségét (ha többféle környezetben szeretnél fotózni) kiadásként számold el. Hasznos lehet egy szakértő segítségét kérni ebben az ügyben, főleg, ha nem szeretnél bajba kerülni az adózással kapcsolatban.

Következzen tehát 5 oldal, ahol eladhatod saját képeidet:

A weboldal leírása alapján összesen 5 millió fotós keres pénzt a képeiből ezen az oldalon keresztül. Ezen a weboldalon az eladott licensz értékének 70%-át kaphatod meg (az alapár 250 dollár); az eladás után pedig elérhetővé válnak a képeid többek között nagyobb reklámkampányok részeként (amennyiben kereskedelmi licenszt adsz el).

Ahhoz, hogy csatlakozz az 500px Prime-hoz, először is el kell készítened saját profilodat az oldalon. Ide feltöltheted a képeidet illetve megadhatod az összes fontos információt róluk, mint például a fotón szereplő modellt, a helyszínt és a szerzői jogokra vonatkozó adatokat.

A képek eladása történhet kizárólagos vagy nem kizárólagos módon. A kizárólagos lehetőség tövv bevételt biztosít számodra, viszont ha ezt a lehetőséget választod, akkor csak egy alkalommal adhatod el az adott kép használati jogait.

A Smugmug Pro-val 85%-os haszonra tehetsz szert, viszont itt nincs lehetőséged ingyenes profil létrehozására. Ha csatlakozni szeretnél ehhez az oldalhoz, akkor havidíjat kell fizetned, melyből a legalacsonyabb csomag 12,5 dollárba kerül havonta.

Ha úgy döntesz, hogy az oldal tagja szeretnél lenni, akkor feltöltheted képeidet, kiválaszthatod hogy pontosan mit szeretnél eladni, illetve konkrétan megadhatod hogy mennyiért szeretnéd árusítani a képeidet.

Hasznos oldal lehet számodra, ha van benned egy kis üzleti érzék vagy vállalkozó szellem, ugyanis itt lehetőséged nyílik termékeid szabadabb formálására.

Ennek a weboldalnak a segítségével akár 120 dollárt is kereshetsz képenként. Kissé bonyolult a fizetési rendszere az oldalnak, de ki lehet jelenteni, hogy a legtöbb esetben minél több képet adsz el, annál többet tudsz keresni egy-egy képpel.

Az oldal tagjai eddig összesen 300 millió dollárt kerestek több mint 500 millió letöltéssel, tehát elmondhatjuk, hogy a rendszer jól működik. Az oldalon a fotók mellett megtalálhatók különféle videók és vektorképek is.

Mindezek mellett úgy is pénzt kereshetsz az oldal segítségével, ha képekre hivatkozol, így a kép eladásakor kaphatsz egy kisebb mértékű részesedést.

Szeretnél plusz pénzt keresni?

Van egy listánk a legjobb Online Pénzkeresési módszerekkel.

Csak annyit kell tenned, hogy kiválasztasz egyet, és el is kezdhetsz pénzt keresni, még ma.

ninja a metrikák ikonnal

Ne küszködj többé anyagilag. Találj módszert rá, hogy akár még ma keress pénzt.

Csatlakozz azokhoz az ezrekhez, akik már megváltoztatták az életüket az online pénzkereséssel…
15+ különböző módszer, mindegyik kipróbált, mindegyik nyereséges.

ninja hulló pénzzel

Keress pénzt a képeiddel online

Ez az oldal már 2001 óta működik, és az évek során az eladók és vevők széles hálózatát építette ki. Emiatt viszont itt nem lehet csak úgy profilt létrehozni és képeket feltölteni, hanem külön kérvényezni kell a tagok közé való felvételt.

A jelentkezéshez ki kell választanod a hozzád legközelebb álló kategóriát (képek, illusztrációk, videó vagy hang) és kitölteni a jelentkezési űrlapot. Ezek után az iStockphoto felméri a képességeidet és egy rövid tesztet kell majd kitöltened ezzel kapcsolatban. Utolsó lépésként küldened kell néhány saját anyagot, amelyeknek lehetőleg profi munkáknak kell lenni!

Amennyiben elfogadást nyer a jelentkezésed, minimálisan 15%-os részesedésre számíthatsz majd az eladásaid után, viszont egészen 45%-ig is fel tudod majd tornázni ezt a százalékot. A weboldalon megtalálhatod a rendszer felépítésének vázlatát, mely alapján ki tudod számítani a bevételeidet.

Az Etsy nem csak arra jó, hogy esküvői dekorációkhoz, halloween-i jelmezekhez vagy ajándékokhoz meríts ötleteket, hanem akár bevételre is szert tehetsz a képeiddel.

Igen jó eladási lehetőségekkel kecsegtet az Etsy; az oldal ugyanis minden eladásnál 20%-ra, illetve az eladási ár 3,5%-ára tart igényt. Cserébe viszont itt több erőfeszítésbe kerül eladni a képeidet.

Az Etsy nem feltétlenül az első oldal amire rákattintasz, ha képeket szeretnél vásárolni, viszont mivel ilyen kevés százalékát veszi el a bevételednek, érdemes egy esélyt adni neki.

Emellett az Etsy biztosít számodra egy remek kézikönyvet is a márkaépítés és a marketing fortélyairól és egyéb más hasznos témákról. Etsy eladóként te magad választhatod meg az áraidat is, így lehetőségeid száma majdhogynem korlátlan.

Minden oldalnak megvannak az előnyei és a hátrányai is, tehát a legfontosabb, hogy mindet jobban megismerd és megtaláld azt amelyik legjobban illik az igényeidhez.

1 thought on “Keress pénzt a Képeiddel Online”

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top
Ne küszködj többé anyagilag. Találj módszert rá, hogy akár még ma keress pénzt.

Csatlakozz azokhoz az ezrekhez, akik már megváltoztatták az életüket az online pénzkereséssel…

15+ különböző módszer, mindegyik kipróbált, mindegyik nyereséges.

legutóbbi hírek
A ProfitFarmers néhány hét alatt mintegy 750.000 Ft-ot hozott nekünk.
Szeretnéd te is megtudni, hogyan keress pénzt a ProfitFarmers-szel?