Keress pénzt a Klout-on

Keress pénzt a Klout-on

Gyors pénzkeresési módszereket keresel? Hallottál már az olyan kriptovalutákról, mint a bitcoin, a fizetett kérdőívekről és az Adsense-ről, de nem tudod hogyan kezdj hozzá? Rengeteg olyan módszer létezik, melyek ígérnek fűt-fát, és a végén téged vernek át valamennyi pénzzel, vagy csak nagyon kevés pénzt hoznak nekünk. Szerencsére léteznek nagyon jó módszerek is, melyekkel valóban kereshetünk egy kis extra pénzt. Ha jelen van a közösségi médiákon, akkor kereshetsz pénz azzal, hogy az általános dolgokat csinálod, mint pl a megosztás, vagy bejegyzés írása. Emellett szert tehetsz ingyen dolgokra is, mint pl mozijegy amelyekkel szintén pénzt takaríthatsz meg. Ezt a rendszert Klout-nak hívják, és egyre népszerűbb,mivel nagyon egyszerű vele pénzt keresni online.

Minden, amit a Klout-ról tudni kell

A Klout egy olyan rendszer, amely lehetővé teszi számunkra, hogy pénzt keressünk termékek véleményezésével, de ennél azért egy kicsit összetettebb. A Klout elemzi a más szociális hálókon regisztrált fiókjaidat, ( mint pl. a Facebook, Twitter, Instagram, FourSquare, GooglePlus és LinkedIn ) és egy úgynevezett Klout pontszámot ad neked. Mivel a Klout egy online dolog, természetesen a világ bármely pontjáról elérhető. Akár dolgozhatsz otthonról!

A Klout pontszám a követőid számából, és abból adódik össze, hogy mennyire követik azt amit te megosztasz online. Azokat, akiknek magas a Klout pontszámuk befolyásosnak tekinti a rendszer. A top 5 embernek 63 fölött van a Klout pontszáma. Az oldal lehetőséget biztosít a saját hálózatod és a befolyásod növelésére, valamint ezáltal a Klout pontszámaid gyarapítására. Ha a Klout pontszámod eléri a magas szintet, akkor nekiállhatsz a termékek véleményezésének, és ezért Kloud Perk-eket kereshetsz. Az átlagos Klout pontszám egyébként 40.

Keress pénzt a Klout Perk-ekkel

A Klout Perk-ekkel válik az alkalmazás profittermelővé. Az alkalmazás lehetőséget biztosít arra, hogy különböző akciókat, engedményeket használjunk fel a Klout Pontszámunktól függően. Minél nagyobb a pontszámunk, annál több Perk-hez van hozzáférésünk, annál több pénzt keresünk.

Az teszi ezeket a Klout Perk-eket kiemelkedővé, hogy a saját érdeklődésedből válogatják őket. A Perk-ek széles körben változóak. Sok közülük a kupon egy bizonyos termékre, vagy szolgáltatásra ( pl kedvezményes nyomtatás ). Más kuponok ingyenes e-bookok at, puha és keménykötésű könyveket, DVD-ket, CD-ket, zene és videó letöltéseket vagy video játékokat tesznek elérhetővé számunkra. Emellett előfordulhat olyan is, hogy online kiadványokhoz kapunk ingyen hozzáférést, vagy valamilyen előfizetést kapunk megingyen.

Néhány Klout Perk nagyon különleges. Lehet olyan is, hogy premier előtti vetítésre, vagy filmbemutatóra kapsz meghívót.
Minden akciót csak egy megadott számú felhasználó érhet el. Ha az ajándék nem elérhető, akkor várólistára kerülsz addig, míg az nem válik elérhetővé újra. Annak érdekében, hogy ne késs le semmilyen Perk-ről, gyakran ellenőrizd a fiókokat, és használj ki minden lehetőséget

Klout Perk-ek keresése

Amikor regisztrálsz a Klout-ra, lehetsz annyira szerencsés, hogy olyan magas pontszámot kapsz, hogy azonnal elérhetővé válnak számodra a Perk-ek. A legtöbbeknek viszont kell egy kicsit dolgozniuk azért, hogy elérjék ezt a pontszámot. Itt van néhány dolog, ami növelheti a pontszámaidat:

1. Bizonyosodj meg arról, hogy minden közösségi fiókodat csatoltál.

Keress pénzt a Klout-onAmikor regisztálsz a Klout-ra, akkor ezt megteheted a Twitter, Facebook vagy Google Plus használatával, hogy felgyorsítsd a folyamatot, de ne kövesd el azt a hibát, hogy csak egy fiókot csatolsz hozzá a Klout-odhoz. Ne sajnáld az időt arra, hogy egyesével csatolj minden közösségi fiókodat a Klout-hoz, még akkor is ha nem használod azt egyáltalán. Minden követő, ismerős, vagy kapcsolat segíthet a Klout pontszámod növelésében.

2. Használd többet a fiókjaidat

Ha az ismerőseid megosztják, vagy újraposztolják az általad kirakott tartalmat, az mindenképpen pozítivan hathat a Klout-on való megítélésedben. Ezért fontos, hogy a lehető legtöbb közösségi médián légy aktív. Emellett, növeld az ismerettségi körödet azzal, hogy hozzáadod a Klout által javasolt személyeket. A legtöbb alkalommal el fognak fogadni, vagy vissza fognak követni téged.

3. Minden lépést kövess a Perk-ekért

A legtöbb esetben a Perk-ekhez jár egy utasításlista is. Például, ha kapsz egy ingyen mozijegyet, akkor kérhetik azt, hogy utána oszd meg az élményeidet a Twitter-en. Mindig csináld meg azt, amire kérnek. Még nem világos, hogy ez mennyire befolyásolja a Klout-os megítélésedet, viszont a jövőbeli elérhető Perk-ekre mindenképpen hatással van.

Scroll to Top