facebook pixel

Hallgass Zenét, Írj Róla és Keress Pénzt

Hallgass zenét, írj róla és keress pénzt

A Slicethepie.com oldallal egyszerűen tudunk keresni zenei kritikánkkal. A rendszer úgy működik, hogy amint létrehoztunk egy új profilt az oldalon, máris hozzáférünk az összes tartalomhoz, vagyis minden feltöltött zenéhez, amelyeket azonnal értékelhetünk, véleményezhetünk is. Fontos megemlíteni, hogy ahhoz, hogy tisztességes pénzt keressünk ezzel a tevékenységgel, rendesen oda kell tennünk magunkat a zenehallgatásban.

PenzNindzsa pontszám oldal kiszámolta, hogy mennyit lehet keresni az oldalon, valamint ahhoz is adott tippeket, hogy hogyan tudjuk optimalizálni bevételünket.

Hogyan működik a Slicethepie

Miután létrehoztunk egy profilt, meg fog minket kérni az oldal, hogy hallgassunk meg egy zeneművet legalább 90 másodpercig, majd értékeljük a darabot 1-10-ig terjedő skálán és írjuk meg a véleményünket.

Amint megírtuk a véleményünket, a Slicethepie ellenőrzi írásunkat, és meghatározza a fizetség mértékét. Ha jó kritikákat írunk, még több pénzt tudunk keresni, valamint a Slicethepie rangsorában is feljebb jutunk. Arról még írunk, hogy a „jó kritika” mit is jelent pontosan.

Tovább az oldalon működik egy ún. energiaszint-mérő is, ami szabályozza, hogy egyszerre hány zeneművet értékelhetünk. Ha lemerült az energiaszintünk, a rendszer egy ideig nem enged tovább értékelni.

Pénzt keresni a Slicethepie-n szuper könnyű. Sok pénzt keresni az már sokkal nehezebb.

Mennyit lehet keresni a Slicethepie-n?

Nehéz pontosan definiálni, hogy mennyit lehet keresni az oldalon, hiszen ez függ attól pl. Hogy hány értékelést készítünk, valamint azok minőségétől is. Az oldalt kritizálók általában ezzel szoktak érvelni, hogy nem teljesen egyértelmű, hogy mennyit is ér a munkánk az oldalon. Amikor a PenzNindzsa.dk tesztelte az oldalt, 0.05/0.06 dollárt kerestek értékelésenként, ami 50 centet jelent óránként.

A felhasználók továbbá különböző rangokat érhetnek munkájukkal: arany, ezüst, bronz fokozatok léteznek. Nyilván minél magasabb rangban van valaki, annál többet kap egy-egy értékelésért. Így a felhasználók arra törekszenek, hogy mihamarabb arany fokozatba lépjeneke, hiszen itt akár 15 centet is lehet keresni egy értékelésért. Sajnos az is eléggé megfoghatatlan, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki feljebb és feljebb jusson ezen a bizonyos ranglétrán. A legjobb megközelítés, amit találtunk az volt, hogy hosszabb, kiváló angolsággal megírt értékelésekért jár az arany fokozat.

Hogyan hozzuk ki a legtöbbet a Slicethepie-ből

Hallgass zenét, írj róla és keress pénztAkár 5, 6 vagy 15 centet keresünk egy értékeléssel, vannak módszerek, ami segíthetnek optimalizálni bevételeinket.

Sokan csak úm. mellékesként tekintenek erre a kereseti forrásra, miközben nyilván van egyéb pénzkereseti lehetőségük is. Úgyhogy nem tesznek mást, mint mikor van hozzá kedvük, leülnek, meghallgatnak egy számot és gyorsan írnak róla valamit. Ez is egy módja az oldal használatának, azonban, ha szeretnénk kihozni belőle a legtöbbet, akkor az időnk 100%-át ennek kell szentelnünk.

  • A mi tippünk, hogy ne foglalkozzunk más dolgokkal ilyenkor. Ha valóban szeretnénk keresni, akkor annyi dalt kell meghallgatnunk, amennyit csak lehetséges és igazán a feladatra kell fókuszálnunk.
  • Már akkor kezdjük el megírni a véleményünket, amikor elkezdődött a szám, így amint lejárt a 90 másodperc, máris be tudjuk küldeni értékelésünket.
  • Úgy írjunk gyors és minőségi véleményt, hogy egy jól bevált formulára hagyatkozunk: írjunk egy mondatot a zene ritmusáról, egyet a hangszerelésről, egyet az énekről és végül egyet a zene szövegezéséről. Írjuk le ezek alapján saját véleményünket, esetleg még arról is megemlékezhetünk, hogy hova lenne ideális a meghallgatott dal: háttérzenének, reklámban stb.
  • Soha ne hagyjuk, hogy 90 másodpercnél tovább menjen a dal. Amint letelt a 90 másodperc lépjünk a következő darabra.

Ezzel a módszerrel akár 30-35 dalt is értékelhetünk óránként (kivéve persze, ha elfogy az energiánk), amely arany fokozatot feltételezve kb. 4,5 dollárt jelent óránként.

Úgy is növelhetjük bevételeinket, hogy meghívjuk barátainkat az oldal használatára. Minden egyes regisztrált barátért az ő bevételeik 15%-át kapjuk meg az első hónapban, a továbbiakban pedig 10%-ot.

A Slicethepie megéri a ráfordított időt?

Ha sok pénzt szeretnénk keresni, akkor nem mondhatjuk, hogy a Slicethepie a legjobb forrás, még ha arany fokozatot is érünk el, akkor sem tudunk pár dollárnál többet keresni óránként, ugyanakkor ha szeretünk új dalokat felfedezni és véleményezni, akkor miért is ne keresnénk egy kis pénzt miközben jól szórakozunk.

Scroll to Top